Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 3. marraskuuta 2015

Last Trumpet Newsletter -- Marraskuu 2015

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta marraskuun 2015 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXIV    Issue XI    November 2015

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Miten meillä voisi olla parempi maa?
(How Can We Have A Better Country?)

”Uskossa nämä kaikki kuolivat eivätkä luvattua saavuttaneet, vaan kaukaa he olivat sen nähneet ja sitä tervehtineet ja tunnustaneet olevansa vieraita ja muukalaisia maan päällä. Sillä jotka näin puhuvat, ilmaisevat etsivänsä isänmaata. Ja jos he olisivat tarkoittaneet sitä maata, josta olivat lähteneet, niin olisihan heillä ollut tilaisuus palata takaisin; mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.”

Hebrealaiskirje 11:13-16

”Sillä ei meillä ole täällä pysyväistä kaupunkia, vaan tulevaista me etsimme.”

Hebrealaiskirje 13:14

”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa.”

Ilmestyskirja 21:1-3

”Hurskaitten enentyessä kansa iloitsee, mutta jumalattoman hallitessa kansa huokaa.”

Sananlaskut 29:2


Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme tämän nykymaailman turmeltunutta luonnetta. Tällä hetkellä, ne meistä, jotka asumme Amerikan Yhdysvalloissa, ymmärrämme liiankin hyvin millaista on asua maassa, joka kärsii moraalittomasta johtajuudesta. Meidän presidenttimme Barack Obaman teot ovat turhauttaneet useimmat konservatiiviset amerikkalaiset hänen lukuisilla toimeenpanomääräyksillään (executive orders), ilmastonmuutosohjelmallaan, Planned Parenthood'in mainostamisellaan, sekä horjumattomalla tuellaan samaa sukupuolta oleville avioliitoille. Tällaisten liberaalien arvojen edistäminen saa ihmiset joskus harkitsemaan muuttamista pois Yhdysvalloista kokonaan ja etsimään maata, missä tällaista jumalattomuutta ei ole. Silti elämme turmeltuneessa maailmassa, joka menee jatkuvasti huonompaan suuntaan. Sellaisen vähän turmeltuneen maan löytäminen voi osoittautua melko vaikeaksi yritykseksi.

Ei ole harvinaista kuulla turhautuneiden amerikkalaisten uhkaavan siirtyä meidän naapurimaahamme pohjoiseen, Kanadaan. Kuitenkaan Kanada ei ole konservatiivisten arvojen linnake myöskään, ja äskettäin valittu uusi pääministeri ehdottaa, että liberaalit periaatteet tulevat ohjaamaan maata lähitulevaisuudessa. Lokakuun 19. päivänä 2015, Justin Trudeau, joka on Kanadan liberaalipuolueen johtaja, valittiin Kanadan pääministeriksi. 43-vuotias mies, joka on entisen pääministerin Pierre Trudeau'n poika, (1) on häijysti liberaali mies, joka tukee samaa sukupuolta olevien avioliittoja ja ehdottomasti rakastaa aborttia. Itseasiassa, Trudeau'n tuki abortille on niin äärimmäistä, että hänen mielestä rajoittamattomien aborttien pitäisi olla saatavilla naisille jopa vauvan syntymähetkeen saakka. (2) Hän on myös määrännyt, että kun kyse on abortista, kaikkien hänen liberaalipuolueen jäsenten täytyy olla ”valinnan puolesta (pro-choice)”. ”Olen tehnyt selväksi, että tulevien ehdokkaiden on oltava täysin siinä käsityksessä, että heidän odotetaan äänestävän pro-valintaa koskien jokaista lakiesitystä”, Trudeau sanoi vuonna 2014. (3) Maaliskuussa 2015, Trudeau antoi samanlaisen lausunnon ja häntä siteerattiin sanomasta, ”Kanada, jonka tunnemme tänään, on käsittämätön ilman laajasti saatavilla olevaa syntyvyyden säännöstelyä ja valinnan laillistamista... Tarkennus tästä. Liberaaleille, naisen oikeus hallita kehoaan on tärkeämpää kuin lainsäätäjän oikeus rajoittaa naisen vapautta äänestämisellään. Parlamentin jäsenillä, jotka ovat eri mieltä, on muita vaihtoehtoja. He voivat istua sitoutumattomina tai konservatiiveina.” (4) Homoseksuaaliseen elämäntapaan liittyen, Trudeau sanoi heinäkuussa 2013 julkaistussa videossa, ”Liberaalipuolue katsoo, että seksuaalivähemmistöjen (LGBTTQ eli lesbot, homot, biseksuaalit, transut, kaksi-henkiset (two-spirit), ja pervot (queer)) oikeuksien edistäminen on etusijalla, ja me toivomme, että liityt meihin osallistumalla tähän tärkeään työhön... Täällä Kanadassa, meidän ansioluettelo LGBTTQ -oikeuksien johtajana tunnustetaan maailmanlaajuisesti ja liberaalit ovat ylpeitä meidän työpanoksesta.” (5) Hämmästyttävää kyllä, Justin Trudeau on jopa ilmaissut ihailua Kiinan kommunistiselle diktatuurille. Puheessaan marraskuun 15. päivänä 2013 Trudeau sanoi, ”Minulla tosiaankin on jonkin tason ihailua Kiinaa kohtaan, koska heidän perusdiktatuurinsa sallii heidän todella kääntää taloutensa ympäri ja sanoa, että meidän täytyy ryhtyä vihreiksi vähitellen, meidän on alettava, sinä tiedät, investoida aurinkoenergiaan.” (6) Kenties hänen mieltymyksensä kommunistiseen diktatuuriin ei ole yllättävää, ottaen huomioon sen seikan, että Justin'in isä, edesmennyt Pierre Trudeau, piti yllä elinikäistä ystävyyttä Kuuban entisen diktaattorin Fidel Castro'n kanssa. (7)

