Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Jeesuksen Öljymäen puheen aikajana – tapahtumat peräkkäisessä järjestyksessä?!

Tässä vielä kolmas osa Daymond Duck'in tuoreisiin artikkeleihin (suomennettu) Jeesuksen profeetallisesta Öljymäen puheesta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Tässä osassa käsitellään Jeesuksen puheen etenemistä kronologisessa järjestyksessä tapahtumien osalta, mikä käy hyvin selväksi luettaessa näitä jakeita alusta loppuun Matteuksen luvussa 24. Tämä onkin varsin mielenkiintoista ja vahvistaa Öljymäen profetian luotettavuutta.

Ai niin, hyvää helluntaipäivää kaikille! Nykyinen dispensaatio, eli seurakunta-aika ensimmäisestä helluntaista Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeen, lähestyy kovaa vauhtia loppuaan. Ollaan valmiita vuonna 2019.

-------------------------

Jeesuksen Öljymäen puheen aikajana (Timeline in the Olivet Discourse) :: By Daymond Duck

Published on: June 9, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/06/09/timeline-olivet-discourse-daymond-duck/

Jumala kunnioitti hiljattain minua kutsumalla puhumaan kirkossa Jeesuksen Öljymäen puheesta (Matt. 24).

Jaoin äskettäin ymmärrykseni ”murheiden alkamisesta (beginnings of sorrows)” (juutalainen nimitys, joka vastaa seurakunnan aikaa; valmistelua tai näyttämön asettamista synnytystuskille, joita kutsutaan myös Ahdistuksen ajaksi, Danielin 70. vuosiviikoksi, jne.) sekä ”Hävityksen kauhistuksesta (Abomination of Desolation)” (kuva tai patsas Antikristuksesta, joka tullaan pystyttämään Kaikkein Pyhimpään, joka on tulevassa jälleenrakennetussa juutalaisessa temppelissä).

Mikä tahansa onkaan sen merkitysarvo, kirjoituksissa on vähän päällekkäisyyttä, mutta Öljymäen puheen ensimmäiset 36 jaetta voitaisiin nähdä juutalaisena aikajanana.

Jakeet alkavat Israelin temppelistä ennen Jeesuksen ristiinnaulitsemista, ja edeten uuteen taivaaseen ja uuteen maahan.

Pidän sitä mielenkiintoisena, että Jeesus ennusti nämä tapahtumat ylimalkaisessa järjestyksessä tai suurpiirteisessä jaksossa, jossa ne toteutuisivat.

Hän on antanut meille uskomattoman Raamatun.

Ensinnäkin, Jeesus ennusti Temppelin tuhoutumisen, ja se täytettiin vuonna 70 jKr. (Matt. 24:2).

Toiseksi, Jeesus ennusti ajanjakson, jota kutsutaan ”murheiden aluksi” (Matt. 24:4-8).

”Murheiden alku” (juutalainen termi) on päällekkäinen seurakunta-ajan kanssa (kristillinen termi), ja sitä ollaan täyttämässä nyt ennen loppuajanjaksoa (Ahdistuksen aika; Matt. 24:6, 8).

Kolmanneksi, Jeesus sanoi, että evankeliumi menee kaikkialle maailmaan ennen loppua (Matt. 24:14).

Jeesus puhui valtakunnan evankeliumista, joka menee kaikkialle maailmaan ennen synnytystuskien (Ahdistuksen aika) päättymistä, EI ennen ylöstempausta (rapture).

Uskon, että se suoritetaan kahden yliluonnollisen todistajan (kaksi säkkipukuista todistajaa; Ilm. 11:3-13), 144 000:n sinetöidyn israelilaisen (Ilm. 7:4-8) sekä enkelin toimesta, joka saarnaa kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille (Ilm. 14:6).

Vaikka näiden kahden todistajan henkilöllisyydestä on erimielisyyttä, on hyvä syy uskoa, että yksi heistä on Elia, ja hän ilmestyy ennen Ahdistuksen aikaa (Mal. 4:5-6).

Se, että Elia ilmestyy ennen Ahdistuksen aikaa ja ne 144 000 sinetöidään Ahdistuksen ajan alussa, on alku sille, että juutalaiset ottavat evankeliumin vastaan kaikkialla maailmassa ennen Ahdistuksen ajan päättymistä.

Neljänneksi, Jeesus sanoi, että hävityksen kauhistus, josta profeetta Daniel on puhunut, asetetaan pyhään paikkaan (temppelin Kaikkein Pyhin; Matt. 24:15).

Tämä tapahtuu keskellä 7-vuotista vaivanaikaa (Dan. 9:27; Ilm. 11:1-2; Ilm. 12:14).

Viidenneksi, Jeesus puhui siitä, mitä tapahtuu myöhäisessä vaiheessa Ahdistuksen aikaa, kun kansat kootaan Harmagedonin taisteluun (Matt. 24:28).

Hän sanoi: ”Missä raato on, sinne kotkat kokoontuvat.” (Matt. 24:28)

Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta sanovat, että tämä on juutalainen vertaus, joka tarkoittaa sitä, että ”missä tahansa kuollut ruumis on, sinne kotkat kokoontuvat (Israelissa korppikotkia kutsutaan palestiinalaisiksi kotkiksi) syömään sen lihaa” (Ilm. 19:17-18).

Kuudenneksi, Jeesus puhui siitä, mitä tapahtuu niiden päivien ahdistuksen jälkeen (Jeesuksen toinen tulemus on Ahdistuksen ajan jälkeen ja ennen tuhatvuotista valtakuntaa; Matt. 24:29-30).

Tulee olemaan merkit auringossa, kuussa ja tähdissä (Matt. 24:29); kaikki maan päällä murehtivat (jotkut iloitsevat nähdessään Hänet, mutta suurimmaksi osaksi itkevät, koska he eivät ole valmiita) (Matt. 24:30); Vanhan testamentin pyhät ja Ahdistuksen ajan kuolleet pyhät nostetaan kuolleista, ja heidät kootaan elävien uskovien kanssa (Matt. 24:31).

Seitsemänneksi, Jeesus sanoi, että lopulta tulee olemaan uusi taivas ja uusi maa.

Hän sanoi: ”Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.” (Matt. 24:35)

Matteuksen luvussa 24 Jeesus opetti opetuslapsilleen profetiaa.

Asiat, joita Hän sanoi, menevät joiltakin osin päällekkäin (joidenkin tapahtumien kestoajan vuoksi), mutta pohjimmiltaan ne esitetään peräkkäisessä aikajanassa, jonka muut Pyhät Kirjoitukset vahvistavat.

Jumala on ainoa, joka voi paljastaa tulevaisuuden, ja sen paljastaminen järjestyksessä on vieläkin vaikuttavampaa.

Historia ja tämän päivän uutisotsikot vahvistavat näiden jakeiden kirjaimellisen tulkinnan.

Ole valmis (ja ainoa tapa tehdä se, on vilpittömästi katua syntejäsi, pyytää Jeesusta antamaan sinulle anteeksi ja tulemaan sydämeesi).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com