Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. lokakuuta 2020

Tempaus päivä päivältä lähempänä by Daymond Duck 4.10.2020

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa on 11 aikainmerkki-kohtaa, joiden perusteella uskovien ylöstempaus ennen maailmanlaajuista Ahdistuksen aikaa lähestyy kovaa vauhtia, varsinkin kun Nooan päivien kaltainen pahuus tai laittomuus vallitsee tällä hetkellä länsimaisessa yhteiskunnassa. (Kuitenkin minusta tuntuu siltä, että artikkelissaan hyvin Trump-mielinen Daymond Duck heittelee kivillä syntisiä Amerikan demokraatteja. Muissa ei ole vikaa, vai miten on?)

------------------------- 

Päivä päivältä lähempänä (Closer by the Day) :: By Daymond Duck

Published on: October 4, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/10/04/closer-by-the-day-by-daymond-duck/

Ensinnäkin, Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ja Israelin välisen normalisointisopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, ilmoitettiin, että Yhdysvallat myy F-35-häivehävittäjiä Arabiemiirikunnille.

Kriitikot väittävät, että tämä vaarantaa Israelin alentamalla sen sotilaallista etulyöntiasemaa vihollistensa suhteen.

On raportoitu, että Yhdysvallat ei ole allekirjoittanut sopimusta hävittäjien myymisestä Arabiemiirikunnille, mutta suunnitelmana on allekirjoittaa sopimus Arabiemiirikuntien kanssa 2. joulukuuta 2020.

On mahdotonta ennustaa, mitä sopimuksessa on, mutta koska Yhdysvallat on allekirjoittanut sopimukset F-35-hävittäjien myymisestä muille maille (Israel ja Puola), Yhdysvallat odottaa sen vievän 6-7 vuotta ennenkuin Arabiemiirikunnat saa lentokoneita tuotantolinjoilta.

Ajatus mahdollisesta sopimuksesta, joka liittyy rauhansopimukseen 7-vuotisella aikataululla, herättää spekulaatiota tulevasta seitsemän vuoden liitosta monien kanssa (covenant with many).

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta, 22. syyskuuta 2020, Ranskan presidentti Macron kertoi YK:n yleiskokoukselle, että Ranska haluaa ”uuden globalisaation aikakauden”.

Hän sanoi: ”Meidän on yhdessä luotava perusta oikeudenmukaisemmalle, tasapainoisemmalle, kohtuullisemmalle ja kestävämmälle globalisaatiolle.”

Kolmanneksi, 23. syyskuuta 2020, roomalaiskatolinen arkkipiispa Carlo Vigano tarjosi kansalliselle katoliselle rukousaamiaiselle kirjeen, jossa todettiin, että marraskuussa pidettävien presidentinvaalien tulos ”tulee olemaan ratkaiseva paitsi Yhdysvaltojen myös koko maailman kannalta.”

Arkkipiispa uskoo, että vaalit on sota Yhdysvaltain kansalaisten ja syvän valtion demonisten voimien välillä ja sota Uutta maailmanjärjestystä vastaan.

Neljänneksi, artikkelissani mainittiin viime viikolla, että Elon Musk'illa on lupa laittaa kiertoradalle 12 000 satelliittia (ja hän haluaa jopa 40 000 satelliittia) nopeiden Internet- ja TV-palveluiden tarjoamiseksi kaikkialle maailmaan.

Artikkelissa huomautettiin, että tämä mahdollistaa Antikristuksen ja Väärän profeetan jäljittää kaikkea ostamista ja myymistä, ja jotta kaikki maan päällä olevat ihmiset näkevät kahden säkkipukuisen todistajan ruumiiden makaavan kadulla ja näkevät heidät kuolleista herätettyinä (Ilm. 11).

Eräs neuvokas lukija muistutti minua siitä, että tämä antaa jokaiselle maan päällä mahdollisuuden nähdä Jeesuksen toisen tulemisen (Ilm. 1:7).

Kirjoittaja sanoi: ”Ymmärtääkseni maailmanlaajuinen satelliitti-internetyhteys on käytettävissä Yhdysvaltojen pohjoisissa osavaltioissa tänä vuonna, ja se on käytettävissä maailmanlaajuisesti vuoteen 2025 mennessä.”

Tässä on linkki mielenkiintoiseen tietoon näistä satelliittilaukaisuista.

www.spacex.com/launch

Viidenneksi, Amazon on asentanut käsiskannerit kahteen sen Seattle'ssa (Washingtonin osavaltio) sijaisevaan myymälään, jotka lukevat kämmenviivoja, päästävät ihmisiä sisään kauppaan ja antavat asiakkaiden ostaa tuotteita heidän käsiensä skannaamisen avulla.

