Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Maailmankaikkeus, Luoja ja ihmisen kohtalo (Osa 2)

Tässä jatkoa maailmankaikkeutta ja ihmisen perusolemusta käsitteleviin kysymyksiin, joihin Dave Hunt jo artikkelisarjan 1. osassa kävi kiinni. Hunt käsittelee tässä evoluutioteoriaa ja sen mahdottomuutta tarkemmin luoden pikakatsauksen maailman ehkä tunnetuimman ateistin, Richard Dawkins'in (kirjoittanut tunnetun kirjan Jumalharha), näkökantoihin. Dawkins kieltää mm. sen että ihmisen persoona tai mieli on ei-fyysinen olento ja elää iankaikkisesti. Hän ei myöskään usko että on mitään päämäärää tai suunnitelmaa maailmankaikkeudelle ja kaikelle, mitä se käsittää. Dawkins elää omien virheellisten uskomustensa ja olettamuksiensa varassa kieltäen kaiken ei-fyysisen tai hengellisen olemassaolon, ja ei näin löydä ratkaisua kaiken alkuperän ongelmaan. Evoluutiotiede ei pysty selittämään joitakin luonnon monimutkaisuuksia, jotka tuottavat evolutionisteille suuresti päänvaivaa. Ilman uutta informaatiota DNA:n muuttumiselle, joka vaaditaan lajien kehittymistä varten "korkeammalle" tasolle, evoluutioteoria kaatuu kasaan. Uusi informaatio voi tulla vain rajattomasta älystä eli maailmankaikkeuden Luojalta, ei itsestään. Ateistien suosima evoluutio-oppi on näin tyhjän päälle rakennettu kehitelmä, joka kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------------------------

Maailmankaikkeus, Luoja ja ihmisen kohtalo (osa 2)
Cosmos, Creator, and Human Destiny (Part 2)
February 2010
By Dave Hunt

Viime kuussa aloitimme avaruuden suunnattomuudella ja ihmisen täydellisellä mielettömyydellä kuvitellessaan voivansa tutkia sitä miehitetyissä kulkuvälineissä. Nyt siirrymme ihmisen yhtä mielettömiin yrityksiin löytää evoluutioyhteys itsensä ja alempien olioiden välillä. Evolutionistit ovat kaivaneet epätoivoisesti löytääkseen fyysisen yhteyden, mutta turhaan. Ei ole olemassa fossiileja, jotka osoittaisivat sellaiseen yhteyteen. Sitä paitsi vaikka olisikin, se ei todistaisi mitään.

Vaikka Albert Einstein'in, Charles Dickens'in ja Ludwig van Beethoven'in täydelliset luurangot voitaisiin löytää, niin ne eivät paljastaisi näiden miesten neroutta. Todellinen persoona on ei-fyysinen olento, joka elää fyysisessä ruumiissa.

Ihmisen ruumis majoittaa väliaikaisesti sielun ja hengen, jotka tekevät todellisen persoonan.

Einstein ylisti A. S. Eddington'ia, että tämä kirjoitti parhaan maallikon selityksen hänen suhteellisuusteoriastaan. Eddington uskoi lujasti, että aivot eivät ole mieli. Todellinen persoona on ei-fyysinen olento, joka sai alkunsa, kun Jumala "puhalsi hänen [Aadamin] sieramiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu" (1. Moos. 2:7).

Jumala erottaa ruumiin, sielun ja hengen välillä. "...ei ihmisen elämä riipu hänen omaisuudestaan, vaikka sitä ylenpalttisesti olisi" (Lk 12:15, myös 1 Thes 5:23). Silti ihmiskunta ohittaa tämän viisauden ja sitkeästi tavoittelee rikkautta ja sillä ostettavia omistuksia ja nautintoja, joista mikään ei kestä tuonpuoleiseen. Ihminen on ikuisuusolento, joka elää väliaikaisesti fyysisessä ruumiissa. Ne, jotka uskovat ruumiin olevan kaikki, mistä koostumme, tuhlaavat koko elämänsä yrittäen tyydyttää lihan haluja.

Jeesus kysyi: "Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa" (Mt. 16:26; Mk. 8:36)? Hän osoittaa materialistisen katsantokannan mielettömyyden vertauksessa rikkaasta viljelijästä, jonka sato oli niin runsas, että hän sanoi itselleen: "Minä revin maahan aittani ja rakennan suuremmat ja kokoan niihin kaiken eloni ja hyvyyteni; ja sanon sielulleni: sielu, sinulla on paljon hyvää tallessa moneksi vuodeksi; nauti lepoa, syö, juo ja iloitse'. Mutta Jumala sanoi hänelle: 'Sinä mieletön, tänä yönä sinun sielusi vaaditaan sinulta pois; kenelle sitten joutuu se, minkä sinä olet hankkinut?' Näin käy sen, joka kokoaa aarteita itselleen, mutta jolla ei ole rikkautta Jumalan tykönä" (Lk. 12:16-21).

Tulevassa kirjassani, Cosmos, Creator, and Human Destiny, me käsittelemme kysymyksiä, joita ei odottaisi löytävänsä tiedettä ja ateismia koskevasta kirjasta, mutta niitä ei voi välttää, jos meidän tulee kohdata kysymys ihmisen kohtalosta. Ateistille ihmisen kohtalo on toivottu unhola kuoleman jälkeen, jonka kautta voi paeta Jumalan tuomiota. Se on jumalattoman turha toivo. Suodaanko tuo toivo? Ei milloinkaan? Kuolema ei ole ihmisen olemassaolon loppu, sillä Jumala on julistanut: "Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio" (Hepr. 9:27).

Vaikka ruumis kuoltuaan mätänee, niin sielu ja henki ovat määrätyt olemaan iankaikkisesti. Me olemme iankaikkisuusolentoja. Ruumiin tappaminen ei anna pakenemismahdollisuutta. Kuoleman jälkeen kristityt seisovat Kristuksen tuomioistuimen edessä saamassa palkkansa, tai kärsimässä menetyksen. Kadotetut kohtaavat Jeesuksen suuren valkean valtaistuimen tuomiolla ja sieltä heidät heitetään tuliseen järveen, jota kutsutaan ”toiseksi kuolemaksi”.

Kuten osoitamme Cosmos- kirjassamme, että vaikka elämä on korkeintaan hyvin lyhyt, niin useimmat ihmiset ajattelevat vain vähän iankaikkisuutta, joka on kuoleman oven tuolla puolen. Tämä lyhytnäköinen katsantokanta on täyttä mielettömyyttä. Mikä murhenäytelmä!

Ateistit ovat palavia evankelistoja, jotka ovat päättäneet vetää koko ihmiskunnan mukanaan helvettiin. He vihaavat Jumalaa intohimoisesti. Tuntuu aika oudolta vihata kiihkeästi jotakuta, joka ei ole olemassa. Paavali kuitenkin ennusti, että tulisi olemaan ”Jumalan vihaajia” (Room. 1:30). Cosmos -kirjassa lainaamme lukuisia ateistisia tiedemiehiä, jotka purkavat tätä myrkkyä. On traagista, että heidän lukumääränsä ja vaikutuksensa näyttää olevan kasvussa.

Cosmos kirjoitettiin tähän pahuuden ja petoksen verkkoon pyydystettyjen pelastamiseksi. Jumalan jälkeen ei ole mitään, jota Richard Dawkins ja kumppanit vihaisivat enemmän, kuin ajatusta päämäärästä, suunnitelmasta ja tarkoituksesta maailmankaikkeudelle ja kaikelle, mitä se käsittää. Silti he eivät voi paeta sitä tosiasiaa, että nämä ideat kyllästävät elämämme. Se nostaa esiin kysymyksen, kuinka sellaiset ideat olisivat voineet tulla väitetyn Ison Pamauksen (Big Bang) kaaoksesta?

Dawkins, yksi Uusien Ateistien neljästä ratsastajasta, ilmoittaa kaikella paavin bullan arvovallalla: ”Suurin osa siitä, mihin pyrimme nykyaikaisessa elämässämme, käyttää tavoitteidenetsimislaitetta, joka oli alunperin asetettu [luonnonvalinnan kautta] etsimään tavoitteita luonnon tilassa. Mutta nyt tavoitteidenetsimislaite on kytketty etsimään erilaisia tavoitteita, kuten rahan ansaitseminen, tai yhden, tai toisen sortin hedonistiset nautinnot.” [1]

Tavoitteidenetsimislaite? Mistä Dawkins tietää, että sellainen ”laite” on olemassa? Mikä tuo ”laite” voisi olla? Mihin ruumiin elimeen, tai mihin geeniin se keskittyy – kenties kunnianhimoiseen osaan? Ja missä se on? Ja mitkä kirjaimet DNA:ssa määrittelevät sen? Tietenkään hänellä ei ole mitään todisteita, että sellainen ”laite” koskaan on ollut olemassa. Tämä on villiä spekulaatiota, kuten suurin osa siitä, mitä Dawkins julistaa niin arvovaltaisesti. Se on osa sitä häpeämätöntä hölynpölyä, joka on ollut evolutionistien kauppatavara alusta saakka: arvauksia höystettyinä loputtomilla sanoilla ”ehkä...kenties...jos” jne.

Kokeeko kukaan elämän itsekkäiden geenien orjana, tai oman ruumiinsa molekyylien luoman illuusion uhrina? Sellaisia ovat mielettömyydet, joihin ateismi johtaa. ”Mikä on minun elämäni tarkoitus?” on looginen kysymys, jonka jokainen järkevä ihminen joutuu kohtaamaan. Tämä oivallus ei nouse evolutionistisesta kehityksestä aivoissa, tai DNA:ssa, vaan ei-fyysisen mielen päättelystä.

Geenit eivät tiedä, millaista ruumista, tai mitä sen osaa ne miehittävät, eivätkä ne siitä välittäisi. Porkkanoilla, puutarhaetanoilla ja sienillä on sama DNA kuin meilläkin, mutta geenit eivät tiedä eroa. DNA-aakkosto on identtinen kaikissa elävissä asioissa. Se, mikä merkitsee, on sanojen järjestys DNA:ssa, mutta geenit eivät ymmärrä sisältämiensä sanojen merkitystä sen enempää, kuin paperi ja muste sanakirjassa ymmärtävät tarjoamaansa tietoa. Ihmisen fyysiset aivot eivät ole sen kykenevämpi ajattelemaan, kuin kaalinkerä.

Silti aine on kaikki, mitä materialistiset ateistit väittävät olevan olemassa. Aivot ovat itse asiassa kuin tietokone, hyvin hyödyllinen ajattelevalle henkilölle, mutta tietokone ei ajattele sen enempää kuin sormet, jotka tarkoituksellisesti painelevat näppäimistöä. Teisti, joka uskoo, että mieli on ei-fyysinen, kuten käsitteet, joita se synnyttää ja käyttää, tietää oikein hyvin olevansa ajattelija, jota pidetään vastuullisena jokaisesta ajatuksesta, sanasta ja teosta.

Onko koskaan esitetty vahvistusta huolellisilla ja laajoilla kokeilla sille, kuinka ja milloin luonnonvalinta kehitti ihmisessä moraalisen ja hengellisen luonnon? Sellainen kehitys olisi mahdotonta, koska luonnonvalinta voi vaikuttaa vain ihmisen fyysiseen olemukseen. Moraalisuus ja hengellisyys eivät selvästikään ole fyysisiä. Dawkins ei voi tunnustaa tätä yleisesti hyväksyttyä tieteellistä tosiasiaa hylkäämättä ateismiaan. Onko esitetty mitään todisteita, jotka osoittaisivat, että tämä hengellinen puoli on tarpeeton, koska etiikkaa, moraalia, sääliä, rakkautta kauniiseen musiikkiin, kunnioitusta ja palvontaa, kaikkia voidaan kuvailla ja selittää puhtaasti fyysisin termein? Onko kukaan ateisti osoittanut, että se raja, jonka Mortimer J. Adler julisti ja jota evoluutio ei voisi ylittää, on itse asiassa ylitetty, tai voitaisiin teoreettisesti ylittää? [2] Kukaan ei ole yrittänyt, koska jopa ateistit tietävät, että on suuri kuilu, joka erottaa fyysisen, henkisen ja moraalisen maailman toisistaan.

