Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 7. joulukuuta 2021

Amerikka on luopunut suurelta osin kristillisistä arvoistaan ja alistumassa jumalattomaan Uuteen maailmanjärjestykseen – TUOMIO TULEE!! by Daymond Duck 5.12.2021

Amerikka on palaamassa samankaltaiseen ”niukkuuteen ja kurjuuteen”, joka vallitsi siellä heti 2. maailmansodan jälkeen, ja tämä on seurausta antikristillisestä nykymenosta, joka aiheuttaa Jumalan tuomion (tulee ahdistuksen aika). Tällä tavalla kerroin lyhyesti pääteeman tämänkertaiselle pastori Daymond Duck'in profetiaraportille Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Mukana monia uutistapahtumia, jotka Daymond'in mielestä liittyvät Raamatun lopunaikojen profetioihin.

---------------------

Niukkuudessa ja kurjuudessa (Dirt Poor) :: By Daymond Duck

Published on: December 5, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/12/05/dirt-poor-by-daymond-duck/

Minun sukupolvelleni on tuttu ilmaus "Kasvoin niukkuudessa ja kurjuudessa (I grew up dirt poor)." Muistan kun näimme sikoja ja koiria talon alla lattian halkeamien läpi, kun meillä oli käsintehtyjä vaatteita tai äitini teki ne, kun meillä ei ollut lämpöä makuuhuoneissa, kun saimme sähköä ensimmäistä kertaa, kun saimme ensimmäisen puhelimen, kun meillä ei ollut juoksevaa vettä, kun piti käyttää ulkokäymälää, kun saimme ensimmäisen television, ensimmäisen ajoneuvomme, ensimmäisen traktorimme, jne.

Muistan, kun meillä ei ollut lukkoja sen talon ovissa, jossa asuimme, mutta sillä ei ollut väliä, koska meillä ei ollut mitään varastamisen arvoista.

Muistan, kun kasvatimme puutarhaa, purkitimme ruokaa, tapoimme sikoja, metsästimme jäniksiä ja oravia, sekä kalastimme ruokaa syötäväksi.

Muistan työskennelleeni pellolla koko viikon ja itkin, jos emme saaneet 25 senttiä käytettäväksi elokuvissa ja kaupoissa, kun lähdimme kaupunkiin lauantai-iltapäivänä (jos meidän oli mentävä).

Muistan muutaman asian toisesta maailmansodasta, serkun, joka kuoli sodassa, isäni, joka vapautettiin asepalveluksesta työskentelemään maatilalla, ja säännöstellyn ruoan.

Amerikka päätti sodan kristittynä kansakuntana, aloitimme koulupäivän vannomalla uskollisuutta lipulle, saarnamies tuli koulullemme kerran viikossa puhumaan jumalanpalveluksessa, jokaisena päivänä opettaja luki meille Raamattua opintosalissa, Amerikka menestyi ja Jumala muutti Amerikan maailman kateuden kohteeksi.

En kadu sitä, että kasvoin "niukkuudessa ja kurjuudessa" kristillisessä kansakunnassa.

Jumalan avulla kova työni ja kristilliset arvot johtivat hyvään koulutukseen, hyviin työpaikkoihin, hyvään paikkaan asua, ja siunattuun elämään.

Nykyisessä iässäni, en enää kestäisi olla "niukkuudessa ja kurjuudessa", mutta en ole siitä huolissani (odotan Tempausta).

Tämän sanottuani, olen huolissani siitä, että Amerikasta on tullut kiittämätön; Amerikka on hylännyt suurimman osan kristillisistä arvoistaan; Amerikka on alistumassa jumalattomaan Uuteen maailmanjärjestykseen; Amerikka on korvannut Raamatun opetuksen kouluissa kriittisellä rotuteorialla, woke-hulluudella, LGBTQ-oikeuksilla, jne.; ja Amerikan jumalattoman "Build Back Better" hulluuden seurauksena on, että elinoloista tulee huonommat kuin niistä, joissa olen kasvanut.

