Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. joulukuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue XII    December 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Ahdistus ja levottomuus tässä nykyajassa
(The Anxiety And Turmoil Of This Modern Age)

”Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?”

Matteus 6:25-27

”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Filippiläiskirje 4:6-7


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme tämän nykyisen ajan ahdistusta ja levottomuutta. Maailma, jossa elämme, on monella tapaa hämmästyttävä. Teknologia on muuttanut pysyvästi elämäämme, ja Yhdysvalloissa olemme tottuneet helppoon ja nopeaan pääsyyn niihin asioihin, joita haluamme ja tarvitsemme. Kehittyneessä nopeatempoisessa yhteiskunnassa ahdistuksesta on tullut yleistä. Tuoreen raportin mukaan lähes kolmasosa amerikkalaisista nuorista ja aikuisista kärsii ahdistuneisuushäiriöstä. (1) Lisäksi toukokuussa 2018 suoritetussa kyselyssä havaittiin, että 39 prosenttia vastaajista ilmoitti korkeammasta ahdistuneisuustasosta menneen vuoden aikana, kun taas toiset 39 prosenttia väitti omaavansa samanlaiset ahdistuneisuustasot edellisvuoteen verrattuna. Vain 19 prosenttia vastaajista ilmoitti tuntevansa vähemmän ahdistuneisuutta. (2)

Miksi amerikkalaiset ovat niin stressaantuneita? On helppoa osoittaa sormella Amerikan kaunaiseen poliittiseen ilmastoon ja ahdistaviin uutisraportteihin, jotka on muotoiltu tavalla, joka ei ainoastaan ​​kerro yleisölle mitä ajatella, vaan myös iskostaa ahdistusta. Viimeaikaiset raportit ovat kuitenkin osoittaneet, että on uusi syyllinen, joka myös synnyttää ahdistusta Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa: sosiaalisen median verkkosivustojen, kuten Facebookin ja Twitterin, yleinen liikakäyttö. Marketwatch'in marraskuussa 2018 julkaisemassa raportissa todetaan, että liiallinen aika Facebookissa voi aiheuttaa masennusta. (3) Artikkelissa lainataan Pennsylvanian yliopistossa suoritettua tutkimusta, joka havaitsi paitsi sen, että Facebookin liikakäyttö aiheuttaa masennusta niissä, joita tutkittiin, niin myös heidän masennusoireensa laskivat, kun tutkimuksen osallistujat alkoivat rajoittaa heidän Facebookin käyttöä. ”Se oli silmiinpistävää”, sanoi professori Melissa Hunt Pennsylvanian yliopistosta. ”Se, mitä löysimme kolmen viikon aikana, oli, että masennus ja yksinäisyys vähenivät merkittävästi ihmisillä, jotka rajoittavat heidän (sosiaalisen median) käyttöä.” (4) Huomattavaa kyllä, kokeilu, jonka suoritti paikallinen CBS-kumppani Minnesotan osavaltiossa, havaitsi, että joidenkin ihmisten verenpaine ja syke nousivat heti, kun he kirjautuivat Facebookiin. Kun puhutaan ihmisistä, jotka käyttävät sitä jatkuvasti, niin se ei näytä olevan todellisuudessa kovinkaan terveellistä heille”, sanoi kliininen psykologi Tri. Matthew Syzdek. (5)

