Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. joulukuuta 2021

Hetki on myöhäinen ja Jumalan tuomiot kolkuttavat ovella koskien luopunutta länsimaailmaa ja erityisesti Amerikkaa by Daymond Duck 25.12.2021

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiapäivityksessä Rapture Ready -sivustolla luetellaan monia syitä sille, että maailmaa odottaa pian Jumalan tuomion aika, josta ainoastaan Kristuksen morsiusseurakunta pelastetaan (Ilm. 3:10). Hetki on siis myöhäinen ja jokaisen heräämättömän on syytä ryhtyä heti parannuksentekoon, jos ei ole vielä katunut syntejään tai on elänyt haaleassa kristillisyydessä. Aikainmerkkejä tämän aikakauden loppumiselle näkyy runsaasti. Viikoittaisen profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-----------------------

Hetki on myöhäinen (The Hour is Late) :: By Daymond Duck

Published on: December 25, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/12/25/the-hour-is-late-by-daymond-duck/

Oletko huomannut, että monien pastorien ja kirkon jäsenten ei ole vaikeaa uskoa, että Jumala salli Assyrian tuhota Israelin pohjoisen kuningaskunnan, Hän salli Babylonian tuhota Juudan eteläisen kuningaskunnan, ja Hän salli Rooman valtakunnan tuhota ennallistetun Israelin kansakunnan?

Joidenkin pastorien ja kirkon jäsenten on helppo myöntää, että juutalaiset hylkäsivät Jumalan, he lakkasivat pitämästä Hänen käskyjään, he alkoivat palvoa epäjumalia, he alkoivat uhrata lapsiaan, jne., joten Hän antoi heidän vihollistensa tuhota heidän kansakuntansa.

Mutta joidenkin pastorien ja kirkon jäsenten on vaikea myöntää, että Jumala tuhoaisi Amerikan tai lähettäisi Ahdistuksen ajan koko maailmalle, koska maailma hylkäsi Hänet meidän sukupolvessamme.

Jotkut saattavat myöntää, että Jumalan tuomio saattaa langeta monen vuoden kuluttua, mutta he kieltäytyvät myöntämästä sitä, että Jumalan tuomio voisi laskeutua minä hetkenä hyvänsä.

Nykyään maailman johtajat myöntävät avoimesti, että he suunnittelevat perustavansa Uuden Maailmanjärjestyksen (maailmanhallituksen ja maailmanuskonto) vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Heidän maailmanuskontonsa (kutsutaan Globaaliksi Etiikaksi) jättää huomiotta Jehovan ja Jeesuksen olemassaolon (NWO:ta johtaa Antikristus, ollen mies, joka on Kristusta vastaan, ja häntä tukee Väärä profeetta, eli väärennös, joka puhuu kuin Saatana.).

Se on virallinen, julkinen Jumalan ja Jeesuksen hylkääminen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Menneinä aikoina kansakunnat ovat hylänneet Jumalan, mutta tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta, kun Amerikka ja koko maailma ovat virallisesti ja julkisesti hylänneet Jumalan samaan aikaan.

Jumalattomat globalistit jopa kerskuvat The Great Reset'istä (suuresta nollauksesta), Amerikan ja maailman perustavanlaatuisesta muutoksesta.

Yhdysvaltain nykyinen presidentti on jopa luvannut toteuttaa sen.

He hylkäävät selvästi sen, mitä Raamattu sanoo Jeesuksesta, joka on ainoa tapa pelastua, kymmenestä käskystä, Israelin jakamisesta, abortista, samaa sukupuolta olevien avioliitosta, jne.

Jos Jumalan tuomio lankesi juutalaisten päälle, koska he hylkäsivät Hänet Vanhan testamentin aikoina, niin miksi tämä Jumala, joka ei koskaan muutu, ei antaisi tuomionsa laskeutua Amerikkaan ja maailmaan, koska he hylkäsivät Hänet?

Jos tämä tapahtuu vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin, hetki on myöhäinen.

Tässä on joitain uutisjuttuja, joilla näyttää olevan profeetallista merkitystä.

Ensinnäkin, koskien mahdollista korruptiota: Joulukuun 13:ntena 2021 kerrottiin, että Business Insider Magazine tutki 9 000 nykyisen lainsäätäjän ja heidän esikuntiensa, jotka koostuvat huippuluokan jäsenistä, taloudellisia paljastusasiakirjoja.

Tutkijat havaitsivat, että 35 edustajainhuoneen jäsentä ja 13 senaattoria omistavat Johnson & Johnson -lääkeyhtiön osakkeita, 34 edustajainhuoneen jäsentä ja 11 senaattoria omistavat Pfizer'in osakkeita, ja 2 edustajainhuoneen jäsentä ja heidän puolisonsa omistavat Moderna'n osakkeita (1. Moos. 6:5-6).

Tämä tarkoittaa:
  • Edustajainhuoneen ja senaatin jäsenet hyötyvät pakollisista rokotuksista.
  • Heidän etunsa on estää muiden yritysten tuottamat lääkehoidot.
  • Heidän etunsa on jatkaa Covid-kriisiä.
  • Ja heidän etunsa mukaista on vaatia, että kaikki, mukaan lukien teini-ikäiset ja lapset, rokotetaan.
Sen lisäksi, että he hyötyvät osakkeistaan, he hyötyvät poliittisista toimintakomiteoista (Political Action Committees, PACs), jotka antavat miljoonia dollareita näiden ihmisten valitsemiseen (ja uudelleenvalintaan).

(Lisätietoja: Seuraavana päivänä, 14. joulukuuta 2021, Pfizer'in toimitusjohtaja sanoi alun perin uskoneensa, että rokotetut kansalaiset tarvitsisivat neljännen pistoksen vuoden sisällä kolmannen pistoksensa jälkeen, mutta nyt hän uskoo, että rokotetut kansalaiset eivät voi odottaa niin kauan. Hän uskoo, että aikajanaa saatetaan joutua siirtämään taaksepäin.)