Kumma kyllä, vanhemman Trudeau'n näkemykset abortista olivat aika erilaiset hänen poikaansa verrattuna. Vaikka Pierre Trudeau oli hyvin liberaali ja teki paljon laajentaakseen abortteja Kanadassa, niin kommentit, joita hän menneisyydessä teki, viittaavat siihen että hänellä oli ristiriitaisia tunteita asiasta ja tiesi, että abortti on väärin. ”Tiedätkö, jossain vaiheessa sinä olet tappamassa elämää kohdussa itsepuolustukseksi – minkä vuoksi? Äidin terveyden takia vai hänen onnellisuutensa vai hänen sosiaalisten oikeuksiensa vai hänen etuoikeutensa ihmisenä takia. Minusta hänen pitäisi vastata tähän ja selittää. Nyt, pitäisikö vastaus olla kolmelle lääkärille tai yhdelle lääkärille tai papille tai piispalle tai hänen anopillensa, niin silti se on kysymys jonka saattaisit haluta esittää. … Onko sinulla oikeus oman ruumiisi ylitse – se on sinun ruumiisi. Mutta kohtu ei ole sinun ruumiisi; se on jonkun muun ruumis. Ja jos sinä surmaat sen, sinun täytyy selittää”, sanoi Pierre Trudeau vuonna 1972. (8)

Epäilemättä, Justin Trudeau'n nousu on huono uutinen konservatiiveille jotka asuvat Kanadassa. On myös mielenkiintoista huomata, että hän on jesuiittojen kouluttama roomalaiskatolinen. Lokakuun 20:ntenä 2014, Trudeau sanoi, ”Sellaisena, joka kasvatettiin roomalaiskatoliseksi ja joka kävi jesuiittakoulua, minä ymmärrän, että se on vaikeaa syvän vakaumuksen omaaville ihmisille asettaa vakaumuksensa syrjään kanadalaisten palvelemiseksi jotka eivät ehkä jaa noita uskomuksia. Mutta minulle, tämä on sitä mistä liberalismissa on kyse. Siinä on ideana, että yksityinen usko, vaikka sitä pitäisi arvostaa ja kunnioittaa, eroaa perustavanlaatuisesti julkisesta virantoimituksesta.” (9)