Älypuhelimien tulon myötä, kuluttajille on tullut helpommaksi kuin koskaan tarkistaa heidän sosiaalisen median tilinsä päivittäin. Valitettavasti, tämä helppo pääsy on johtanut riippuvuuteen. Vuonna 2016 julkaistu raportti osoittaa, että älypuhelinten käyttäjät koskettavat puhelintaan keskimäärin 2617 kertaa päivässä. Tämä luku sisältää jokaisen klikkauksen, painalluksen, tai pyyhkäisyn laitteilla, ja vilkkaimmilla käyttäjillä tämä luku on jopa suurempi. Älypuhelinten käyttäjien top 10 prosentin havaittiin koskettavan laitteitaan keskimäärin 5427 kertaa päivässä. (6) Älypuhelinten ja sosiaalisen median liikakäyttö on ilmeisesti saanut aikaan vahingollisen vaikutuksen ihmisten tarkkaavaisuuden kestoaikaan. Itseasiassa viimeaikaiset tutkimukset väittävät, että ihmisten keskimääräinen tarkkaavaisuusaika on laskenut viimeisten viidentoista vuoden aikana vähäisestä 12 sekunnista jopa mitättömään kahdeksaan sekuntiin. (7) Valitettavasti tällainen lyhyt huomiointiaika ei pysty käsittelemään tehokkaasti monimutkaista informaatiota, mikä tosiasiallisesti horjuttaa ihmisen mielen kykyä ajatella. Niille, jotka eivät voi pysty ajattelemaan itse, kerrotaan, mitä joku tai jokin muu ajattelee.

On sanomattakin selvää, että niillä, joilla on lyhyt huomiointiaika, tulee olemaan vaikeaa odottaa Jumalaa. Silti me tiedämme, että hiljaiset hetket rukoukselle, pohdinta, ja odottaminen ovat sitä, miten voimme vahvistua Kaikkivaltiaan avulla. Jesajan kirjan luvusta 40:28-31 luemme: ”Etkö tiedä, etkö ole kuullut: Herra on iankaikkinen Jumala, joka on luonut maan ääret? Ei hän väsy eikä näänny, hänen ymmärryksensä on tutkimaton. Hän antaa väsyneelle väkeä ja voimattomalle voimaa yltäkyllin. Nuorukaiset väsyvät ja nääntyvät, nuoret miehet kompastuvat ja kaatuvat; mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.” Odottamalla Jumalaa ja seuraamalla Hänen Henkensä kehotusta on tehokkain tapa voittaa ahdistus tässä maailmassa. Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa katumaan syntejään, ja jos et ole vielä tehnyt niin, pyhitä elämäsi Jumalalle, ja pane luottamuksesi Häneen. Näin tehdessäsi löydät rauhan, joka ylittää kaiken ymmärryksen.

Autokraattisen valvontayhteiskunnan nousu (The Rise Of An Autocratic Surveillance State)

Jokaisena kuluvana vuotena teknologia tulee yhä kehittyneemmäksi. Ei niin kaukaisessa tulevaisuudessa, tällaista teknologiaa tullaan käyttämään itsevaltaisen valvontayhteiskunnan toteuttamiseen. Itseasiassa tämä on jo alkanut tapahtua Kiinassa. Viime vuosina kommunistinen Kiinan hallitus on työskennellyt kovasti kehittääkseen valvontalaitteita, jotka toimivat selkärankana heidän hiljattain toteutetulle sosiaaliselle luottopistejärjestelmälle, jota ollaan nyt testaamassa ja sen odotetaan olevan täysin toiminnassa vuoteen 2020 mennessä. (8) Järjestelmä tukeutuu voimakkaasti kasvojen tunnistusohjelmistoon ja useille julkisille paikoille sijoitettujen valvontalaitteiden avulla, kiinalaiset ovat nyt tarkkailussa ja muulla tavalla valvottuja suurimman osan ajasta. Heidän aktiviteetteja seurataan jatkuvasti verkossa tai reaalimaailmassa. Jos kiinalainen henkilö käyttäytyy tavalla, joka tyydyttää Kiinan hallitusta, tämä henkilö palkitaan hyvillä sosiaalisilla luottopisteillä. Jos henkilö käyttäytyy tavalla, joka ei tyydytä hallitusta, heidän sosiaalisia luottopisteitään alennetaan. Ne, joilla on riittämättömät pisteet, havaitsevat pian, että monet etuudet, joita he kerran nauttivat, on peruutettu. Esimerkiksi toukokuussa 2018 ilmoitettiin, että yli 11 miljoonaa ihmistä Kiinassa ei enää saa lentää lentokoneilla, ja 4.25 miljoonalta ihmiseltä kielletään suurnopeusjunien käyttö. (9)