Ateismi ja sen seuraus, materialismi, jäävät sanattomiksi pyydettäessä selittämään ihmisen ominaisuuksia, joita me kaikki arvostamme niin suuresti ja jotka erottavat meidät kaikista muista olioista: musiikin ja runouden arvostaminen, nauttiminen luonnon kauneudesta (josta jopa Dawkins riemuitsee), kyky muodostaa käsitteellisiä ideoita ja ilmaista niitä sanoin, ymmärtää matematiikkaa suhteessa maailmankaikkeuteen, käyttää mielikuvitusta, kuten arkkitehdit ja insinöörit, tai tuntea ja ilmaista rakkautta, joka on niin selvästi uniikkia ihmiselle. Me kaikki tiedämme, että eläimet eivät jaa näitä ominaisuuksia ja kykyjä kanssamme. Alemmat oliot eivät omista mitään näistä puhtaasti inhimillisistä ominaispiirteistä, joita me niin suuresti arvostamme, eikä näitä kykyjä voida selittää myöskään luonnonvalinnan, tai evoluution avulla. Emme ole moraalisista, eettisistä ja hengellisistä ominaisuuksistamme mitään velkaa näille muka tieteellisesti todistetuille prosesseille.

Dawkins protestoi äänekkäästi, kuten olemme kuulleet hänen tekevän useissa väittelyissä: ”Tietenkään evoluutio ei voinut tapahtua sattumalta! Luonnonvalinta on sattuman vastakohta!” Dawkins syyllistyy alkuperän ongelman kiistämiseen. Kun teistit sanovat, että evoluutio ja luonnonvalinta eivät voineet tapahtua sattumalta, he puhuvat totuuden. Ateistit unohtavat, että nämä teoriat, joihin he luottavat, vaativat kopioituvien organismien aikaisempaa olemassaoloa. Mistä tämä organismi tuli? Sen on täytynyt tapahtua sattumalta, mutta matematiikka osoittaa selvästi sen olevan mahdotonta. Riippumatta, kuinka äänekkäästi Dawkins protestoi, on kiistämätöntä, että evoluutio ja luonnonvalinta eivät voi selittää biologisen elämän alkuperää.

Entä yhteinen moraalinen omatunto, jonka kaikki ihmiset jakavat? Se ei ole voinut kehittyä, koska se ei ole fyysinen ominaisuus, joka asuu fyysisessä ruumiissa. Ateistit kiistävät tämän näkymättömän ajatusten ja ideoiden maailman, kuten myös omantunnon ja moraaliset käsitteet. Tämä yritys kiistää se, minkä jokainen tietää olevan totta arkipäivän elämässä, paljastaa edelleen sitä epätoivoista asemaa, josta ateistit löytävät itsensä.

Yksi monista ateistien kohtaamista ongelmista on kysymys informaatiosta, jota ilman ei voi olla elämää. Mistä tulee informaatio alkaen yksisoluisesta bakteerista ja päättyen ihmisen aivoihin? Dawkins ei koskaan kerro meille. Kahdessa kirjoistaan hän tekee muutamia yrityksiä, mutta epäonnistuu. Informaatio voi tulla vain mielestä. Mikä mieli se voisi olla? Se voi olla vain Luojan rajaton mieli.

Mikä voisi olla lähde uudelle DNA:lle, joka vaaditaan ”korkeammiksi” lajeiksi muuttumiselle? Ilman sellaista muutosta ei ole evoluutiota. Muutos ei kuitenkaan voi tapahtua ilman uuden informaation tuomista, koska informaatio DNA:ssa on se, joka määrittelee ja erottaa lajit toisistaan. Uusien lajien määrittämiseksi olennainen informaatio voi tulla vain rajattomasta älystä. Kuka muu se voisi olla paitsi Jumala?

Johns Hopkins -yliopiston professori Steven Stanley maa- ja planeettatieteen osastolta julisti: ”Tunnetut fossiilit eivät todista ainuttakaan esimerkkiä, että kehitysopillinen evoluutio olisi saanut aikaan suurta morfologista siirtymistä [polveutumiseen liittyvä rakenteellinen muutos] eivätkä siten anna mitään todisteita, että gradualistinen malli olisi pätevä.” [3] Samaan tyyliin professori Heribert Nilsson, Lund'in yliopiston kasvitieteellisen instituutin johtaja julisti 40-vuotisen tutkimuksen jälkeen:
Fossiiliaineisto on nyt niin täydellinen, että...siirtymäsarjojen puutetta ei voida selittää aineiston vähyydestä johtuvana. Puutteet ovat todellisia; niitä ei koskaan tulla täyttämään....Todellinen tilanne on, että niitä fossiileja ei ole löydetty, joita odotettiin. Juuri siellä, missä uusien haarojen oletettiin haarautuvan päärungosta, on ollut mahdotonta löytää yhdistäviä tyyppejä. [4]
Stephen Jay Gould myönsi, että: ”Myöhemmät niveljalkaiset eivät koskaan ole ylittäneet varhaisten trilobiittien silmiä monimutkaisuudessa, tai näön tarkkuudessa.” [5] Kuulostaako se ”evoluutiolta” yksinkertaisesta monimutkaiseksi? Tuossa teoriassa on jokin hirveän pielessä!

Meritähdellä on havaittu olevan yli 1000 silmää ja kussakin samanlainen linssi, joka ylittää tämän päivän teknologian. Evolutionistit ajoittavat tämän olion miljoonia vuosia ennen ihmistä evoluution aikataulussa. Silti sen monet silmät ovat joillakin tavoilla ylivoimaiset verrattuna ihmisten omistamiin. Tämä on niin hurja määrä silmiä, että luonnonvalinta tuskin saattoi tuottaa niitä olennaisina eloonjäämiselle. Nauraako Luoja evolutionisteille? Kuulostaako seuraava lyhyt kuvaus lainkaan joltakin sellaiselta, jonka satunnaiset mutaatiot olisivat kehittäneet niin varhain väitetyssä evoluution prosessissa?

Rakennettuna meritähden kovaan kalsiittiseen luurankoon ovat mikroskooppisten kiteiden ryhmittymät, jotka kohdistavat valon 10 kertaa tarkemmin, kuin mikään teollisesti valmistettu mikro-optiikka. Sellaisen havainnot tekivät Joan Aizenberg ja hänen kolleegansa Lucent Technologies'illa ja Los Angeles'in piirikunnan luonnonhistorian museolla. Molekyylibiologi Daniel Morse, joka johtaa meribioteknologiaohjelmaa Kalifornian yliopistolla Santa Barbara'ssa, sanoi, että se on merkittävää, koska se osoittaa, että elävät organismit kontrolloivat nanorakenteita...tarkkuudella, joka ylittää nykyajan tekniikan.

”Hermosyiden verkoston yhdistäminä tuhannet mikrolinssit näyttävät yhdessä muodostavan eräänlaisen yksittäisen yhdistelmäsilmän, joka peittää olion koko ruumiin kaikkinäkevässä panssarissa”, sanoi Aizenberg, joka on asiantuntija biomateriaaleissa... ”Näiden linssien todellinen optinen suorituskyky ylittää paljon nykyisen teknologian.” [6]
Todellakin mikroinsinööreille, jotka yrittävät valmistaa äärimmäisen pieniä linssejä nopeampiin optisiin tietokoneisiin, tunnistimiin ja kytkimiin, käärmetähden (Ophiocoma wendti) silmä on elävä piirustus. Se voisi johtaa etevämpiin ja tehokkaampiin tietoliikennejärjestelmiin ja optisiin verkostoihin. Hummerin silmät yksittäisten yksiköiden tarkkoine geometrisine suhteineen on kopioitu NASA:n röntgenkaukoputkiin.

Ihmisen silmä ei mitenkään voinut toimia apuna selviytymisessä ilman sarveiskalvoa, iiristä, pupillia, maculaa, lasiaisnestettä, sauvoja ja käpyjä, sataamiljoonaa valoherkkää solua, jotka lähettävät tietoa aivoille näköhermon miljoonan syyn kautta, itse aivoja ja sataamiljardia hermosolua, joita yhdistää toisiinsa noin 240 000 mailia hermosyitä ja satabiljoonaa (10 potenssiin 14) hermosolujen ja aivojen välistä kytkentää. Kuten on huomautettu, niin: ”Koska silmällä selvästikään ei ole lainkaan käyttöä, paitsi lopullisessa ja täydellisessä muodossaan, niin kuinka luonnonvalinta on toiminut noissa sen kehityksen alkuvaiheissa, kun variaatioilla ei ollut mitään arvoa eloonjäämisen kannalta...? Ja on muitakin yhtä provosoivia esimerkkejä elimistä ja prosesseista, jotka näyttävät uhmaavan luonnonvalintaa...” [7] Kuvitella, että silmän monet oleelliset osat olisivat kehittyneet miljoonien vuosien aikana samalla vaikuttamatta mitään eloonjäämiseen, ennenkuin kaikki pelasi, on toiveajattelua niiltä, jotka tarrautuvat mihin tahansa ideaan pönkittääkseen konkurssikypsää teoriaa.

Olemme jo nähneet, että kaikista puhtaasti materialistisista tieteellisistä tiedon hankinnoista ja pyrkimyksistä puuttuu jotakin. Miksi tavoittelemme tätä? Miksi pitäisi maailmankaikkeutta koskevien tieteellisten tosiasioiden jättää vastaamatta sellaisiin kysymyksiin? Ihmisessä on osa, joka vaatii sellaisia vastauksia, eivätkä ne koskaan tule itse fyysisen maailmankaikkeuden tutkimisesta.

Kaikki maailmankaikkeudessa osoittaa Luojaan. Kuinka voimme muuta kuin huudahtaa psalmistan kanssa: ”Niinkuin peura halajaa vesipurolle, niin minun sieluni halajaa sinua oi Jumala. Minun sieluni janoaa Jumalaa, elävää Jumalaa...”  TBC


Endnotes

1.   "Dawkins, Darwin's Dangerous Disciple", Interview with Frank Miele, http://scepsis.ru/eng/articles/id3.php.
2.   Mortimer J. Adler, The Difference of Man and the Difference It Makes (New York: Fordham University Press, 1967).
3.   Steven M. Stanley, Macroevolution: Pattern and Process (San Francisco: W. H. Freeman, 1979), 39.
4.   N. Heribert-Nilsson, Synthetische Artbildung (The Synthetic Origin of Species) (1953), 1212.
5.   Stephen Jay Gould, "The Ediacaran Experiment", Natural History, February 1984, 22-23.
6.   Robert Lee Hotz, "A Lens into Nature's Gifts: A Starfish Grows Tiny Crystals that far Outperform Synthetic Optics Yielding a Design Breakthrough", http://www.rdrop.com/~cary/html/naontech.html.
7.   Gertrude Himmelfarb, Darwin and the Darwinian Revolution (Garden City, NY: Doubleday, 1959) 320-21.

perjantai 25. marraskuuta 2011

Putin puuhaa Euraasian Unionia – Barroso ehdottaa Euroopan supervaltiota – Biolääketieteellinen valvonta ja jäljitys kehittymässä nopeasti

Tässä Cutting Edge -ministeriön viikoittaisessa News Alert -kirjeessä David Bay antaa viitteitä Globaalin Eliitin suunnitelman etenemiseen koskien 10 supervaltion luomista maan päälle. Samalla se tietenkin tarkoittaa myöskin Antikristuksen ilmestymisen lähenemistä, koska hän on 11. sarvi eli ”pieni sarvi” jonka tuleminen tapahtuu sitten kun kaikki 10 supervaltiota (=10 sarvea, Dan. 7) ovat muodostuneet. Tällä kertaa kiinnitetään huomiota supervaltioiden #2 ja #5 muodostumiseen, kun EU-komission puheenjohtaja vaatii Euroopan liittovaltiota ja Venäjän pääministeri hahmottelee entisen NL:n alueelle laajaa talousunionia eli Euraasian Unionia. Uutisten mukaan ensimmäiset askeleet Euraasian Unionin luomiselle on vastikään otettu. Lopuksi otetaan esille näyte kansalaisten valvonta- ja jäljitystekniikoiden edistymisestä, kun Yhdysvaltain puolustusministeriön alainen tutkimusvirasto on kehittänyt erityisiä biometrisiä tunnistimia. Uutishälytyksen suomensi: Olli R.