Kun me katsomme ympärillemme tässä maailmassa, tulee nopeasti selväksi, että jokaisella maalla on oma ainutlaatuinen ongelmavyyhtinsä. Ne, jotka etsivät täydellistä maata, eivät koskaan löydä sellaista täältä maapallolta. Kuitenkin Hebrealaiskirjeen 11. luvussa meille kerrotaan monista uskollisista Jumalan palvelijoista, jotka pyrkivät parempaan maahan. Hebrelaiskirjeen jae 11:16 sanoo meille, ”Mutta nyt he pyrkivät parempaan, se on taivaalliseen. Sentähden Jumala ei heitä häpeä, vaan sallii kutsua itseään heidän Jumalaksensa; sillä hän on valmistanut heille kaupungin.” Ilmestyskirjan luvussa 21:1-3 meille kerrotaan lisää tästä ihanasta kaupungista paremmassa maassa. Nämä jakeet kertovat meille, ”Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole. Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu. Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa.” Ihmiset, jotka elävät tässä kaupungissa, uudessa Jerusalemissa, ovat niitä, jotka rakastavat Jumalaa ja noudattavat Hänen Sanaansa. Jos haluat asua paremmassa maassa, minä kehotan sinua vihkimään elämäsi Jumalalle ja antamaan Hänelle sydämesi.

Meneekö Yhdysvallat parempaan päin vuoden 2016 vaalien jälkeen? (Will The United States Improve After The 2016 Election?)

On ollut paljon turhautumista täällä Yhdysvalloissa, erityisesti konservatiivisten ihmisten joukossa, tammikuusta 2009 lähtien, jolloin Barack Obama aloitti ensimmäisen kautensa presidenttinä. Tuosta saakka monet ihmiset ovat innokkaasti odottaneet hänen lähtöään siinä toivossa, että hänen seuraajansa tuo tervetulleita muutoksia ja parannuksia Amerikkaan. Loppujen lopuksi, kuinka kukaan voisi olla huonompi kuin Barack Obama presidenttinä? Silti, kun tutkin nykyistä potentiaalisten presidenttien joukkoa vuoden 2016 vaaleja silmälläpitäen, minun on sanottava, että ne, joita pidetään neljänä kärkiehdokkaana, eivät herätä luottamusta.

Nykyinen republikaanipuolueen ennakkosuosikki ei ole kukaan kuin kuuluisa bisnesmoguli ja tosi-TV tähti Donald Trump. Hiljattaisen mielipidekyselyn mukaan, joka julkaistiin lokakuun 25. päivänä 2015 Associated Press'in toimesta, Trump'ia pidetään kaikkein valituksi-kelpaavimpana ehdokkaana kun seitsemän 10 republikaanisesta ja oikealle kallellaan olevasta äänestäjästä sanoo, että hän voisi voittaa vaalit. (10) Silti uskon, että on hyviä syitä epäillä, josko Donald Trump on edes konservatiivi. Ei kovin kaukana menneisyydessä, Trump oli rekisteröity demokraatti, joka väitti olevansa aborttikysymyksessä pro-valinnan kannalla, ”hyvin liberaali” kun kyse on terveydenhuollosta, ja oli merkittävien liberaalien poliitikkojen, kuten Hillary Clinton'in, kannattaja. (11) Itseasiassa, Trump on lahjoittanut rahaa Clinton'ille useaan otteeseen, käsittäen 100,000 dollarin lahjoituksen Clinton-säätiölle. (12) Kun häneltä kysyttiin tuollaisista lahjoituksista, Trump puolusti tekojaan sanomalla, että tällaiset lahjoitukset olivat järkeviä, koska ”jokainen on demokraatti” New Yorkin osavaltiossa. ”Joten, mitä aion tehdä, edistääkseni republikaaneja? Aionko ylipäätään osallistua, tarkoitan yhtä asiaa, en ole tyhmä. Aionko osallistua republikaanina koko elämäni ajan kun he saavat, he käyvät jotakin demokraattia vastaan. Ja enin mitä he voivat saada on yksi prosentti äänistä”, Trump totesi. (13) Toisessa tilaisuudessa, puhuessaan vastaehdokkaalleen Rand Paul'ille, Trump ilmoitti, että hänen poliittiset lahjoituksensa demokraateille mahdollistivat hänet keräämään suosiota heiltä. ”Hillary Clinton, jota pyysin häihini, ja hän tuli niihin. Hänellä ei ollut valinnanvaraa, koska olen antanut hänen säätiölle”, Trump selitti. Hän jatkoi myöhemmin sanoen, ”Annoin monille ihmisille ennen tätä. Kun he kutsuvat, minä annan. Ja tiedätkö mitä? Kun minä tarvitsen jotakin heiltä kaksi vuotta myöhemmin, kolme vuotta myöhemmin, kutsun heidät. He ovat siellä minua varten.” (14) Tässä vaiheessa meidän pitäisi kysyä itseltämme, kuulostaako tämä nuhteettomalta mieheltä, vai pikemmin mieheltä, joka on valmis tukemaan ketä tahansa valta-asemassa olevaa, jos se tarkoittaa sitä, että hän voi käyttää heitä hyväksi saadakseen suosiota ja päästäkseen eteenpäin elämässä.