Jotta asiat saataisiin kuulostamaan pahemmilta, järjestelmä on suunniteltu häpäisemään julkisesti ne, joilla on alhaiset pisteet. ”Parannamme luototuksen mustan listan järjestelmää, kun julkistamme säännöllisesti yritysten ja yksilöiden epäluotettavuustietoja, ja luomme mallin epäluottamuksesta ja rangaistuksesta”, Kiinan hallitus totesi virallisessa asiakirjassa. (10) Joihinkin toimintoihin, jotka voivat alentaa sosiaalista luototusta, sisältyy liikennelakien rikkominen, tupakoiminen tupakointikieltoalueella ja liian monien videopelien omistaminen. Lisäksi ”valeuutisten” lähettäminen verkossa voisi myöskin alentaa pisteitäsi. (11) Tämä rajoitus on erityisen huolestuttavaa, koska on todennäköistä, että viranomaiset pitävät mitä tahansa kriittistä sisältöä Kiinan hallitusta kohtaan ”valeuutisena”, riippumatta siitä, onko se sitä todellakin vai ei.

Epäilen, että kristittyjä, jotka osallistuvat luvattomiin seurakuntamenoihin, rangaistaan ​​myös alhaisilla pisteillä. Kiinalaisia ​​kristittyjä vainotaan jo nyt voimakkaasti ja Christian Post raportoi 19. marraskuuta 2018, että Kiinassa on kutsuttu neljä seurakuntaa liittymään viralliseen kommunistiseen kirkkoverkkoon tai lopettamaan olemassaolonsa. (12) Kiinalaisten viranomaisten tiedetään takavarikoivan ja polttavan raamattuja, vaikka hallitus toimii Kirjoitusten uudelleen kääntämiseksi. ”On olemassa painotuksia, että uuden Raamatun ei pitäisi näyttää länsimaalaiselta ja sen pitäisi näyttää kiinalaiselta ja heijastavan kiinalaisen konfutselaisuuden ja sosialismin etiikkaa. Vanha testamentti tullaan sotkemaan. Uudessa testamentissa tulee olemaan kommentaareja sen tulkitsemiseksi”, sanoi Bob Fu, joka on ChinaAid -järjestön perustaja. (13)

Samaan aikaan kiinalainen ZTE-elektroniikkayritys on auttanut hallitusta Venezuelan sosialistisessa valtiossa rakentamaan kansallisen valvontajärjestelmän, joka todennäköisesti on saanut inspiraatiota Kiinan järjestelmästä. Vaikka Venezuelan ohjelma ei tällä hetkellä sisällä sosiaalista luottopisteytystä, niin se pakottaa ihmiset vastaanottamaan uuden kansallisen henkilökortin, jota on kutsuttu ”isänmaan kortiksi (fatherland card)”. Vuonna 2016 julkistetut kortit seuraavat ja tallentavat lukuisia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten kortinhaltijan äänestysrekisterin, lääketieteellisiä tallenteita, työttömyysrekistereitä, perhetilastoja, ja jopa tietoja käyttäjän aktiviteeteista sosiaalisessa mediassa. Vaikka kortit eivät ole teknisesti pakollisia, niin ne, jotka kieltäytyvät kantamasta sellaista mukanaan, eivät enää ole oikeutettuja polttoainetukeen ja eivät voi vastaanottaa hallinnon ruokalaatikoita. (14) Kun otetaan huomioon, kuinka yleistä nälkää näkeminen on Venezuelassa, onkin epätodennäköistä, että monet kieltäytyvät kantamasta mukanaan ”isänmaan korttia”. Muualla maailmassa kiinalaiset yritykset auttavat Zimbabwen, Malesian ja Egyptin hallituksia kehittämään valvontajärjestelmiä, mukaan lukien kehittyneitä kasvojen tunnistusohjelmia. (15)

