Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 24. kesäkuuta 2019

Hetki on myöhäinen – 8 ajankohtaista esimerkkiä seurakunnan ylösoton läheisyydestä kesällä 2019

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani aikainmerkkiraportti, jossa esitetään kahdeksan uutiskohdan luettelo siitä, että lopun päivät ovat käsillä, jolloin Jeesus palaa takaisin pilvissä noutamaan seurakuntansa taivaallisiin. Nämä ovat sellaisia uutisia, joista voidaan sanoa Luukkaan evankeliumia siteeraten: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luuk. 21:28)

----------------------

Hetki on myöhäinen (The Hour is Late) :: By Daymond Duck

Published on: June 23, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/06/23/hour-late-daymond-duck/

Ensinnäkin, Jeesuksen kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemuksen jälkeen, Hän ilmestyi opetuslapsilleen useita kertoja seuraavien 40 päivän aikana.

Hänen viimeisessä näyttäytymisessään, juuri ennen kuin hän nousi taivaaseen, ”he kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?" Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut, vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".” (Apt. 1:6-8)

Huomaa, että Jeesus ei sanonut, ettei valtakuntaa palautettaisi Israeliin.

Jeesus sanoi, että hänen opetuslapsiensa ei ollut tarkoitus tietää aikoja tai hetkiä, jolloin valtakunta palautetaan Israeliin.

Hän lisäsi, että ajat ja hetket ovat Isän päätös.

Sitten Hän sanoi, että Pyhä Henki valtuuttaisi heidät ja he olisivat todistajia Jerusalemissa, Juudeassa, Samariassa ja koko maassa.

Nämä neljä seikkaa ovat viime aikoina kiinnittäneet huomioni.

Israel tuhottiin v. 70 jKr., mutta Israel on palannut olemassaoloon; Israel valtasi koko Jerusalemin vuonna 1967; Presidentti Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi vuonna 2018; Israelin pääministeri Netanyahu sanoi äskettäin, että jos hänet valitaan, hän liittää joitakin Juudean ja Samarian siirtokuntia Israeliin; Yhdysvaltain Israelin-suurlähettiläs David Friedman sanoi äskettäin, että Israelilla on oikeus liittää itseensä joitakin osia Juudeasta ja Samariasta; ja Raamattu opettaa, että Pyhän Hengen valtuuttamat juutalaiset (144 000 israelilaista ja kaksi säkkipukuista todistajaa) sekä enkeli vievät evankeliumin maan ääriin saakka Ahdistuksen aikana.

Israelin tullessa takaisin Jerusalemin, Juudean ja Samarian omistajaksi, ja joidenkin juutalaisten hyväksyessä Jeesuksen Messiaakseen, kaikki näyttää kuin näyttämön asettamiselta tai valmistelulta Israelin valtakunnan palauttamista varten (tuhatvuotisessa valtakunnassa).

Toiseksi, toukokuun alussa, Israelin YK-suurlähettiläs Danny Danon piti Raamattua ylhäällä kädessään ja sanoi: ”Tämä on meidän asiakirja maallemme” (Luvatulle maalle).

Mieleeni juolahti, että Jumala voisi olla kertomassa YK-johtajille, että se on Raamattu (Jumala itse), joka sanoo Luvatun maan kuuluvan Israelille.

Internetissä julkaistiin video tästä tapahtumasta ja herra Danon'in puhe. (Ks. tästä tai https://www.youtube.com/watch?v=cQTIHdYB3kA)

Video meni sosiaaliseen mediaan ja se käännettiin espanjaksi, puolaksi, ranskaksi, portugaliksi, turkiksi ja kuka tietää miksi muuksi.

Mietin nyt, että onko Jumala varoittanut koko maailmaa useilla kielillä, että Hänellä on lopullinen sana siitä, kuka saa Luvatun maan.

Kolmanneksi, on kulunut lähes kolme vuotta siitä, kun Britannian kansalaiset äänestivät jättävänsä EU:n, ja he eivät ole vieläkään ulkopuolella.

Monet Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset ovat alkaneet osoittaa suurta halveksuntaa EU:lle.

Tämän pitäisi olla varoitus muille kansakunnille, jotka ajattelevat itsemääräämisoikeutensa luovuttamista YK:lle: Tee se ja et saa itsemääräämisoikeuttasi takaisin ennenkuin Jeesus palaa.

Neljänneksi, lakiesitys, jota kutsutaan ”Tasa-arvolaiksi (Equality Act)” on hyväksytty Yhdysvaltain edustajainhuoneessa, joka tulee kriminalisoimaan kristillisen uskon ja tekee kaikista tällä hetkellä laillisista kristillisistä suojamekanismeista (uskonnonvapaus, sananvapaus, vain kertoa ihmisille mitä Raamattu sanoo, jne.) laittomia.

”Tasa-arvolaki” määrittelee ne, jotka vastustavat LGBTQ-agendaa, vihanlietsojiksi, ja se antaa hallinnolle valtuudet asettaa heidät syytteeseen.

Kristityt, jotka ottavat raamatullisen kannan LGBTQ-agendaa vastaan, syyllistyvät viharikokseen, ja heidät altistetaan oikeusjutuille niin kutsuttujen ”loukkaantuneiden ihmisten” toimesta.

Tavoitteena on pakottaa kristityt sanomaan positiivisia asioita LGBTQ-agendasta tai olemaan hiljaa.