Uusi maailmanjärjestys ilman Jumalaa on huomattava merkki siitä, että Jumalan tuomio, jota Jeesus kutsuu ahdistukseksi (Matt. 24:21, 29), on tulossa.

Kaikki paitsi kourallinen erittäin varakkaita tulevat olemaan "niukkuudessa ja kurjuudessa".

Tulee taloudellinen romahdus, hyperinflaatio, sotia ja luonnonkatastrofeja, kuten synnytystuskat, ja ihmiset yrittävät elää ilman sähköä, ilman juoksevaa vettä, ilman sisävessoja (ilman sähköä monet kaivot ja pumput eivät toimi), ilman ruokaa kauppojen hyllyissä (ilman puutarhoja, jäniksiä ja sikoja), ilman ajoneuvoja (ilman sähköä bensapumput eivät toimi), jne.

Jos tämä kuulostaa sinusta kaukaa haetulta, pohdi seuraavaa ennen kuin jatkan:
  • Aiemmin tänä vuonna ilmestyi video Maailman talousfoorumilta (WEF), jossa edustaja (puhuen suuresta nollauksesta (Great Reset)) sanoi: "Et tule omistamaan mitään ja olet onnellinen" (alkaen vuodesta 2030 tai aikaisemmin). Jotkut ihmiset yrittävät peitellä tätä, työntää sitä takaisin, sanoa, että se on erehdys, jne., mutta tässä on linkki videoon: https://www.youtube.com/watch?v=NcAO4-o_4Ug. Muista, että Biden'in hallinto on nimittänyt naisen ehdolle valuutanvalvojan (Comptroller of Currency) virkaan, joka haluaa, että valtio ottaa hallintaansa kaikkien pankkitilit, ja hänellä oli vahvistuskuuleminen Yhdysvaltain senaatin pankkivaliokunnan edessä 18.11.2021. On liian aikaista sanoa, saako hän työn vai ei, mutta kaikkien pankkitilien keskitetty valtiovalvonta kuulostaa siltä, ​​että liittovaltio omistaa kaiken.
  • Jos liittovaltio omistaa kaiken, tulemme olemaan "niukkuudessa ja kurjuudessa".
WEF-videon olemassaolo, jossa sanotaan, ettemme tule omistamaan mitään, ja Biden'in suorittama ehdokkuuden nimittäminen naiselle, joka on vaatinut liittovaltiota ottamaan kaikkien pankkitilit hallintaansa, ovat tosiasioita, eivät kaukaa haettua spekulaatiota.

Tässä on lisää Raamatun profetioihin liittyviä tapahtumia viime viikon uutisista.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: 22. marraskuuta 2021 raportoitiin, että Jeff Bezos (Amazon'in johtaja) antaa 100 miljoonaa dollaria Barack ja Michelle Obama'n säätiölle nousevien kotimaisten ja globaalien johtajien kouluttamiseksi ja varustamiseksi muuttamaan yhteisöjään ja maailmaa.

Toiseksi, 26. marraskuuta 2021, Canada Free Press (CFP) julkaisi Ray DiLorenzo'n artikkelin otsikolla "Archbishop Vigano Calls for Action (Arkkipiispa Vigano vaatii toimia)".

DiLorenzo kutsui tulevaa jumalatonta maailmanhallitusta "pahaksi salaliitoksi, jolla ei ole vertaa ihmiskunnan historiassa".

Hän lisäsi, että "Se vaikuttaa lähes jokaiseen elävään ihmiseen tällä planeetalla ja voi tappaa miljardeja."