(Lisätietoja: 20. joulukuuta 2021 ilmoitettiin, että Moderna'n toimitusjohtajan henkilökohtainen varallisuus on kasvanut 824 miljoonalla dollarilla sitten marraskuun 24. päivän 2021 ja Omikronin löytämisen jälkeen. Moderna'n ja Pfizer'in kahdeksan suurimman osakkeenomistajan yhteinen varallisuus nousi 10 miljardia dollaria vain 7 päivässä Omikronin löytämisen jälkeen. Kuka tietää, he saattavat jakaa osan siitä jonkun heidän suosikki-PAC:nsa kanssa.)

Toiseksi, joulukuun 19:ntenä 2021, ilmoitettiin, että toukokuusta alkaen Intia on laittanut 70 000 terveydenhuollon työntekijälle ivermektiiniä estääkseen heitä saamasta Covid'ia ja lähetti heidät Uttar Pradesh'in osavaltioon testaamaan 241 miljoonaa ihmistä 97 000 kylässä Covid'in varalta.

Kaikkia, joiden testi oli positiivinen, hoidettiin ivermektiinillä, ja Intia väittää, että he ovat tehokkaasti hävittäneet Covid'in Uttar Pradesh'issa.

Vain 201 ihmistä viimeisestä 2½ miljoonasta testatusta ihmisestä (0,004 %) olivat positiivisia.

Intian "valtavaa menestystä" ylistetään "lääketieteellisenä ihmeenä".

Miksi Fauci, Biden, CDC ja muut eivät suosittele ivermektiinin käyttöä, pysäytä Yhdysvaltain kansalaisten kuolemia ja vammautumisia, lopeta sulkemisia (lockdowns), keskeytä maskien käyttöä, avaa yhdysvaltalaisia yrityksiä ja kouluja, jne. (2. Tim. 3:1)?

Seuraa rahavirtoja, kampanja-avustuksia, ja ajattele "maailman perustavanlaatuista muutosta", globaalia väestön vähentämistä, jne.

Kolmanneksi, 17. joulukuuta 2021, presidentti Biden varoitti ja yritti pelotella niitä, joita ei ole rokotettu Covid-tautia vastaan, sanomalla, että rokottamattomat "näkevät talven, joka sisältää vakavan sairauden ja kuoleman itselleen, perheilleen ja sairaaloilleen".

Hän muutti valhettaan, jonka mukaan "rokotetut eivät saa Covid'ia" sanomalla, että tehostepiikin ottaneet rokotetut ovat "suojattuja vakavalta sairaudelta ja kuolemalta".

Omilla sanoillani, hän sanoi, että tänä talvena kuolee suuri joukko rokottamattomia, mutta rokotetut eivät kuole.

Biden on virkaintoinen, mielisairas, tai valehtelee jälleen, koska Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on myöntänyt, että osa täysin rokotetuista on saanut sydänsairauden nimeltä myokardiitti (sydänlihastulehdus), osa on saanut hermosairauden nimeltä Guillain-Barrén oireyhtymä (GBO), osa on pysyvästi vammautunut, ja tuhansia on kuollut.
  • Tiedä, että 17. joulukuuta 2021, Yhdysvaltain tautikeskus (CDC) varoitti, että rokotettujen ihmisten kuoleminen kiihtyy ja noin 15 000 rokotettua amerikkalaista kuolee joka viikko alkaen joulun tienoilla, ja tätä jatkuu vuoden 2022 alkuvaiheessa (konservatiivinen ryhmä Brighteon sanoi, että tämä on noin 600 000 rokotettua kansalaista tänä keväänä, ja se voi olla jopa miljoona kuollutta silloin).
  • Tiedä, että samana päivänä, 17. joulukuuta 2021, CDC:n johtajien raportoitiin sanoneen, että 82% raskaana olevista naisista, jotka saivat rokotteen ensimmäisen tai toisen raskauskolmanneksen aikana, kärsivät spontaaneista aborteista (Kun he sanovat rokotteen olevan turvallinen, Biden'in hallinto ei luultavasti laske tätä vauvan tai ihmisen kuolemaksi, mutta jotkut elämän kannattajat (pro-lifers) pitävät sitä osana globalistista väestönhallintaohjelmaa).
  • Myös samana päivänä, 17.12.2021, CDC ilmoitti, että 79% 43 Omikron-variantti Covid-tapauksista Yhdysvalloissa 1.-8. joulukuuta oli täysin rokotettuja ihmisiä, ja yksi 43:sta (2.3%) joutui sairaalaan.
Joten, kuka puhuu totuutta – Biden, FDA, CDC, vai WHO, jos kukaan? Ja kun otetaan huomioon, että joku valehtelee, miksi rokottamattomat eivät saisi olla skeptisiä?

Neljänneksi, koskien Pedon merkkiä: 20. joulukuuta 2021 kerrottiin, että noin 6 000 ihmisellä Ruotsissa on jo siru laitettuna heidän käteensä.

Nämä sirut voidaan laittaa "käsivarteen, peukalon ja etusormen väliin, tai muihin kehon osiin" (Ilm. 13:16).

Jotkut (eivät kaikki) näistä siruista sisältävät potilaan Covid-19-passin, ja se voidaan lukea matkapuhelimella. [Lue tältä päivältä uutinen tästä siruttamisesta: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/06321389-6b34-493a-b038-a31310ac1b6a, Suom. huom.]