Kiinassa nyt toteutettava sosiaalisen luototuksen järjestelmä kuulostaa kuin tieteiskirjallisuudelta. Se menee selvästi yli niiden ominaisuuksien, joita löydetään perinteisistä dystopialaisista romaaneista, kuten George Orwell'in teoksesta Vuonna 1984. Se on kuitenkin todella tapahtumassa, ja tämä kehitys voi olla esikatselua siitä, mitä tulee muualle maailmaan. Itseasiassa, demokraatti, nimeltään Andrew Yang amerikkalaisesta New Yorkin osavaltiosta aikoo pyrkiä Yhdysvaltain presidentiksi vuonna 2020. Yksi hänen ehdotuksistaan ​​on, että Yhdysvaltain hallitus toteuttaa uuden ohjelman, joka palkitsisi mukautuvaisia amerikkalaisia ”digitaalisilla sosiaalisilla krediiteillä (DSC:t)”. ”Kun yksilöt saavat näitä krediittejä (DSC:t), olisi heillä sekä pysyvä tase, jonka he ovat ansainneet elinaikanaan, että tämänhetkinen tase. He voisivat kerätä pisteitä kokemuksista, ostoista osallistuvien myyjien kanssa, eri asioiden tukemisesta, ja voivat siirtää pisteitä muille erityisiä tilaisuuksia varten”, todetaan Yang'in verkkosivuilla. ”Kun heidän pysyvä taseensa nousee, he saattavat hyötyä erilaisista luontoiseduista, kuten syöttämisestä paikallisessa baseball-pelissä, kuulumisesta yleisöön paikallisen kongressiedustajan tilaisuudessa tai mahdollisuudesta tavata osavaltionsa kansalaismielisin urheilija tai julkkis.” (16) On hyvin epätodennäköistä, että Andrew Yang tulee koskaan olemaan presidentti. Kuitenkin jo se, että tällaisia ​​ehdotuksia ollaan edes esittelemässä, on osoitus siitä, kuinka nopeasti maailmamme muuttuu. Se antaa meille näkymän tulevaisuudesta, jossa yksityisyys on menneisyyden asia ja maailman ihmiset elävät maailmanlaajuisen valvontayhteiskunnan orjuuden alla.

Uusia merkkejä ja siruja ihmiskarjalle (New Marks And Chips For Human Cattle)

Jos olet lukenut tätä uutiskirjettä aiemmin, saatat muistaa, että olemme käsitelleet ihmisen mikrosiruttamista useissa tapauksissa. Viime vuonna selostimme järkyttävää uutista siitä, kun Pohjois-Wisconsin'issa sijaitseva yritys oli implantoinut mikrosiruja useille työntekijöilleen. Lisäksi tiedämme, että tuhannet ihmiset Ruotsissa ovat ottaneet mikrosirun käteensä. Tämä häiritsevä suuntaus ulottuu hitaasti muuallekin maailmaan. Marraskuussa 2018 The Guardian'in julkaiseman artikkelin mukaan 150 ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on saanut mikrosiruimplantin. Nämä sirut asetettiin ihmisten käsiin BioTeq-nimisen yrityksen kautta, ja näyttää todennäköiseltä, että lisää implantteja on matkalla. (17) Raporttien mukaan ruotsalainen yritys nimeltä Biohax on parhaillaan keskustelemassa lukuisten brittiläisten yritysten kanssa heidän työntekijöittensä implantoimiseksi mikrosiruilla. Tähän kuuluu suuri nimeämätön yritys, jolla on satoja tuhansia työntekijöitä. (18) Brittiläisen teollisuusliiton tai CBI:n edustaja ilmaisi vakavaa huolta tästä kehityksestä. ”Samalla kun teknologia on muuttamassa tapaamme työskennellä, tämä on selvästi epämukavaa luettavaa. Yritysten tulisi keskittyä pikemminkin välittömiin painopisteisiin ja keskittyä sitouttamaan työntekijöitään”, tiedottaja sanoi. (19) Frances O'Grady, Yhdistyneitten kuningaskuntien ammattillisen keskusjärjestön pääsihteeri (general secretary for the Trades Union Congress in the United Kingdom), soitti myöskin hälytyskelloja. ”Tiedämme, että työntekijät ovat jo huolestuneita siitä, että jotkut työnantajat käyttävät teknologiaa valvontaan ja mikrojohtamiseen, mikä heikentää työntekijöiden oikeutta yksityisyyteen. Mikrosiruttaminen antaisi pomoille entistä enemmän valtaa ja kontrollia työntekijöittensä suhteen. Mukana on selviä riskejä, ja työnantajien ei pidä huitaista niitä sivuun, tai painostaa henkilökuntaa sirutukseen.” (20)

