Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Abraham Accord -kolikossa signaali Suureen Jupiter-Saturnus -konjunktioon 21.12.2020 sekä muuta Uuden maailmanjärjestyksen symboliikkaa

Tässä mielenkiintoinen tuore suomentamani artikkeli William Frederick'in ylläpitämästä EndTimesForecaster -blogista, jossa analyysia Abraham Accord -kolikon symboliikasta liittyen tuleviin aikoihin maan päällä, jolloin Antikristus hallitsee uudessa maailmanjärjestyksessä (NWO), jota sanotaan myös Vesimiehen aikakaudeksi. Tämän Vesimiehen ajan käynnistäjänä saattaa toimia kolikossa näkyvä Saturnus-planeetta, mutta tarkemmin katsottuna kyse ei ole pelkästään tuosta planeetasta, vaan rabbiininen kabbalismi yhdistelee jännästi asioita vihjaten tapahtumiin, jolloin ajat alkavat muuttua. Kuitenkin tämän nykyisen ajan muuttumisen kynnyksellä Kristuksen morsiusseurakunta voi rohkaista itsensä ja nostaa päänsä, sillä Herran toinen tulemus ylöstempauksessa on lähellä (Luuk. 21:28)!

------------------------

Kolikko, konjunktio ja päivien loppu

https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/10/the-coin-conjunction-and-end-of-days.html

Tiistai, 13. lokakuuta 2020

Todennäköisesti olet kuullut Abraham Accord -sopimuksesta ja Abraham Accord -kolikosta. Näyttää siltä, että kolikossa on signaali Suureen Jupiter-Saturnus -konjunktioon. Mietin miksi, tässä on tietoja, sitten miksi.

Ensimmäinen asia, jonka haluaisin mainita, on se, että Abraham Accord perustui oletukseen, että Israel jakaisi maansa. Tämän takia annoin varoituksia siitä, että tuomioita tulisi, ja niin on käynyt. Tässä on viimeisin postaus koskien tätä lähtökohtaa ja yksi seuraus.

Tässä tulee eräs tuomio – hurrikaani Delta (Williamin artikkeli 6. lokakuuta 2020)

Katsotaanpa nyt Abraham Accord -kolikkoa ja nähdään, mitä se paljastaa. Ensimmäinen asia, jota haluaisin painottaa, on planeetta miekan päässä / kolikon huipussa.



Planeetan ympärillä olevan renkaan takia se näyttää Saturnukselta, mutta se ei ole se; koska sillä on Jupiterin kaltainen täplä – Saturnuksella ei ole täplää. [Huomaatte varmaan mustan aukon keskellä planeetan oikealla puolella?, Suom. huom.]


Joten se on Jupiterin ja Saturnuksen yhdistelmä – näiden kahden graafinen konjunktio. Siksi uskon, että tämä on selvä signaali Suurelle Jupiter-Saturnus -konjunktiolle, joka esiintyy 21.12.2020.

Newagelaiset näkevät tämän konjunktion suuren muutoksen ajankohtana. Monet sanovat, että tämän ryhmittymisen jälkeen asiat maan päällä muuttuvat merkittävällä tavalla. Tutkitaanpa tietoja ja mitä sanotaan raamatullisten parametrien valossa ja nähdään mitä ne tuottavat. Ensimmäiseen databittiin liittyy pahamainen Vesimiehen aikakausi.

Ja minusta tuntuu, että ensimmäinen Jupiterin ja Saturnuksen liitto Vesimiehessä – lähtien vuodesta 1405 jKr! – se, joka tapahtuu 21. joulukuuta 2020 (MENE JUPITER-SATURNUS 2020 -KAAVIOON) – saattaa todella heijastaa suurta Vesimiehen aikakauden energiaa. Miksi? Koska juuri tuolloin tämä Vesimiehen impulssi saavuttaa Jupiterin ja Saturnuksen (aurinkokunnan kaksi suurinta planeettaa), niin että ihmisyhteisö alkaa todella muuttua! http://greatbear.mcn.org/aquar.htm (Copyright 1998-2002 by Mark Lerner)

Joten tämä lähde sanoo, että tänä kyseisenä päivämääränä tulee olemaan merkittävä Vesimiehen aikakauden energioiden synnytys. Ja älkäämme unohtako, että antikristillisen Vesimiehen aikakauden on viitattu alkavan 13.8.2024 (Williamin artikkeli 22.1.2020).

Paitsi että he sanovat, että tällä tapahtumalla on Vesimies-yhteyksiä, jotkut sanovat, että tämä on mayojen kalenterin loppu – todellinen 21.12.2012.

Tutkiessamme tätä asiaa huomasimme toisen omituisen tähtitieteellisen yhteensattuman, joka osoitti, että olimme jo suunnistamassa johonkin tärkeään tällä radalla. Suuri konjunktio 17. huhtikuuta 3124 eKr. on voinut olla alkuperäinen vihje Maya-aikakauden alkuun, jos katun on viittaus Suureen konjunktioon Jupiterin ja Saturnuksen välillä. Tämä mayojen ajan alkamispäivä merkitsisi loppua mayojen aikakaudelle, kun Suuri konjunktio tapahtuu 260:nnen kerran 21. joulukuuta 2020 jKr.

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?108087-A-New-Look-at-the-Mayan-Calendar-End-Date-December-21-2020 (Marielle -nimimerkki Project Avalon Foorumin keskustelussa 26. heinäkuuta 2019)

Tässä on toinen lähde, joka ennustaa, että suuria muutoksia on edessä suhteessa tähän konjunktioon, joka on yksi kolmesta planetaarisesta syklistä, jotka on suoritettava loppuun vuonna 2020.

Vuonna 2020, kolme suurta planetaarista sykliä päättyy ja alkaa uudelleen, mikä luo yhteiskunnallisen nollauksen ja "suuren muutoksen" alun tapahtuen koko seuraavan vuosikymmenen, 2020-2030, aikana. Lähde: Vuoden 2020 ”yhteiskunnallinen nollaus” ja ”suuri muutos” 2020–2030 (Nick Anthony Fiorenza syyskuussa 2018)

On olemassa jopa Suuren konjunktion Nibiru-yhteys. Katso postaus: Vuoden 2020 Suuri konjunktio (Williamin artikkeli 4. maaliskuuta 2020).

Joten miksi signaali tälle konjunktiolle olisi tässä kolikossa? Uskon, että se on aikamerkki muille kolikossa kuvatuille tapahtumille. Tapa, jolla näen sen, on, että konjunktio on alkumerkki ja muut tapahtumat seuraavat sen jälkeen.

Tässä on muutama tapahtuma, jotka näen viestitettyinä kolikossa;

10 tähteä: Ophiuchus on tähdistö, joka koostuu 10 tähdestä – se on käärmeenkantaja. Aurinko on Ophiuchuksessa 21.12.2020 ja on konjunktiossa Merkuriuksen kanssa tuolloin. Tämä toimii mahdollisena vahvistuksena siitä, että Suuri konjunktio on kuvattu kolikossa.


Kymmenen tähteä voivat myös viitata Ilmestyskirjan pedon 10 sarveen. [Eli maailmanhallituksen 10:een ns. supervaltioon (10 kansakuntien liittoa, esim. EU), Suom. huom.] 

Rauhankyyhky: Mahdollinen signaali tulevalle rauhansopimukselle, jonka Antikristus vahvistaa. [Ks. Daniel 9:27

Avaruusalus: Mahdollinen signaali Alien Ufo -avaruusmatkustajaan.



Satelliitti: Signaali avaruussodille, avaruusaseille ja kaikkien ihmisten 5G-seurannalle.

Binaarikoodi: Digitaalisen rahan järjestelmä, jossa kukaan ei voi ostaa tai myydä ilman merkkiä.

Ruisku: Rokote sirun kanssa.

Päivämääräpalmu: Ilmaisee uudistumista ja jälleensyntymistä ja liittyy feenikslintuun – vanhan maailmanjärjestyksen tuhoutuminen uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi.

Piirilevy: Huomaa, että piirilevy tulee ulos miekankahvasta. Voi olla signaali ihmisen / tietokoneen rajapinnalle ja keinolle siitä, kuinka Antikristus hallitsee maailmaa.

3 ympyrää (kytketty yhteen kolmioksi): Epäpyhä kolminaisuus – Antikristus, Väärä profeetta ja paholainen.

Käyrä miekka: Antikristuksen maailman haltuunotto, joka sisältää juutalaisten ja kristittyjen marttyyrikuoleman ja jolla on Mahdi-yhteyksiä.

Kolme kieltä (lauseet kolikossa): Englanti, arabia, heprea – Antikristus huijaa muslimeja, nimikristittyjä ja juutalaisia sillä, että hän on heidän pelastajansa.

Joten tämä on se mihin kolikkoa ehkä tarvitaan; uskon, että se on täynnä lopunaikojen symboleja, ja kolikko osoittaa Suureen konjunktioon – 21/12/2020 – merkittävänä käännekohtana päivien lopulla. (Jos näet jotain muuta, kommentoi)

Muuten, Ilmestyskirjan 2. sinetti, 3. maailmansota, voi tulla Armenian ja Azerbaidžanin sodasta, joka juuri eskaloitui pykälällä (tytön uninäky) (Williamin artikkeli 8.10.2020), kuten osoitetaan tällä ennakoivalla ohjelmoinnilla (Lady Gagan uusi musiikkivideo juutalaisten Rosh Hashanah -juhlapäivänä 18.9.2020 hänen ”911”-kappaleestaan) – näetkö sen? – ja katso mitä seuraa – 3. sinetti (musta hevonen).



Suomentajalta:

Lisää analyysia Abraham Accord -kolikosta löytyy Petri Paavolan sivustolta tässä kirjoituksessa ja sitten hänen videoltaan 22.9.2020. Veli James Key teki myös jonkinlaisen analyysin kolikosta 8.10.2020 videonsa New Temple Coin Honors Antichrist Trump's Peace Covenant jälkipuoliskolla. Lue lopuksi vielä tämä: http://nokialainen.blogspot.com/2020/10/vapaamuurarillinen-uuden.html

1 kommentti:

  1. Arvasin, että jokin pimeä merkki tämä oli.

    December 21 Great Conjunction was the Sign of the Dragon of Revelation 12:3-4.

    https://444prophecynews.com/the-sign-of-the-fiery-red-dragon-evening-21st-december-2020-humbled-for-service/ (eilen)

    "This conjunction of Jupiter (=poikalapsi) and Saturn (=lohikäärme) did not seat well with me as the “Sign of Bethlehem”, especially upon seeing Saturn above Jupiter in the conjunction...This sign is telling us that the “Woman with Child” is about to “give birth” i.e. the Rapture is imminent. Let us all thank God that we have discovered this sign before the Rapture takes place."

    Ilm. 12:1-5

    1 Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä.
    2 Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää.
    3 Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua;
    4 ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi.
    5 Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö.

    The Revelation 12 sign in 3 Minutes!! l 9 23 2017 Prophecy of Biblical proportions

    https://www.youtube.com/watch?v=0jYgoX4NL7g

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com