-------------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Key Events (Avaintapahtumat)

Monday, November 21, 2011


DVD

I. MAHTAVIA PROFEETALLISIA UUTISIA!

Rooman Klubin suunnitelmassa mainittu Supervaltio #5 on nyt alkamassa muodostua! Ei mitään edistymistä tämän supervaltion luomista varten ollut pantu alulle, mutta nyt profeetallinen ajankohta on oikea! Lue uutinen NEWS2436.

UUTISKATSAUS: Entiset neuvostotasavallat ottavat ensimmäisen askeleen ’Euraasian Unionille’ , AFP NEWS, 17. marraskuuta 2011

”MOSKOVA – Kolmen entisen NL:n tasavallan oli määrä sopia perjantaina ensimmäisistä askeleista Euraasian taloudellisen unionin luomisen varalle, projekti, jota tukee Venäjän pääministeri Vladimir Putin sitoakseen lähemmäksi entistä Neuvostoliittoa (USSR).”

Pikainen oikealla sijaitsevan ”Rooman Klubin” uudelleenjärjestelykartan tarkastelu paljastaa että ”entinen USSR” muodostaa maantieteellisesti Supervaltio #5:n!

”Venäjän presidentin Dmitry Medvedev’in ja hänen Kazakhstanin ja Valko-Venäjän kollegojensa Nursultan Nazarbayev’in ja Alexander Lukashenko’n oli määrä allekirjoittaa julistus pidemmälle menevästä taloudellisesta integraatiosta huippukokouksessa Moskovassa … ’Julistus tulee asettamaan lopullisen päämäärän taloudellisesta integraatiosta kuten Euraasian taloudellisen unionin perustamisen’, siellä sanottiin.”

Tämä kehityssuunta on kiehtova profeetallinen uutinen, todellakin! Me olemme tarkkailleet näiden 10 supervaltion kehittymistä, innokkaina nähdäksemme kaikkien kymmenen tulevan todellisuudeksi, koska Antikristus ei voi nousta ennen kuin kaikki kymmenen supervaltiota muodostetaan ja ovat toiminnassa.

Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi tästä kiehtovasta totuudesta uutisessa NEWS2363, otsikolla, ”On olemassa vain YKSI vaiheittain toteutuva profetia joka tarjoaa meille selvän mittarin jonka avulla me voimme tietää suunnilleen ajankohdan jolloin Antikristus tulee nousemaan!”

Tässä hyvin kiehtovassa Headline News -artikkelissa, sinä tulet käsittämään että me pystymme, todellakin, tarkkailemaan kehitystä kohti 10 valtakunnan muodostumista maapallolla opaskylttinä voidaksemme tietää suunnilleen kuinka kauan se kestäisi kunnes Antikristus nousee.

”Näillä kolmella maalla on jo tulliunioni mutta Euraasian Unionin luominen – jolla tulisi olemaan oma toimeenpaneva elin ja valvoisi yhtä ainoaa talousavaruutta – merkitsisi suunnatonta harppausta eteenpäin. Yhden ainoan talousavaruuden on määrä tulla voimaan vuonna 2012 Euraasian talouskomission rinnalla, elin, jota ilmeisesti johdettaisiin samanlaisilla suuntaviivoilla kuin sen Brysselissä päämajaansa pitävää EU:n vastaavaa. ’Komissio – ensimmäinen sellainen NL:n jälkeisessä historiassa – tulee olemaan puolueeton suhteessa mukana oleviin maihin ja tulee asteittain omaksumaan kansallisen toimivallan’, Kreml lisäsi.”

Siinä sinulla on todellisen kansakunnan ainekset: Kansakunta jolla on määritetyt rajat ja joka tulee ”asteittain omaksumaan kansallisen toimivallan”.

Meidän täytyy tarkkailla tämän Supervaltio #5:n jatkuvaa muodostumista, sillä maantieteellinen alue joka hahmotellaan Rooman Klubin suunnitelmassa, on paljon suurempi kuin Venäjä ynnä nämä kolme entistä neuvostotasavaltaa.

(Lue vielä Ylen nettisivuilta uutiset koskien tätä Euraasian Unionia: http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/11/putin_puuhaa_euraasian_unionia_3014594.html ja http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/11/euraasian_unioni_askeleen_lahempana_toteutumistaan_3039854.html, Suom. huom.)

Nyt, kääntäkäämme huomiomme Supervaltio #2:een tässä Suunnitelmassa – Euroopan Unioniin.

II. Tapahtumat osoittavat että kriisin Euroopassa suunnitellaan poistavan kaiken jäljellä olevan vastustuksen Rooman Klubin suunnitelmassa mainitun Supervaltio #2:n perustamiselle!

Tahti kohti Danielin luvun 7:7-8 täyttymystä on kiihtymässä dramaattisesti!

UUTISKATSAUS: EU-PÄÄLLIKKÖ: AIKA ON TULLUT EUROOPAN LIITTOVALTIOLLE, Express.co.uk, 14. syyskuuta 2011

”SUUNNATON Euroopan supervaltio on ainoa ratkaisu taloudelliselle kriisille joka on nielaisemassa maanosan, julisti Euroopan Komission puheenjohtaja tänään. Jose Manuel Barroso väitti että euron ja Euroopan Unionin kohtalo oli kietoutunut yhteen ja että ainoa vastaus kasvavalle romahdusuhalle oli massiivinen Euroopan liittovaltio.”

Me olemme pitkään pitäneet kiinni siitä kannasta että nykyinen taloudellinen kriisi, joka lyö Eurooppaa, on tarkoituksellisesti luotu pakottaakseen kansakunnat, jotka muodostavat Euroopan Unionin, ottamaan viimeiset tarvittavat askeleet aidon supervaltion perustamiselle. Aivan kuten syyskuun 2008 talouskriisin suunniteltiin tuhoavan meidän kapitalistisen talousjärjestelmän jotta fasistinen talousjärjestelmä voitaisiin toteuttaa, niin tämä kriisi muotoillaan paljolti samalla tavalla.

Jos sinä vaihdat Kreikan ja Italian sekä muut Euroopan valtiot yhtiöihin, General Motors, J.P. Morgan, ja Citi Bank, sinä näet että lähtökohta on sama; toimittamalla valtavaa rahallista avustusta näihin maihin, EU pakottaa ne liittymään täysin unioniin estääkseen totaalisen taloudellisen romahduksen. Amerikkalaisessa mallissa, valtavia ylikansallisia yhtiöitä pakotettiin suunnattomien pelastusrahojen välityksellä hyväksymään liittovaltion sääntely tavalla jonka ajateltiin etukäteen olevan mahdotonta.

Nyt, palatkaamme takaisin tähän esille otettuun juttuun oivaltamaan lisää miten tämä EU-kriisi toimii.

” ’Se mitä me tarvitsemme nyt on uusi, yhdistävä impulssi, uusi federalistinen silmänräpäys – älkäämme pelätkö käyttää tuota sanaa. Oikea tapa pysäyttää negatiivinen sykli ja voimistaa euroa on integraation syventäminen, pääasiassa euroalueella. Tämä on etenemissuunta’.”

”Integraation syventäminen” vahvistaa totuuden meidän lähtökohdasta: Koska lähes jokaiset yksittäiset vaalit jotka on järjestetty jäsenmaiden ”integraation syventämiseen” EU:ssa on sysätty alas äänestäjien kieltävällä vastauksella, EU:n virkailijoiden täytyi keksiä tapa jolla toteuttaa tämä päämäärä panematta asiaa äänestykseen. Tämä taloudellinen kriisi on tämä uusi suunnitelma!

Ja, se luultavasti tulee toimimaan. Me voimme vain odottaa nähdäksemme kuinka nopeasti tämä talouskriisi pakottaa vastahakoiset kansakunnat ”syventämään heidän integraatiotaan” Euroopan Unionin kanssa, siten perustamalla täysin Supervaltio #2:n.


DVD

III. Biolääketieteellinen valvonta ja jäljitys on kehittymässä nopeasti.

Raamatun profetiaa ollaan toteuttamassa kun hallinnon kyky valvoa jokaista kansalaistaan reaaliajassa on siirtymässä nopeasti täydellisyyteen.

UUTISKATSAUS: Kuuntele sydäntäsi: Darpa’n etsintä löytää sinut sydämenlyöntisi avulla, Wired Magazine, 18. marraskuuta 2011

”USA:n armeija voi nähdä sinun hengittävän tuon seinän toisella puolella. Se voi nähdä jopa sinun sydämenlyöntisi jyskytyksen sillä aikaa kun sinä kyyristelet oven takana. Mutta jos sinä luulet että pakeneminen kauemmaksi pois tai piiloutuminen väkijoukkoon saa sinut näkymättömäksi Puolustusministeriön tunnistimille, sinä saatat yllättyä. Pentagonin tietokonenörtit uskovat nykäisevänsä heidän elollisen löytäjäänsä niin, että he pystyvät paikantamaan sinun sykkivän sydämesi huolimatta siitä mitä sinä teet. Darpa, Pentagonin pahan tieteen lafka (mad-science shop), ilmoitti viime viikolla että se uskoo parantavansa teknologioita jotka kaivavat esiin biometrisiä allekirjoituksia kuten sydämenlyöntejä seinien takaa. ’Biometrics-at-a-distance (Biometriikkaa matkan päästä)’ -niminen ohjelma pyrkii rakentamaan tunnistimia jotka pystyvät etäisesti tunnistamaan ihmisiä pitkän matkan päästä ja erottamaan heidät toisistaan väkijoukossa.”

Vau! Tuo teknologia on kuumaa! Se totisesti esittelee absoluuttisen diktatuurin teknologian kanssa joka tarkkailee toisinajattelijoitaan reaaliajassa. Teknologia ajankohtaisen TV-sarjan, ”Person of Interest (Kohdehenkilö)”, takana ei yhtäkkiä tunnukaan niin naurettavalta loppujen lopuksi!

”Ihmiselämän näkeminen tai ’havaitseminen’ seinien läpi voi olla aika hyödyllinen temppu. Sotamiehille, joiden täytyy puhdistaa talot terroristien ja kapinallisten etsinnässä, on aina mukava tietää mitä on tuon oven toisella puolella. ’Elollista osoittavien lukemien’ poimiminen saattaa kuulostaa kuin tieteiskirjallisuudelta suoraan Star Trek’istä otettuna, mutta Puolustusministeriö on kyennyt siihen jo vuosien ajan nyt.”

Palvellessani USA:n armeijan tiedustelussa, minä opin hyvin tärkeän elämänohjeen: kun armeija sallii valtamedian paljastaa uuden teknologian, niin se on ollut vallitsevaa teknologiaa vuosien ajan. Tämä viimeinen lause vahvistaa tämän käsityksen – ”Puolustusministeriö on kyennyt siihen jo vuosien ajan nyt.”

Minkälaisia muita pystyvyyksiä DARPA näkee mielessään?

1) ”Ihmisten löytäminen, jotka piileskelevät erityisessä tilassa, on hienoa, mutta pystyä erottamaan heidät toisistaan on vielä parempaa. Kuten sormenjälkesi, silmän iiriksesi ja jopa kämmenjuonteesi, sinun sydämenlyöntisi voi olla ainutlaatuinen biometrinen kutsukortti erottamaan sinut väkijoukossa.”

2) ”Darpa haluaa biometrisen laitteensa pystyvän toimimaan pitkän matkan päästä. Juuri nyt, se sanoo että useimpien systeemien tarkkuus napsahtaa poikki suunnilleen kahdeksan metrin kohdalla.”

3) ”Samalla kun jotkut läpinäkevät laitteet voivat nähdä jopa kahdeksantuumaisen (1 tuuma = 2,54 cm) betonin läpi, ne eivät suoriudu yhtä hyvin paikoissa joissa on enemmän tai tiheämmin seiniä. Niinpä Darpa odottelee kovasti seuraavaa systeemiä sysätäkseen tuon toimintasäteen yli 10 metrin, erityisesti sekaisissa kaupunkialueissa.”

Hyvin pian, hallinnon virkailijat pystyvät valvomaan niin tiukasti jokaisen ihmisen liikkeitä ja aktiviteetteja planeetalla että he tulevat toteuttamaan tämän kriittisesti tärkeän profetian:

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm. 13:16-17)

torstai 24. marraskuuta 2011

Israelin terrori-isku iranilaiseen ohjustukikohtaan tappoi huippukenraalin – Jumala on maailmanhistorian suurin sionisti!