Nykyisissä gallupeissa toiseksi sijoittunut republikaaniehdokas tällä hetkellä on entinen neurokirurgi Benjamin Carson. Epäilemättä, Carson on etevä mies, ja hän on toisinaan sanonut asioita, joista olen samaa mieltä. Kuitenkin minusta on masentavaa, että Tri. Carson'in mielestä rokotusten pitäisi olla pakollisia kaikille. CNN:n helmikuussa 2015 julkaiseman raportin mukaan, Tri. Carson totesi, ettei tulisi olla uskonnollisia tai filosofisia poikkeuksia rokotuksiin, vaikka useimmat osavaltiot eivät tällaisia vapautuksia myönnäkään tällä hetkellä. (15) Tohtori edelleen selitti asemaansa artikkelissa, jonka julkaisi The Washington Times helmikuun 10. päivänä 2015. ”Olen pieni hallinnon henkilö, ja vastustan suuresti hallituksen tunkeutumista kaikkeen. Silti on tarpeellista, että teemme eron niiden asioiden välillä jotka ovat tärkeitä ja niiden asioiden, jotka vain tungettelevat meidän perusyksityisyyteemme. Harkinta siinä, osallistutko lapsuuden rokotuksiin, olisi yksilöllinen valinta, jos yksilöt olisivat ainoat joihin vaikutettaisiin, mutta kuten edellä mainitsin, lapsemme ovat osa laajempaa yhteisöä. Kukaan meistä ei elä eristyksissä. Päätöksesi ei vaikuta vain sinuun – se vaikuttaa myös meihin muihin amerikkalaisiin.” (16) Riippumatta siitä, miten voisi tuntea rokotteiden tehokkuudesta, jokaisella vanhemmalla ja jokaisella aikuisella tulisi olla oikeus hyväksyä tai hylätä rokotettavaksi tuleminen. Jos hallitus voi pakottaa meidät vastaanottamaan rokotukset, niin mikä voisi olla seuraava askel? Mitä jos he ilmoittavat, että jokaisen amerikkalaisen pitäisi ottaa mikrosiru oikeaan käteensä tai otsaansa yhteiskunnan edun vuoksi? Lisäksi se on todennettavissa, että abortoitujen sikiöiden soluja on käytetty monien rokotteiden kehittämisessä. Itseasiassa, erään solulinjan alkuperä, jota käytettiin rokotteiden kehittämiseen, kuvattiin miehen nimeltä Tri. Stanley Plotkin toimesta, joka sanoi, ”Tämän sikiön valitsi Tri. Sven Gard, erityisesti tätä tarkoitusta varten. Molemmat vanhemmat ovat tiedossa, ja valitettavasti jutun kannalta, he ovat naimisissa keskenään, yhä elossa ja hyvinvoivia, ja asuvat Tukholmassa, oletettavasti. Abortti tehtiin, koska he kokivat, että heillä oli liian monta lasta. Ei ollut mitään sukusairauksia kummankaan vanhemman historiassa, ja ei mitään syöpähistoriaa, erityisesti perheissä. (17) Selvästi, on olemassa oikeutettu eettinen syy olla vastaanottamatta rokotuksia.