Juuri kun ihmisten mikrosiruttaminen saa pikkuhiljaa maaperää alleen ympäri maailman, tutkijat ovat kehittäneet uuden elektronisen tatuoinnin, joka mahdollistaa heille tietokonepiirin painamisen, jota voidaan suoraan soveltaa ihmiskehoon. ”Raportoimme uudenlaisesta tavasta luoda elektronisia tatuointeja. Nämä ovat piirejä, jotka on painettu väliaikaiselle tatuointifilmille. Painamme piirejä, jotka on tehty hopea-nanopartikkeleista, ja sitten teemme niin, että sivelemme hopea-nanopartikkelit nestemäisellä metalliseoksella. Nestemäinen metalli sulautuu hopean kanssa yhteen luodakseen nämä sähköä johtavat langat tatuoinnille; tatuointi voidaan helposti siirtää iholle ja johtavuus on riittävän korkea tukeakseen digitaalisten piirien toimivuutta”, selitti Carmel Majidi Carnegie Mellon -yliopistosta. (21) Tämä uusi tekniikka mahdollistaa joustavan tietokonepiiristön sovittamisen suoraan ihmisen ihoon, tehden ihmisestä osittain ihmisen ja osittain koneen. Teknologian kehittäjät tekevät epäilemättä hämmästyttäviä edistysaskeleita toteuttamaan uusia tapoja ihmisten merkitsemiseksi ja siruttamiseksi. Aivan kuten karja on yleisesti polttomerkitty, ihmiskunta voidaan pian polttomerkitä myöskin.

Vaikeita aikoja vuodelle 2018 (The Perilous Times Of 2018)

Tämänpäivän maailma on jatkuvasti täynnä levottomuutta ja väkivaltaa. Tämä ei ole yllättävää, koska elämme maailmassa, joka on kyllästetty synnillä, ja me tiedämme, että kun siirrymme yhä lähemmäksi Herran Jeesuksen Kristuksen paluuta, ongelmia esiintyy aina vain runsaammin. Toisen Timoteuskirjeen luvussa 3:1, apostoli Paavali varoitti meitä erityisesti, ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja.” Sitten meitä varoitetaan uudestaan Toisen Timoteuskirjeen luvussa 3:13, ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.” Tämän nykyajan uutisotsikot jättävät hyvin vähän epäilystä sille, että elämme vaikeita aikoja tällä hetkellä.

