Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 20. joulukuuta 2021

Amerikan nykyjohtajien antikristillinen hulluus tulee aiheuttamaan maalle Jumalan ankaran tuomion by Daymond Duck 19.12.2021

Tässä aiheellinen lähinnä Amerikan nykytilaa ruotiva pastori Daymond Duck'in tuore aikainmerkkipäivitys Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Daymond kutsuu Amerikan nykyjohtajia lapsellisiksi, koska he noudattavat Saatanan antikristillistä agendaa YK:n kautta, jossa ei ole järjen häivää ajatellen kansakunnan parasta ja sen kansalaisten yksilönvapauksia, jotka on taattu perustuslailla. Jumala tulee tuomitsemaan tällaisen käytöksen, sillä muu läntinen maailma seuraa Amerikkaa, ja Amerikan luopuminen kristillisistä arvoista saa koko maailman pahuuden valtaan. Elämme totisesti Nooan päiviä ja Jeesuksen toinen tulemus Tempausta varten on lähellä.

Kaikille lukijoilleni siunattua joulunaikaa!

---------------------

Tämäkö on syynä siihen, että Amerikan johtajat näyttävät lapsellisilta? (Is This Why America’s Leaders Seem Childish?) :: By Daymond Duck

Published on: December 19, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/12/19/is-this-why-americas-leaders-seem-childish-by-daymond-duck/

Miksi korkeasti koulutetut johtajat asettaisivat rikollisten, mellakoijien, ryöstelijöiden, laittomien ulkomaalaisten, jne. oikeudet kansalaisten oikeuksien edelle?

Mikä saisi niin sanotut älykkäät johtajat uskomaan, että he voivat estää tornadoja ja hurrikaaneja tapahtumasta rakentamalla tuulimyllyjä, pakottamalla kansalaisensa ajamaan pienemmillä ajoneuvoilla, estämällä maanviljelijöitä ja karjankasvattajia kasvattamasta lehmiä, jne.?

Mikä saisi Yhdysvaltain väkirikkaimman osavaltion johtajan kehottamaan viranomaisia ​​olemaan asettamatta syytteeseen varkaita, jotka varastavat alle 1 000 dollarin arvosta jonkun omaisuutta?

Mikä saa jotkut johtajat näyttämään lapsellisilta?

Israelin tuhon jälkeen Jumala antoi joitakin merkittäviä lausuntoja siitä, mitä Hän aikoisi edelleen tehdä Israelin kansalle ja joillekin sen ympärillä oleville kansoille (Jes. 3:1-14).

Jumala ottaisi pois heidän ruuansa ja vetensä (inflaatio tekee sen nykyään Yhdysvalloissa); heikentäisi heidän armeijaansa (Yhdysvaltojen vetäytyminen Afganistanista teki sen); antaisi heille heikkoja tuomareita ja heikkoja uskonnollisia johtajia (Yhdysvaltain tuomarit päästävät rikollisia ulos vankilasta, pastorit solmivat samaa sukupuolta olevien avioliittoja, jne.); antaisi heille epärehellisiä johtajia, jotka eivät puhu hyvin, hallitsevat kuten lapset ja vauvat (Biden'in mielenterveys on kyseenalainen), ja jotka sortavat ihmisiä (rokotusmandaatit, Covid-sulkemiset, monien kansalaisten oikeuksien huomiotta jättäminen, jne.).

Jumalan tuomio jatkaisi laskeutumistaan, koska Israel oli hylännyt Jumalan Sanan, juutalaiset provosoivat Jumalaa puhumalla Häntä vastaan (johtajamme haluavat maailmanuskontoa ilman Jeesusta), juutalaiset kerskuivat avoimesti synnistään kuten Sodoma (johtajamme ylpeilevät avoimesti epäraamatullisten asioiden tukemisesta), ja he palkitsivat pahuuden.

Tämän sanottuani, Jean Worland'in luvalla tässä on joitain ajatuksia hänen 10.12.2021 lähettämästä sähköpostilistasta (see jeanworland234@gmail.com).

