Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Miksi maailman pitäisi olla korkeimmassa hälytystilassa?

Tässä brittiläisen profetiatutkijan analyysia ajastamme, jossa elämme, jolloin maailman ja seurakunnan pitäisi olla korkeimmassa hälytystilassa ajatellen sitä kelvottomuutta mihin (länsi)maailma on vajonnut. Tämän johdosta Herramme Jeesuksen Kristuksen paluu ei voi olla enää kaukana ja näin kristittyjen pitäisi nostaa päänsä ylös, sillä vapautuksemme on lähellä. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

-----------------------

Miksi maailman pitäisi olla korkeimmassa hälytystilassa?


by Alan Franklin 10/10/2018


Kun katselemme uutisia luonnonkatastrofeista, poliittisesta myllerryksestä, yhä vaarallisemmaksi käyvästä yhteiskunnasta, nimikristillisen kirkon lähes täydellisestä luopumuksesta ja perversion massahyväksynnästä ja edistämisestä, niin ihmettelemme: ”Mitä ihmettä maailmassa oikein tapahtuu?”

Vastaus on yksinkertainen: Raamatun profetia toteutuu näinä viimeisinä päivinä välittömästi ennen Herramme paluuta. Tämä on syy innostukseen ja odotukseen, ei pelkoon ja epätoivoon.

Tämä on suurin ja harvoin kerrottu tarina, kun jäännökset siitä, mitä kutsuttiin ”uutismediaksi”, keskittyy sievistelyyn ja joutavuuksiin. Meitä viihdytetään kuolemaan – hengelliseen kuolemaan.

Olin hiljattain Sky-TV:n Lontoon päämajassa ja näin promon uudelle ohjelmalle A Discovery of Witches (Noitien löytäminen), jossa oli mukana demoneja, vampyyreja, noitia ja kiellettyä rakkautta.”

Edetessäni läpi tämän rakennuksen oli mentävä kääntöporttien kautta, joissa oli sellaisia kylttejä kuin ”demonit”, ”vampyyrit” jne. Toisessa päässä oli yksi, jossa luki ”ihmiset” ja siitä minä menin.

Joten kun meillä on okkultismin päällekarkaus joka puolelta, pääministeri, joka kannattaa, että pienten lasten annetaan ”valita sukupuolensa” ja monet nuoristamme pelaamassa okkulttisia pelejä laitteilla, niin ei ole yllätys, että olemme tuottaneet viimeaikojen hämmentyneimmän, sekavimman ja petetyimmän sukupolven.

Seurakunta yleensä ei vain lyö laimin okkultismin vastaista opetusta, vaan useinkin harjoittaa okkultismia! Julkaisimme kerran kuvan seurakunnallisesta juhlasta, jossa vetonaulana oli ennustaja kristallipalloineen! Epäilemättä kirkon kattorahasto hyötyi.

Eräs seurakunta kotikaupungissani Guildford'issa piti tilaisuuden velhoille, joka perustui Harry Potter -kirjoihin, jotka ovat puhdasta magiikkaa ja noituutta. Iskulause kirkon oven yläpuolella julisti: ”Tervetuloa Luihuisen (Slytherin) taloon.” He sanoivat sen. Ei ihme, että meillä on hyvin vähän nuoria useimmissa kirkoissa. Seurakunnan on tultava ulos maailmasta eikä apinoitava sen pahimpia piirteitä.

Johtuen kädessäpidettävien laitteiden pakkomielteisestä näpelöimisestä monilla näyttää olevan noin 15 sekunnin kyky keskittyä ja usein heitä kävelee kotimme ohi tuijottaen kännykkää näyttäen unohtaneen muut ympärillään. Vaikka koko maailmanhistoria ja tieto on saatavana klikkauksella, niin monet nuoret näyttävät olevan tietämättömiä ”kaikesta edellä mainitusta”. Tiedän, kun puhun heille. Adolf Hitler? Missä bändissä hän soitti? Joten tulevan Antikristuksen ja hänen mielipiteenmuokkaajien armeijansa on helppo aivopestä heidät.