Amazon uskoo, että heidän käsiskannausteknologiansa ansiosta ihmiset voivat tehdä ostoksia muissakin paikoissa, ja heidän odotetaan asentavan skannerit joihinkin toisiin myymälöihinsä tulevina kuukausina.

Kuudenneksi, 24. syyskuuta 2020, ilmoitettiin, että arabien avustukset PA:lle ovat olleet nollassa maaliskuusta lähtien ja ulkomaiset avustukset ovat olleet puolessa viime vuoden tasosta.

Kaiken kaikkiaan arabien antamat lahjat ja ulkomaanapu PA:lle ovat laskeneet 85%.

Palestiinalaishallinto lainaa rahaa ja hakee rahoitusta muista lähteistä.

Tämä voi lopulta johtaa sotaan ja/tai arvottomaan 7 vuoden liittoon.

Seitsemänneksi, liittyen Nooan päiviin (erityisesti koskien pahuutta tai laittomuutta), 20. syyskuuta 2020, USA:n oikeusministeri William Barr määritteli New Yorkin kaupungin, Portland'in Oregonissa ja Seattle'n Washingtonin osavaltiossa ”anarkistisiksi lainkäyttöalueiksi”, jotka menettävät liittovaltion rahoituksen lainvalvonnan estämisen, poliisin määrärahojen purkamisen, väkivallan suvaitsemisen, viattomien kansalaisten vaarantamisen, jne. vuoksi.

Näiden kaupunkien odotetaan taistelevan tätä vastaan oikeudessa.

Kahdeksanneksi, 22. syyskuuta 2020 ilmoitettiin, että miljardööri Michael Bloomberg, entinen kandidaatti demokraattien presidenttiehdokkaaksi Yhdysvalloissa, on todennäköisesti potentiaalisen rikostutkinnan kohteena maksettuaan noin 32 000 rikoksentekijän sakot ja edunpalautukset, jotka ovat enimmäkseen mustia ihmisiä Floridassa, jotta he voivat äänestää tulevissa vaaleissa.

Tiedot osoittavat, että 90-95% Floridan mustista äänestäjistä äänestää demokraatteja, ja on huolestuttavaa, että Bloomberg on kerännyt yli 16 miljoonaa dollaria ostaakseen laittomasti mustien ääniä Floridassa.

Bloomberg kutsuu tätä kaikkea poliittiseksi juoneksi.

Tämä tulee huippuna aikaisemmista raporteista, joiden mukaan New Yorkin demokraattipormestari de Blasio'n tytär pidätettiin siellä mellakoivien ihmisten kanssa ja että 13 jäsentä demokraattien presidenttiehdokkaan Joe Biden'in henkilökunnasta otti vastaan tarjouksen pelastaa mielenosoittajat.

On myös raportoitu, että Chelsea Clinton Mezvinsky (Bill ja Hillary Clintonin tytär) on rehennellyt mielenosoittajien pelastamisesta.

Ja 24. syyskuuta 2020 myöhään illalla, 24 ihmistä, mukaan lukien demokraattien kansanedustaja Attica Scott, pidätettiin Louisville'ssä, Kentucky'n osavaltiossa (missä kahta poliisia ammuttiin), laittoman kokoontumisen, tottelemattomuuden hajaantua, ja ensimmäisen asteen mellakoinnin vuoksi, jossa väitetysti rikottiin ikkunoita, vahingoitettiin busseja ja yritettiin sytyttää tulipaloja.

Ainakin yhtä pelastettua rikollista ollaan jo syyttämässä murhasta.

Jos kansakuntamme valitsee johtajia, jotka suvaitsevat laitonta tai korruptoitunutta toimintaa, taikka itse osallistuvat tällaiseen, kansakuntamme korjaa heidän johtajuutensa seuraukset.

Yhdeksänneksi, 23. syyskuuta 2020, kaksi Yhdysvaltain senaatin komiteaa (kotimaan turvallisuuskomitea ja senaatin rahoituskomitea) julkaisivat yhteisen raportin otsikolla ”Hunter Biden, Burisma ja korruptio”.

Eniten tuomitsevaa näyttöä saatiin presidentti Obaman, varapresidentti Joe Biden'in, ja Yhdysvaltain valtiovarainministeriön asiakirjoista, sekä John Kerry'n lähettämistä sähköpostiviesteistä, jonka poikapuoli oli yksi Hunter Biden'in liikekumppaneista.

Raportin mukaan Hunter Biden ja toinen liikekumppani, Devon Archer, saivat yli 4 miljoonaa dollaria dollaria korruptoituneelta Ukrainan energiayhtiöltä nimeltä Burisma – sekä lisäksi Biden, hänen perheensä ja Archer saivat miljoonia lisää ulkomaisilta kyseenalaisen maineen omaavilta kansalaisilta.