Viidenneksi, liittyen Lähi-idän rauhanliittoon (covenant of peace): Saudi-Arabian pysyvä edustaja YK:ssa sanoi 14. joulukuuta 2021, että hänen kansakuntansa on valmis normalisoimaan suhteet Israelin kanssa vuoden 2002 arabirauhanaloitteen (Arab Peace Initiative (API)) ehtojen mukaisesti, ja että jos Israel hyväksyy nämä ehdot, kaikki islamilaiset maat normalisoivat suhteensa Israelin kanssa (1. Tess. 5:3).

Vuoden 2002 API jakaisi Israelin, loisi Palestiinan valtion, joka perustuu vuoden 1967 rajoihin, ja perustaisi Palestiinan pääkaupungin Itä-Jerusalemiin (Joel 3:2).

Israel tulee lopulta hyväksymään arvottoman rauhansopimuksen, mutta Israel ei voi suostua sopimukseen näillä ehdoilla (koska se johtaisi Israelin tuhoutumiseen).

Kuudenneksi, koskien hyperinflaatiota ja talouden romahdusta: Yhdysvaltain keskuspankki ilmoitti 15. joulukuuta 2021, että se voi nostaa ohjauskorkoaan 0.25% kolme kertaa vuonna 2022, jotta inflaatio ei riistäytyisi käsistä.

Tietäkää vain, että Jumalan Sana toteutuu, ja tämä kirjoittaja uskoo siihen, että tulee olemaan hyperinflaatio ja maailmanlaajuinen taloudellinen romahdus Ahdistuksen ajan alkupuoliskolla (Ilm. 6:5-6).

Seitsemänneksi, koskien uskosta luopumista tai haaleaa henkeä kristillisessä kirkossa aikakauden lopulla (2. Tess. 2:3): Pew-tutkimuskeskuksen tuoreen kyselyn mukaan vain 45% vastaajista sanoi rukoilevansa päivittäin (verrattuna 55 prosenttiin vuonna 2014).

Kahdeksanneksi, koskien kaikkia kansakuntia, jotka nousevat Israelia vastaan Ahdistuksen aikana (Sak. 12:1-3): Joulukuun 19:ntenä 2021 raportoitiin, että YK:n yleiskokous on käsitellyt 19:ää kansakuntia arvostelevaa päätöslauselmaa vuonna 2021.

Yhtä Syyrian vastaista päätöslauselmaa lykättiin, jokaista neljää muuta valtiota (Pohjois-Korea, Iran, Myanmar ja Krim) vastaan hyväksyttiin yksi päätöslauselma, ja Israelia vastaan hyväksyttiin 14 päätöslauselmaa.

Huomaa, että 70% YK:n yleiskokouksen kritiikistä kohdistui ainoaan kansakuntaan, jota Raamatun mukaan koko maailma vastustaa Ahdistuksen aikana (Israel), ja loput 30% kohdistui muuhun maailmaan yhteensä (enemmän kuin yli 2/3 maailman kritiikistä vuonna 2021 kohdistui Israeliin).

Yhdeksänneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä esiintymistiheydessä ja voimakkuudessa aikakauden lopulla: Joulukuun 21. päivänä 2021 kerrottiin viranomaisten vahvistaneen, että taifuuni Rai tappoi ainakin 375 ihmistä äskettäin, kun se iski Filippiinien saarten kaakkoisosaan.

Sadat ihmiset loukkaantuivat, vahingot ovat laajoja, ihmiset ovat nälkäisiä, ja veden sekä elintarvikkeiden hinta on noussut 100%.

Kymmenenneksi, koskien jumalatonta maailmanuskontoa: Vain muutama vuosi sitten, kristittyjä kehotettiin olemaan sanomatta Merry Christmas (hyvää joulua), kauppojen myyjät sanoisivat Happy Holidays (iloisia lomapäiviä) Merry Christmas'in sijaan, liikeyritykset sanoisivat Merry Xmas, jne.

Jumalaton Maailman terveysjärjestö (WHO) käyttää nyt Covid'in Omikron-varianttia kehottaakseen kristittyjä rajoittamaan tai peruuttamaan joulun viettämissuunnitelmia.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

8 kommenttia:

  1. AHDISTUKSENAIKA 2022-29?
    ARMON PROFEETTAKAUDEN LOPPU

    by Luis B. Vega
    for PostScripts News (PSN) | www.PostScripts.org
    EMAIL: vegapost@hotmail.com

    Vega ennakoi, että Syyskuun 11, 2029 (911) Jeesus palaa näkyvästi maanpäälle. Tempaus tapahtuu 23.7 2022.
    Tämän tutkimuksen tarkoituksena on pohtia erilaisia profeetallisia muuttujia, jotka voisivat viitata siihen, että vuosi 2022 on seurakunnan aikakauden viimeinen vuosi ja sen jälkeen pedon debyytti ja ahdistuksen aika. Tämä tutkimus olettaa Pre-Tribulation –tempauksen, koska se on nykyisen armonajan tai kirkkokauden päätepiste.
    Entä 2022? Yksi käyttää metaforaa kulman kiertämisestä viimeiselle kierrokselle viestikilpailussa. Kilpailu on voitettu tai hävitty tässä viimeisessä jaksossa. Kyse ei ole siitä, kuinka joku aloittaa, vaan kuinka hän päättää kilpailun, kuten usein sanotaan. Tässä tapauksessa se on uskon rotu. Miksi mainita tämä? Monet Kristuksen ruumiista ovat väsyneitä ja heikentyvät siunatun toivon katselemisessa tällä viimeisellä profeetallisella tunnilla tai 'kierroksella'. Maailmantapahtumat karkaavat käsistä päivä päivältä, joten näyttää siltä, että "Ei toivoa" ja asiat eivät ole "siunattuja". Monet Kristuksen ruumiissa ovat antautuneet maailman paineille mukautuakseen sen "kuvaan ja kaltaisuuteen". Ja tämä on nyt konkreettisesti uhattuna jopa geneettisellä tasolla.
    Antikristuksen väärän juutalaisen messiaan, ahdistuksen ajan ja Jeesuksen toisen tulemisen täytyy tapahtua ennen kuin Israel täyttää 81 vuotta. (1948 + 80 vuotta = 2028). Ongelmana on, mikä on aloituspäivä? 1948? Väitetään, että profeetalliseen ymmärrykseen ja tulkintaan perustuen avain tähän kaikkeen on sapatin syklien teoria. Profeetallinen "aloituspäivä" ei ole 1948 vaan 1952. Toinen avain liittyy siihen, mistä kalenterista lasketaan. Vuoden 1952 alkamispäivämäärä ymmärtäisi psalmin 90 tarkemmin.
    Koko 7 vuoden sapatti, joka tulee olemaan Danielin 70. vuoden viikko, tulee olemaan tasan 2520 päivää tai 1260 päivän puolikkaat. Ei uskota teoriaan, että ahdistuksen päivillä on vähemmän tunteja tai vähemmän päiviä kaikista määrätyistä 2520 päivän määrästä.