Valitettavasti se on hyvin todellinen mahdollisuus, että seuraava Yhdysvaltain presidentti voi olla ei kukaan muu kuin Hillary Rodham Clinton. Nykyistä ennakkosuosikkia demokraattien presidenttiehdokkaaksi tuetaan voimakkaasti vapaamielisten ihmisten taholta joka puolella huolimatta siitä, että hän on osoittanut olevansa petollinen ja paha nainen. Yhdessä lausunnossa, jota olin aiemmin lainannut tämän uutiskirjeen aiemmassa numerossa, Hillary Clinton sanoi, ”Lakeja on tuettava resursseilla ja poliittisella tahdolla. Ja syvälle juurtuneita kulttuurisia malleja, uskonnollisia ja rakenteellisia vinoutumia on korjattava. Tämä lainaus mielessämme, ei ole epäilystäkään, että hän pyrkii määräämään tahtonsa kansan ylle, jos hänestä joskus tulee presidentti.

Todisteet myöskin osoittavat, että entinen ulkoministeri on ammattivalehtelija. Syyskuun 11. päivänä 2012 Libyassa Yhdysvaltojen Benghazi'n suurlähetystöön kohdistuneen terroristihyökkäyksen jälkimainingeissa Hillary Clinton valehteli hyökkäyksen syystä ja totesi, että sen taustalla oli islaminvastaisen videon julkaiseminen videonjakamisverkkosivustolla nimeltä YouTube. Silti samana syyskuun 11. päivän iltana 2012, Clinton lähetti sähköpostiviestin Egyptin pääministerille jossa todettiin, ”Me tiedämme, että iskulla Libyassa ei ollut mitään tekemistä elokuvan kanssa. Se oli suunniteltu hyökkäys, ei protesti.” Tämä väkivaltainen hyökkäys vaati Yhdysvaltain suurlähettilään Christopher Stevens'in, merivoimien SEAL-sotilaiden Tyrone Woods'in ja Glen Doherty'n, sekä tietohallintajohtaja Sean Smith'in henget. (19) Toisessa tapauksessa, Clinton valehteli ns. taloudellisista kamppailuista joista hän ja hänen aviomiehensä saivat kärsiä sen jälkeen kun Bill Clinton jätti Valkoisen Talon vuonna 2001. Puhuessaan haastattelussa Diane Sawyer'in kanssa ABC-kanavalla, Clinton sanoi, ”Sinulla ei ole syytä muistaa, mutta tulimme ulos Valkoisesta Talosta ei vain täysin rahattomina, vaan hyvin velkaisina. Meillä ei ollut rahaa, kun menimme sinne, ja me kamppailimme resurssien kokoamiseksi talojemme kiinnityksiä ja Chelsea'n koulutusta varten. Se ei ollut helppoa.” (20) Huomattakoon kuitenkin, että Clintonit ostivat kodin Chappaqua'sta, New Yorkista, 1.7 miljoonan dollarin kauppahintaan vuonna 1999. Seuraavana vuonna 2000, he ostivat kakkoskodin Washington D.C:stä 2.85 miljoonan dollarin kauppahintaan. (21)