Tässä viimeviikkoinen Cutting Edgen viikkokirje jossa David Bay tarttuu aluksi mielenkiintoiseen uutiseen Iranista, missä tapahtui yllättäen tappava räjähdys ohjustukikohdassa vähän sen jälkeen kun YK:n alainen Kansainvälinen atomienergiajärjestö IAEA oli julkistanut 8. marraskuuta 2011 tuoreimman raporttinsa Iranin ydinohjelmasta, joka varmastikin aiheutti päänvaivaa Israelin johdossa, sillä raportin mukaan Iran on kehittänyt itselleen ydinasetta. Cutting Edge nojaa lähteisiin, joiden mukaan räjähdys (12.11.2011) ei ollut mikään onnettomuus vaan Israelin tiedustelupalvelun ja sen kanssa kytköksissä olevan islamilaisen ryhmän tekemä terrori-isku. Iskussa kuoli useita sotilaita ja se mahdollisesti oli Israelin antama provokatiivinen varoitus. Toiseksi esitellään uutinen, jonka mukaan palestiinalaiset yrittävät kertoa kristityille että sionismi on syntiä. David Bay torjuu tämän väitteen suoralta kädeltä puolustaen Israelin valtiota ja esittäen lukuisia raamatunkohtia todisteeksi siitä, että Jumala taistelee Siionin (=moderni Israelin valtio) puolesta jotta se pysyisi hengissä iankaikkisesti ja olisi lopulta valona kaikille kansoille maan päällä, kun Herra tuhoaa sen viholliset. Tämä toinen viikkokirjeen osio on valistukseksi kaikille niille ns. kristityille, jotka pitävät Israelin valtiota pahana ja ovat eksytetyt sielun vihollisen toimesta luulemaan, ettei Jumala pidä enää juutalaisista huolta tai käännä heidän kohtaloaan (vrt. korvausteologia). Viikkokirjeen osiot suomensi: Olli R.

--------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 16.11.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


I. Israelin Mossad hyökkää Iraniin!

Merkittävä iranilainen kenraali saanut surmansa.

UUTISKATSAUS: Mossad hyökkää Iraniin. Vallankumouskaartin huippukenraali on kuollut, The Excavator News, 14. marraskuuta 2011

”Richard Silverstein raportoi blogissaan lauantaina että räjähdys iranilaisessa sotilas- ja tiedustelulaitoksessa Teheranin länsipuolella aiheutettiin Mossadin ja islamilaisen terroristiryhmän Mujahideen e-Khalq’in (MEK) toimesta. Merkittävä kenraali Hassan Moghaddam, Vallankumouskaartin huippukomentaja joka tunnetaan Iranin ohjusohjelman perustajana, sai surmansa Israelin tekemässä terrori-iskussa.”

Minkä yhteyden Mossad omaa terroristiryhmä MEK’iin? Nähtävästi, MEK on julkisivu Mossad’ille. Kuuntele:

”On laajalti tunnettua tiedustelupiirien sisällä että israelilaiset käyttävät MEK’iä erilaisiin vakoilu- ja terroritoimiin vaihdellen kavalista iranilaisista muistioista, joiden väitetään työskentelevän ydinaseiden laukaisulaitteiden kimpussa, ydintiedemiesten salamurhiin ja haavoittuvien sotilastukikohtien pommituksiin.”

Sitten, lainaamalla tuntematonta israelilaista lähdettä me saamme tietää:

”Eilinen raportti täällä perustui arvovaltaiseen israelilaiseen lähteeseen, että räjähdys joka ravisteli iranilaista Vallankumouskaartin (IRG) ohjustukikohtaa ja tappoi yhden IRG’n huippukomentajista, oli Mossad’in ja MEK’in työtä, ja sai huomionpuuskan Israelin medialta.”

Jos Israel oli tämän tappavan räjähdyksen takana, niin oliko sen tarkoituksena provosoida Iran vastahyökkäykseen? Jos se oli tarkoitus, Israelin johtajien täytyy olla suuresti pettyneitä.

”Iranissa, iskua ollaan kiepauttamassa ’onnettomuudeksi’. Press TV kertoi sunnuntaina että Alaeddin Boroujerdi, Kansallisen turvallisuuden ja ulkopoliittisen komitean johtaja Iranin parlamentissa, sanoi räjähdyksen mahdollisen syyn IRGC-tukikohdassa olevan ’ammustarvikkeiden siirtäminen’ … Sharif myös sulki pois mahdollisuuden sabotaasitoimista jotka olisivat räjähdyksen takana, lisäten että tutkimukset ovat käynnissä määrittelemään onnettomuuden ’pääsyy’.”

(Lue vielä mitä Suomen media kirjoittaa tästä räjähdyksestä Iranissa: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/lehti-israel-vastuussa-iranin-ohjuspomon-tappaneesta-rajahdyksesta/art-1288428481847.html, Suom. huom.)

On luultavaa että Israel haluaa Iranin hyökkäävän sen kimppuun, antaen maalle tekosyyn käynnistää perusteellinen vastahyökkäys. Kuitenkin, muistanet tosiasiat koskien tätä oletettua suunnitelmaa hyökätä Iraniin sen oletetun ydinaseohjelman vuoksi. Me olemme lausuneet nämä tosiasiat aikaisemmin, mutta tunnemme olevamme pakotettuja toistamaan ne joka kerta kun valtamedian uutisotsikot saavuttavat kirkumistasot.

1) Iranin Israel-vastaista hallintoa suojellaan hyökkäykseltä Hesekielin lukujen 38-39 profetialla tällä hetkellä. Venäjän sotilaallista mainetta suojellaan myös; jos läntiset sotavoimat läpäisisivät menestyksellisesti venäläiset puolustuslaitteet jotka suojaavat Irania, ei kukaan tule uskomaan että Venäjä voisi menestyksekkäästi kukistaa Israelin kun aika saapuu invaasion suorittamiselle.

2) Iran on omistanut ydinaseita ja välineitä joilla kuljettaa niitä vuoden 2002 alusta saakka. Sen vuoksi, tämä 8-vuotinen kampanja pelästyttääkseen ihmiset uskomaan että Iran tulee pian omaamaan ydinasekapasiteetin, on pelkkää propagandapuppua.

3) Vain se tosiseikka että joku kansakunta omistaa ydinaseita EI tarkoita sitä että he tulevat aina käyttämään niitä. Amerikka ja Venäjä 40-vuotisen kylmän sodan aikana ovat parhaita esimerkkejä tästä todellisuudesta. Kuitenkin, Pakistan on loistava esimerkki tästä tosiasiasta, koska sen johtajilla on ollut ydinaseita yli 30 vuoden ajan.

Me olemme julkaisseet artikkelin koskien tätä aihetta, jonka me rohkaisemme sinun lukevan nyt.

NEWS2120”Ydinaseistettu Iran vs. Ydinaseistettu Amerikka – Kumpaa maailman tulisi pelätä?”

Me pidämme tätä artikkelia yhtenä tärkeimmistä tässä koko keskustelussa koskien Irania ja sen oletettua ydinaseuhkaa. Lue se! Kulje sen mukaan!

4) Mikä tahansa Lännen sotilaallinen hyökkäys tulisi todennäköisesti epäonnistumaan koska Venäjä ja Iran ovat rakentaneet avainlaitoksensa syvälle maan alle ja laajasti hajautettuna. Hyökkääjien täytyisi käyttää ydinkärjillä varustettuja ”bunkkerinmurtajaohjuksia”, jotka kykenevät tunkeutumaan syvälle maan alle. Ydintuho olisi niin suurta että koko maa saattaisi tuhoutua. Sitten, Iran (muinainen Persia) ei varmastikaan voisi marssia Venäjän kanssa hyökkäykseen Israelia vastaan, joka on ennustettu Hesekielin luvuissa 38-39.

5) Iranin vastahyökkäys olisi niin tuhoisa että se välittömästi syöksisi maailman suurimpaan lamaan jota on ikinä koettu. Pohdi mitä Iran on jo uhannut tehdä vastahyökkäyksessä.

a) Sulkee Hormuzin salmen kaikelta kaupalliselta öljynkuljetukselta. Amerikkalainen merisotaharjoitus joitakin vuosia sitten osoitti että Iran voisi toteuttaa tämän urakan suunnatessaan samalla voimakkaan iskun Amerikan merisotajoukkoihin. Ole hyvä ja lue meidän arkistoitu uutisartikkeli, NEWS2026, otsikolla, ”16 USA:n MERISOTALAIVAA PERSIANLAHDEN POHJASSA! KÄSITTÄÄ YHDEN LENTOTUKIALUKSEN TUHOTTUNA – Äskettäinen sotapelikatastrofi”.

b) Käynnistää välittömän suursodan Israelia vastaan käyttäen valtuutettuja joukkojaan Libanonissa (Hizbollah), Israelissa (Hamas) ja Syyriassa. Sellainen hyökkäys syöksisi Lähi-idän perusteellisen sodan suurpaloon, joka on ensimmäinen läpimurto Albert Pike’n näyssä kolmesta maailmansodasta synnyttää vapaamuurarikristus. [Tarkoittanee Psalmin 83 sotaa Lähi-Idässä. Suom. huom.]

Tämän vuoksi, ellei Illuminatin suunnitelma vaadi Kolmannen maailmansodan alkamista pian, ei kukaan Israelin viranhaltija aio määrätä yksipuolista iskua Iraniin. Liian monta aikakauden lopun profetiaa jää täyttymättä jos 3. maailmansota alkaisi pian. [Minusta edellytykset 3. maailmansodan pikaiselle alkamiselle ovat valmiita. Alustavaa rähinää ja jännitettä riittää Lähi-idässä (esim. Syyrian väkivaltaisuudet). Tarvitaan vain jokin suuri lamaannuttava isku Yhdysvaltoihin (uusi 9/11-isku), mikä rohkaisisi tai pakottaisi Israelin vastustajia hyökkäämään samalla kun jenkit yrittävät selviytyä omista vaikeuksistaan ja kostaa arabeille. False-flag -isku, joka suoritetaan ydinaseilla, loisi Amerikkaan sotilasdiktatuurin, johon on jo varauduttu. Myöskin suuri maanjäristys Amerikassa saisi sen polvilleen (ks. Ilm. 6:12 ja 6. sinetti) poikkeustilaa (Martial Law) varten. Suom. huom.]

c) Iran on luvannut terroristikostoa Amerikan maaperällä. Ole hyvä ja lue uutinen NEWS2074, otsikolla, ”IRANIN JOHTO UHKAA USA:ta TUHOLLA, SANOEN ETTÄ HE SAIVAT SELVILLE ARVOKKAITA STRATEGISIA OPETUKSIA LIITTOVALTION REAKTIOSTA HURRIKAANI KATRINAAN”.

d) Nykyiset Israelin viranhaltijat eivät halua antaa tälle Yhdysvaltain islamilaismyönteiselle presidentille tekosyytä – mitä tahansa veruketta – kääntää Yhdysvaltojen päättäjiä Israelia vastaan. Me tarjoamme seuraavan uutisjutun todisteeksi Obaman ylenkatseesta Israelia kohtaan.

UUTISKATSAUS: Obaman mikrofonilipsahdus osoittaa pelottavan Israel-välirikon, by Jeffrey Goldberg, Business Weekly, 15. marraskuuta 2011

”Presidentti Barack Obama enemmän tai vähemmän inhoaa Israelin pääministeriä, Banjamin Netanyahu’a. Obama teki tämän selväksi kun häntä satuttiin kuulemaan auki olevan mikrofonin välityksellä jutellessaan ilkeästi Netanyahu’sta Ranskan presidentin, Nicolas Sarkozy’n, kanssa. Se oli Sarkozy joka ensiksi puhui kovaan sävyyn Netanyahu’sta, kutsuen häntä valehtelijaksi. Mutta Obama ei valinnut esittää vastaväitteitä. Hän sen sijaan sanoi, ’Sinä olet kyllästynyt häneen, mutta minun täytyy sietää häntä vielä useammin kuin sinun’.”

Älä eksy: Presidentti Obama inhoaa Israelia. [Ja se taas tuo kirousta USA:lle. Lue vielä tästä episodista http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/hups-obama-ja-sarkozy-haukkuivat-israelin-paaministeria---mikrofoni-auki/art-1288426656260.html. Suom. huom.]