    VastaaPoista
  2. ...jatkoa

    Joten milloin ahdistuksen aika sitten alkaa? Todisteet 1260 päivän kaksoislaskennasta nähdään Ilmestyskirjan 12 merkkitapahtumassa, jonka uskotaan selvästi olevan Koetusajan puolivälin tapahtuma. Tämä olettaa, että ensimmäinen 1260 päivän sarja kun väärän juutalaisen Messias on aloittanut päivittäiset uhraukset ennen, jotta ne sitten pysähtyvät 1260. päivän merkkiin. Muut todisteet 2520 päivän ajalta ovat 144 000 juutalaisen evankelistan voitelu ja toimeksianto tapahtuu alussa, samoin kuin kahden todistajan tulo. Sitten seuraavat 1260 päivää alkavat, koska se on aika, joka on varattu juutalaisille jäännöksille "piilotukselle" erämaahan, kauaksi lohikäärmeen ulottuvilta.
    Siten uskotaan, että tempaustapahtuma tapahtuu paljon ennen kuin vuosien 70. viikko alkaa tietyn vuoden syksyllä. Sitten tämä tarkoittaa, että Antikristus on debytoitava jo ennen tätä alkusoittoa vuosien viimeisen sapatin alkamiseen. Ja tämä perustui suureen sotaan Israelissa muslimien kanssa, jonka Israel voittaa. Tämä asettaa sitten Antikristuksen "vahvistamaan liiton" ja lupaamaan turvata ja antaa Israelille "rauhan ja turvallisuuden" 7 vuoden sopimuksella. Tämä on tilaisuus rakentaa temppeli. Tästä syystä ongelma Israelin ja Iranin, Syyrian ja koko puolisotilaallisen jihadistisen ryhmän kanssa kärjistyy vuonna 2022.,
    Psalmi 90 teoriaa ei ole sidottu vuoteen 1948. Monet uskovat nyt, ettei ole 1948 vaan toinen vuosi, kuten 1952. Miksi? Se oli ensimmäinen sapattisykli, joka tapahtui Israelin palattua Luvattuun maahan. Kuitenkin jälleen kerran, avain on sapatin syklit, ja jos se on totta, niin syksystä 2021 syksyyn 2022 voisi hyvinkin olla kirkkokauden viimeinen vuosi, koska se on nykyisen sapatin 7. vuoden syklin "loppu".
    Mitä tämä tarkoittaa, on dramaattista. Siinä se tarkoittaa, että ennen syksyä 2022 kirkkokauden on täytynyt päättyä. Ja tämän edellytti Kristuksen morsiamen ylösnousemus-tempaus -tapahtuma, jonka täytyy tapahtua tuona "viimeisenä päivänä". Seuraava laskelma esitetään kuitenkin vain todisteena. Väitetään, että jos ja kun ylösnousemus-tempaus tapahtuu, se osuu samaan aikaan, kun Pyhän Hengen laskeutuminen sai voimaan kirkon aikakauden. Perusteluna on, että kun Pyhä Henki tuli alas, niin myös se nousee ylös, ja samana päivänä. Ja tässä tapauksessa se on Kristuksen Morsian, joka poistetaan maan päältä, kuten Jeesus lupasi.Avaintekijä on siis helluntaiden ajankohdan määrittäminen. Monet alkavat ymmärtää, että 49 ja 50 päivää on kaksinkertainen laskelma, jotka on otettava huomioon. Yksi oli sitten laskea 50 päivää sen jälkeen, ei 50. päivä jne. Joten, milloin vuonna 2022 on helluntai? Kukaan ei voi koskaan sanoa 100 %:n varmuudella tai laskennallisella matemaattisella tarkkuudella, että Jeesus tulee 11. syyskuuta 2029, kuten aikajana ehdottaa.
    Vuodesta 1952 lähtien pidettyjen sapattisyklien perusteella ollaan siis vahvasti sitä mieltä, että vuosi 2022 on kuvainnollisesti sanottuna "viimeinen kierros". Vuosi 2022 on tähtitieteellisesti synkronoitu rabbikalenterin kanssa. Tämä tarkoittaa, että uusi vuosi alkaa uudessa kuussa kevätpäiväntasauksen jälkeen. Tämä on avainasemassa. Ja kuten mainittiin, helluntain-aikaikkuna tulee olemaan merkittävin.

