Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 23. joulukuuta 2020

Israelin Knesset hajosi taas ja 4. vaalit tulossa 2 vuoden sisään – Rabbien Messias-profetiat, joihin sisältyy Israelin vaikea hallitustilanne viimeisen 2 vuoden aikana, ovat toteutuneet hämmästyttävällä tarkkuudella tähän asti!

Nyt on tapahtunut jotakin hyvin merkittävää profetian kannalta, joka vaikuttanee lähitulevaisuuteen Israelissa ja muualla maailmassa. Olen seurannut Israelin sekavaa ja outoa hallitustilannetta jo melkein 2 vuotta ja tähän vyyhtiin sopii ainakin 3 juutalaisen rabbin profetiaa kymmenien vuosien takaa, joissa on mielestäni selvästi ennustettu tämä nykytilanne Israelissa (hallituskriisi toisensa perään), joka johtaa rabbien mukaan Messiaan ilmestymiseen hyvin pian. Onko tämä rabbien Messias Jeesus Kristus (Jumalan Karitsa) vai Antikristus, on sitten eräs kysymys pohdittavaksi, mutta vaikka hän olisikin Antikristus, niin apokalyptisia tapahtumia (luonnonkatastrofit, sota, kulkutaudit, jne.) on odotettavissa ja niihin todennäköisesti liittyy uskovien ylöstempaus ennen raamatullista Ahdistuksen aikaa (Danielin 70. vuosiviikko), sillä Antikristuksen ollessa kyseessä hänen ilmestymisensä aloittaa tämän 7-vuotisen vaivanajan. Haluan kuitenkin muistuttaa, että yksi näistä kolmesta rabbista, joiden profetiat esittelen jäljempänä, on rabbi Yitzhak Kaduri, joka paljasti Messiaan nimen kuolemansa jälkeen julkistetussa kirjeessä Israelin kansalaisille. Sitäpaitsi rabbien profetioissa Messiaasta käytetään nimitystä Daavidin poika; tosin AK saattaa myöskin ottaa tuon nimityksen itselleen, kun ensin väärät profeetat kertovat eksyttävästi maailman ihmisille, että AK (Ilmestyskirjan 1. peto) polveutuu kuningas Daavidista.

The Rabbi Kaduri note reveals the name of the Messiah to the Israelites: Yeshua = Jesus

https://www.youtube.com/watch?v=8jG7gxSPfa8 (28.1.2020)

Esittelyä videoon: ”The Rabbi Kaduri note reveals the name of the Messiah to the people of Israel: Yehoshua = Yeshua = Jesus. The note was not written for Christians, since they already know the name of the Messiah anyway, but it was intended for the people of Israel and was written in Hebrew.”



Tässä tuo tuore ”profetia”-uutinen Israelista, jonka mukaan Knesset hajosi taas ja uudet parlamenttivaalit pidettäisiin ensi vuoden maaliskuussa, jotka olisivat neljännet 2 vuoden sisään.

https://yle.fi/uutiset/3-11712597 (23.12.2020)

Eräs kristitty YouTube-käyttäjä nimeltä REVELATIONCHAPTER12dotCOM on seurannut tiiviisti tätä jatkuvaa hallitusten/hallitusneuvottelujen kaatumista ja uusien vaalien järjestämistä Israelissa. Seuraavassa hänen eilinen videonsa.

IT IS HERE! KNESSET TO DISSOLVE IN 24 HOURS.

https://www.youtube.com/watch?v=bt5RyFuE-QI (22.12.2020)

Mennäänpä sitten rabbien profetioihin eli ennustuksiin Israelin hallituksen kaatumisesta kolme kertaa, minkä jälkeen Messias ilmestyy ennenkuin 4. vaalit järjestetään. Klikkaa seuraavia:

https://www.tinyurl.com/yd94a44c tai https://drive.google.com/file/d/1hoNIAQd1oliQSV6od3bZ9d8XPXtBtAJM/view (lataa itsellesi) 


TALLENTAMANI KUVA RABBIEN PROFETIOISTA 

Tässä Paul eli REVELATIONCHAPTER12dotCOM selittää hieman noita yllä olevia profetioita.