En tiedä kuka ne on kirjoittanut, mutta kirjoittaja teki hienoa työtä, ne näyttävät sopivan yllä olevaan Kirjoitusten kohtaan, ja useampien ihmisten on saatava tietää Jean'in upeasta työstä.
  • Jos mies teeskentelee olevansa nainen, sinun tulee teeskennellä hänen kanssaan.
  • Jotenkin on epäamerikkalaista, että väestönlaskennassa lasketaan kuinka monta amerikkalaista on Amerikassa.
  • Vaaleihimme vaikuttavat venäläiset ovat pahoja, mutta vaaleissamme äänestävät laittomat siirtolaiset ovat hyviä.
  • 20-vuotias on liian nuori juomaan olutta, mutta 18-vuotias on tarpeeksi vanha äänestämään.
  • Ihmisten, jotka eivät ole koskaan omistaneet orjia, tulisi maksaa orjuuskorvauksia ihmisille, jotka eivät ole koskaan olleet orjia.
  • Ihmisten, jotka eivät ole koskaan käyneet korkeakoulua, tulisi maksaa niiden korkeakouluopiskelijoiden velat, jotka ottivat valtavia lainoja tutkintoihinsa.
  • Tuberkuloosia ja poliota sairastavat maahanmuuttajat ovat tervetulleita, mutta sinun on parempi pystyä todistamaan, että koirasi on rokotettu.
  • Irlantilaisten lääkäreiden ja saksalaisten insinöörien, jotka haluavat muuttaa Yhdysvaltoihin, on läpäistävä tiukka tarkastusprosessi, mutta kaikki lukutaidottomat jengijäsenet tai terroristit, jotka hyppäävät eteläisen aidan yli, ovat tervetulleita.
  • 5 miljardia dollaria rajaturvallisuuteen on liian kallista, mutta 1.5 biljoonaa dollaria "ilmaiseen" terveydenhuoltoon ei ole.
  • Jos huijaat päästäksesi yliopistoon, joudut vankilaan, mutta jos huijaat päästäksesi maahan, voit mennä yliopistoon ilmaiseksi.
  • Jos huijaat vaaleissa, sinulle ei tapahdu mitään, mutta jos osoitat noiden vaalien matemaattiset virheet, olet salaliittoteoreetikko ja halveksittu.
  • Ihmiset, jotka sanovat, että sukupuolta ei ole olemassa, vaativat naispresidenttiä.
  • Näemme muiden maiden muuttuvan sosialistisiksi ja romahtavan, mutta meille se näyttää hienolta suunnitelmalta.
  • Joitakin ihmisiä pidetään vastuussa asioista, jotka tapahtuivat ennen heidän syntymäänsä, ja toisia ihmisiä ei pidetä vastuussa siitä, mitä he tekevät juuri nyt.
  • Rikolliset otetaan kiinni ja vapautetaan satuttamaan lisää ihmisiä, mutta heidän pysäyttämisensä on huono asia, koska se loukkaa heidän oikeuksiaan.
  • Ja kaiken tämän tekopyhyyden osoittaminen tekee meistä jotenkin "rasisteja"?!
Nämä ovat hyviä syitä epäillä Amerikan hallitusta hallitsevien ihmisten henkistä tilaa tai motiiveja.

Tässä on lisää artikkeleita viimeaikaisista tapahtumista.

Ensinnäkin, 9. joulukuuta 2021, Brian Williams, MSNBC:n toimittaja jo 28 vuoden ajan, sanoi "The 11th Hour with Brian Williams" TV-ohjelmassa (tämän kirjoittajan sanoin tiivistämisen vuoksi): ”Olen huolissani Amerikasta, koska pimeät voimat Amerikassa jotka vannoivat uskollisuutta perustuslaillemme, yrittävät polttaa sen poroksi meidän sisällämme. Tämän pitäisi pelästyttää meitä loputtomasti.”

Williams ei tunnistanut "pimeitä voimia" tai sitä, mitä ne tekevät tuhotakseen Amerikan, mutta monet profetianopettajat uskovat, että on käynnissä tarkoituksellinen yritys muuttaa Amerikka perusteellisesti ja luovuttaa sen suvereniteetti jumalattomalle maailmanhallitukselle.

(Kirjoittajan huomautus: Tulevan jumalattoman maailmanhallituksen ei pitäisi pelästyttää kristittyjä, mutta jos globalistinen eliitti, joka yrittää sitä luoda, tietäisi ja uskoisi Raamattuun, he vapisisivat hallitsemattomasti.)

Toiseksi, 13. joulukuuta 2021 raportoitiin, että useat suuret sairaalajärjestelmät muuttivat pakollisia rokotuskäytäntöjään, koska niin monet tärkeät työntekijät, mukaan lukien lääkärit ja sairaanhoitajat, ovat kieltäytyneet noudattamasta niitä.

(Kirjoittajan huomautus: Ne, jotka harkitsevat pistosta, saattaisivat tehdä hyvin kysymällä, miksi jotkut lääkärit ja sairaanhoitajat kieltäytyvät ottamasta sitä.)

(Lisätietoja: Joulukuun 13:ntena 2021 Natural News raportoi, että Yhdysvaltain lentoyhtiön lentäjäyhdistyksen (Air Line Pilot Association), ALPA-aikakauslehden uusin numero osoittaa, että vuonna 2019 kuoli yksi lentäjä, vuonna 2020 kuoli kuusi lentäjää, ja ensimmäisten 9 kuukauden aikana vuonna 2021 kuoli 111 lentäjää.)