    VastaaPoista
  3. ...jatkoa

    Moos. 2:16
    16 laskekaa viisikymmentä päivää seitsemännen sapatin jälkeiseen päivään asti; sitten tuokaa Herralle uusi ruokauhri.+ 50 päivää lisää per vaihtoehtoinen tulkinta Mooseksen kirjan 23:16 = 23./24.7.2022.
    Näin ollen korkein tarkkailupäivä on 23.–26. heinäkuuta 2022, koska silloin uskotaan, että "helluntai on täysin tullut". Ja jälleen, se perustuu tuplalaskentaan ja sapatin syklin loppuun teorioihin, jotka vahvistettiin kevätpäiväntasaussäädöksellä vuonna -445 eKr. Joten toistaakseni vuoden 2022 kalenteri on vihdoin synkronoitu JHVH:n tähtitieteellisen tai todellisen kalenterin kanssa. Se ei perustu pelkästään Mathematical Lunar Rabbinical Oneen, jonka juhlapäivät on kalibroitu väärin aikoina. Vuonna 2022, kuten mainittiin, pääsiäinen alkaa 14. huhtikuuta 2022 aattona, kuten vuonna 32 jKr, 14. huhtikuuta, ja viimeisen Blood Moon Tetradin alkaessa 14. huhtikuuta 2014. Miksi mainita Tetrad? Se oli, 7 vuoden varoitus ja lähtölaskenta 7 vuoden viimeiseen viikkoon, Danielin 70. vuosien viikko, tarkalleen ottaen. Tämä on jännittävää, koska silloin koko vuosi 2022 on "oikein" laskettaessa juhlat päiväntasauksista ja on synkronoitu sapattisyklien kanssa (syksystä 2021 syksyyn 2022 ). Ja yksi myös varmisti, että jopa syksyllä 2022, Jom Teruah tai Rosh HaShanah tapahtuu myös syyspäiväntasauksen jälkeen vuonna 2022, ensimmäisenä uudenkuun päivänä syyspäiväntasauksen jälkeen. Sekä Toora-kalenteri että HebCal ovat samaa mieltä kuin Gregoriaaninen kalenteri.
    7-vuotiset sapattisyklit suunniteltiin välttämään köyhyyttä ja ikuista velkaa. Siinä ei ollut jatkuvaa orjuutta. Sen tarkoituksena oli säädellä taloutta ja hallita inflaatiota jne. Mutta Ihminen on ahneudessaan käyttänyt sitä väärin. Silti ne, jotka ovat nyt vallassa koko planeetalla, käyttävät tätä samaa taloudellista periaatetta uuden maailmanjärjestyksensä ja taloudellisen "Resetinsa" tapahtumiin, mutta vain hyödykseen. Se on ollut tapa varastaa kaikki rikkaus ihmisiltä hallitakseen heitä. Tästä syystä heidän "nollaus" on valtava, koska he tietävät, että 70. viikko on tulossa ja he perustavat "palautuksensa" 7 vuoden taloussykleihin. Heidän tuleva Uusi maailmanjärjestyksensä riippuu siitä, varmistetaanko kaikkien ihmisten biometrinen käyttöliittymä. Ja Luciferiaaniset globalistit yrittävät vielä viimeisen yrityksen kumota Jeesuksen lopputuloksen ja Golgatan ristillä lähes 2000 vuotta sitten tehdyn työn.
    Viimeinen Blood Moon 8. marraskuuta 2022. Mutta ensin, sen pari on Auringonpimennys on 25. lokakuuta. Koska Auringonpimennykset käsittelevät kansaa juutalaisessa kirjassa; se tapahtuu Neitsyessä. Mielenkiintoista on, että Auringonpimennyksella on myös yhteys Venuksen kanssa. Ja heti sen jälkeen Mercury on "syntynyt" Neitsyen "Kohtutypologiasta". On ikään kuin Jeesus tulisi hakemaan Morsiamen Pimennyshetkellä (3 päivän pimennys) ja sitten tapahtuu"Syntymä" tai tämän maailman Jumalan debyytti, Merkurius tulee esiin sen jälkeen. Tämä tapahtui COP26:n ilmastohuippukokouksen aattona vuonna 2021, kuolleiden päivänä, 1. marraskuuta.
    Se oli ehkä tilaisuus prinssi Charlesin "Hänen" tai Antikristuksen pehmeälle paljastukselle. Puheessaan hän viittasi "mieheen", jolla oli käytössään biljoonia ja jolla on kapasiteettia ja kykyä sekä paljon muutakin kuin pelkillä kuolevaisilla. Syksyn loppuun mennessä juhlat ovat siis päättyneet vuonna 2022 Jom Teruahin, Jom Kippurin, Sukkotin, mutta myös Shemini Atzeretsin ja Simchat Toran osalta. Mutta juutalainen vuosi tulee olemaan 5783. Siten aikajana viittaa siihen, että Simchat Toran jälkeen, 18. lokakuuta 2022, siitä alkaa 1260 + 1260 päivien laskenta. Tämä hämmästyttävä lausunto viittaa siten siihen, että tämä aikajana voisi hyvinkin olla Danielin 70. vuosiviikko tai ahdistuksen aika.