Vielä yksi henkilö, joka pyrkii demokraattipuolueen presidenttiehdokkaaksi, on mies nimeltään Bernie Sanders. Vaikka hän on teknisesti sitoutumaton, tämä senaattori Vermontin osavaltiosta kuuluu demokraattipuolueen ydinryhmään. Kuten on käynyt ilmi, hän on myös sosialisti, seikka, jonka hän myöntää avoimesti. Itseasiassa, raportti, joka julkaistiin lokakuun 18. päivänä 2015, väittää, että Sanders aikoo pitää ”merkittävän” puheen demokraattisesta sosialismista selittääkseen poliittista oppiaan kansalle. ”Mielestäni on paljon ihmisiä jotka, kun kuulevat sanan 'sosialisti', tulevat hyvin, hyvin hermostuneiksi”, Sanders sanoi. Hän myöhemmin jatkoi sanoen, ”Se, mitä me luultavasti teemme aluksi, on järjestää merkittävä puhe ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa määritelläksemme tarkasti mitä tarkoitan demokraattisella sosialismilla. Minulle demokraattinen sosialismi tarkoittaa demokratiaa. Se merkitsee hallinnon luomista joka edustaa meitä kaikkia, ei vain maan rikkaimpia asukkaita.” Sanders ehdotti sitten, että Yhdysvaltojen täytyy jäljitellä sosialistisia järjestelmiä joita löytyy sellaisista valtioista, kuten Norja, Tanska, ja Ruotsi. ”Ne eivät ehkä ole kovinkaan tuttuja joidenkin hyvin positiivisten käytäntöjen kanssa joita nuo hallitukset ovat kehittäneet keskiluokkaa ja työssäkäyviä perheitä varten. Joten luulen, että tuo on keskustelu joka meidän on käytävä”, Sanders totesi. (22) Yksi seikka, jonka Sanders laiminlyö kertoakseen ihmisille, kuitenkin, on se, että sosialistisilla hallinnoilla on erittäin korkeat verot. Itseasiassa, skandinaavisella Tanskan valtiolla suurin henkilökohtainen tuloveroaste on huikeat 60.2 prosenttia. Tätä veroastetta sovelletaan kaikkiin tuloihin, jotka ylittävät sen kuukausiansion, joka vastaa 55,000 Yhdysvaltain dollaria. (23) Hämmästyttävää kyllä, Bernie Sanders on kerännyt huomattavan määrän tukea, varsinkin nuorilta, jotka on saatu uskomaan, että sosialismi on hyvä. Kuitenkin, minä olisin mieluummin ottamatta vastaan hallinnon huolenpitoa minusta, ja en halua valtion kontrolloivan tuotantovälineitä maassani, mikä on täsmälleen sitä, mitä tapahtuu sosialistisessa yhteiskunnassa. [Olen täysin eri mieltä Samuelin kanssa tästä pohjoismaisesta yhteiskuntamallista. On hyvä että valtio huolehtii jotenkin köyhistä ja vähäosaisista eikä jätä heitä täysin heitteille kerjäämään kadulle Yhdysvaltojen kapitalistisen järjestelmän mukaisesti, joka ei ole raamatullinen kylmyydessään ja välinpitämättömyydessään. Jokaisen ei tarvitse olla oman onnensa seppä, kuten mammonaa palvovassa jenkkilässä. Pohjoismainen hyvinvointivaltio on paras ja armollisin yhteiskuntajärjestelmä maailmassa. Suom. huom.]

Onneksi Jumalan lapsina ymmärrämme, että se on paljon parempi asettaa uskonsa Jumalaan kuin ihmiseen. Sillä kuten meille kerrotaan Psalmissa 118:8, ”Parempi on luottaa Herraan, kuin turvata ihmisiin.” Lopulta, riippumatta siitä, kuka valitaan, Jumala on vielä valtaistuimellaan ja Hän ei koskaan petä meitä.

Maahanmuuttokriisi Euroopassa! (A Migrant Crisis In Europe!)

Tässä maailmassa jossa elämme tänään, vaikuttaa siltä, että on aina jonkinlainen kriisi käynnissä. Tällä hetkellä, se, mikä on tullut tunnetuksi ”maahanmuuttokriisina”, aiheuttaa suuria vaikeuksia Euroopassa. Tätä kirjoitettaessa, 705,251 pakolaista ja maahanmuuttajaa on ylittänyt Välimeren ja saapunut Eurooppaan tänä vuonna. (24) Näistä maahanmuuttajista, 53 prosenttia on peräisin sodan runtelemasta Syyriasta, 18 prosenttia on saapunut Afganistanista, ja 6 prosenttia on tullut Irakista. (25)

Kun suuria pakolaisleirejä nousee kaikkialla Euroopassa, monet paikalliset kamppailevat löytääkseen asianmukaisen majoituksen heille. Tähän sisältyy Calais'in kaupunki Ranskassa, missä 6,000 maahanmuuttajaa asuu nyt teltoissa. Vaikka 750 poliisia on lähetetty leirille pitämään yllä järjestystä, kaupungin pormestari on esittänyt, että enemmän turvallisuushenkilöstöä on tarpeen. ”Ehkä armeijan pitäisi tulla vahtimaan paikkaa”, sanoi pormestari Natacha Bouchard. (26) Samaan aikaan, maahanmuuttajien virtaus Ruotsiin on ollut ennennäkemätöntä. ”Nykyiseltä pakolaistilanteelta puuttuu vastaavuus nykyaikana. Näemme ihmisten kirjaimellisesti kävelevän Euroopan halki”, sanoi Anders Danielsson, joka on Ruotsin maahanmuuttoviraston pääjohtaja. On arvioitu, että 190,000 maahanmuuttajaa saapuu Ruotsiin tänä vuonna uuden 170,000 pakolaiserän seuratessa vuonna 2016. (27) Myöskin Saksasta on tullut koti monille maahanmuuttajille, joista arviolta 42,000 asuu yhä teltoissa juuri kun talvi lähestyy. Tästä on tullut suuri huolenaihe Saksan viranomaisille. ”Ehdottomasti, voimme selviytyä tästä. Mutta voit kuvitella pahimman skenaarion, jossa meillä on mellakoita talven yli. Ja se voisi muuttaa mielialan”, sanoi viranomainen, joka pysytteli nimettömänä. (28)