Näiden syiden tähden, tämä koko propagandaponnistus, jota on kestänyt kahdeksan täyttä vuotta, ei tule koskaan johtamaan todelliseen hyökkäykseen. Globaali Eliitti haluaa yksinkertaisesti pitää maailman ihmiset poissa tolaltaan ja syvästi huolestuneina ja niin keskittyneenä tähän mahdolliseen tuhoisaan hyökkäykseen että he sivuuttavat kohtalokkaat tapahtumat heidän omassa maassaan jotka tulevat pian saavuttamaan pisteen missä demokraattiset, ja Perustuslailla suojatut, kansat syöstään suurimpaan absoluuttiseen diktatuuriin jota maailma on koskaan nähnyt!


II. Palestiinalaiset yrittävät kertoa evankelikaalisille kristityille että ”sionismi” on syntiä!

”Eesaun heimon” muinainen viha Israelia kohtaan tulee johtamaan Jumalan fyysiseen hävitystuomioon, aivan kuten ”Isralestine” -DVD niin selkeästi osoittaa.

UUTISKATSAUS: Palestiinalaiset evankelikaaleille: Sionismi on syntiä, The Jerusalem Post, 14. marraskuuta 2011

”Palestiinalaismieliset kannatusryhmät, eurooppalaiset ei-hallinnolliset organisaatiot (NGOs), ammattiyhdistysliikkeet, akateemiset ja kirkolliset ryhmät kaikki yhtyvät samassa pisteessä: Israel on hylkiövaltio (pariah state), jonka syntymä oli jälkikolonialismin erehdys, ja jonka yhtämittainen olemassaolo on moraalinen synti. Evankelisiin ja konservatiivisiin kristittyihin – Israelin tärkeimpiin liittolaisiin – tähdätään lisääntyvästi käännytyksen takia kristillisestä sionismista kristilliseen palestiinalaisuuteen.”

Tietysti, tämän suuntainen propaganda on silkkaa hölynpölyä, kuten seuraava informaatio paljastaa.

Arvaa mitä! Jumala on ensimmäinen haltioitunut sionisti ja Hän tulee olemaan viimeinen haltioitunut sionisti!

”Joutukoot häpeään ja kääntykööt takaisin kaikki Siionin vihamiehet.” (Psalmi 129:5). Palestiinalaiset eivät tunne tarpeeksi Kirjoituksia pelätäkseen. Todellakin, he ovat kuin narreja vanhassa suositussa laulussa, ”Narrit säntäävät sisälle minne enkelit pelkäävät astua”! ("Fools rush in where angels fear to tread"!)

”Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni.” (Psalmi 2:6) Isä Jumala lupaa tässä että Hän tulee asettamaan Poikansa (Jeesuksen) ”minun pyhälle Siionin vuorelleni”! Sen tähden, Siion tulee pysymään hengissä ikuisuuden ajan, kauan sen jälkeen kun palestiinalaiset on fyysisesti tuomittu ja poistettu. Tämä seuraava Kirjoitus osoittaa tämän faktan hyvin vahvasti.

”Miksi te, monihuippuiset vuoret, karsaasti katsotte vuorta, jolla Jumala on mielistynyt asumaan? Totisesti, Herra asuu siellä iankaikkisesti.” (Psalmi 68:16)

”Jotka Herraan turvaavat, ovat kuin Siionin vuori: se ei horju, vaan pysyy iankaikkisesti.” (Psalmi 125:1)

”Oi, että Israelin pelastus tulisi Siionista! Kun Herra kääntää kansansa kohtalon, silloin Jaakob riemuitsee, Israel iloitsee.” (Psalmi 14:7; 53:7) Milloin Jumala ”käänsi kansansa kohtalon”? Toukokuun 14. päivänä 1948, kun Israel palasi maahansa 1900 vuoden hajotuksessa olemisen jälkeen. Huomaa että tämä Kirjoitusten osa yhdistää kansallisen pelastuksen Herralta, Siionin, ja nykypäivän Israelin yhdessä huippujakeessa!

Tämä seuraava Kirjoitus toistaa tämän totuuden.

”Kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassansa.” (Psalmi 102:16)

”Kauniina kohoaa, kaiken maan ilona, pohjan puolella Siionin vuori, suuren kuninkaan kaupunki.” (Psalmi 48:2, KR 33/38) Jumala pitää Siionia ”oikeudenmukaisena ja kauniina (fair and beautiful)” sekä ”ilona kaikkialla maassa”!

"Fair and beautiful in elevation, is the joy of all the earth-- Mount Zion [the City of David], to the northern side [Mount Moriah and the temple], the [whole] city of the Great King!" (Psalm 48:2, Amplified Bible) God considers Zion to be "fair and beautiful" and the "joy in all the earth"!

”Siionista, jonka kauneus on täydellinen, Jumala ilmestyy kirkkaudessa.” (Psalmi 50:2)

”Huutakaa ja riemuitkaa, Siionin asukkaat, sillä suuri on teidän keskellänne Israelin Pyhä.” (Jesaja 12:6)

Palestiinalaisten pitäisi panna merkille tämän jakeen synkkä sävy.

”Niinkuin nälkäinen on unissaan syövinänsä, mutta herää hiuka sydämessä, ja niinkuin janoinen on unissaan juovinansa, mutta herää, ja katso, hän on nääntynyt ja himoitsee juoda, niin on oleva kaikki kansain lauma, joka sotii Siionin vuorta vastaan.” (Jesaja 29:8)

Sitten, Jumala riemuitsee hävityksen päällä kenestä tahansa joka hyökkää Siioniin!

”Sillä näin on Herra minulle sanonut: Niinkuin leijona, nuori leijona, murisee saaliinsa ääressä, kun sitä vastaan hälytetään paimenten parvi, eikä peljästy heidän huutoansa, ei huoli heidän hälinästään, niin Herra Sebaot on astuva alas sotimaan Siionin vuorella ja sen kukkulalla.” (Jesaja 31:4)

Jumala lupaa henkilökohtaisesti taistella Siionin puolesta: ”Sillä Herralla on koston päivä, maksun vuosi Siionin asian puolesta.” (Jesaja 34:8)

Jumala lupaa ETTEI KOSKAAN unhota Siionia: ”Katso, kätteni hipiään olen minä sinut piirtänyt, sinun muurisi ovat aina minun edessäni.” (Jesaja 49:16)

”Niin Herra lohduttaa Siionin…” (Jesaja 51:3)

”HERÄJÄ, HERÄJÄ, pukeudu voimaasi, Siion; pukeudu juhlapukuusi, Jerusalem, sinä pyhä kaupunki. Sillä ei koskaan enää astu sinun sisällesi ympärileikkaamaton eikä saastainen.” (Jesaja 52:1)

Se on palestiinalaiset joita kielletään eräänä päivänä astumasta Siioniin!

Tämä seuraava jae todistaa että Siion tulee pysymään läpi Jeesuksen Kristuksen tuhatvuotisen hallituskauden.

”Susi ja lammas käyvät yhdessä laitumella, ja leijona syö rehua niinkuin raavas, ja käärmeen ruokana on maan tomu; ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sanoo Herra.” (Jesaja 65:25)

”Kuka on sellaista kuullut, kuka senkaltaista nähnyt? Syntyykö maa yhden päivän kivulla, tahi synnytetäänkö kansa yhdellä haavaa? Siionhan tunsi kipuja ja samalla jo synnytti lapsensa.” (Jesaja 66:8)

Tämä profetia selvästi viittaa moderniin Israeliin, kun se kirjaimellisesti ”syntyi yhdessä päivässä” – toukokuun 14:ntenä 1948. Huomaa että Siioniin viitataan naisena joka synnyttää Israelin palautettuna maahansa.

Minä voisin jatkaa jatkamistaan, osoittaen sinulle että Jumala Kaikkivaltias – ainoa Jumala maailmankaikkeudessa – on palava sionisti. Hän kertoi ennalta että Hän palauttaisi Israelin ja Siionin ja Hän tosiaankin teki niin. Nyt, Jumala ei aio sietää kenenkään opettavan että sionismi on syntiä!

Jumala on suurin sionisti koko maailmanhistoriassa. Palestiinalaiset eivät tiedä tarpeeksi pelätäkseen.

[Lue lopuksi tästä tietopaketti kristillisestä sionismista, jonka puoltajat ovat varsinaisen sionisminkin tukijoita. Wikipediassa lukee nimittäin näin: ”Kristityt sionistit uskovat, että juutalaiset ovat edelleen Jumalan valittu kansa yhdessä kristittyjen kanssa (Room. 11:17-24). Tämän vuoksi kristityt sionistit ovat sionismin kannattajia ja tukijoita.” Suom. huom.]

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Maailmankaikkeus, Luoja ja ihmisen kohtalo (Osa 1)

Tässä erinomaisessa artikkelissa mennään perimmäisiin kysymyksiin kun kyseessä on ihmisen olemus ja kohtalo. Dave Hunt todistaa vastaansanomattomasti että ateistien väitteillä ei ole mitään perustaa ja ne ovat typeriä. Elämä ei ole voinut syntyä tyhjästä, vaan vain elämä (=Luoja) voi synnyttää elämää. Ateisteilla ei ole tulevaisuutta kun he ovat eläneet vain itselle ja materialismille. Heidän kapinointinsa Jumalaa ja Hänen pelastustarjoustaan vastaan johtaa valkoisen valtaistuimen tuomion (Ilm. 20:11-15) kautta ikuiseen vaivaan. He ovat Saatanan suureksytyksen uhreja joka vetosi heidän ylpeyteensä saaden heidät uskomaan, ettei syntiä ole ja näin ollen ei myöskään mitään vastuuta tekemisistään itseään korkeammalle auktoriteetille. Nykyaikana darwinismi eli evoluutio-oppi toimii suurimpana kasvualustana ateismille, jossa kielletään ihmisen ainutlaatuisuus Jumalan kuvana ja ihminen rinnastetaan vain älykkääksi eläimeksi, jolla ei ole iankaikkista sielua. Jumalanpelko, jota kuningas Salomo sanoi 'viisauden aluksi', on näin kadonnut useilta tämän päivän ihmisiltä. Tämä Samuel Korhosen suomentama artikkeli on herätyshuuto jumalattomille ja uskoa vahvistava kristityille.

-----------------------------------------

Maailmankaikkeus, Luoja ja ihmisen kohtalo (osa 1)
Cosmos, Creator, and Human Destiny (Part 1)
January 2010
By Dave Hunt

Huolimatta kaikista epäonnistumisistamme tuoda rauha ja hyvä tahto maan päälle, Amerikka voi ainakin kerskailla paljon kehutulla avaruusohjelmallaan. Astronauttimme ovat kävelleet kuun pinnalla. Astronomimme ovat tutkineet maailmankaikkeuden kaukaisia ulottuvuuksia teleskoopeillaan ja paljastaneet paljon sen salaisuudesta. Odotahan. Kohdatkaamme joitakin realiteetteja.

Uusin kirjani, Cosmos, Creator and Human Destiny, alkaa lyhyellä katsauksella maailmankaikkeuden suunnattomuuteen. Vaikka voisimme rakentaa avaruusaluksia, jotka voisivat matkustaa valon nopeudella, veisi 100 000 vuotta sivuuttaa Linnunrata, oma suhteellisen pieni galaksimme ja miljardeja vuosia saavuttaa sen takana olevat biljoonat (10 potenssiin 12) galaksit. Nämä tosiasiat osoittavat, kuinka typerä onkaan ihmisen unelma ”avaruuden tutkimisesta”. Joka kerran, kun nousen matkustajakoneeseen ja vilkaisen ohjaamossa olevaa uskomattoman monimutkaista kojetaulua, ajattelen lapintiiraa. Tämä lintu pesii kaukaisen pohjoisen tundralla, sitten lentää kahdeksan kuukautta tuhansia maileja jäljetöntä valtamerta saavuttaakseen määränpäänsä lähellä Etelänavan mannerjään reunaa vain palatakseen pesimäsijoilleen. Elinaikanaan se matkustaa yli kaksikymmentätuhatta mailia. Sen kojetaulu on sen pikkuisissa aivoissa ja sen suunnistusjärjestelmä on sen vaisto, kyky, jota mikään evoluutioprosessi ei voisi kehittää eikä yksikään ihminen selittää.