    VastaaPoista
  4. ...jatkoa

    Siten joku olettaa, että kun temppeli on rakennettu, Red Hifer Ashes levitetty ja päivittäiset uhrit ovat valmiita, julistetaan tämä Antikristus Israelin Messiaaksi. Hän käyttää Simchat Tooran aikaa kokoamaan koko Israelin kolmannen uudelleen rakennetun temppelin ympärille lukemaan lakia, kuten Israelin kuninkaat tekivät. Se on kuin Nehemian aikoina, jotka lukivat lakia Israelin Babylonian vankeuden jälkeen.
    Ja nyt kun ahdistuksen aika tulee olemaan kyse laista ja siitä, kuinka Israel joutuu jälleen sen alle, kuten Raamatun aikoina. Miksi? Se johtuu siitä, että kirkkokausi on juuri päättynyt. Ja pakanat ovat silloin vastuussa Noahiden lakien mukaan. On aika, jolloin Kristus Jeesus voitelee 144 000 nuorta juutalaista evankelioimaan todistajiksi Israelille ja maailmalle. Ja hämmästyttävää, silloin 2 todistaja ilmestyy Jerusalemiin.
    Mooses ja Aaron ovat "kaksi todistajaa" maailman "faaraota" vastaan hänen kaupungissa ja temppelissä. Se on yliluonnollista aikaa, kuten se oli, kun ne sauvat muuttuvat käärmeiksi faraon hovissa tai Elian ja tulen laskeutuessa alas Carmel-vuorelle. Mieti, kuinka rauhan mies Salomo vihki temppelin. Hän kokosi koko Israelin ja luki laista. Sitten tuli tilaisuus tulelle laskeutua alttarille aloittaakseen päivittäiset uhraukset JHVH:n 'hyväksytyksi ja kuulluksi. Näin uskotaan tapahtuvan väärän Salomonin sekä antikristuksen kanssa, jonka Israel "hyväksyy omassa nimessään".
    Simchat Torassa saatanallisten voimien avulla Antikristus ja kaikki väärät vanhimmat velhot rinnallaan saa tulen laskeutumaan alas taivaasta ja sytyttämään alttarin ensimmäisellä päivittäisellä uhrilla. Se tulee olemaan "hanukah"-sytytysseremonia. Tämä "todistaa" Israelille ja maailmalle, että hän on "Salomo", joka tuo "rauhaa ja turvallisuutta, ei vain Israelille vaan koko maailmalle". Hän tulee olemaan "Nimrod", joka yhdistää koko kansakunnan tämän temppelin "tornin" ympärille. Tämä mies tulee olemaan Ratsastaja Valkoisella Hevosella, jolla on vain jousi. Mutta Israel ja maailma eivät ymmärrä, että tuomio on tuleva. Sitten 1260 päivää myöhemmin? Tämä päivä on pääsiäinen 1.4.2026.
    Ja uskotaan, että se tapahtuu silloin, kun päivittäiset uhraukset loppuvat. Tulee olemaan aprillipäivä, jolloin Antikristus, todellinen "Jokeri", ottaa pois "naamionsa" ja näyttää todellisen luonteensa ja tarkoituksensa. Ja siitä ajan keskipisteestä lähtien hän pyrkii kansanmurhaamaan kaikki juutalaisten uskolliset jäännökset, jotka ovat jääneet eloon, ja ne, jotka tulevat uskoon Jeesukseen 144 000:n evankeliointityön vuoksi. Tuohon aikaan hänen sallitaan tappaa 2 todistajaa. Monet olettavat, että he ovat Mooses ja Elia, koska heidän työnsä muistuttavat heidän kykyjään Raamatun kertomuksessa.
    Sitten 3,5 päivää myöhemmin he heräävät henkiin ja seisovat ihmisten keskellä. Koko maailma tulee todistamaan tätä, "live lähetystä" tullakseen temmatuiksi heidän silmiensä edessä. Tässä kirjaimellinen Ilmestyskirjan 12 motiivi toteutuu, kun jäännös pakenee sitten kukkuloille ja erämaahan. Juuri tämä on Jeesuksen varoituksen Öljymäki-puheen täyttymysetukäteen Danielille näytetystä hävityksen kauhistuksesta. Tästä syystä ollaan innoissaan vuodesta 2022, mitä tulee seurakuntakauden päättymiseen ja sen huipentumiseen Tempauksen ajoitukseen.

    VastaaPoista
  5. ...jatkoa...linkki äskeiseen artikkeliin

    https://www.postscripts.org/ps-news-595.html

    VastaaPoista
  6. TEMPAUS VUOSI 2022?
    ARMON PROFEETTAKAUDEN LOPPU

    by Luis B. Vega
    for PostScripts News (PSN) | www.PostScripts.org
    EMAIL: vegapost@hotmail.com

    Matteus 28:19-20
    19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
    20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