Tässä on osa siitä, mitä DiLorenzo raportoi Vigano'n toimintakutsusta 17. marraskuuta 2021 (lainaukset ovat Vigano'n sanoja; ei-lainaukset ovat tapa, jolla tämä kirjoittaja ymmärtää Vigano'n sanat):
  • Globaali eliitti on onnistunut ”kaappaamaan hallinnan joistakin kansallisista hallituksista, julkisista ja yksityisistä instituutioista, tiedotusvälineistä, oikeuslaitoksista, poliitikoista ja uskonnollisista johtajista”.
  • Tämä globaali eliitti käyttää lupauksia vallasta, rahasta ja yhteiskunnallisesta tunnustuksesta korruptoidakseen lainsäädäntövallan, toimeenpanovallan ja oikeusvallan käyttäjiä, jotta he kieltäisivät kansalaisilta heidän oikeutensa.
  • He tekevät sen rikastuttaakseen itseään, mutta heidän päätavoitteensa on globaali diktatuuri.
  • Vigano'n sanoin: ”Se on Maailman talousfoorumin suuri nollaus (Great Reset), Yhdistyneiden Kansakuntien vuoden 2030 agenda. Se on suunnitelma Uudelle maailmanjärjestykselle, jossa Universaalinen tasavalta orjuuttaa kaikkia ja humanismi (Religion of Humanity) kumoaa uskon Kristukseen…”
  • Kansakuntien ja yksilöiden, jotka eivät halua alistua tälle tulevalle jumalattomalle maailmanhallitukselle, tulee yhdistyä, tunnistaa ja antaa ilmi tämä globaali eliitti kansainvälisille tuomioistuimille, taistella heidän korruptiota ja rahoitusta vastaan, ​​sekä taistella tiedotusvälineissä työskentelevien korruptiota vastaan.
  • Vigano kehotti katolilaisia, kristittyjä ja hyväntahtoisia ihmisiä yhdistymään ja toimimaan pian, muuten jumalaton maailmanhallitus on pysäyttämätön.
Tässä linkki artikkeliin: https://canadafreepress.com/article/archbishop-vigano-calls-for-action

(Huomautus Yksi: Raamatun mukaan tulevaa maailmanhallitusta vastustetaan (Dan. 7:8, 24; Ilm. 6:1-2), mutta Saatana antaa voimaa Antikristukselle, ja Jumala sallii hänen voittavan 7 vuoden ajan (Dan. 9:24-27; Ilm. 13:1-8)).

(Huomautus Kaksi: Tammikuun 1. päivänä 2016, Transforming our World: The 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Vuoden 2030 agenda kestävää kehitystä varten) astui voimaan, joten tämä vaihe maailmanhallituksen nousussa on pian 6 vuotta vanha. Globalistit ovat edistyneet suuresti näiden 6 vuoden aikana. Voimme odottaa heidän menevän jatkossa eteenpäin yhä nopeammin, kun he pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa jumalattomasta maailmanhallituksesta vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.)

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta ilman rajoja, 27. marraskuuta 2021 raportoitiin, että YK antaa ilmaisia pankkikortteja arvoltaan noin 800 dollaria per kuukausi perheille, jotka haluavat ylittää Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajan.

Koska Yhdysvaltain veronmaksajat maksavat noin 22% YK:n budjetista, yhdysvaltalaiset veronmaksajat tekevät kuukausittaisia maksuja laittomille maahanmuuttajille, jotka saapuvat Yhdysvaltoihin.

Neljänneksi, liittyen globalistiseen haluun vähentää maapallon väkilukua: Marraskuun 19:ntenä 2021 kerrottiin, että Steve Jalsevac'ilta, LifeSiteNews'in johtajalta ja yhdeltä perustajajäseneltä, kysyttiin haastattelussa, että onko hänen mielestään Covid-injektiot ase väestönhallintaohjelmassa, ja hän vastasi: "Ehdottomasti. Ilman mitään epäilystä. Heidän ensisijaisena tavoitteenaan on pysäyttää se, minkä he väittävät olevan ilmastonmuutos, ja he uskovat, että "ilmastonmuutoksen" syy on ihminen, ja ihmiset ovat tuholaisia ​​maan päällä."

Jotkut eivät ehkä ole samaa mieltä siitä, että Covid-rokotukset ovat osa väestönhallintaohjelmaa, mutta on tosiasia, että presidentti Biden teki John Kerry'stä Amerikan kaikkien aikojen ensimmäisen ilmasto-erityislähettilään, ja hän ajaa pakollisia rokotteita.