KNESSET TO DISSOLVE AFTER PASSING ABRAHAM ACCORDS

https://youtu.be/Iapbsfk2eIU?t=292 (20.10.2020; alkaa kohdasta 4:52)



Itse selvitän lyhyesti näitä kolmea profetiaa.

Ensinnäkin, rabbi Kadurin vuodelta 1979 olevassa profetiassa mainitaan juutalainen vuosi 5780, joka on meidän kalenterissa syyskuu 2019 – syyskuu 2020. Kaduri selittää, että tuolloin Israelissa ei olisi hallitusta pitkään aikaan ja tämä toteutui kun parlamentti hajotettiin joulukuun lopussa 2018 (ennenaikaiset vaalit 9. huhtikuuta 2019) ja seuraava virallinen Israelin hallitus nimitettiin vasta 17 kuukauden päästä 17. toukokuuta 2020 (https://en.wikipedia.org/wiki/Thirty-fifth_government_of_Israel). Eri osapuolet riitelisivät keskenään ilman päätöksiä. Profetiassa mainittu Rosh Hashanah (juutalaisten uusivuosi) tarkoittanee tämän vuoden syyskuuta, joten profetiassa on yhden vuoden hyppäys vuoden 5780 aatosta (on the eve of the year 5780 the year of corrections) Rosh Hashanah'iin vuonna 5781.

Toiseksi, rabbi Sasson Hai Shoshanin profetiassa ennustettiin koalitiohallitus Israeliin kahden ministerin voittaessa vaalit, joiden molempien nimi olisi Benjamin (..two ministers win the government in the land of Israel. Both their names will be Benjamin..). Näinhän tapahtui maaliskuun 2020 vaaleissa, jotka johtivat koalitiohallituksen (Likudin Netanyahu & SiniValkoisten Gantz) nimittämiseen toukokuussa 2020. Profetiassa sanotaan myös, että kummatkaan pääministeriehdokkaat eivät yksin pysty muodostamaan hallitusta. Sitten sanotaan, että tuona aikana Messias-kuningas seisoo jo oviaukossa ja jälkeenpäin jonakin sapattina hän tulee ja hänet paljastetaan.

Kolmanneksi, rabbi Jose ben Kisman profetiassa, kun häneltä kysytään, että milloin Messias tulee – hän vastaa semanttisesti viittaamalla Israelin hallitusten kaatumisiin (gate falls down) ja uusiin vaaleihin (is rebuilt). Tärkeää on tuo loppuosa ennustuksessa, jonka olen lihavoinut: "When this gate falls down, is rebuilt, falls again, and is again rebuilt, and then falls a third time, before it can be rebuilt the son of David will come." Suomeksi tulkittuna: Huhtikuun 9. päivän 2019 vaalien (1. vaalit) hallitusneuvottelut epäonnistuivat (muuten ensimmäistä kertaa Israelin nykyhistoriassa kun kävi näin) ja määrättiin uudet vaalit päivämäärälle 17. syyskuuta 2019 (2. vaalit); hallitusneuvottelut epäonnistuivat jälleen ja määrättiin taas uudet vaalit päivämäärälle 2. maaliskuuta 2020 (3. vaalit), joiden seurauksena koalitiohallitus syntyi, mutta 7 kuukauden päästä hallitus kaatui eli tämä oli lyhyen ajan sisällä jo kolmas kerta kun Knesset/hallitus/hallitusneuvottelut kaatui (gate falls a third time); sitten ennenkuin uudet vaalit maaliskuussa 2021 (4. vaalit) järjestetään, Daavidin poika tulee.