Viime vuodet ovat näyttäneet, että elämme protestien aikakaudessa. Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna Haitissa puhkesi väkivaltaisia ​​mielenosoituksia ja mellakoita, kun Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) pakotti Haitin hallituksen nostamaan polttoaineiden hintoja. Viime päivinä samanlainen asia on tapahtunut Pariisissa, Ranskassa, jossa tuhannet Ranskan kansalaiset ovat lähteneet kaduille protestoidakseen Ranskan presidentin Emmanuel Macron'in toteuttamia uusia polttoaineveroja vastaan. Protestit, jotka kestivät yli viikon, saavuttivat huippunsa marraskuun 24. päivänä 2018, kun arviolta 30,000 ihmistä tukki Pariisin kadut heidän protestoidessa uusia veroja vastaan, ja kolme tuhatta poliisia valjastettiin kohtaamaan heidät. (22) Protestien aiheuttamat vahingot olivat merkittäviä, kun kauppapaikkojen ikkunoita lyötiin säpäleiksi ja tulipaloja sytytettiin kaduilla. (23) Ranskan viranomaiset vaikeroivat mielenosoitusten vuoksi ja valittivat, että kuohunta voisi vahingoittaa kuvaa Ranskasta. ”Emme saa aliarvioida vaikutusta näihin mielikuviin Champs-Elysees'tä... taistelunäkymien kanssa, joita tiedotusvälineet lähettivät Ranskassa ja ulkomailla. Tämän suuttumuksen takana on tietenkin jotain syvempää ja mihin meidän on vastattava, koska tämä viha, nämä levottomuudet ovat kestäneet jo pitkään”, valitti hallituksen tiedottaja Benjamin Griveaux. (24) Halki Ranskan, yli 100,000 ihmistä protestoi marraskuun 24. päivänä, ollen lukumäärä, mikä oli noin puolet edellisviikolla osallistuneista mielenosoittajista. (25)

Mielenkiintoista on, että Macron'in hallituksen asettamat uudet polttoaineverot on suunniteltu tekemään perinteisistä kuljetuksista kohtuuttoman kalliita, mikä pakottaa Ranskan kansalaiset tavoittelemaan ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. (26) Toisin sanoen verojen on tarkoitus torjua ilmastonmuutosta. On ilmeistä, että ilmastonmuutosta tullaan käyttämään tekosyynä antamaan painavia uusia rajoituksia siihen kuinka ihmiset elävät elämäänsä. Ranskan protestit ovat esikatselu siitä, kuinka voimme odottaa ihmiskunnan reagoivan, kun hallitukset ympäri maailmaa tyrkyttävät uusia rasittavia sääntöjä ihmiskunnan ylle.

Samaan aikaan, hirvittävä väkivalta on yleistynyt Lontoossa, Englannissa. Vaikka ampuma-aseet ovat voimakkaasti rajoitettuja tällä maailman alueella, veitsihyökkäysten epidemia on osoittanut, että pahat miehet ja naiset käyttävät mitä tahansa työkaluja, joita he voivat löytää, tehdäkseen inhottavat tekonsa. Marraskuussa 2018 ilmoitettiin, että tammikuusta 2018 lähtien Lontoossa on murhattu 118 ihmistä. Suureen osaan näistä järjettömistä väkivallanteoista kuuluivat veitset. (27) Brutaalit hyökkäykset Lontoossa ovat jatkuneet huolimatta siitä, että pormestari Sadiq Khan lupasi huhtikuussa 2018, että hänen kaupunkinsa asettaisi tiukempia valvontatoimia veitsille. ”Ei ole mitään tekosyitä: ei ole koskaan syytä kantaa veistä mukanaan. Jokainen, joka tekee näin, otetaan kiinni, ja he tulevat tuntemaan lain täyden voiman”, pormestari Khan vakuutti. Tämä ilmoitus tuli sen jälkeen, kun oli ilmennyt, että Lontoon murhat helmikuun ja maaliskuun 2018 aikana ylittivät New York Cityn murhaluvut samana aikajaksona. (28)

Kanada myöskin kamppailee lisääntyneiden henki- ja väkivaltarikosten kanssa. Murhaluvut, jotka ovat nyt korkeimmillaan 10 vuoteen, ovat erityisen huonoja Brittiläisen Kolumbian maakunnassa, joka on kokenut 32 prosentin kasvun ihmismäärässä tämän ajanjakson kuluessa. (29) Suuri osa väkivallasta on johtunut jengiaktiviteetista, ollen kehitystä, joka on saanut Kanadan pääministeri Justin Trudeau'n toimeenpanemaan voimakkaampia rajavalvontatoimenpiteitä. Trudeau'n suunnitelma, joka julkistettiin 7. marraskuuta 2018, maksaa 86 miljoonaa Kanadan dollaria lyhyellä aikavälillä, ja 327 miljoonaa seuraavan viiden vuoden aikana. (30) Lisäksi Kanadan hallitus aikoo lisätä paperittomien ulkomaalaisten karkotuksia 10 000:lla vuodessa. ”Vaikka Kanada on humanitaarinen maa, joka on halukkaasti vastaanottanut monia maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita vuosien varrella, niin niiden, jotka tulevat maahamme, täytyy noudattaa lakejamme ja prosessejamme”, sanoi rajaviraston edustaja. (31)

Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla on myös suuri kuohunnan mahdollisuus. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, noin 5,000 maahanmuuttajaa, lähinnä keskiamerikkalaisesta Hondurasin kansakunnasta, on kokoontunut Meksikon rajakaupunkiin, Tijuanaan, kun he odottavat turvapaikan saamista Yhdysvalloissa. On selvää, että kaikki väkijoukossa eivät aio odottaa hyväksyntää, ja 25. marraskuuta 2018, ryhmä maahanmuuttajia yritti rynnätä Yhdysvaltojen rajalle. Raporttien mukaan jotkut näistä maahanmuuttajista kiihtyivät ja alkoivat heitellä kiviä amerikkalaisia rajatoimijoita kohti. Vastauksena nämä agentit ampuivat kyynelkaasua ja kumiluoteja väkijoukkoon ja pidättivät 69 ihmistä. (32) Näiden toimijoiden toimintaa kritisoitiin voimakkaasti tiedotusvälineissä, koska osa kyynelkaasusta ammuttiin naisten ja lasten läheisyydessä. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump puolusti kuitenkin toimiaan, todeten että, ”Heidän piti käyttää [sitä], koska jotkut todella kovat tyypit ryntäsivät heitä kohti.” (33) On sanomattakin selvää, että tilanne rajalla pysyy epävakaana, ja lähitulevaisuudessa voi varmasti tulla lisää yhteentörmäyksiä.

Outo uskonto (Strange Religion)

Tässä nykyisessä aikajaksossa, jossa elämme tänään, on monenlaista uskontoa. Tämä pätee erityisesti Yhdysvalloissa, jossa yli 70 prosenttia väestöstä väittää olevansa kristittyjä. (34) Kuitenkin tuore raportti osoittaa, että 61 prosenttia amerikkalaisista, jotka identifioivat itsensä kristityiksi, ottavat halukkaasti vastaan myös New Age- tai pakanallisia uskomuksia. Pew Research'in suorittaman tutkimuksen mukaan 26 prosenttia tunnustavista kristityistä uskoo astrologiaan, 29 prosenttia uskoo reinkarnaatioon ja 40 prosenttia uskoo meedioihin. (35) Kun otetaan huomioon nämä seikat, ei ole ihme, että maailmassa on niin paljon hämmennystä ja että noituus kukoistaa Yhdysvalloissa. Vaikka ihmiset voivat ajatella, että he voivat uskoa mitä vain haluavat ja että he voivat palvoa Jumalaa kuinka tahansa haluavatkin, tämä käsitys osoitetaan vääräksi Herran Jeesuksen taholta Johanneksen luvussa 4:24. Tämä jae julistaa, ”Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa.” Emme voi palvoa Jumalaa totuudessa omaksumalla samanaikaisesti New Age -noituutta.

Kumma kyllä, niin sanotut kristilliset papit tänä päivänä ja tässä ajassa eivät toisinaan edes usko Jumalaan. Näin on asianlaita eräässä Toronton seurakunnassa, Kanadassa, jossa nainen, joka on tunnustava ateisti, johtaa seurakuntaansa. Gretta Vosper, joka on työskennellyt pappina West Hill United Church'issä vuodesta 1997 lähtien, on jo pitkään kertonut yleisölleen, että hän ei usko Jumalaan eikä Raamatun auktoriteettiin. Jonkin aikaa tuntui siltä, että hän saattoi menettää virkansa, mutta yllättävässä kehityksessä, tuli ilmoitus marraskuussa 2018, että hänen kirkkokuntansa johtajat ovat päättäneet antaa hänen jäädä. Vastauksena Vosper'in kerrottiin sanoneen: ”Se tulee olemaan hienoa. Tulemme olemaan poissa tämän raskaan pilven alta. Nyt voimme todella lentää.” (36) Tämä tarina vain osoittaa, että sinulla voi olla uskonto ilman Jumalaa. Tällaisella uskonnolla ei kuitenkaan ole mitään arvoa.