Se voi myös selittää sen, miksi monet globalistit vastustavat tunnettuja Covid-hoitoja (ivermektiini, jne.) ja tarkkoja raportteja rokotusten aiheuttamista kuolemista ja haittatapauksista.

(Lisätietoja: Marraskuun 20. päivänä 2021, EU:n virallinen tietokanta (EudraVigilance) raportoi 31 014 kuolemasta ja 2 890 600 vammasta (1 355 192 vakavaa) lähtöisin neljästä Covid-19-päärokotteesta. Näiden lukujen ajatellaan olevan matalia, koska ne ovat ilmoitettuja kuolemia ja vammoja, ja uskotaan, että monista kuolemista ja vammoista ei ilmoiteta.)

Viidenneksi, 26. marraskuuta 2021 raportoitiin, että 17-vuotias New Yorkin United Memorial Medical Center'in työntekijä kertoi nähneensä Covid-19-haittatapausten tulvan sen sairaalan päivystyksessä, jossa hän työskenteli, mutta hänen pomonsa kehottivat häntä olemaan ilmoittamatta niistä hallinnon ylläpitämään rokotteiden haittavaikutusten ilmoitusjärjestelmään (government Vaccine Adverse Event Reporting System).

(Lisätietoja: Myöhään päivällä, 30. marraskuuta 2021, kerrottiin, että liittovaltion tuomari Louisiana'ssa asetti valtakunnallisen kiellon, joka esti Biden'in hallinnon määräämät Covid-19-rokotukset terveydenhuollon työntekijöille kaikkialla Yhdysvalloissa.)

Kuudenneksi, koskien Lähi-idän rauhaa: Israel ja Marokko allekirjoittivat 24. marraskuuta 2021 yhteisymmärryspöytäkirjan (Memorandum of Understanding, MOU), jossa he lupasivat lisätä yhteistyötä tiedustelukysymyksissä, sotilaskoulutuksessa, teollisuuden kasvussa, ja asekaupassa.

Seitsemänneksi, koskien pandemioita: Globalistit oletettavasti käyttävät hyväksi uutta Covid-versiota nimeltä Omikron (jotkut ryhmät käyttävät Covid-varianteille kreikkalaisia ​​nimiä; Alfa, Beta, Delta, Epsilon, Gamma, Iota, Kappa, Omikron, jne.) pelotellakseen rokottamattomia ottamaan rokotuksen, ja pelotellakseen rokotettuja ottamaan tehosterokotteita, jne.

Heidän viimeisimmän pelonlietsontansa mukaan Omikronilla on 32 mutaatiota, se on kaikkien aikojen tappavin Covid-virus, ja monet voivat kuolla tänä talvena.

Muut mielenkiintoiset raportit väittävät, että hyvin harvat ihmiset ovat saaneet Omikronin, Yhdysvalloissa ei ole raportoitu yhtään tapausta, ja Omikron on ilmaantunut vain niissä ihmisissä, jotka ovat täysin rokotettuja.

Kahdeksanneksi, koskien hyperinflaatiota ja talouden romahdusta: Marraskuun 25:ntenä 2021, Michael Snyder (Economic Collapse -blogi) raportoi, että:
  • General Mills -elintarvikeyhtiö ilmoitti hintojen sadoissa tuotteissaan nousevan dramaattisesti vuoden 2022 alusta alkaen (jotkut nousevat noin 20%).
  • Dollar Tree -alennysmyymäläketjun normaali hintapiste nousee 1 dollarista 1.25 dollariin (25 prosentin nousu).
  • Muita merkittävistä hinnankorotuksista ilmoittaneita yrityksiä ovat Tyson Foods, Kraft Heinz, Procter & Gamble ja Kimberly Clark.
  • Ostoskärry täynnä päivittäistavaroita, jotka aiemmin maksoivat 250 dollaria, maksavat pian 300–400 dollaria.
(Huomautus: Lukijoiden, jotka ovat hiljattain saaneet palkankorotuksen, tulisi tietää, että jos heidän palkkansa ei nouse yhtä nopeasti kuin inflaatio, todellisissa dollareissa mitattuna, heidän palkkansa on laskenut, ei noussut, koska sillä voi ostaa vähemmän.)