Eli olemme siinä pisteessä, että rabbien Messias voi tulla milloin tahansa ennen maaliskuun 23. päivän vaaleja. Koska profetiat ovat olleet noinkin paikkansa pitäviä tähän asti, ei ole järin painavaa syytä epäillä etteikö huipennus tulisi myös (Messiaan ilmestyminen). Joten nyt varsinkin Jeesukseen uskovien tulisi olla hengellisesti valveilla ja olla valmiita pikaiseen ylösottoon kun meidät temmataan Herraa vastaan yläilmoihin (1. Tess. 4:13-18) ennen sitä koetuksen hetkeä, joka on tuleva yli koko maanpiirin (Ilm. 3:10).

8 kommenttia:

  1. Tosin he (rabbit) odottavat Messiasta, mutta he saavatkin anti-Messiaan.

    2KOR
    3:14 Mutta heidän mielensä paatuivat, sillä vielä tänäkin päivänä sama peite, vanhan liiton kirjoituksia luettaessa, pysyy poisottamatta, sillä vasta Kristuksessa se katoaa.
    3:15 Vielä tänäkin päivänä, kun Moosesta luetaan, on peite heidän sydämensä päällä;

    2TESS
    2:3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
    2:4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.

    T. Jyrki

    VastaaPoista
  2. Kirjoitin blogijuttuuni vähän erheellisesti koskien Kadurin profetiaa vuodelta 1979, jossa mainitaan Rosh Hashanah. Tässä lainaus:

    "Profetiassa mainittu Rosh Hashanah (juutalaisten uusivuosi) tarkoittanee tämän vuoden syyskuuta, joten profetiassa on yhden vuoden hyppäys vuoden 5780 aatosta (on the eve of the year 5780 the year of corrections) Rosh Hashanah'iin vuonna 5781."

    Tämä ei pidä paikkaansa, sillä sota Taivaassa ei ole vielä alkanut. Profetiassa sanotaan näin: "on Rosh Hashana itself, they will fight in heaven, the holy side against the side of evil" Nyt Paul'in mukaan (ks. tuore video https://www.youtube.com/watch?v=suVZPk4X1A4) Rosh Hashana voi tarkoittaa tämän vuoden (juutalainen vuosi 5781) Nisan 1 päivää (14.3.2021), joka on juutalaisten uskonnollisen kalenterivuoden 1. päivä. Eli hyppäys (gap) vuoden 5780 aatosta on puolitoista vuotta!

    VastaaPoista
  3. Rabbi Jose ben Kisman profetiassa ennustetaan Israelin neljännet vaalit, jotka eivät johda hallituksen muodostumiseen (gate will not be rebuilt), vaan sen sijaan Messias ilmestyy.

    "...and then falls a third time, before it can be rebuilt the son of David will come."

    Tuore uutinen Israelista. PM Netanyahu epäonnistui hallituksen muodostamisessa.

    Likud blames Bennett after Netanyahu fails to assemble coalition

    https://www.timesofisrael.com/liveblog-may-4-2021/

    "PM’s party confirms he has returned mandate to president, slams Yamina chief for ‘his refusal to commit to a right-wing government’"

    VastaaPoista
  4. Näytti jo pitkään siltä, että varsinkin rabbi Jose ben Kisman profetia ei olisi toteutunut, kun Israeliin muodostettiin Bennett/Lapid -hallitus 13.6.2021 neljänsien vaalien maaliskuussa 2021 jälkeen. Seuraavalla tuoreella videollaan YouTube-käyttäjä nimeltä REVELATIONCHAPTER12dotCOM selittää, että Kisman profetiassa mainittu "gate" ei tarkoita Knessetiä eli Israelin parlamenttia, joka muodostuu aina vaalien jälkeen, vaan "gate" on virallisesti nimetty Israelin uusi hallitus. Näitähän on kolme kun lähdetään liikkeelle Netanyahun 4. hallituksesta 14.5.2015 - 17.5.2020, joka oli Israelin 34. hallitus. Seuraava 35. hallitus oli Netanyahun ja Gantzin koalitiohallitus 17.5.2020 - 13.6.2021. Nyt on siis menossa viimeinen 36. hallitus, Bennett/Lapid alkaen 13.6.2021, ennen Messiaan tuloa. Tämän täytyy kaatua jossain vaiheessa. Eli profetian "When this gate falls down, is rebuilt (Netanyahu/Gantz 17.5.2020), falls again, and is again rebuilt (Bennett/Lapid 13.6.2021), and then falls a third time (Bennett/Lapid -hallitus kaatuu lähitulevaisuudessa), before it can be rebuilt (uutta hallitusta ei tule enää) the son of David will come."

    Katso video 7.4.2022 by REVELATIONCHAPTER12dotCOM

    https://www.youtube.com/watch?v=yBnoojlTCI8 (Kaduri Mystery Solved - Cursed, Cursed, Cursed - Israel's 3 Governments)

    VastaaPoista
  5. Tästä linkistä voitte tarkistaa nyky-Israelin kaikki hallitukset. Tämä viimeinen 36. hallitus on sikäli mielenkiintoinen, että ensimmäistä kertaa hallituksessa on muslimeja (arabipuolue). Kun hallitukset lasketaan yhteen: 1+2+3+...+34+35+36=666!

    https://m.knesset.gov.il/en/mk/government/pages/governments.aspx?govId=36

    Päivämäärä 13.6.2021 (Bennett/Lapid -hallitus syntyi) on myös saatanallinen lukujen 13 ja 6 kautta (1+3+6+2+0+2+1=15->1+5=6). Sitten luku 36 = 6 x 6!

    VastaaPoista
  6. Bennett/Lapid -hallitus on tosiaan kaatumassa näillä hetkillä Israelissa, mikä toteuttaa rabbien profetiat Messiaan pikaisesta tulemisesta. Tässä Gavriel Eskelin tuore raportti eilispäivältä.

    http://israelupdate.achlak.net/torstai-07-04-2022/

    02. Naftali Bennettin johtama hallitus lepää nyt tyhjän päällä yhden sen jäsenen Idit Sillmanin erottua ja siirtyvän Likudiin, joka johtaa oppositiota.
    Israel Beitetun johtaja Avigdor Liberman sanoo haudanneensa sotakirveensä Shassin ja sen johtajan Arieh Derin kanssa, ja on valmis uuteen Likudin johtamaan hallituksen, jos sellainen saadaan aikaan.
    “Hyväksymme heidät avoimin sylin, muodostetaan uusi hallitus, jossa saatte vaikutusvaltaisia ministerinpaikkoja” ultraortodoksi Deri maanitteli Yaminaa, Israel Beitenua ja New Hope puolueita,
    Arieh Deri luopui Knessetin jäsenyydestä osana sopimusta, jolla hän vältti vankeustuomion, mutta joka estää hallituksen jäsenyyden vuosien ajaksi.
    Sillmanin eroilmoitus keskiviikkona järkytti hallitusta ja Bennettiä, joka järjesti Yaminan Knessetin jäsenten sisäisen tapaamisen moittien Sillmania taipumisesta Netanyahun ja Shmotrichin houkutuksiin.
    Toisessa tapaamisessa Ayelet Shaked, Abir Kara ja Nir Orbach tutkivat, miten nyt edetään ja päättivät pysyä kiinteässä kontaktissa tilanteen kehittyessä.
    TV-12 kertoi, että Kara tapasi Sillmanin antaen ymmärtää,että hän itsekin oli valmis eroamaan Bennettin hallituksesta.
    Myös Orbach on tyytymätön Bennettin tapaan myöntyä vastoin puolueen ideologiaa.
    Netanyahu yrittää painostaa Yaminaa, että se lopettaisi hallitusyhteistyön arabien Joint-listan ja vasemmiston kanssa,
    https://www.timesofisrael.com/deri-says-woul...

    Is Israel Headed for Elections…Again?

    https://unitedwithisrael.org/is-israel-headed-for-elections-again/ (6.4.2022)

    "Israel woke up Wednesday morning to a dramatic political development when Member of Knesset (MK) Idit Silman, the chairwoman of Prime Minister Naftali Bennett’s coalition, announced she was quitting the coalition, thus depriving Bennett of his very slim majority in the Knesset...The Knesset is now stuck in a 60-60 tie between the coalition and opposition, a crippling situation for Bennett’s already unstable government. Other members of Bennett’s party are expected to follow Silman."

    New poll shows Prime Minister Bennett's party failing to make it into next Knesset, while pro-Netanyahu bloc reaches absolute majority.

    https://www.israelnationalnews.com/news/325448 (eilen)

    Netanyahu voittaa ja palaa takaisin kuten AK Trumpikin (tosin rabbin ennustuksen mukaan Daavidin poika tulee ennen Israelin seuraavaa hallitusta)!! Tempaus on lähellä! Hallelujah!

    VastaaPoista
  7. Tässä lisää Israelin hallituksen kaatumisesta merkkinä Messiaan tulolle.

    ISRAEL’S GOVERNMENT COLLAPSE WAS PROPHESIED IN THE TALMUD AS A SIGN OF MESSIAH

    https://www.israel365news.com/268254/israels-government-collapse-was-prophesied-in-the-talmud-as-a-sign-of-messiah/ (eilen)

    "The resignation of Idit Silman from Prime Minister Naftali Bennett’s coalition in effect forced its collapse. The coalition and opposition in the Knesset are now a dead even 60-60 split.

    The development may have come as a shock to many in Jerusalem, but for Talmudic scholars, it appears to be the realization of a prophecy in the ancient text.

    A video featuring a student of Rabbi Meir Mazuz is making the rounds on Whatsapp in Israel, where this entire sequence of events takes place and indicates the Messiah’s arrival. In the Talmud, a little-known passage states that the Messiah will not come until Israel is ruled by an evil government for nine months, like a woman’s gestation period before the ‘birth’ of the Messiah."

    "By Heavenly design, Bennett’s government has been ruling for exactly nine months. The student points out that Bennett’s coalition assumed power daled Tammuz (June 14, 2021) and was dispersed on daled Nissan (April 6, 2022) – exactly 9 months."

    Eli Bennett/Lapid -hallitus astui valtaan Tammuz-kuun 3. päivänä viime vuonna ja nyt Nisan-kuun 5. päivänä se alkoi romahtaa. Tammuz on juutalaisen kalenterin 4. kuukausi ja Nisan on 1. kuukausi. Välissä 3 kk eli 12-3=9 kk (=hallituksen kestoaika ennen romahtamista). (Huom: tämä vuosi on karkausvuosi ja Israelissa oli 2 Adar-kuukautta)

    VastaaPoista
  8. Yanuka Rav Shlomo voi olla se ennustettu Messias (Daavidin poika) rabbi Jose Ben Kisman profetiassa, joka ilmestyy ennen kuin tämän profetian 4. hallitus (gate) voidaan muodostaa eli tämä nykyinen Netanyahun hallitus Israelissa, joka lienee raamatullinen lopunajan hallitus (rakentaa 3. temppelin). Shlomosta alettiin puhua syksyllä juuri Bennett/Lapid -hallituksen kaatumisen jälkeen ja ennen Israelin vaaleja marraskuussa.

    Prophecy Alert!!! Bibi Netanyahu Ushering in his END TIMES Government With the Yanuka Rav Shlomo

    https://www.youtube.com/watch?v=2qkUib4C_kQ (13.1.2023)

    https://www.tiktok.com/@stray_ray89/video/7158780008171883822

    Taitaa olla Ilmestyskirjan Väärä profeetta. Tai sitten Netanyahu ja Shlomo ovat yhdessä Toinen Peto (nousee maasta), jolla on 2 sarvea niin kuin karitsan sarvet.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com