Lopuksi, on monia huolestuttavia asioita, joita tapahtuu kaikkialla ympärillämme jok'ikinen päivä. Tämän elämän huolet uhkaavat niellä meidät ahdistuksella, mutta me tiedämme, että jos laitamme uskomme ja luottamuksemme Jumalaan, meidän ei tarvitse murehtia. Matteuksen luvussa 6:25-27 meille kerrotaan Vapahtajamme suulla, ”Sentähden minä sanon teille: älkää murehtiko hengestänne, mitä söisitte tai mitä joisitte, älkääkä ruumiistanne, mitä päällenne pukisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet? Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne? Ja kuka teistä voi murehtimisellaan lisätä ikäänsä kyynäränkään vertaa?” Samoin apostoli Paavali kirjoittaa Filippiläiskirjeen luvussa 4:6-7, ”Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Huomatkaa, että tämä on viimeinen LTN:n numero vuodelle 2018. Jos saat paperiversion postitse, löydät uusimislomakkeen mukaan liitettynä. Täytä tämä lomake ja palauta se meille mahdollisimman pian, jotta sisältyisit vuoden 2019 postituslistalle. Kuten tavallista, voit myös lähettää meille rukouspyyntösi. Jokaiselle pyynnölle suodaan aina yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Week, November 20, 2018, By Damon Linker, http://theweek.com.
02. Ibid.
03. Marketwatch, November 9, 2018, By Brett Arends, http://marketwatch.com.
04. Ibid.
05. CBS Local News, November 19, 2018, By Liz Collin, http://minnesota.cbslocal.com.
06. Network World, July 7, 2016, By Patrick Nelson, http://networkworld.com.
07. Your Story Weekender, November 2, 2018, By Marcus Ranney, http://weekender.yourstory.com.
08. The Independent, November 22, 2018, By Harry Cockburn, http://independent.co.uk.
09. Ibid.
10. Ibid.
11. Ibid.
12. The Christian Post, November 19, 2018, By Stoyan Zaimov, http://christianpost.com.
13. Ibid.
14. Slate, November 15, 2018, By Mia Armstrong, http://slate.com.
15. Ibid.
16. The Daily Caller, November 17, 2018, By Peter Hasson, http://dailycaller.com.
17. The Guardian, November 11, 2018, By Julia Kollewe, http://theguardian.com.
18. Ibid.
19. Ibid.
20. Ibid.
21. Tech Crunch, November 14, 2018, By Devin Coldewey, http://techcrunch.com.
22. Reuters News Service, November 24, 2018, By Reuters, http://reuters.com.
23. The Guardian, November 26, 2018, By Kim Willsher, http://theguardian.com.
24. Ibid.
25. Ibid.
26. Reuters News Service, November 24, 2018, By Reuters, http://reuters.com.
27. The Telegraph, November 13, 2018, By Telegraph Reporters, http://telegraph.co.uk.
28. USA Today, April 9, 2018, By William Cummings, http://usatoday.com.
29. CTV News, November 21, 2018, By Lee Berthiaume, http://ctvnews.ca.
30. Ibid.
31. VOA News, October 31, 2018, By VOA News, http://voanews.com.
32. The Washington Post, November 26, 2018, By Nick Miroff and Tracy Jan, http://washingtonpost.com.
33. Ibid.
34. The New American, November 12, 2018, By Dave Bohon, http://thenewamerican.com.
35. Ibid.
36. CTV News, November 9, 2018, By Colin Perkel, http://ctvnews.ca.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com