Ateismi, darwinismi kumppaninaan, on tänä päivänä maailman nopeimmin kasvava ei-poliittinen liike. Se on Saatanan mestarillinen ase hänen kamppailussaan Jumalan kanssa. Maailman johtava ateisti, Richard Dawkins, entinen Oxford'in yliopiston professori, on ateismin äänekkäin puhetorvi. Hänen kirjansa esiintyvät säännöllisesti New York Times'in bestseller-listalla. Vakuuttuminen darwinismista viisitoistavuotiaana muutti hänet nimellisestä anglikaanista palavaksi ateistiksi. Hän on julistanut, että: ”Usko Jumalaan ei ole vain typerää, vaan myös pahuutta.”

Sama muutos tapahtui Charles Templeton'in elämässä. Hän oli yhteen aikaan Billy Graham'in saarnakumppani. Darwinismi muutti hänet ateistiksi. Kirjassaan, Farewell to God (Jäähyväiset Jumalalle), hän kertoo kirjoittamisesta Billy'lle:
Billy, ei kerta kaikkiaan ole enää mahdollista uskoa esimerkiksi Raamatun selostukseen luomisesta. Maailmaa ei luotu muutamassa päivässä muutamia tuhansia vuosia sitten; se on kehittynyt miljoonien vuosien aikana. Se ei ole spekulaatiokysymys; se on todistettavissa oleva fakta.
Niin traagista, kuin se onkin, Templeton oli väärässä. Darwinismi muuttaa jatkuvasti suuria joukkoja ateisteiksi. Monet kirjoittajat ovat perustelleet kreationismin ja kehitysopin välisen kiistan kumpaakin puolta. Siinä ovat todellisuudessa vastakkain teismi ja ateismi, Jumala ja Saatana. Tämä ikivanha konflikti on pian tulossa dramaattiseen päätökseensä. Se on se, mitä kirja Cosmos, Creator, and Human Destiny, kokonaisuudessaan käsittelee.

Me kerskaamme rakentamistamme suurista kaupungeista ja seuraamme suuresti ylistettyjä urheiluennätyksiä: kuinka lujaa me juoksemme, kuinka korkealle, tai pitkälle me jaksamme hypätä jne. Kuten olemme nähneet lapintiiran kohdalla, niin hyönteiset ja eläimet päihittävät meidät jokaisessa fyysisessä suorituksessa. On kuitenkin yllättävää, että tuskin kukaan tämän väittelyn kummallakaan puolella mainitsee sitä avaintekijää, joka erottaa ihmisen kaikista alemmista olioista: ihmisen kykyä muodostaa käsitteellisiä ajatuksia ja ilmaista niitä sanoissa ja musiikissa ja taiteessa! Meidät on tehty Jumalan, Luojamme ja sielujemme rakastajan, kuvaksi. Samaa ei voi sanoa mistään toisesta elävästä oliosta.

Tämä yksinkertainen tosiasia paljastaa fossiilimaailman tutkimisen turhuuden ”puuttuvan renkaan” löytämiseksi ihmisen ja jonkin lajin alempien olioiden välillä. Yhtä turhaa on tutkia ihmisen ja eläinten DNA:ta puuttuvaksi renkaaksi. Luustolla eikä myöskään DNA:lla ole mitään tekemistä sen kanssa, kuka henkilö todella on. Simpanssin DNA on 96 prosenttisesti samanlainen, kuin ihmisen. Tämä ei osoita mitään evoluutioyhteyttä ihmisen ja simpanssin välillä, kuten Francis Collins, tunnustava kristitty, joka hiljattain nimitettiin National Institutes of Health'in johtajaksi, sanoo. Vaikka Albert Einstein'in, Charles Dickens'in ja Ludwig van Beethoven'in täydelliset luurangot voitaisiin löytää, niin sisältäisivätkö ne avaimen näiden miesten nerouteen? Ei tietenkään! Todellinen persoona on ei-fyysinen olento, joka elää fyysisessä ruumiissa. Tämä tosiasia on kiistämätön.

Mitä tulee aivoihisi, niin ne eivät synnytä ajatuksiasi. Sinä olet ajattelija, joka elää loputtomasti sen jälkeen, kun ruumis makaa mädäntyen haudassa. Sielu ja henki eivät ole ruumistamme hallitsevien fysiikan ja kemian lakien alaisia. Näillä laeilla on vakavia seurauksia itse kullekin meistä. Mitä tapahtuu sielulle ja hengelle kuoleman jälkeen? Raamattu sanoo: "Ja samoinkuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta senjälkeen tulee tuomio" (Hepr. 9:27). Voit nauraa tiesi helvettiin, mutta et voi nauraa itseäsi sieltä ulos.

Siitä huolimatta Aadamin Jumalaa vastaan aloittama kapina on jatkunut määrätietoisesti aina siitä saakka. On kiistämätöntä, että tämän päivän tieteellisen pyrkimyksen tärkein päämäärä on osoittaa, ettei Jumalaa ole olemassa.

Esimerkiksi avaruusluotainten tarkoitus on löytää merkkejä vedestä, jotka voisivat osoittaa, kuinka elämä on voinut saada alkunsa jossakin maapallon ulkopuolella ja sitten kehittynyt. Päämäärä tietysti on osoittaa, että ihminen ei ole uniikki luomus, vaan että samanlaisia älykkäitä olentoja on hajallaan kaikkialla maailmankaikkeudessa – ja siten ei tarvita ”jumalaa” selittämään mitään. Sellainen spekulaatio on vastoin biogeneesin lakia, joka sanoo, että elämä tulee vain elämästä.

Ateistit välttelevät kysymystä alkuperästä. He puhuvat äkillisestä energiapurkauksesta, jolle eräs kriitikko antoi nimen ”Iso Pamaus (Big Bang -teoria)”, mutta he eivät osaa sanoa, mitä energia on, missä, tai miksi se piileskeli, tai miksi se yhtäkkiä näyttäytyi kosmisessa räjähdyksessä. He eivät myöskään osaa selittää, kuinka elämä saattoi ponnahtaa esiin maailmankaikkeudesta, joka oli kokenut korkeampia lämpötiloja, kuin kuumimman tähden ydin. He eivät osaa kertoa meille, mitä elämä on, tai kuinka se saattoi siirtyä elottomiin kemikaaleihin, joista ruumis koostuu. Eikö ole epärehellistä puhua evoluutiosta ilman, että ensin käsitellään tietyt peruskysymykset?

Mitä on kaikkialla maapallolla tapahtuvan ahkeran fossiilien etsimisen takana? Mitäpä muuta kuin pyrkimys löytää jokin evoluutioketju mikrobeista ihmiseen, joka eliminoisi Jumalan. Sama koskee ihmisen perimän perinpohjaista tutkimista – löytää evoluutioyhteys alemmista olioista ihmiseen. Olemme jo todistaneet, että ihminen on enemmän, kuin hänen fyysinen ruumiinsa, mutta sitä tosiasiaa ateistit karttavat, koska se osoittaa Jumalaan.

Ateistit ovat materialisteja. Heille ei ole olemassa muuta kuin ainetta. Ihminen ei muka ole yhtään enempää, kuin hänen fyysinen ruumiinsa. Se materialistinen väite on helppo osoittaa vääräksi. Ajatukset eivät ole fyysisiä, eivät myöskään aatteet. Sanakirjat ovat täynnä sanoja, joille ei ole fyysisiä kuvauksia. Mikä on eettisen väri? Miltä ällistyttävä haisee? Kuinka paljon huomattava painaa? Materialismi on yhtä typerä, kuin pahakin filosofia. Miltä typerä tuntuu, miltä paha kuulostaa, tai miltä filosofia maistuu jne.?

Totuutta ei voi välttää ja sen rehellistä kohtaamista ei saa lykätä! Raamattu julistaa kahdesti: ”Hullu sanoo sydämessänsä: Ei ole Jumalaa” (Ps. 14:1, 53:1). Ateismi on hullujen uskonto.

Kerrotaan tarinaa miehestä, joka saarnasi Puhujan Kulmalla Lontoon Hyde Park'issa ja joka saarnassaan sanoi, että jokainen, joka ei usko Jumalaan, on hullu. Mies kuuntelijoiden joukossa huusi: "Minä olen ateisti. Jos voitte osoittaa, että minä olen hullu, niin julkaisen sen lehdissä ja me ajamme teidät ulos kaupungista!"

"Ettekö todellakaan usko Jumalaan?"

"En takuulla! Olen taistellut Jumalaa vastaan koko ikäni!"

"Sanokaapa minulle", vastasi saarnaaja, "jos mies, joka tuhlaa elämänsä taisteluun jotakin olematonta vastaan, ei ole hullu, niin kuka sitten on?"

Runoilijat, taiteilijat ja kirjailijat ovat yrittäneet esittää sitä kauhistuttavaa kohtausta, kun ihminen seisoo Jumalan valtaistuimen edessä, mutta mielikuvituksemme voi johtaa meidät harhaan. Kristuksen tuomioistuimella kristitty saa palkan, tai kärsii menetyksen siksi, ”mitä ruumiissa ollessaan on tehnyt” (2. Kor. 5:10). Tuossa pelottavassa tapahtumassa me jokainen kohtaamme Kristuksen, jonka ”silmät ovat niinkuin tulen liekki” (Ilm. 1:14; 2:18).

Toisaalta ne, jotka ovat hyljänneet Kristuksen ja nauraneet Jumalan pelastustarjoukselle, tulevat kerran seisomaan suuren valkoisen valtaistuimen edessä ja kohtaamaan sillä istuvan, ”jonka kasvoja maa ja taivas pakenevat” (Ilm. 20:11). Niitä, jotka ovat pilkanneet Jumalan anteeksiantamuksen tarjousta, vaivataan ikuisesti heidän pahojen ajatustensa, sanojensa ja tekojensa piinaavalla muistolla sen ymmärtämisen kanssa, että niin ei olisi tarvinnut olla. Heidän tuomionsa sinetöi se, että he hylkäsivät Jumalan tarjoaman anteeksiantamuksen Jeesuksen kautta. Vihdoin on käyvä selväksi se, mitä Daavid tunnusti Jumalalle: ”Sinua ainoata vastaan minä olen syntiä tehnyt, tehnyt sitä, mikä on pahaa sinun silmissäsi” (Ps. 51:4).

Kun tunnontuskat valtaavat meidät ja kadumme jotakin harjoittamaamme syntiä, niin emme saa unohtaa sisällyttää siihen Daavidin lyhyttä lausuntoa, joka oli hänen tunnustuksensa ytimessä. Kaikki synti on kapinaa Jumalaa vastaan.

Epäuskoiselle helvetin liekit ovat Jumalan antaman omantunnon polttava tuska, jota Salomo kuvaa niin elävästi:
”Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus.

Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan.” (Snl. 1:24-31)
Olemme tuskin edes alkaneet katua, ennen kuin, jopa kristittyinä, ymmärrämme sen vakavuuden, mitä saatoimme torjua mielestämme tuskin mainitsemisen arvoisena. Jokainen synti, kuinka vähäpätöiseltä se näyttääkin, täytyy tunnustaa suurena rikoksena ja maanpetoksena Jumalaa vastaan. Olemme ryöstäneet Jumalalta pienessä, tai suuressa määrässä, elämän, jonka Hän uskoi meille, elämän, joka tulee elää Hänen kunniakseen ja sen sijaan olemme eläneet itsellemme. Maanpetosko? Sydämissämme olemme käynnistäneet kapinan maailmankaikkeuden Herraa vastaan.

Vasta, kun näemme synnin tässä valossa, olemme alkaneet katua. Suurin osa uskon vanhoista virsistä heijasteli sitä vakavuutta, jolla palvojien pitäisi käydä Jumalan pyhään läsnäoloon. On murheellista, että nämä entiset suosikit on pantu syrjään tien valmistamiseksi tämän päivän ”nykymusiikille” sanoituksin, jotka alentavat Jumalan maailmankaikkeuden Herrana – Jumalana, jonka majesteettius saa meidät lankeamaan kasvoillemme pyhässä kunnioituksessa – kaveriksi.