Suurta osaa muuttoliikkeestä Eurooppaan on vauhditettu käynnissä olevalla sisällissodalla Syyriassa. Kuten oli odotettavissa, useimmat näistä ihmisistä ovat muslimeja. Johtuen tästä tosiasiasta, islamilainen väestö Euroopassa kasvaa eksponentiaalisesti tulevina päivinä ja sillä on potentiaalia aiheuttaa merkittäviä muutoksia kulttuurimaisemaan tuolla alueella maailmassa. Itseasiassa, Saudi-Arabia on tarjoutunut rakentamaan kaksisataa moskeijaa Saksaan pakolaisia varten, jotka ovat saapuneet sinne. (29) Varoituksia on myös noussut pintaan, jotka osoittavat, että jotkut Eurooppaan saapuvat maahanmuuttajat ovat terroristiryhmän nimeltä Islamilainen Valtio tai ISIS jäseniä, joka on aiheuttanut tuhoa Irakissa ja Syyriassa. ”Sinulla voi olla, sanokaamme, kaksi prosenttia, jotka ovat radikaaleja. Se on enemmän kuin tarpeeksi”, totesi Elias Bou Saab, opetusministeri Libanonissa. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Kun Libanonin armeijan sotilaita siepattiin Libanonissa, niin ihmiset, jotka kidnappasivat heidät, tulivat pakolaisleireiltä. He sieppasivat sotilaat ja veivät heidät vuorille.” (30) Huomautettakoon tässä, että Obaman hallinto suunnittelee sallivansa 10,000 Syyrian pakolaisen tulemisen Yhdysvaltoihin. Tällainen hanke voi osoittautua vaaralliseksi, ja Yhdysvaltain hallinnon viranomaiset ovat varoittaneet, ettei ole idioottivarmaa tapaa varmistaa, että jotkut näistä pakolaisista eivät saavu vihamielisin aikomuksin. ”Hyvä uutinen on, että olemme parempia seulonnassa kuin olimme kahdeksan vuotta sitten. Huono uutinen on se, että ei ole riskitöntä prosessia”, sanoi Kotimaan turvallisuusviraston johtaja Jeh Johnson. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Meillä voi olla joku, joka ei näy tutkallamme, ja joku, joka voi halutessaan tehdä jotakin pahaa päästyään tänne. Voimme vain suorittaa kyselyä siitä tiedosta mitä olemme keränneet, joten jos joku ei ole väreillyt lammikossa, voimme tarkistaa tietokannoistamme kunnes lehmät tulevat kotiin, mutta meillä ei ole mitään rekisteriä tuosta henkilöstä.” (31) On käynyt selväksi, että elämme ajassa, joka on täynnä vaaroja joka puolelta. Meidän on edelleen valvottava ja rukoiltava.

Lisää hulluutta tiedeyhteisöltä! (More Foolishness From The Scientific Community!)