    Tämän tutkimuksen tarkoituksena on pohtia eri päivien laskelmia, miksi voitaisiin ehdottaa, että vuosi 2022 voisi olla vuosi, jolloin kirkon aikakausi päättyy ja sen jälkeen tapahtuu tempaus. Vastuuvapauslausekkeena esitetään vain aikajana ja perustelut sille, miksi se näyttäisi olevan niin. Vaikka ”päättymispäivä” johtaa tiettyyn päivämäärään, 23. heinäkuuta 2022 (723), ei voida 100-prosenttisesti sanoa, että tänä päivänä tempaus vihdoin toteutuu. Yksinkertaisesti käytetään samoja ennakko-oletuksia mistä tahansa vuodesta, että helluntai on tärkein tempausvyöhyke, jota on tarkkailtava. Kesällä 2021 näin unen tietystä "numerosta". Numero oli 723. Sitten muutaman päivän kuluttua uni toistui täsmälleen samanlaisena. Tämä liittyy vuoden 2022 mahdolliseen tempauksen päivämäärään, koska tämä on juuri se päivä, johon nykyiset laskelmat perustuvat. Tuolloin arveltiin, että vuosi 2021 olisi voinut olla vuosi, kuten "päivämäärästä" voitiin ehkä päätellä. Siitä tuli ensimmäisenä mieleen; 7 heinäkuuta ja 23 päivää. Mutta oliko se gregoriaanisessa vai rabbiinisessa kalenterissa? Olisiko tai olisi voinut olla sen sijaan 7. juutalainen kuukausi?
    Lienee tarpeetonta sanoa, että tempaus ei tapahtunut (723) 23. heinäkuuta 2021. Mutta tunsin pakkoa ainakin jakaa sen, koska se tapahtui kahdesti (uni). Se oli tavallaan noloa, koska kukaan ei yleensä julkaise spekulatiivisia erityisiä "tempauspäivämääriä". Ajatteli jopa poistaa artikkelit eikä arkistoida niitä hämmentyneenä. Mutta artikkeli pysyi esillä ja unohdettiin. Tähän asti. Entä jos se olikin "1 vuoden varoitus"? Ymmärretään, että itse tempauspäivämäärää päivään, kuukauteen ja vuoteen asti ei ehkä tiedetä, mutta kausi voi olla tiedossa. Tämä on erityisen totta, kuten väitetään, että kirkkokausi on päättymässä. Jeesus sanoi, että niin käy. Kyse on ehkä vain laskelmien hienosäädöstä. Näin tehtäessä vuodelle 2022 seuraava aikajanalaskelma esitetään vain mahdollisuutena ja korostettuna unessa näkyvällä numeroarvolla 723. Ennen kuin laskelmien tutkiminen esitetään, paljastetaan mikä on raamatullinen näkemys ja tulkinta. Tämä on avain tielle ja miksi ollaan innoissaan tästä vuoden 2022 aikajanasta kuin mistään muusta, toistaiseksi tutkimusvuosien aikana. Ilmeisesti aikajana voi olla väärä, koska oletetaan, että numero 723 liittyy vuoteen, jolloin uni annettiin vuonna 2021. Mutta kuten todettiin, tämä tutkimus näyttää aikajanan ja päivämäärälaskennan kautta tiettyjä päivämääriä, jotka ainakin pitäisi olla pidetään tärkeinä tarkkailupäivinä vuonna 2022. Seuraavassa hahmotellaan ennakko-oletuksia ja profeetallisia puitteita. Keskeinen ennakko-oletus, joka kehystää koko aikajanan ja vuoden on, että tempauksen 'ajoitus' ja kirkon aikakauden loppu määritellään sapatin aikajaksoilla, jotka ovat 7 vuoden jaksoja. On niin, että syksystä 2021 syksyyn 2022 on 7. vuosi nykyisessä sapattisyklissä. Tämä tarkoittaa sitten sitä, että syksyllä 2022 alkaa uusi 7-vuotinen sapatin vuosien viikko. Ja? Se voisi hyvin vastata Danielin 70. vuosiviikkoa tai ahdistuksen aikaa.

    VastaaPoista
  7. ...jatkoa

    Vuosi 2022 sopii sapatin sykleihin vuodesta 1952 alkaen. Miksi tuo vuosi? Tämä oli vuosien ensimmäinen sapatti, joka tapahtuu Israelin palattua Luvattuun maahan. 55. Aikajana huomauttaa, että Israelin itsenäisyyden 74. vuosipäivä on 14. toukokuuta 2022. Täydellinen verikuu-pimennys tapahtuu kaksi päivää myöhemmin 16. toukokuuta 2022 Skorpionissa. Huomaa, että muita lähipimennyksiä on tapahtunut Skorpionissa vuosina 2021–2022. Sitten 2. kesäkuuta 2022, kuten mainittiin, vastaa taivaaseenastumispäivää. Hämmästyttävää kyllä, kesäkuun 2. päivä on vuoden 153. päivä ja täsmälleen "kalojen" määrä, joka jäi kiinni Opetuslapsen verkkoon. Ja 6 päivän sodan 55-vuotisjuhlapäivä on 6. kesäkuuta 2022. Tämä päivämäärä vastaa myös Rabbinical Countia. Näin ollen aloituspäivä on sapatin jälkeen 17. huhtikuuta 2022. Jos tämä luku on ekstrapoloitu, helluntain päätöspäivämäärä on 23. heinäkuuta 2022 ( 723). Se on myös 33 päivää kesäpäivänseisauksesta tai noin 125 päivää (4 kuukautta) kevätpäiväntasauksesta (3000 tuntia). Se on myös likimääräisessä Phi-suhteessa kevätpäiväntasauksesta JHVH:n kevätjuhlien loppuun ja (723) helluntaiden 99. päivän laskemiseen. Numero 55 puhuu hämmästyttävällä tavalla tulevan Antikristuksen luonteesta, jonka Israel hyväksyy kuninkaakseen ja Messiaakseen. Kuitenkin, kuten seuraavat Israelin entisissä kuninkaissa havaitut ominaisuudet, se johtaa väärään käsitykseen Valtakunnan saapumisesta Israeliin, koska siitä tulee Uuden maailmanjärjestyksen keskus. Keskus on uudelleen rakennettu kolmas temppeli, joka toimii kokoavana tekijänä "Baabelin torni" -tyyppisen maailman palvonnan ympärillä. Tulee Nimrod-hahmo, joka lopulta rikkoo "liiton monien kanssa". Aluksi hän aloittaa 7-vuotisen "liiton" vääränä tuhatvuotishallituksena, joka jäljittelee sitä, jonka Jeesus perustaa toisen tulemisensa yhteydessä. Seuraavassa kuvataan kuningas Manassea antikristushahmona, joka BibleStudy.org:n mukaan on linkitetty numeroon 55.
    Yksi luvun 55 merkityksestä liittyy Juudan kuninkaan Manasseen. Hän oli 55-vuotiaana Juudan tai Israelin kuningaskunnan pitkäaikaisin hallitsija. Hän hallitsi ensin yhdessä Isänsä, vanhurskaan Hiskian, kanssa. Sitten hänestä tuli ainoa kuningas kuolemaansa asti. Manassen 55-vuotinen hallituskausi oli yksi pahimpia ja väkivaltaisimpia ajanjaksoja JHVH:n kansan historiassa. Kuningas ryhtyi erilaisiin pahuuden muotoihin, kuten Isänsä repimien pakana-alttareiden uudelleenrakentamiseen. Tämä jälleenrakennus sisälsi jopa epäjumalanpalvelusten alttarien pystyttämisen Jerusalemin temppelin alueelle. Hän myös poltti mielellään yhden pojistaan elävänä uhriksi pakanalliselle jumaluudelle. Manasse oli niin ainutlaatuinen verisyydessään, että Raamattu sanoo seuraavaa. 'Manasse vuodatti myös paljon, viatonta verta. Kuten voidaan lukea, tämä 55 vuoden assosiaatio on selkeä metafora siitä, kuinka paha Manasse voidaan korreloida Antikristus-hahmoon ja mitä hän tekee Israelille, Jerusalemille ja temppelille. Hänen Isänsä, kuningas Hiskia, oli kuin Kristus-hahmo. Sen sijaan Antikristus tekee sen, että keskellä 7-vuotista ahdistuskautta tämä Salomon-tyyppinen kuningas, jota juutalaiset alun perin kunnioittavat, pysäyttää heidän päivittäiset uhrauksensa. Ja mikä on ensiesittelyuhri, jota juutalaiset puolustavat ja kunnioittavat? Pääsiäinen? Siten väitetään, että päivittäisten uhrien lopettaminen tapahtuu pääsiäisenä. Ja sen sijaan Antikristus asettaa epäjumalan, aivan kuten Aaronin luomassa Kultaisen vasikan typologiassa Siinain vuorelle, jolloin Jerobeam hallitsee 10:tä Israeliksi kutsuttua pohjoista heimoa. Ja jokaiselle, joka ei "palvo" tätä kuvaa, rangaistus on kuolemanrangaistus jne. Kuten voidaan helposti korreloida, tällainen pahan kuninkaan typologia on se, mitä myös tuleva Antikristus tekee. Sitten Aikajana toteaa myös, että tämän ei-karkausvuoden keskipäivä on 2. heinäkuuta 2022, 183. päivä. Se on sitten toinen mahdollinen vahvistava todistus kuinka sitten 7-7-7 tai 21 päivää myöhemmin vastaa myös 23. heinäkuuta 2022.

    VastaaPoista
  8. ...jatkoa

    Ja taas päätellen, että (723) on numero, joka nähty kahdesti unessa. Seuraavat ovat aikajanalla korostetut tärkeimmät päivämäärät, jotka ehdottavat 23. heinäkuuta 2022 mahdolliseksi tempauspäiväksi. Ota kuitenkin huomioon, että Toleranssi havaitsi +/- 1 - 2 päivän eron. Se on parasta mitä voi tehdä vuodelle 2022.

    Voi hyvinkin olla, että 23. heinäkuuta 2022 saattaa olla ”merkittävä” jopa jollain toisella profeetallisella tavalla, eikä Tempaus-tapahtumaa tapahdu ollenkaan. Mutta todisteet ovat vakuuttavia, koska se myös tukee Ahdistuksen aikajanaa, joka on myös esitetty aiemmassa tutkimuksessa. Tempaustapahtuman jälkeen Antikristus Väärä Messias antaa vihdoin luvatun valtakunnan Israelille, mutta vääränä 'Salomona'. Se on väärä vuosituhat 7-vuotisen ahdistuksen ajanjakson ensimmäisellä puoliskolla, kun Antikristus valloittaa maailman "rauhan ja turvallisuuden" avulla. Yhteenvetona voidaan todeta, että vuonna 2022 kalenterit sulautuvat takaisin oikeaan pisteeseensä ja siihen, kuinka sapattisyklit ovat loppujen lopuksi "nollausta". Vuonna 2022 pääsiäinen alkaa, kuten mainittiin, 14. huhtikuuta 2022 aattona, ja se perustuu yksinomaan kevätpäiväntasaukseen. Tämä on jännittävää, koska silloin koko vuosi 2022 on "oikea" laskettaessa juhlat päiväntasauksista, jotka ovat synkronoituja leposyklien kanssa (syksystä 2021 syksyyn 2022 = 7 vuotta). Tämä päiväntasauksiin sidottu kalibrointi määrittää siten, milloin JHVH:n juhlapäivät ovat oikein, kuten se oli 14. huhtikuuta 32 jKr ja viimeisen Blood Moon Tetradin alkaessa 14. huhtikuuta 2014. Miksi mainita Tetrad? Se oli, uskotaan, että 7 vuoden varoitus ja lähtölaskenta 7 vuoden viimeiseen viikkoon. Tämä 7 vuoden lähtölaskenta johtaa Danielin 70. vuosiviikkoon, tarkemmin sanottuna, jolloin se alkaa mahdollisesti heti syksyn 2022 jälkeen. Näin ollen nämä ennakko-oletukset ja perustelut ovat olleet laskelma, joka ehdottaa tempauksen vyöhykkeen tarkkailupäivää. Tärkeimmät katselupäivät ovat 23.–26. heinäkuuta 2022 (723), kunnes silloin uskotaan, että "helluntai tulee täyteen". Ja kuten mainittiin, helluntain aikaikkuna on merkittävin silloin, kun tempaustapahtuma tapahtuisi. Joten toistaakseni kun vuoden 2022 kalenteri synkronoidaan JHVH:n tähtitieteellisen tai todellisen kalenterin kanssa. Niinpä laskelman ja sen tulkinnan perusteella vuosi 2022 näyttää olevan nykyisen kirkkokauden "viimeinen vuosi" päivien laskentamuuttujien, raamatullisten päätelmien ja tulkintojen osalta. Tämän ymmärryksen avulla voitaisiin paremmin määrittää, milloin on "Kirkon aikakauden loppu ja tempaus".

    https://www.postscripts.org/ps-news-596.html

    Video:

    Are Hollywood movies preparing the world for the rapture?

    https://youtu.be/CQoOXKj2auM

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com