Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 15. lokakuuta 2020

Uutisia syys-lokakuulta 2020, jotka liittyvät Raamatun profetioihin by Daymond Duck 11.10.2020

Tässä pastori Daymond Duck'in reilu viikko sitten kirjoittama profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Tapansa mukaisesti kirjoittaja luettelee joukon aikainmerkkejä, jotka osoittavat aikakauden lopun olevan käsillä. Jeesus tulee siis pian!

---------------------

Raamatussa (In the Bible) :: By Daymond Duck

Published on: October 11, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/10/11/in-the-bible-by-daymond-duck/

Israelin ollessa sulkutilassa (lockdown) Covid-19:n takia ja presidentti Trump'in ollessa sairaalassa Covid-19 positiivisen testin vuoksi, näyttää siltä, että suurin osa tiedotusvälineistä on sivuuttanut Lähi-idän tällä viikolla.

Tässä on kuitenkin muutama uutinen, jotka näyttävät liittyvän Raamatun profetioihin.

Ensinnäkin, entisen varapresidentin Joe Biden'in ja presidentti Trump'in väittelytilaisuuden aikana 29. syyskuuta 2020, Biden sanoi: ”Olen demokraattinen puolue juuri nyt.”

Se on hyvin kyseenalaista, mutta jos se on totta, Biden on vastuussa Jumalan mainitsematta jättämisestä demokraattipuolueen puoluekonventissa ja toimintaohjelmassa.

Toiseksi, syyskuun 2020 lopussa, Yhdysvaltain ulkoministeri Mike Pompeo varoitti Irakin presidenttiä siitä, että Yhdysvallat tulee sulkemaan suurlähetystönsä Irakissa, jos maa ei tee enemmän estääkseen Iranin tukemia terroristeja ampumasta raketteja Amerikan suurlähetystöön.

Jotkut USA:n virkamiehet uskovat Iranin päättäneen, että Trump kukistaa Biden'in vaaleissa, ja näin he haluavat saattaa Trump'in vaikeuksiin mahdollisesti hänen kukistamisekseen.

Iran haluaa kaataa Trump'in, koska Amerikan viranhaltijat uskovat, että maalla on paremmat mahdollisuudet saada heihin kohdistuvat pakotteet poistetuiksi, jatkaa ydinaseohjelmiaan, voittaa sota Israelin kanssa (Goog ja Maagog), jne., jos Biden on Yhdysvaltain presidentti.

Irakin ulkoministeri sanoi toivovansa, että Yhdysvallat harkitsisi uudelleen siirtoaan.

Kolmanneksi, liittyen petokseen ja valehteluun, 29. syyskuuta 2020 ilmoitettiin, että kansallisen tiedustelupalvelun johtaja John Ratcliffe lähetti kirjeen Lindsey Graham'ille, senaatin lakiasioita valvovan komitean puheenjohtajalle, sanoen, että Yhdysvallat on saanut vahvistamattomia Venäjän tiedustelutietoja, joiden mukaan Venäjän sekaantumisvedätys (joka maksoi Yhdysvalloille noin 40 miljoonaa dollaria ja luku kasvaa edelleen) kyhäiltiin Hillary Clinton'in toimesta vetämään huomio pois hänen sähköpostiskandaalistaan.

Nyt kerrotaan, että Obama, Clinton, Brennan ja Comey tiesivät, että se oli vedätystä, ja ovat yrittäneet peitellä sitä (valehdella siitä).

On myös raportoitu, että tämä on vain jäävuoren huippu, mutta CIA yrittää estää muiden tietojen yleistä julkaisua, koska he uskovat totuuden vahingoittavan heidän organisaatiotaan.

FBI:n johtaja, Christopher Wray, näyttää yrittävän vältellä todistajanlausuntoa Yhdysvaltain senaatin edessä, koska asiakirjat osoittavat, ettei hän ole kertonut totuutta muissa tilanteissa.

Neljänneksi, Raamattu sanoo, että Jumala tekee Jerusalemista juovuttavan maljan ja väkikiven koko maailmalle aikakauden lopussa (Sak. 12:2-3).

Syyskuun 30. päivänä 2020, Yhdistyneet arabiemiirikunnat (UAE) teki selväksi, että heidän rauhansopimuksensa Israelin kanssa ei tarkoita sitä, että UAE olisi luopunut siitä vaatimuksestaan, että Itä-Jerusalemista tehdään Palestiinan valtion pääkaupunki.

Rauhansopimukset eivät muuta sitä, mitä Jumala sanoi Jerusalemista.

Viidenneksi, 4. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että Euroopan keskuspankki (EKP) aloittaa 12. lokakuuta 2020 neuvottelut digitaalisen valuutan liikkeellelaskusta.

EKP:n virkamiesten mukaan siirtyminen kohti digitaalista valuuttaa täydentää käteisrahaa, mutta ei korvaa sitä.

Monet profetianopettajat uskovat, että maailma siirtyy digitaaliseen valuuttaan helpottamaan kaiken ostamisen ja myymisen seuraamista Ahdistuksen aikana.

Kuudenneksi, koskien luonnonkatastrofeja, Kalifornian metsäpalot ovat polttaneet tänä vuonna maastoa yli 6 miljoonaa eekkeriä (6,250 neliömailia (16,187 neliökilometriä); yli kaksinkertaisesti vanhaan yhden-vuoden ennätykseen verrattuna).

Tämä on Washingtonin, Oregonin ja muiden osavaltioiden metsäpalojen lisäksi.

Yli 31 ihmistä on kuollut ja enemmän kuin 8,400 rakennusta on palanut.

Lisäksi, kirjoittaessani tätä artikkelia, kymmenes nimetty myrsky (eniten kaikkina aikoina) on Meksikonlahdella ja ponnistaa kaikin voimin Yhdysvaltoja vastaan.

Joten meillä on kaikkien aikojen pahimmat metsäpalot ja kaikkein eniten nimettyjä myrskyjä, joita on koskaan iskenyt Yhdysvaltoihin samana vuonna (kuin synnytystuskia).

Seitsemänneksi, Jeesus mainitsi petoksen yhdeksi tulemuksensa merkeistä, ja se on aihe, joka kattaa monia asioita.

Joka tapauksessa, Kalifornian kuvernööri Newsom (Nancy Pelosi'n veljenpoika) allekirjoitti äskettäin lain, joka vaatii yrityksiä asettamaan vähimmäismäärän ihmisiä aliedustetuista yhteisöistä (mustat, naiset, latinot, aasialaiset, jne.) johtokuntiinsa.

Laki antaa johtokuntien jäsenille kuitenkin mahdollisuuden itseidentifiointiin (mies voi identifioida itsensä naiseksi, valkoinen henkilö voi identifioida itsensä mustaksi, jne.).

En tiedä, onko tämä yritys pettää mustia ihmisiä, naisia, latinalaisamerikkalaisia ​​ja muita; sopimattomaan ajatteluun, demonismiin tai johonkin muuhun, mutta se ei tunnu arvokkaalta korkean valtion virkamiehen käytökseltä.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on syntynyt neitseestä, ollen synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com