Psalmista 14:1 löydämme seuraavan julistuksen, ”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa".” Hämmästyttävää kyllä, tiedemiehet ovat viime päivinä tehneet tutkimusta, johon sisältyy kokeita, joita suoritettiin henkilöillä sen näkemiseksi voitaisiinko heidän uskoaan Jumalaan vähentää. Kokeisiin, jotka suorittivat tutkijat York'in yliopistosta Yhdistyneessä Kuningaskunnassa ja Kalifornian yliopistosta Los Angeles'issa, kuului magneettisen voiman käyttö suunnattuna suoraan heidän testihenkilöidensä aivojen takimmaisiin sisäpuolisiin otsalohkon aivokerroksiin (posterior medial frontal cortexes of participants' brains). Kokeiden suorittamisen jälkeen, pääteltiin, että usko Jumalaan heidän testihenkilöidensä joukossa väheni 32.8 prosentilla. (32) Yksi tiedemiehistä, joka oli vastuussa tutkimuksesta, kuvaili heidän menettelyjä. ”Halusimme selvittää onko aivojen alue, joka yhdistetään konkreettisten ongelmien ratkaisuun, kuten siitä päättämiseen miten siirtää omaa kehoa esteen voittamiseksi, myöskin mukana abstraktien ongelmien ratkaisemisessa, joita käsitellään ideologian avulla. Päätimme muistuttaa ihmisiä kuolemasta, koska aikaisempi tutkimus on osoittanut, että ihmiset kääntyvät uskontoon saadakseen lohtua kuoleman edessä. Kuten oli odotettua, huomasimme, että kun me kokeellisesti sammutimme takimmaiset sisäpuoliset otsalohkon aivokerrokset, ihmiset olivat vähemmän taipuvaisia tavoittelemaan lohdullisia uskonnollisia ajatuksia huolimatta siitä, että heitä on muistutettu kuolemasta”, totesi Tri. Keise Izuma York'in yliopistosta. (33) Voi vain ihmetellä, miksi tiedemiehet olivat inspiroituneita suorittamaan tällaisia kokeiluja alun alkaenkaan. Minusta on mielenkiintoista, että menettely, joka tahallisesti häiritsee ihmisaivojen luonnollisia impulsseja, tai toisin sanoen, aiheuttaa tilapäisen aivovaurion, voi johtaa menetykseen Jumala-uskossa.

Lopuksi, minä kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa säilyttämään fokuksensa Jumalassa. Hänessä me löydämme voimaa ja turvaa kaikesta synnistä ja pahuudesta tässä maailmassa. Sillä kuten me luemme Psalmista 62:5-8, ”Odota yksin Jumalaa hiljaisuudessa, minun sieluni, sillä häneltä tulee minun toivoni. Hän yksin on minun kallioni, minun apuni ja turvani: en minä horju. Jumalassa on minun apuni ja kunniani. Minun väkevyyteni kallio, minun turvani on Jumala. Turvatkaa häneen joka aika, te kansa; vuodattakaa hänen eteensä sydämenne. Jumala on meidän turvamme. Sela.”

Kiitokset kaikille teille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Arvostamme teidän ystävällisyyttänne ja rukoilemme, että Jumala siunaa teitä. Jos teillä on mitä tahansa rukouspyyntöjä, suuria tai pieniä, älä epäröi lähettää niitä meidän suuntaan. Jokaiselle rukouspyynnölle, jonka me vastaanotamme, suodaan aina yksilöllistä huomiota, ja meidän esirukoilijamme kantavat vetoomuksenne Kaikkivaltiaan valtaistuimen eteen. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. CNN, October 20, 2015, By Euan McKirdy, http://cnn.com.
02. Life News, October 20, 2015, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
03. Life News, May 16, 2014, By Steven Ertelt, http://lifenews.com.
04. Life Site News, October 20, 2015, By Lianne Laurence, http://lifesitenews.com.
05. Ibid.
06. Ibid.
07. National Post, December 19, 2014, By Elizabeth Payne, http://nationalpost.com.
08. Life Site News, June 24, 2014, By Pete Baklinski, http://lifesitenews.com.
09. Life Site News, October 20, 2015, By Lianne Laurence, http://lifesitenews.com.
10. Associated Press, October 25, 2015, By Steve Peoples and Emily Swanson, Washington, D.C.
11. The Washington Post, July 9, 2015, By Hunter Schwarz, http://washingtonpost.com.
12. Politico, June 16, 2015, By Nick Gass, http://politico.com.
13. Ibid.
14. ABC News, August 7, 2015, By Erin Dooley, http://abcnews.go.com.
15. CNN, February 4, 2015, By Eric Bradner, http://cnn.com.
16. The Washington Times, February 10, 2015, By Ben S. Carson, http://washingtontimes.com.
17. Right to Life of Michigan, http://rtl.org.
18. The Daily Caller, April 23, 2015, By Kerry Picket, http://dailycaller.com.
19. Townhall.com, October 22, 2015, By Katie Pavlich, http://townhall.com.
20. Politifact, June 10, 2014, By Jon Greenberg, http://politifact.com.
21. Ibid.
22. