Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 30. lokakuuta 2020

Raamatun profetian varoitukset lähestyvästä katastrofista ajassamme – kuulemmeko ne ja otamme vaarin?

Tässä Samuel Korhosen suomentama aiheellinen profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja haluaa varoittaa ihmisiä lähestyvästä tuhosta Herran päivänä, jolloin Vapahtajamme ilmestyy; toisille kuolemaksi ja toisille ikuiseksi elämäksi paratiisissa. Aika, jossa elämme tällä hetkellä, on hyvin kaoottinen ja pahuudella kyllästetty. Niinpä aikainmerkkien sivuuttaminen ja Raamatun profeetallisen sanan hylkääminen voi olla hyvin kohtalokasta Jeesukseen uskovallekin. Pääasia kuitenkin on, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi kuuluu nyt kaikkialle. 

--------------------------

Kuulemattomat varoitukset ja äkillinen tuho 


By Jonathan Brentner, September 11, 2020 

Kun Saint Helens -tulivuori jylisi keväällä 1980, niin yksi mies seisoi lujasti päättäneenä jäädä vuorelle. Majatalonpitäjä Harry R. Truman kieltäytyi lähtemästä kodistaan huolimatta evakuointimääräyksestä ja toistuvista varoituksista, jotka tulivat maanjäristyksinä.

Hän myönsi olevan "mahdollista", että vuori voisi "räjähtää" jonain päivänä, mutta ei koskaan päässyt niin pitkälle, että olisi halunnut "pakata laukkunsa" ja jättää kotinsa.

18. toukokuuta 1980 St. Helens -tulivuori räjähti sellaisella voimalla, että 1300 jalkaa vuoren huippua katosi heti. Räjähdys aiheutti valtavan maanvyöryn, joka liikkui alas vuoren rinteitä yli 110 mailin tuntinopeuksilla ja nieli kaiken reitillään olevan, mukaan lukien Harry R. Truman'in asuinpaikan hänen omistamassaan majatalossa Spirit Lake -järvellä.

Miksi mainita itsepäinen vanha mies, joka kieltäytyi ottamasta huomioon lähestyvän katastrofin varoituksia? Koska hän edustaa niin monia tämän päivän maailmassamme. Aivan kuten herra Truman, he kuulevat Raamatun profetian varoitukset ja tuntevat ajallemme luontaisen vaaran, mutta eivät käänny Vapahtajan puoleen, eivätkä odota Hänen ilmestymistään.

Varoitusmerkkejä on kaikkialla

Herra ei vaikene näinä viimeisinä päivinä. Viimeisten päivien merkit ovat aivan liian lukuisat kuvailtavaksi yhdessä viestissä. Viimeisten päivien ensimmäinen merkittävä indikaattori oli 18. toukokuuta 1948, kun Israelista tuli valtio, mikä toteutti ennustuksen Jes. 66:8. (Presidentti Harry S. Truman näytti tietä Israelin tunnustamisessa valtioksi.)

Hyppää eteenpäin vuoteen 2020 ja näemme Ahdistuksen ajan maailmanhallituksen ponnahtavan eloon silmiemme edessä yhdessä teknologian kanssa, joka on välttämätön, että Antikristus voi panna täytäntöön "pedon merkin" kuolemanrangaistuksen uhalla. Aikamme laittomuus ja väkivalta yhdistettynä lukuisiin merkkeihin varoittavat toistuvasti meitä tulevan Herran päivän lähestyvästä tuhosta ja kuolemasta.

Kuten Harry R. Truman, monet uskovat eivät vielä halua "pakata laukkujaan" Jeesuksen läheisen paluun odotuksessa. He eivät tunnista kiireellisyyttä ajassa, jossa elävät; ja siitä seuraa, että he elävät yksinomaan tämän maailman asioille ilman välttämätöntä ikuisuusperspektiivin tasapainottavaa vaikutusta.

Monia pyhiä ajatellen, vika on heidän paimenissa, jotka ovat jo kauan hylänneet Raamatun profeetalliset lupaukset Israelista. He tarjoavat raamatullista kannustusta, mutta eivät varoita ihmisiä ajan, jossa he elävät, kiireellisyydestä. He toistavat saman erehdyksen kuin fariseukset ja saddukeukset, jotka olivat sokeita merkeille, että heidän luvattu Messiaansa seisoi jo heidän keskellään (Matt. 16:1-4). [Samoin on Antikristuksen laita nykyään, kun hän (Trump) on jo ilmestynyt (ks. esim. https://www.youtube.com/watch?v=QWv2D4qBpls) eikä toista tarvitse enää odottaa. AK nimenomaan ilmestyy ennen Herran päivää (2. Tess. 2:3). ”Nokialainen” huom.] Aivan kuten muinaiset uskonnolliset johtajat, monet eivät nykyään tunnista lukuisia merkkejä, jotka osoittavat Jeesuksen välittömään ilmestymiseen.

Jeesus tulee pikaisesti

Jeesuksen viimeiset sanat seurakunnalleen sisältävät lupauksen hänen nopeasta paluustaan. ”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!” (Ilm. 22:20). Sana "pian" kreikaksi on tachu, joka olisi paljon paremmin käännetty sanalla "nopeasti". Se viittaa toiminnan nopeuteen. Herra päätti suoran ilmoituksensa koko seurakunnalle lupauksella, että hän palaa nopeasti hakemaan morsiamensa.

Myös Paavali kirjoitti Jeesuksen ilmestymisen nopeudesta viemään meidät kotiin: ”...yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme” (1. Kor. 15:52). Jeesus herättää Kristuksessa kuolleet ja tempaa elossa olevat pyhät pois hetkessä, ”silmänräpäyksessä”. 

Meillä ei ole varoitusta päivää tai kahta ennen tempausta; heti kun kuulemme pasuunan äänen, olemme ikuisesti Herran kanssa. Se, mitä jo nyt näemme maailmassa, kertoo meille, että tuo päivä on tavattoman lähellä.

Aivan kuten St. Helens -tulivuoren purkausta seurannut tuho, niin myös 1. Tess. 5:3 kertoo, että tempauksesta jäljelle jääneitä kohtaa ”yhtäkkiä turmio”. Tämä näyttää olevan Jumalan vihan Ahdistuksen aikaa edeltävä vuodatus. Lähdettyämme maan päältä maailma kokee sanoinkuvaamattoman kauhun, joka pahenee paljon seitsenvuotisen Ahdistuksen aikana.

Oletko valmis?

Jos et ole vielä asettanut luottamustasi Jeesukseen, niin tee, tee se, ennenkuin on myöhäistä välttää kauhua, joka on tulossa maailman päälle. Anna Jumalan Hengen avata sydämesi evankeliumin totuudelle, joka löytyy Raamatun sanoista lukiessamme, että Kristus kuoli ristillä syntiemme tähden, haudattiin, nousi kuolleista kolmantena päivänä, astui ylös taivaaseen ja on tulossa takaisin hakemaan seurakuntansa.

Jeesuksen ylösnousemus todistaa, että Hän on se, joka Hän sanoi olevansa, ja pystyy näin ollen pelastamaan kaikki, jotka uskovat. Joh. 3:16 sanoo: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” Tämä yksinkertainen jae on iankaikkisen elämän avain.

Usko alkaa tunnustamisella, että tarvitsemme Jeesuksen ristillä suorittaman maksun synneistämme. Room. 3:23 sanoo: ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.”

Vapahtajan tarpeemme on universaalinen. Koska kaikki ovat tehneet syntiä, niin jokainen tarvitsee Jeesusta (Joh. 14:6); ei ole poikkeuksia. Hän yksin maksoi velan synneistämme.

Jotkut luulevat erheellisesti voivansa kompensoida syntinsä hyvällä käytöksellä. Apostoli Paavali sanoo kohdassa Ef. 2:8-9, että näin ei ole: ”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.” Iankaikkinen elämä tulee armosta uskon kautta; pelastava usko perustuu yksinomaan Jeesukseen ja Hänen uhriinsa syntiemme puolesta.

Jos olet riippuvainen omasta hyvyydestäsi tai käytöksestäsi saadaksesi iankaikkisen elämän, jäät hyvin kauas normista ja jäljelle, kun Jeesus tulee hakemaan seurakuntansa.

Jos lepäät turvallisesti Kristuksessa, niin tiedä, että sinulla on vain vähän aikaa jäljellä tässä maailmassa. Kirjoitin ajan myöhäisyydestä ennen Jeesuksen ilmestymistä artikkeleissa: One Minute to Midnight; Not Now, I have My Life to Live; ja The Beast at Our Door.

Kun Jeesus tulee hakemaan seurakuntansa, kaikki Hänelle kuuluvat saavat poikkeuksetta kirkastetun ruumiin (Fil. 3:20-21). Kohdassa Joh. 10:27-29 Jeesus sanoo tämän kaikista Hänen luoksensa tulleista: ”Ja minä annan heille iankaikkisen elämän ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.” Turvallisuutemme ei kuitenkaan poista tarvetta valppauteen ja valmiuteen (Matt. 24:44 ja 25:13).

Paavali viittaa ”vanhurskauden kruunuun”, joka on varattu ”kaikille, jotka ovat rakastaneet hänen ilmestymistään” (2. Tim. 4:8); erityinen palkinto on niille, jotka innokkaasti odottavat Jeesuksen paluuta viemään meidät kotiin. Mitä tulee valmiuteen, niin apostoli Johannes kirjoittaa: ”Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan” (1. Joh. 2:28). Varomattomuus vaelluksessamme Jeesuksen kanssa ei estä meitä pääsemästä taivaaseen, mutta se voi aiheuttaa meille häpeän, kun Hän ilmestyy.

Uskon autuus

Jakeessa Ilm. 22:7 Jeesus sanoo: ”Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!” Ilmestyskirjan sanojen noudattamisessa on vielä enemmän autuutta.

Saatanan hyökkäyksen rajuudella Ilmestyskirjaa vastaan ei ole rajoja. Hän työskentelee päivin öin ryöstääkseen uskovilta sen lohduttavan sanoman, joka vakuuttaa heille vapautumista tulevasta seitsemän vuoden Ahdistuksesta, kuten myös ajassamme niin vallitsevan pahuuden ja väkivallan lopullisesta rangaistuksesta.

Autuus, jonka Jeesus lupasi meille jakeessa Ilm. 22:7, tulee myös siitä, että tiedämme, että Jumalan täydellisessä hallinnassa on jokainen uusi päivämme, riippumatta siitä, mitä tulee eteemme, tai väkivallasta ja kaaoksesta, joka ympäröi maailmaa. Psalmissa 46:10 Herra sanoo, että ”minä olen Jumala, korkea kansojen keskellä.” Ilmestyskirja tarjoaa yksityiskohdat Hänen synnin tuomiostaan, joka valmistaa tien Hänen korotukselleen, josta luemme Ilmestyskirjan luvuissa 19 ja 20.

Ei ole aitoa välitöntä toivoa niille, jotka hylkäävät profeetalliset merkit ajassa, jossa elämme; vain ohikiitävä toivo, että "jotenkin elämä palaa normaaliksi tulevaisuudessa". He eivät näe, kuinka "suuri nollaus", jota maailmamme eliitti ajaa, johtaa Antikristuksen valtakuntaan, aivan kuten Johannes kirjoitti Ilmestyskirjassa.

Ne meistä, jotka ymmärtävät Ilmestyskirjan varoitukset, tietävät, että sen sivuilla kuvatut tuomiot eivät ole vain mahdollisia, vaan myös hyvin lähellä. Toisin kuin Jeesuksen ajan fariseukset ja saddukeukset, me tunnistamme Jeesuksen paluun merkit ja katsomme ylöspäin odottaessamme Hänen ilmestymistään viemään meidät paikkaan, jota Hän valmistaa meille Isänsä talossa (Joh. 14:1-3). Se ei siitä parane!

Harry R. Truman'in tarina varoittaa meitä siitä hulluudesta, kun jätämme huomiotta profeetalliset merkit, jotka kertovat meille, että elämme todellakin viimeisiä päiviä. Aivan kuten purkaus, joka yhtäkkiä tuhosi St. Helens -tulivuoren huipun, Herran päivä tuo äkillisen tuhon tähän maailmaan niille, jotka nyt hylkäävät evankeliumin pelastavan sanoman ja heidät jätetään kohtaamaan Herran päivä.

Harry R. Truman sivuutti lähestyvän katastrofin varoitukset. Mitä sinä aiot tehdä Raamatun profetian varoituksille?

Jonathan Brentner

Website: Our Journey Home

Please consider signing up for my newsletter on my website. Thanks!

E-mail: Jonathanbrentner@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com