Jos opetetaan, ettei ole mitään ehdottomuuksia, ei oikeaa eikä väärää, vain mielipiteitä, niin kaikki käy. Niinpä ”uskonnolliset opinnot”, jos siellä on sellaista, käsittävät tämän päivän kouluissa ”vertailevaa uskontoa”, mikä tarkoittaa, että kaikille annetaan tasavertainen asema.

Entiset kristilliset rukoushuoneet lentokentillä, kuten Heathrow, on nyt nimetty ”Moniuskonnollisiksi Rukoushuoneiksi (Multi Faith Prayer Rooms).” Jumala ei kuuntele noita rukouksia.... Matt. 24:11: ”Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.” Mutta vain niitä, jotka eivät ymmärrä Raamatun profetiaa.

Tämä turmeltunut lopunajan yhteiskunta on toistuvasti ennustettu. Esim. 2. Tim. 3:1-5:

”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia; heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen voiman. Senkaltaisia karta.”

Ja jakeet 13-17: ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen. Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut, ja koska jo lapsuudestasi saakka tunnet pyhät kirjoitukset, jotka voivat tehdä sinut viisaaksi, niin että pelastut uskon kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa, että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut.”

Huomaa: JOKAINEN kirjoitus. Jopa kohdat, jotka näyttävät olevan ulkona tämän päivän maailmassa, kuten paikka helvetissä kaikille katumattomille pervoille. Meidän tulee olla raamatullisesti korrekteja, ei poliittisesti. Jumala on viisaampi kuin ihminen!

Raamatunprofetian tutkijat kautta vuosisatojen ovat odottaneet kahta suurta tapahtumaa merkkinä, että historia on tulossa päätökseensä. Nämä kaksi tapahtumaa, molemmat ennustettu tuhansia vuosia siten, ovat: Vanhan Rooman valtakunnan elpyminen ja Israelin valtion uudelleen perustaminen.

Monet näkevät EU:n, joka alkoi Rooman sopimuksella Vatikaanissa vuonna 1957, olevan täyttymys profetialle ja valtablokille, josta yhden maailman johtaja tulee. Koska todellinen seurakunta otetaan pois, ennenkuin hän ottaa täyden vallan, niin kirjoja ja tällaisia artikkeleita pitäisi levittää valistamaan jäljelle jääviä. (Korostus suomentajan)

Todellisia Herraan uskovia on aina vainottu, mutta nyt se on levinnyt yli aikaisemmin kristinuskon vaikuttamien yhteiskuntien, kuten UK ja USA. Tämä on uusi merkki, että Herran paluu on lähellä ja meidän pitäisi keskittyä lähes kolmanteen osaan Raamattua, joka on profeetallista.

Kuten maailman suurin tiedemies Sir Isaac Newton julisti; ”Lopunaikana nousee joukko miehiä, jotka kääntävät huomionsa profetioihin keskellä isoa mekkalaa ja vastustusta.”

Mitä sitten sanoo Jumalan Sana? Raamattu kertoo tarkalleen, mitä tapahtuu ja missä järjestyksessä. Se on parempi kuin Nostradamus! Niin monet tietävät Nostradamuksesta, hämärästä keskiajan okkultistista, jonka työ on niin vähäarvoinen, että minä käytän hänestä nimeä ”Nostra-nonsense” (nonsense = hölynpöly).

Silti tuskin kukaan tietää, että Raamattu sisältää sadoittain profetioita, joista jokainen on joko jo kirjaimellisesti toteutunut, tai toteutuu ehkä lähitulevaisuudessa. Raamatulla on näyttö 100% tarkkuudesta, joten voimme tietää tarkalleen, mitä on odotettavissa ja katsoa siihen – jos olemme pelastettuja – luottamuksella ja toivolla.