Tämä lakiehdotus ei tule laiksi, ellei senaatti hyväksy sitä, ja saa presidentin allekirjoitusta, eikä sitä todennäköisesti tapahdu nykyisen presidentin alaisuudessa, mutta se voisi tapahtua tulevan presidentin vallan alla (ja voisimme olla yksien vaalien päässä siitä).

Tarvitaan paljon rukousta ja suurta vastustusta.

Viidenneksi, monet uskovat, että Yhdysvallat perustettiin juutalais-kristillisille arvoille.

Vuonna 1620, pyhiinvaeltajat mainitsivat Jumalan alaisuudessa olevan kansan Mayflower'in sopimuksessa (Mayflower Compact).

Vuonna 1776, Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus sanoi, että kansalaisilla on luovuttamaton oikeus elämään, vapauteen ja onnen tavoitteluun; oikeudet tulevat Jumalalta.

Vuonna 1863, Abraham Lincoln sanoi Gettysburg'in puheessaan, että Jumala toi esiin uuden kansan (Yhdysvallat) Jumalan alaisuuteen.

Nyt, toinen Yhdysvaltain kahdesta suurimmasta poliittisesta puolueesta on päättänyt poistaa lauseen ”so help me God (niin auttakoon minua Jumala)”, kun todistajat vannovat valan kongressin edessä, koska nämä poliitikot eivät halua loukata ihmisiä Jumalan mainitsemisella.

Jos on väärin mainita Jumala kongressissa, niin kuinka kauan menee, kunnes se on väärin mainita Jumala kaikkialla?

Kuudenneksi, on jo kauan ollut spekulointia EMP-aseiden (EMP=sähkömagneettinen pulssi) olemassaolosta.

Toukokuun 17. päivänä 2019 ilmoitettiin, että Yhdysvaltojen ilmavoimat oli sijoittanut Lähi-itään 20 operatiivista ohjusta, jotka lähettävät sähkömagneettisia pulsseja (EMP:itä), jotka voivat tehdä elektroniset laitteet ja sotilasajoneuvot käytännössä hyödyttömiksi.

Tiedämme nyt, että EMP-aseita on olemassa (ja joillakin Amerikan vihollisilla on todennäköisesti samanlaisia aseita).

Seitsemänneksi, monia artikkeleita julkaistaan luonnonkatastrofien vaikutuksista viljasatoihin Yhdysvalloissa, sikainfluenssan (afrikkalainen sikarutto) vaikutuksista Kiinassa ja muualla, jne.

Jotkut asiantuntijat ennustavat, että miljoonien eekkereiden (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) viljasatojen hävikit, yli 200 miljoonan sian tuhoutuminen, jne., aiheuttavat elintarvikkeiden hintojen nousua ensi vuonna.

Raha on nyt arvotonta ja ihmiset käyvät vaihtokauppaa ruoan vuoksi Venezuelassa, ja Yhdysvallat käytti menoina yli 3 biljoonaa dollaria menneenä tilivuotena.

Kristillisen Kirkon täytyy rukoilla herätyksen takia, koska nälänhätä, hyperinflaatio ja globaali taloudellinen romahdus ovat Ahdistuksen ajan merkkejä (Ilm. 6:5-6).

Kahdeksanneksi, mitä tulee Iraniin, on tärkeää muistaa, että Irania nykyisin hallitsevat kovanlinjan johtajat haluavat käynnistää Ahdistuksen ajan (Tribulation Period), koska näin he uskovat voivansa nopeuttaa Mahdin paluuta, voittaa kaikkien taistelujen äidin (Harmagedonin taistelu), vauhdittaa islamilaista maailmanhallitusta sekä islamilaista maailmanuskontoa, jne.

Ydinsopimuksen allekirjoittaminen Iranin kanssa ei toiminut; miljardien dollareiden antaminen Iranille ei toiminut; Irania vastaan asetetut pakotteet eivät ole toimineet; neljää laivaa sabotoitiin lähellä Yhdistyneiden arabiemiraattien rannikkoa; Iranin tukemat terroristit käyttivät drooneja hyökätäkseen öljyputkea, saudien lentokenttää, Mekkaa, ym. vastaan; kahteen öljytankkeriin on hyökätty Omaninlahdella lähellä Hormuzin salmea; raketteja on ammuttu Yhdysvaltain tukikohtiin Irakissa; Japanin pääministeri Shinzo Abe yritti toimittaa viestin presidentti Trump'ilta Ajatollah Ali Khamenei'lle, ja hän kieltäytyi yksiselitteisesti hyväksymästä viestiä, sanoen, että presidentti Trump ei ole vastauksen arvoinen, jne.

Tärkeää on myös se, että Israel, Yhdysvallat ja Englanti ovat sanoneet, etteivät ne salli Iranin saada ydinaseita, ja IAEA:n entinen korkea virkamies sanoi äskettäin, että Iran voi olla jopa kuuden kuukauden päässä niiden hankkimisesta.

Jumala on ohjaksissa, enkä usko, että Iran voi käynnistää Ahdistuksen aikaa ilman Hänen lupaansa, mutta se ei näytä hyvältä; ja ylöstempaus on selkeästi pre-Trib-tapahtuma (ennen 7-vuotista vaivanaikaa).

Hetki on myöhäinen, ja suurin osa tästä artikkelista on huonoja uutisia epäuskoisille, mutta uskovien autuas toivo on todellinen ja ehkä lähempänä kuin monet ajattelevatkaan.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com