Monissa tämän päivän ns. evankelikaalisissa seurakunnissa on vain vähän jumalanpelkoa, jonka Salomo sanoi olevan ”viisauden alku” (Ps. 111:10, Snl. 1:7; 9:10). Herran valitus Hänen itkiessään Israelia täytyy varmasti olla Hänen huutonsa, kun Hän katsoo tämän päivän seurakuntaa: ”Poika kunnioittakoon isää ja palvelija herraansa. Mutta jos minä olen isä, missä on minun kunnioitukseni? Ja jos minä olen Herra, missä on minun pelkoni? sanoo Herra Sebaot teille, te papit, jotka pidätte halpana minun nimeni. Mutta te sanotte: Miten me olemme pitäneet halpana sinun nimesi?" (Mal. 1:6)?

Minä puhun omalle sydämelleni. Kuinka moni meistä elää, niinkuin todella uskoisimme ajan olevan lyhyt ja että Jeesus voi tulla millä hetkellä tahansa? Meidän täytyy pysähtyä ja pohtia tätä kysymystä hyvin vakavasti. Me tarvitsemme sydämen uudistuksen, tuoreen ymmärryksen Jumalan peljättävyydestä. Sanon usein Herralle vapisevani ajatellessani seisomista Hänen edessään. Tiedän olevani lunastettu ja turvassa Hänen rakkaudessaan, mutta kun ajattelen, kuinka suuri Hän on ja mikä säälittävä mitättömyys minä olen, niin tuntuu röyhkeältä uskaltaa sanoa: ”Minä rakastan sinua, Herra.”

Raamattu puhuu pelottavalla vakavuudella niille, jotka hylkäävät Jumalan Luojana ja Vapahtajana. Ei, me emme kehittyneet. Se teoria on yksi Saatanan ovelimmista valheista. Kertaheitolla hän alensi ihmisen eläimeksi ja samalla vetosi hänen ylpeyteensä saamalla hänet uskomaan, että hän voi ymmärtää, kuinka syntyi ilman Jumalaa ollen siten vapaa vastuusta millekään itseään korkeammalle auktoriteetille. Mikä suureksytys tuhoon vievän lavean tien raivaamiseksi!

Kuinka joku voisi panna sellaisen tärkeän totuuden kirjaan, joka sisältää tieteellisen keskustelun ihmisen alkuperästä ja hänen olemassaolonsa tarkoituksesta? Juuri sitä on yritetty kirjassa Cosmos, Creator, and Human Destiny lukijoiden herättämiseksi Jumalan rakkauden ihmeelle ja sille kunniakkaalle päämäärälle, jonka Hän on suunnitellut niille, jotka avaavat sydämensä Hänelle. Kuinka totta ovatkaan virren, "How Great Thou Art (Oi Herra suuri Luoja maan ja taivaan)" sanat:


O Lord my God, when I in awesome wonder

Consider all the worlds thy hands have made:

I see the stars, I hear the rolling thunder,

Thy power throughout the universe displayed!


When through the woods and forest glades I wander

And hear the birds sing sweetly in the trees,

When I look down from lofty mountain grandeur

And hear the brook and feel the gentle breeze,


And when I think that God, His Son not sparing,

Sent Him to die, I scarce can take it in-

That on the cross, my burden gladly bearing,

He bled and died to take away my sin!


When Christ shall come with shout of acclamation

And take me home, what joy shall fill my heart!

Then I shall bow in humble adoration

And there proclaim, my God, how great thou art!


Then sings my soul, my Savior God, to Thee: How great Thou art! How great Thou art!


"Nokialaisen" suomennos virrestä:


Oi Herra minun Jumalani, kun minä kunnioittavassa ihmetyksessä

Pohdin kaikkia maailmoja jotka sinun kätesi on luonut:

Minä näen tähdet, minä kuulen jyrisevän ukkosen,

Sinun valtasuuruutesi läpi koko universumin levitettynä!


Kun lävitse metsän ja metsäaukioiden minä vaellan

Ja kuulen lintujen laulavan suloisesti puissa,

Kun minä katselen alas korkeasta vuoren loistosta

Ja kuulen puron ja tunnen leudon tuulenhengen,


Ja kun minä ajattelen että Jumala, Poikaansa säästämättä,

Lähetti Hänet kuolemaan, minä tuskin pystyn sitä käsittämään-

Että ristillä, minun kuormaani mielihyvin kantaen

Hän vuoti verta ja kuoli ottaakseen pois minun syntini!


Kun Kristus saapuu suosionhuutojen kera

Ja vie minut kotiin, niin mikä riemu tuleekaan täyttämään sydämeni!

Silloin minä kumarran nöyrästi palvoen

Ja siellä julistetaan, minun Jumalani, kuinka suuri sinä oletkaan!


Silloin laulaa minun sieluni, sinulle Vapahtajani Jumala: Miten suuri sinä oletkaan! Miten suuri sinä oletkaan!


TBC

lauantai 12. marraskuuta 2011

Tullaanko Iraniin hyökkäämään? – Israelin entinen Mossad-vakoilupäällikkö vastustaa Iraniin hyökkäämistä – Amerikka historian brutaalein imperiumi

Tässä Cutting Edge -ministeriön ja David Bayn arvio nykyisestä Iranin tilanteesta, joka joidenkin arvioiden mukaan saattaa kärjistyä lähitulevaisuudessa alueelliseksi sodaksi, jos Israel tai USA hyökkää Iranin ydinlaitoksia vastaan. David Bay on tuoreessa viikkokirjeessään erittäin skeptinen mahdollisten sotatoimien aloittamisen suhteen Irania vastaan edes juuri julkitulleen IAEA:n raportin perusteella, joka tarkastelee Iranin tämänhetkistä halua kehittää ydinasetta ja sen ydinohjelman sotilaallista puolta. IAEA:n raportti ei eräiden tulkintojen mukaan sisällä savuavaa asetta, vaikka esim. Aamulehti on toista mieltä (Lue http://www.aamulehti.fi/Paakirjoitukset/1194704911072/artikkeli/iran+jai+kiinni+savuava+ase+kadessa.html). Lisäksi Cutting Edge toistelee sitä että Irania suojelee suurvalta Venäjä ja Hesekielin lopunajan profetia, jossa mainitaan Persia (=Iran) Googin (=Venäjä) liittolaisena hyökkäyksessä Israelia vastaan. Käsitystensä tueksi David Bay ottaa esille entisen Mossad-päällikön puheet, joissa Iran ei olisi mikään uhka ja varoitetaan Iran-iskun seurauksista alueelle. Lopuksi eräs kirjoittaja luettelee 10 syytä siihen miksi Amerikka ja sen läntiset liittolaiset tullaan kerran tuomitsemaan imperiumina joka on sortunut maailmanhistorian pahimpiin väärinkäytöksiin. Viikkokirjeen suomensi: Olli R.

------------------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 9.11.2011

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


DVD

I. Sotarumpujen lyönnit Irania vastaan voimistuvat päivä päivältä!

Tämä koko propagandan käyttö luo erityisen päämäärän Globaalille Eliitille.

UUTISKATSAUS: Venäjä antaa jyrkän varoituksen Iraniin hyökkäämistä vastaan, MSNBC News, 7. marraskuuta 2011

”Venäjä ja Iran varoittivat Länttä sotilaallisesta iskusta islamilaista tasavaltaa vastaan maanantaina, sanoen että hyökkäys, joka tähtää maan ydinohjelmaan, johtaisi siviiliuhreihin ja synnyttäisi uusia uhkia globaalille turvallisuudelle.”

”Erilliset kommentit Venäjän ulkoministeriltä Sergei Lavrov’ilta ja Iranin ulkoministeriltä Ali Akbar Salehi’lta kävivät yhteen spekulaation kanssa koskien mahdollista Israelin iskua Iranin ydinlaitoksiin YK:n vahtikoiran raportin julkaisun edellä jonka odotettiin tuovan lisää valoa epäiltyihin sotilaallisiin puoliin Iranin ydinohjelmassa.”

”Salehi puhui Venäjän pääministerin Vladimir Putinin ja muiden valtioiden, jotka kuuluvat Shanghain Yhteistyöjärjestöön (SCO), ministerien rinnalla…”

Nähtävästi, Venäjän pääministeri Putin uskoo että presidentti Obama ei ole kuullut hänen synkästä uhkauksestaan presidentti Bushille huhtikuussa 2003, että Venäjä ei suvaitsisi hyökkäystä Iraniin! Muistatko?

NEWS1802”Has Russia Drawn A Line In The Sand Against The United States? (Onko Venäjä asettanut rajat Yhdysvalloille?)” Lainatkaamme joitakin poimintoja tästä arkistoidusta Headline News -artikkelista. Pankaa merkille tämän uutisraportin päiväys.

UUTISKATSAUS: ”Ei iskuja muihin maihin, Putin varoittaa USA:ta”, Sify News, 12. huhtikuuta 2003, http://news.sify.com/cgibin/sifynews/news/content/news_fullstory_v2.jsp?article_oid=13006297&page_no=1

”Pietari – Venäjän presidentti Vladimir Putin varoitti perjantaina USA-vetoista koalitiota hyökkäämästä muihin maihin verukkeella edistää kapitalistisia ja demokraattisia arvoja kukistettuaan Irakin diktatorisen hallinnon … ’Me emme voi sallia tuon tapahtuvan’, Putin sanoi yhteisessä lehdistötilaisuudessa Saksan liittokansleri Gerhard Schroeder’in ja Ranskan presidentti Jacques Chirac’in kanssa käytyään ensin neuvotteluita heidän kanssaan.”

Muutama vuosi myöhemmin, Putin vei hänen vastustuksensa Lännen sotilaallista hyökkäystä vastaan vielä yhden askeleen pidemmäksi: hän totesi että hyökkäystä Irania vastaan pidettäisiin hyökkäyksenä Moskovaa vastaan. Presidentti Bush ja Israelin pääministeri istuivat selkä suorana ja ymmärsivät varoituksen; ei mitään Lännen sotilaallista iskua ole tapahtunut sittemmin.

Koska ei Washington eikä Tel Aviv halua sotaa Moskovan kanssa, he eivät ole hyökänneet Iranin ydinlaitoksiin. Myöskään he eivät tule koskaan hyökkäämään Iranin ydinohjelmaa vastaan, kokonaisen lauman syitä takia, joista kaikista Cutting Edge on puhunut viimeisten yhdeksän vuoden aikana.

Mutta, perimmäinen syy miksi Iraniin ei tulla hyökkäämään, on se, että maa on muinainen Persia ja Persia luetellaan yhtenä kansakunnista jotka marssivat Venäjän sotajoukkojen kanssa hyökätäkseen Israeliin (Hesekiel 38-39). Onnistunut isku Iranin ydinlaitoksia vastaan on lähes mahdoton, paitsi että se vaatisi niin massiivisen ydiniskun että Iran tuhoutuisi. Sen Israelin vastainen hallinto kaatuisi, asettaen siten Iranin läntiseen vaikutuspiiriin. Tätä ei voi tapahtua, koska maan täytyy olla Lännen vastaisessa vaikutuspiirissä ja liittoutuneena Venäjän kanssa. Ole hyvä ja vietä muutama hetki lukeaksesi kuinka tämä yhdeksänvuotinen propagandaharjoitus on itse asiassa toteuttamassa Hesekielin lukujen 38-39 profetiaa.

NEWS2128 ”Länsimainen painostus on nyt pakottanut Turkin pois Amerikka-mieliseltä vaikutuspiiriltä ja kohti venäläis-iranilaista vaikutuspiiriä! Turkki on nyt asettamassa itsensä Venäjän rinnalle, aivan kuten Hesekielin lukujen 38-39 profetia ennustaa” [Tämä länsimainen painostus tarkoitti lähinnä USA:n Kongressin vaatimusta Turkille että he myöntäisivät Ottomaanien valtakunnan tappaneen melkein miljoona armenialaista vuosina 1915-17. Turkki vain tulistui kansanmurhasyytöksistä, kun Kongressi luonnosteli uutta kansanmurhapäätöslauselmaa. Turkki on sittemmin erkaantunut Lännestä. Suom. huom.]

Voitko nähdä? Tämä propagandan käyttö käytännössä pakottaa Iranin johdon liittoutumaan Venäjän kanssa, aivan kuten Hesekiel 38-39 edellyttää.