Raportti osoittaa mahdollisen rikollisen toiminnan; mahdolliset siteet seksikauppiaisiin ja venäläisiin; asianosaisten valtion virkamiesten hiljentämisen; Obaman, Biden'in ja Kerry'n harjoittaman suuren peittelyn; ja että edustajainhuoneen presidentti Trump'ia koskeva virkasyyte ja syytökset Venäjän salaisesta yhteistyöstä olivat osa pyrkimystä pitää nämä tiedot yleisön ulottumattomissa.

On raportoitu, että nämä asiat ovat lisäyksenä Biden'in Kiinan-yhteyksiin, tämä oli vain osittainen raportti, ja lisää on tulossa.

Kymmenenneksi, Kalifornian Los Angeles'in piirikunta yrittää lähettää tohtori John MacArthur'in vankilaan ylenkatseesta tuomioistuinmääräyksiin, kun hän on uhmannut käskyä rajoittaa jumalanpalvelusmenoja Grace Community Church -kirkossa.

Tapausta johtava tuomari on päättänyt, että asia voidaan viedä oikeuteen.

Tämä voi hyvinkin päätyä Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen, ja Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomareiden vakaumukset ja Yhdysvaltain perustuslain merkitys voivat hyvinkin vaikuttaa uskonnonvapauteen Yhdysvalloissa.

Yhdenneksitoista, presidentti Trump on nimittänyt Amy Coney Barrett'in korvaamaan tuomari Ginsburg'in Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa.

Barrett'illa on pitkä historia Yhdysvaltojen perustuslain tukemisesta.

Demokraatit kutsuvat häntä uhkaksi Yhdysvalloille.

Minun mielestäni Amy Coney Barrett ei ole todellinen uhka Yhdysvalloille.

Todellinen uhka USA:lle sisältää pyrkimykset poistaa kaikki Jumalan maininnat yhteiskunnastamme; pyrkimykset sulkea kirkkoja; pyrkimykset tuputtaa LGBTQ-agenda kaikille; abortin; tuhopolttajien, ryöstelijöiden ja tappajien pelastamisen vankilalta; poliisin rahoituksen epäämisen; muslimiterroristiryhmä CAIRin sisällyttämisen Yhdysvaltain hallitukseen (kuten Obama ja Biden tekivät ja Biden näyttää tukevan sitä jälleen); Yhdysvaltain kansalaisten aseistariisunnan; Yhdysvaltojen muuttamisen sosialistiseksi kansakunnaksi; Yhdysvaltojen itsemääräämisoikeuden luovuttamisen maailmanhallitukselle ja antikristilliselle maailmanuskonnolle; jne.

Odotan, että asiat pahenevat päivä päivältä Ahdistuksen ajan lähestyessä, mutta en koskaan ajatellut, että poliitikot tukisivat avoimesti tällaisia asioita.

Ei ole epäilystäkään siitä, että lähestymme Tempausta päivittäin.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus syntyi neitseestä, ollen synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan anteeksi syntisi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

4 kommenttia:

  1. Amerikassa Demokraattinen puolue on puolueena antikristillinen ja se on kertakaikkiaan hyljättävä, mikäli haluaa olla Jeesuksen seuraaja . Se ei merkitse sitä eikö heillä olisi monia asioita, jotka ovat hyviä ja kannatettavia :He pyrkivät puolueena kieltämään kaikissa valtion laitoksissa mm. Jumalan ,se henki mitä he edustavat on pimeyden airut. Mielestäni se ajatus ,että Trumppi olisi muka antikristus on verrattava siihen ,että joku väittäisi Matti Vanhasen olevan Ilmestyskirjan toinen Säkkipukuinen mies .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielipiteesi Trumpin antikristiudesta ei ole järjellinen. Yhä useammat Amerikassa alkavat herätä totuuteen. Katso esim. tämä video:

      45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

      https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc (22.9.2020)

      Koko kanava:

      https://www.youtube.com/channel/UCDazXRxG-h1-FnjHt_s_jmg/videos

      Poista
  2. Hengellisesti sokea täytyy, olla joka pitää Truppia antikristuksena !! Tietysti voi olla ja saa olla erilaisia näkemyksiä . Ajatteleppa tätä Jeesuksen opetusta ,kun sen aikalaiset ihmiset sanoivat Jeesuksessa olevan pahanhengen . sanoi Jeesus; " jos minä riivaajien voimalla voimalla ajan ulos riivaajia, niin silloinhan se on riitautunut itsensä kanssa ja ei voi pysyä pystyssä " nyt koko jumalaton maailma tuntuu vihaavan Trumppia -Haloo !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan niin kuin Trump tekisi jotain hyvää, kuten Jeesus. Mutta hän on koko ajan pahan asialla eli rinnastuksesi Jeesukseen kusee aika lailla.

      PS. Pidän sinua tämän blogin trollina, joten seuraavat viestisi poistetaan.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com