Kolmanneksi, MSNBC:ssä 8. joulukuuta 2021, tohtori Anthony Fauci'lta kysyttiin, pitäisikö Biden'in hallinnon lopettaa pakollisten rokotusten vaatiminen (johtuen äskettäisistä oikeuden päätöksistä niitä vastaan). Pohjimmiltaan hän sanoi ei, koska yhteisöllinen hyvä syrjäyttää yksilölliset valinnat.

Tämä on samanlaista kuin jokin, mitä paavi Franciscus sanoo maailmanhallituksesta: Yhteinen hyvä (maailmanhallitus ja maailmanuskonto) syrjäyttää yksilönvapaudet.

Yhdysvaltain perustuslaki, uskonnonvapaus, sananvapaus, pakollisia rokotuksia vastaan ​​annetut tuomioistuinpäätökset, jne. eivät merkitse mitään globalisteille, jotka yrittävät luoda globaalia diktatuuria.

Neljänneksi, koskien luonnonkatastrofien yleistymistä ja voimakkuutta aikakauden lopussa: Joulukuun 10. päivänä 2021, noin 40 tornadoa syöksyi läpi Missouri'n, Arkansas'in, Kentucky'n, Illinois'in ja Tennessee'n osavaltioiden (erittäin harvinainen ja kaikkien aikojen pahin tornadokatastrofi joulukuussa).

Yksi tornado oli mahdollisesti luokkaa EF-5 (Voimakkain luokitus; tuulen nopeus yli 116 m/s).

Seuraavien päivien raporttien mukaan yli 75 ihmistä kuoli (kuolonuhrien määrä voi nousta yli 100:aan), monet ihmiset loukkaantuivat, omaisuusvahingot olivat massiivisia, ja noin 350 000 ihmistä oli ilman sähköä Tennessee'ssä ja Kentucky'ssa.

(Kirjoittajan huomautus: Menetettyjä ihmishenkiä ei voi korvata. Menetetty omaisuus voidaan korvata, mutta toimitusketjukriisi ja inflaatio lisää ongelmaa ja tekee siitä vaikeampaa ja kalliimpaa. Kriisiä kriisin päälle, kuten synnytystuskat, on merkki aikakauden lopusta.)

(Kirjoittajan huomautus: Tämä oli ainakin kolmas merkittävä katastrofi Tennessee'n osavaltiossa vuonna 2021.)

Viidenneksi, koskien maanjäristyksiä: Joulukuun 7.-8. päivinä 2021 esiintyi yli 60 maanjäristystä 36 tunnissa (suurin oli 5.8 richteriä) noin 402 kilometrin päässä Oregon'in osavaltion rannikosta.

Asiantuntijat sanoivat, ettei se aiheuta huolta.

Kuudenneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Lähes päivittäin raportoidaan, että Israel voisi hyökätä Iraniin minä hetkenä hyvänsä, on vain ajan kysymys, milloin Kiina hyökkää Taiwaniin, Venäjä kokoaa joukkoja hyökätäkseen Ukrainaan helmikuun lopulla, jne.

(Kirjoittajan huomautus: Ukraina on myöntänyt, ettei sillä ole mahdollisuuksia Venäjän joukkoja vastaan ilman Naton apua, mutta Biden sanoi, että Yhdysvallat ei lähetä joukkoja Ukrainaan.)

(Kirjoittajan huomautus: Biden'in hallinto sanoo olevansa valmis käyttämään muita vaihtoehtoja, jos Iran ei suostu lopettamaan yritystä rakentaa ydinaseita, mutta Biden ei suostu auttamaan Israelia hyökkäämään Iranin ydinaselaitoksiin).

Seitsemänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Joulukuun 7. päivänä 2021, Israelin ilmavoimat kuulemma hyökkäsivät Iranin hallitsemaan kohteeseen lähellä Venäjän sotilastukikohtaa Latakiassa, Syyriassa.

Jos tämä oli Israelin hyökkäys, se voisi olla merkittävä eskalaatio pitkään kiehuneelle konfliktille.

Venäjä puolustaa Latakian tukikohtaa joillakin sen uusimmilla ja kehittyneimmillä ohjuksilla, ja Israelin politiikkana on ollut välttää hyökkäyksiä Venäjän tukikohtien lähellä, jotta venäläisiä ei tapettaisi vahingossa.

Viranomaiset uskovat, että Iranilla täytyi olla jotain erittäin tärkeää lähellä tuota Venäjän tukikohtaa, jotta Israel ottaisi riskin sotakoneilleen tulemalla alasammutuiksi kehittyneillä venäläisohjuksilla ja tappamalla vahingossa venäläisiä.

Oli raportteja suurista räjähdyksistä ja aineellisista vahingoista, mutta ei kuolemantapauksista.

(Huomautus: Kera sen mahdollisuuden, että useat sodat uhkaavat, Biden hylkäsi Afganistanissa miljardien dollarien edestä aseita, ja nyt hän haluaa leikata Amerikan sotilaallista puolustusbudjettia.)

Kahdeksanneksi, koskien käteisvapaata yhteiskuntaa ja globaalia ID-järjestelmää: Digitaalisen rahan konferenssissa 2. joulukuuta 2021, Intia sanoi, että maa työskentelee YK:n, Maailmanpankin ja muiden globaalien organisaatioiden kanssa luodakseen yleismaailmallisen tunnistusjärjestelmän (Universal Global ID system).

Yhdeksänneksi, koskien maailmanhallitusta: Joulukuun 9:ntenä 2021, Brighteon, erittäin konservatiivinen vapauden kannattajaryhmä, syytti siitä, että Yhdysvaltain johtajat käyttävät Ukrainaa kriisin luomiseen (älä koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan, edes luodun kriisin) Venäjän kanssa.

Brighteon uskoo, että jotkut Amerikan johtajista haluavat kriisin oikeuttaakseen poikkeustilan (martial law), lykätäkseen tulevia vaaleja, takavarikoidakseen kansalaisilta aseet, peitelläkseen toimitusketjukriisiä, luodakseen Great Reset'in, jne.

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.brighteon.com/2ebfb624-094d-488d-a4a6-a71fb3333a8e

Kymmenenneksi, koskien Nooan päiviä ja suurta pahuutta: 9. joulukuuta 2021 raportoitiin, että 12 Yhdysvaltain kaupunkia ovat tehneet uuden ennätyksen murhien määrässä.

Näillä 12 ennätyskaupungilla on yksi yhteinen piirre: Niitä kaikkia johtavat demokraatit.

(Huomautus: 8. joulukuuta 2021 ilmoitettiin, että Los Angeles'in poliisiliiton johtaja kehottaa turisteja pysymään poissa Los Angeles'ista lomakauden aikana johtuen rehottavasta rikollisuudesta.)

Yhdenneksitoista, koskien arvotonta rauhansopimusta Lähi-idässä: Joulukuun 2021 alussa, Israelin ja neljän maan, jotka allekirjoittivat Israelin kanssa Aabraham-sopimukset (Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Bahrain, Sudan ja Marokko), sekä kahden Israelin kanssa rauhansopimuksen allekirjoittaneiden valtioiden (Egypti ja Jordania) viranomaiset, sijoitusryhmät ja yritysjohtajat tapasivat keskustellakseen sopimusten onnistumisesta ja keskustellakseen tavoista parantaa sopimuksia sekä vahvistaa suhteitaan vuonna 2022.

Jotkut profetianopettajat uskovat, että nämä sopimukset voisivat mahdollisesti johtaa rauhanliittoon tulevaisuudessa.

Kahdenneksitoista, koskien Pedon merkkiä: Joulukuun 2:sena 2021, raportoitiin, että Massachusetts Institute of Technology -yliopiston (MIT) tutkijat voivat nyt injektoida ihmisiin laastarin, joka sisältää kvanttipistetatuointeja, jotka voivat tallentaa ja välittää tietoa niiden merkitsemiseksi ja seuraamiseksi, jotka ovat rokotettuja.

Tämän järjestelmän kehittämistä rahoittivat osittain Bill ja Melinda Gates, ja heidän laastarinsa rokotettujen kehon sisällä poistaa tarpeen kortille.

Profetianopettajat ovat huolissaan siitä, että tästä voi tulla Pedon merkki -järjestelmä (tatuoinnin sisältämän laastarin pistäminen rokotetun oikeaan käteen tai otsaan).

Kolmanneksitoista, joulukuun 7. päivästä 2021 lähtien, on ollut useita raportteja siitä, että paavi Franciscus on parantumattomasti sairas (kenties syöpä) eikä todennäköisesti selviä vuoden 2022 loppuun saakka.

Jos näin tapahtuu, kardinaalien kollegio (kutsutaan paavin konklaaviksi) kokoontuu nimeämään seuraajan.

Ole varovainen, koska tämä tulee todennäköisesti aiheuttamaan spekulaatiota Väärän profeetan henkilöllisyydestä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

-----------------------

Katso lopuksi Daymondin ajatuksia tukeva Toni Torpan video, joka pitäisi saattaa jokaisen suomalaisen tietoon.

Koronakriisi tie uuteen maailmanjärjestykseen (The Great Reset)

https://www.youtube.com/watch?v=OSYSm7i1jq4 (25.7.2021)

1 kommentti:

  1. Natsipassi on laiton

    http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/12/natsipassi-on-laiton.html (18.12.2021)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com