Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. kesäkuuta 2019

Netanyahu'n epäonnistumisen muodostaa koalitiohallitus Israeliin profeetallinen merkitys vuonna 2019

Tässä hyvinkin aiheellinen pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa pohditaan eri uutislähteiden avulla kummallista epäonnistumista muodostaa Israeliin koalitiohallitusta viime huhtikuisten vaalien jälkeen, mikä johtaa uusiin vaaleihin ensi syksynä. Ilmeisesti Israelin Jumala ei halunnut, että Trumpin rauhansuunnitelma etenisi normaalin kaavan mukaan kesällä 2019, vaan Herralla on jotain muuta mielessä. Ehkäpä ensin 3. maailmansota (ns. Googin sota) ja sitten vasta rauhansopimukseen + Israelin 70. vuosiviikon alkuun. Joka tapauksessa, jokin profeetallinen merkitys tällä kaikella on. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

------------------------------

Bible Prophecy Update – June 2nd, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 2.6.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu Netanyahu'n epäonnistumisen muodostaa koalitiohallitus profeetallisesta merkityksestä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua jostakin, joka tapahtui viime viikolla, josta väittäisin, että se on todellinen pelinmuuttaja (game changer).
- Nimittäin Benjamin Netanyahu'n epäonnistumisesta muodostaa koalitiohallitus hänen historiallisen uudelleenvalinta-voittonsa jälkeen tämän vuoden huhtikuun parlamenttivaaleissa.
- Näin tekemällä toivon voivani vastata kysymykseen, koska se liittyy tämän kaiken profeetalliseen merkitykseen ja mitä se tarkoittaa meille tänään.
Aloitan tällä Jerusalem Post -raportilla koskien sitä, kuinka täsmälleen kuukauden kuluttua siitä, kun 21. Knesset aloitti toimikautensa, enemmistö Knessetistä äänesti hajottaakseen itsensä ja pannakseen alulle ennennäkemättömät uudet vaalit syyskuussa sen jälkeen, kun Netanyahu oli kykenemätön muodostamaan koalition. ”Se oli ensimmäinen kerta Israelin historiassa, kun pääministeriehdokas epäonnistui muodostamaan koalition saatuaan presidentiltä tämän tehtävän vaalien jälkeen.

Kuten voitte kuvitella, tämä on eräänl. geopoliittinen maanjäristys useista syistä johtuen, joista tärkein on se vaikutus, joka sillä tulee olemaan kauan-odotettuun ”vuosisadan sopimukseen”. Fox News'in mukaan, Jared Kushner'in vierailu Jerusalemiin hänen Lähi-idän rauhansuunnitelman edistämiseksi voisi menettää voimaa, kun Israel suuntaa kohti tuntematonta aluetta kalenterivuoden toisissa vaaleissa seuraten Benjamin Netanyahu'n kyvyttömyyttä muodostaa hallitusta keskiviikkoillan määräaikaan mennessä.

Kai sen ei pitäisi tulla minään yllätyksenä, että Mahmoud Abbas on hyvin tyytyväinen tästä kaikesta tämän Breaking Israel News -raportin nojalla, jossa hänen kerrotaan sanoneen: ” 'vuosisadan sopimus', tai häpeädiili, menee helvettiin...” Mitä tulee Yhdysvaltojen sponsoroimaan konferenssiin Bahrainissa, joka on ajoitettu kesäkuun 25.-26. päiville, Abbas lisäsi, että ”taloudellinen projekti, jonka parissa konferenssin osanottajat työskentelevät ensi kuuta varten, menee myöskin helvettiin … sanoimme, ettemme aio hyväksyä tätä kokousta ja sen tuloksia, koska he myyvät meille illuusioita, jotka eivät johda mihinkään.”

Riittää kun sanon, että spekulointia on runsaasti asiantuntijoiden ja anlyytikkojen keskuudessa siitä, miten tämä kaikki tulee menemään. Jerusalem Post julkaisi yhden tällaisen analyysin otsikolla, ”Hello' elections means 'goodbye' Trump peace plan (Tervehdys vaaleille merkitsee 'jäähyväisiä' Trump'in rauhansuunnitelmalle)”. Jos Israel toivottaa uudet vaalit tervetulleiksi syyskuussa, niin on turvallista olettaa, että se voi jättää hyvästit Yhdysvaltain presidentti Donald Trump'in ”vuosisadan diilille”. Historia on osoittanut, että Yhdysvaltojen presidenttien paras aika rauhansuunnitelman esillepanoon on nelivuotisen virkakauden alussa, ei lähestyttäessä sen loppupuolta. ...Jos Trump todella haluaa, että hänen "vuosisadansa diilinsä" toimisi, se vie paljon aikaa ja energiaa. Se ei mene ikäänkuin, että Washington tiputtaa suunnitelman maailmalle, ja sitten astuu syrjään. Se edellyttää Valkoisen Talon intensiivistä osallistumista – myöskin presidentiltä – paimentaa sitä eteenpäin. Mutta Trump ei todennäköisesti tee sitä vaalikampanjan aikana. Ensinnäkin, koska hän on liian kiireinen kampanjoidessaan, ja toiseksi, koska hän ei halua osallistua aktiivisesti asiaan, joka voi lopulta epäonnistua. Ei kukaan ehdokas halua mennä vaaleihin niin valtavan, korkean profiilin epäonnistumisen kanssa, joka on niin tuore hänen ansioluettelossaan. Joten jos Trump'in hallinto todella aikoo tuoda esiin kauan-odotetun suunnitelmansa poliittisen osan, sillä on siihen aikaa syyskuun ensimmäiseen maanantaihin asti, joka on Labor Day, yleinen vapaapäivä Yhdysvalloissa. Mutta jos Israel nyt päättää mennä vaaleihin, niin jopa tuokin ikkuna tulee sulkeutumaan.

- Yksi niistä asioista, joita olen oppinut kulkiessani Herran kanssa, on se, että kun et tiedä, voit mennä sen yhden luokse, joka tietää.
- Ehkä olet kuullut sanottavan: ”Emme ehkä tiedä mitä tulevaisuus pitää sisällään, mutta me tiedämme, että Jumala on se, joka pitää käsissään tulevaisuutta.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja sanon, että emme ainoastaan tiedä Jumalan pitävän käsissään tulevaisuutta, vaan me myöskin tiedämme tulevaisuuden, niin kuin se on Jumalan Sanassa.
Johannes 14:29 (KR 33/38)”Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.”
Ilmestyskirja 1:17-19 (KR 33/38)”Ja kun minä hänet näin, kaaduin minä kuin kuolleena hänen jalkojensa juureen. Ja hän pani oikean kätensä minun päälleni sanoen: "Älä pelkää! Minä olen ensimmäinen ja viimeinen, ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avaimet. Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva.”
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com