Ennen kuin me jätämme tämän aiheen, tarkastelkaamme IAEA:n raportin tilannetta, johon länsivallat laittoivat valtavasti luottamusta juuri eilen, vakuuttuneena siitä että tämä raportti toimittaisi ”savuava ase” -todisteen siitä että Iran olisi hyvin lähellä kehittää ydinasekapasiteetin.

UUTISKATSAUS: Ei mitään savuavaa asetta: IAEA:n Irania koskeva ydinaseraportti menee mönkään, InfoWars, 7. marraskuuta 2011

”USA-Britannia-Israel akseli näyttää saaneen vauhtia suunnitelmilleen ennaltaehkäisevästä iskusta Irania vastaan, sen viimeisimmällä todisteella sodan puolesta joka on naulattuna YK:n vahtikoiran Kansainvälisen Atomienergiajärjestön (IAEA) neljännesvuosittaiseen raporttiin koskien Irania, joka vuodettiin ennalta lehdistölle tänä menneenä viikonloppuna. Washingtonin asiantuntijoiden mukaan, paljon mainostettu ydinaseita koskeva tiedusteluarvio lupasi toimittaa savuavan aseen joka voisi jotenkin muuttua sienipilveksi, mutta itse asiassa, raportti ei sisältänyt mitään muuta kuin tylsiä havaintoja joita on leivottu olemassa olevassa spekulatiivisessa läntisessä sotaa kannattavassa vihjailussa koskien Iranin ydinaseiden kehittämistä.”

Toisin sanoen, IAEA-raportti EI sisältänyt ”savuava ase” -todistetta siitä että Iran olisi hankkimassa itselleen ydinasekapasiteettia noiden venäläisten ydinvoimalaitosten avulla. Tuleeko tämä mieto raportti lopettamaan propagandarummutuksen medialta että Iran on lähellä tulla ydinasevallaksi?

Ei, koska Globaali Eliitti haluaa sinun olevan peloissaan ja suunniltaan ajatuksesta että Lähi-Itä on purkautumaisillaan perusteelliseen sodankäyntiin. Muista mitä Doc Marquis paljasti DVD:llään The Illuminati Is Fulfilling Biblical Prophecy (Illuminati toteuttaa Raamatun profetiaa)”; hän paljasti että uutistapahtumien koko pyyhkäisyn suunnitellaan masentavan sinut ja ajavan sinut loppuun, kunnes sinä tulet vihdoin hyväksymään minkä tahansa muutoksen järjestelmään joka luvataan helpotuksen aikaansaamiseksi.

Oletko sinä lähellä tulla uuvutetuksi tällä lakkaamattomalla mediakampanjalla koskien Iranin ”uhkaa”?

Suomentajan kommentti: IAEA:n tiistainen (8.11.2011) raportti ei ollut niin mieto kuin edellä arveltiin. Esim. Uuden Suomen verkkolehti uutisoi (9.11.2011), että ”Pelottava Iran-totuus sanotaan nyt ääneen” ja ”Aiemmat varovaiset lausunnot on nyt unohdettu ja asiat sanotaan suoraan: Iran pyrkii hankkimaan itselleen ydinaseen.” (Lue http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/117673-pelottava-iran-totuus-sanotaan-nyt-aaneen). Iltalehdessä (9.11.2011) myöskin kerrotaan Iranin toimien viittaavan siihen, että maa on kehittelemässä ydinaseita. Lue http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011110914723229_ul.shtml. Lainaus: ”IAEA:n tietojen mukaan Ulkomaisista tiedustelulähteistä tihkuneiden tietojen mukaan Iran on muun muassa käyttänyt tietokonemallinnusta ydinkärjen suunnitteluun, suorittanut räjähdyskokeita suuressa metallikammiossa sotilasalueella ja hankkinut tietoja ohjustensa varustamisesta ydinkärjillä. Asiantuntijoiden mukaan toimille voi olla muitakin syitä, mutta Iranin ydinhistorian huomioiden niitä voidaan pitää viitteinä ydinaseen kehittelystä. Viitteitä kehitystyön onnistumisesta ei kuitenkaan ole.” Voidaan siis kysyä, mikä olisi se ”savuava ase”, joka säikäyttäisi Israelin ja Yhdysvallat lopullisesti edellä kerrotun uutispaketin jälkeen. Olisiko David Bay (ja InfoWars) sittenkin väärässä vähättelemällä IAEA:n raporttia? Aika näyttää miten Israel ja USA suhtautuvat tähän Iran-raporttiin, jonka perusteella Iranilla on halutessaan valmius ottaa käyttöönsä ydinase kahden seuraavan vuoden kuluessa. Raportin seurauksena Iranin vastaiset uudet kovemmat ydinpakotteet eivät joka tapauksessa menisi läpi YK:n turvallisuusneuvostossa, koska Venäjä ja Kiina vastustavat niitä. Lue http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011111014734752_ul.shtml.


II. Jopa eläkkeellä oleva Israelin Mossad-vakoilupäällikkö myönsi että Iran ei aiheuttaisi mitään uhkaa!!

UUTISKATSAUS: Entinen Mossad-päällikkö Halevy: Hyökkäyksellä Iraniin ’tulee olemaan iskuvaikutus alueelle 100 vuoden ajaksi’, Eurasia Review, 5. marraskuuta 2011

”Ephraim Halevy, entinen Mossad-johtaja, sanoi eilen että Iran ei aiheuta mitään ’eksistentiaalista uhkaa’ Israelille ja tuon hyökkäämisen täytyy todella olla viimeinen keino.”

Myöhemmin, hän totesi että Israelin hyökkäys Iraniin olisi tuhoisaa koko alueelle.

”’Kenen tahansa, joka harkitsee sellaista iskua, pitäisi tajuta että se ei vaikuttaisi suuresti ainoastaan Israeliin, vaan koko alueeseen seuraavien 100 vuoden ajaksi.’ Jos tämä olisi kaikki, jonka Halevy sanoi, se olisi tärkeää, mutta pelkkä näkemysten vahvistuminen ilmaistiin jo vakuuttavasti Meir Dagan’in, lähimmän entisen Mossad-päällikön taholta.”

Nyt me olemme saaneet tietää että Meir Dagan antoi myös samanlaisen lausunnon.

Iran EI aiheuta mitään uhkaa Israelille. Sen tähden, jätä nämä propagandapuheet omaan arvoonsa!

Kuinka minä voin olla niin varma siitä että Iran ei nyt yritä kehittää ydinaseita?

Cutting Edge raportoi kesäkuussa 2002, että Iran omisti jo ydinkärkiä, hankittuaan niitä Pakistanista. Lisäksi, Iranilla oli kyky iskeä minne tahansa alueella, koska se hankki ohjukset Pohjois-Koreasta! (Lue kaikki yksityiskohdat uutisesta NEWS2120, otsikolla, ”Ydinaseistettu Iran vs. Ydinaseistettu Amerikka: Kumpaa maailman tulisi pelätä?”)

Koska Iran on omistanut ydinkärkiä vuodesta 2002 lähtien, tämä koko uhkausten ja vastauhkausten virta on yksinkertaisesti harjoitusta sekä tuloksettomuudesta että propagandasta.

Mitä Adolf Hitler sanoi?

”Kerro tarpeeksi iso valhe ja riittävän usein ja ihmiset tulevat uskomaan sinua.”


 

III. Eräs kirjoittaja uskoo että Amerikan käyttäytyminen 9/11-iskuista lähtien on jo asettanut meidät ”kaikkein brutaaleimpaan” kategoriaan koko maailmanhistoriassa!

UUTISKATSAUS: 10 syytä sille että Amerikka tullaan tuomitsemaan brutaaleimpana imperiumina maailmanhistoriassa, Activist Post News, 7. marraskuuta 2011

”Mutta kuitenkin, tämä pelkkä käsite oikeasta ja väärästä menee sekaisin poikkeavilla aatteilla uskonnon, isänmaallisuuden, taloussysteemien ja monien muiden osastojen suhteen. ’Oikeutettu sota’ -sääntö on murentunut imperiumien tavoitteiden alla läpi historian. Amerikan johtama anglosaksinen imperiumi ei ole mikään poikkeus. Tämä imperiumi on ollut brutaalisti valloittamassa ja kolonisoimassa maa-alueita Rooman valtakunnan romahduksesta saakka. Kuitenkin, se on saanut vain amerikkalaiset kasvot viimeisimmällä vuosisadalla.”

”… kun pöly laskeutuu ja moraalin historiaa kirjoitetaan, Amerikkaa ja sen läntisiä kumppaneita tullaan todennäköisesti tarkastelemaan brutaaleimpana imperiumina historiassa. Tässä ovat kymmenen syytä miksi tämä on jo asianlaita:

1) Diktaattoreiden tukeminen

2) Ennaltaehkäisevien sotien aggressio

3) Kidutus: Kiduttaminen ei ole koskaan ollut hyväksyttävää niiden taholta jotka tavoittelevat korkean moraalin järjestystä globaalissa yhteisössä. Natseja ja japanilaisia sotilaita tuomittiin syyllisiksi ja teloitettiin osallistumisesta täsmälleen samoihin kidutustekniikoihin jotka Amerikka on määritellyt uudelleen ’parannetuksi kuulusteluksi’.” [Esim. jenkkien harrastama vesikidutus (waterboarding), Suom. huom.]

4) Toisinajattelun tukahduttaminen

5) Habeas Corbus -menettelyn poistaminen: Sano hyvästit käsitteelle olla syytön kunnes osoitetaan syylliseksi, oikeudelle kohdata syytteet ja sinun syyttäjäsi, sekä oikeudelle vapaasta ja reilusta oikeudenkäynnistä.

6) Kansalaisten salamurhaaminen: Näin juuri. Ei mitään tuomaria, ei tuomiota; suoraan vain teloitukseen. Amerikka on asettanut vielä yhden ennakkotapauksen heidän tyrannimaisessa etenemisessään kohti hirmuvaltaa kun he avoimesti salamurhasivat Amerikan kansalaisen ja hallinnon syntipukin, Anwar al-Awlakin, sekä hänen teini-ikäisen poikansa epäiltynä terrorismista. Paul Craig Roberts valittaa, ”Nyt USA:n hallinto ei ainoastaan saa kaapata USA:n kansalaista ja sulkea häntä vankilaan hänen elämänsä loppuun saakka esittämättä koskaan todisteita ja onnistumatta saamaan tuomiota syylliseksi, vaan se voi myös ampua hänet kylmäverisesti kadulle tai räjäyttää hänet miehittämättömän lennokin avulla.”

7) Luvattomat sodat käyttäen miehittämättömiä ilma-aluksia (Unauthorized Drone Wars)

8) Joukkotuhoaseiden käyttö: Kuinka ironista onkaan se että maailmanpoliisi joukkotuhoaseille on ainoa maa joka käyttää niitä massiivisessa mittakaavassa. Yhdysvallat on rekisterissä kemiallisten, biologisten ja jopa ydinaseiden käytöstä. Atomipommien pudottamisesta Hiroshimaan ja Nagasakiin 2. maailmansodassa, Monsato-yhtymän Agent Orange -kemikaalin käyttöön Vietnamissa, köyhdytetyn uraanin käyttöön Afganistanissa ja Irakissa, Amerikka vain tuomitsee itsensä puhuessaan joukkotuhoaseiden pahoista vaikutuksista.

9) Maailman suurin huumediileri

10) Maailman reservivaluuttavankeus (World Reserve Currency Prison): Vaikkakin joukkovelka-aseet (Weapons of Mass Debt) on väkivallaton muoto imperiumin laajentamisesta, se on ehkäpä brutaalein ja tehokkain muoto kontrollista.” [Esim. Kiina, joka omistaa suunnattomasti USA:n dollaripohjaisia valtion velkakirjoja, on pakotettu tukemaan USA:ta, sillä muutoin sen velkapaperit kävisivät arvottomiksi jos Amerikka romahtaisi taloudellisesti. Kiina on sidoksissa Yhdysvaltoihin, samoin kuin Eurooppakin, jotka rikastuvat Yhdysvaltoihin menevän kauppaviennin avulla. Suom. huom.]

Koko Bushin presidenttiyden kahdeksan vuoden aikana, me valitimme että hän ja hänen kenraalinsa purkivat systemaattisesti Perustuslakia toimillaan. Nyt, me tunnumme pääsevän lähelle agendaa tukahduttavimmasta diktatorisesta hallinnosta maailmanhistoriassa.

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com