Se, mitä näet kaikkialla, presidentti Trump'in tilapäisesti keskeyttämänä, on Uuden maailmanjärjestyksen rakentamista. Laaja-alaisessa yhteispyrkimyksessä tehdä kansallisvaltio vanhentuneeksi Uusi Maailmanjärjestys on nyt hyvin käynnissä. Viimeisin kehitys on viemässä kohti globaalia hallintoa, Pedonmerkkiä, yhden maailman rahasysteemiä ja rahatonta yhteiskuntaa.

Voit nähdä päivittäin vihjeitä tähän liikealan uutisohjelmassa, jota seuraan, kuten vaatimuksia ”globaaliin toimintaan” taistelemiseksi ns. globaalia lämpenemistä vastaan, joka muutettiin ”ilmastonmuutokseksi,” jotta myytin takana olevat propagandistit kattavat kaikki perusteet. Globaali toiminta edellyttää globaalia hallintoa...

Olin raportoimassa Euroopan parlamentissa Brysselissä sinä päivänä, jolloin Euro käynnistettiin. Myöhemmin kysyin ryhmältä Euroopan parlamentin jäseniä: Mitä tapahtuu seuraavaksi? Vastasin omaan kysymykseeni: ”Tulette saamaan yhden johtajan, yhden diktaattorin – ja yhden Antikristuksen!”

Se tapahtuu, kun yhteiskunta todella hajoaa tulevan käteisen rahan romahduksen ja maksuhäiriöiden myötä. Merkit siitä ovat jo taseissa (balance sheets) – epätaseissa (imbalance sheets) – maailmanlaajuisesti.

Sähköisestä valvonnasta kehittyneisiin suunnitelmiin joukkosiruttamisesta olen seurannut tätä tarinaa yli 35 vuotta kirjoittajana, toimittajana ja julkaisijana. Haastattelin maailman ensimmäistä ihmistä, joka sai ihonalaisen mikrosirun ja filmasin eläinlääkäreitä, jotka tekivät saman lemmikeille Iso-Britanniassa. Se on helppoa, se on halpaa ja se on tulossa pian. Raamatun profetiasta salaseuroihin Uusi Maailmanjärjestys on nopeasti muotoutumassa.

Tässä on tuttu ja tärkeä ennustus jakeissa Ilm. 13:16-18:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.”

”Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.”

Tämä pätee koko maailmaan, joten Antikristus tulee hallitsemaan kaikkia kansakuntia ja yrittää tuhota juutalaiset kelvottoman hallintonsa viimeisten kolmen ja puolen vuoden aikana.

Näemme alkusoiton tälle häijyssä antisemitismissä joka puolella, politiikasta uskontoon – jopa päälinjan kirkoissa, jotka opettavat korvausteologiaa – kirkko saa Jumalan siunaukset, samalla kun juutalaiset ovat juuttuneet kirouksiin. Näinköhän lienee!

On selvää, että me elämme maailmanhistorian kliimaksin kynnyksellä. Maailmanloppu ei ole lähellä, vaan ainoastaan ihmisen kelvottoman maailman hallinnan loppu. Maailman - ja seurakunnan - pitäisi olla korkeimmassa hälytystilassa. Tänä päivänä kuitenkin seurakunta, jonka pitäisi ikävöidä (yearn) Herran paluuta, enimmäkseen haukottelee (yawn). Tämä on herätyssoitto!
  • I am available in 2019 to give Powerpoint presentations to churches on prophecy, on subjects including Jerusalem, Future Capital of The Word, The E.U. in Bible Prophecy and The Middle East in Bible Prophecy- the timeline of prophecies centred on Israel. I also speak on The Timing of The Rapture- and why it is pre-Tribulation. Our website is thefreepressonline.co.uk and you can contact me atalan@thefreepressonline.co.uk
My wife Pat and I have co-authored two books, Goodbye America, Goodbye Britain and Cults and Isms: True or False? The latter clearly sets out the sharp divide between the Word of God, The Bible, and the cults and false religions’ claims. We set this out simply in “Tables of Truth.”

My first book, E.U., Final World Empire, is now sold out but the other two, plus teaching DVDs, are available on the website.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com