Yhdeksänneksi, koskien petosta vuoden 2020 presidentinvaaleissa: Marraskuun 18:ntena 2021, The Gateway Pundit -uutissivusto julkaisi kolme ilmiantajavideota, joissa väitettiin näkyvän se, kuinka vaalivirkailijat tuhoavat vaalidataa ja -laitteita Delaware'n osavaltiossa.

Nämä videot ovat nähtävissä seuraavasta linkistä:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/breaking-video-whistleblower-releases-video-delaware-county-pennsylvania-election-officials-destroying-evidence-backroom-video/

Kymmenenneksi, koskien Pedon merkkiä oikeassa kädessä tai otsassa (Ilm. 13:16): Marraskuun 30. päivänä 2021, Gateway Pundit raportoi, että "ruotsalaiset saavat Covid-rokotepasseja implantoituna käsiinsä tai muualle ihon alle."

Tämä on vapaaehtoista (ei pakollista), mutta siitä voi tulla pakollista tulevaisuudessa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

3 kommenttia:

  1. Tämähän on selvää:

    2. Tess. 2:6
    Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa.

    Matt. 24:22
    Jos sitä aikaa ei lyhennettäisi, yksikään ihminen ei säästyisi. Mutta valittujen tähden se aika lyhennetään.

    Aika lyhennetään 3,5-vuodella siten, että seurakunta on täällä maanpäällä tuon 3,5-vuotta kärsien pientä ahdistusta. Mikäli seurakunta poistetaan ennen 7-vuotista ahdistuksen aikaa poistuu "pidättäjä" jolloin saatana ja hänen enkelinsä paiskataan maanpäälle - yksikään liha ei pelastuisi.

    2. Piet. 3:9
    Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

    Seurakunnan pysyminen maanpäällä ahdistuksenajan ensimmäiset 3,5-vuotta mahdollistavat useampien pelastumisen. Seurakunta pelastetaan joutumasta "suureen vihaan" eli jälkimmäiset 3,5-vuotta.

    Ap. t. 14:22
    22 ja vahvistivat opetuslasten sieluja ja kehoittivat heitä pysymään uskossa ja sanoivat: "Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan".

    Fil. 1:29
    29 Sillä teidän on suotu, Kristuksen tähden, ei ainoastaan uskoa häneen, vaan myös kärsiä hänen tähtensä,

    2Tim. 2:12
    12 jos kärsimme yhdessä, saamme hänen kanssaan myös hallita; jos kiellämme hänet, on hänkin kieltävä meidät;

    1Piet. 4:13
    13 vaan iloitkaa, sitä myöten kuin olette osallisia Kristuksen kärsimyksistä, että te myös hänen kirkkautensa ilmestymisessä saisitte iloita ja riemuita.

    Room. 8:17
    17 Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.

    VastaaPoista
  2. Tässä on meidän todellinen tempausajankohta!

    Matt. 24:29-31
    29 Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät.
    30 Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.
    31 Ja hän lähettää enkelinsä suuren pasunan pauhatessa, ja he kokoavat hänen valittunsa neljältä ilmalta, taivasten ääristä hamaan toisiin ääriin.

    Daniel 7:25
    25 Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi. (huom. tämä tarkoittaa jälkimmäistä 3,5-vuoden aikaa jolloin maa annetaan saatanan temmellyskentäksi jolloin me olemme jo kirkkaudessa)

    VastaaPoista
  3. Haluaisin oikaista sen harhan, että Jeesuksen tulemus omiaan hakemaan ei ole "salainen tulemus" vaan järisyttävä tulo:

    ...silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella.

    Matt. 24:1
    43 Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan.
    44 Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.

    Tämä tarkoittaa sitä, ettemme tiedä tarkkaa ajankohtaa hänen paluulleen; Jeesus ei tule hiippaillen vaan väkevyydessä ja voimassa.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com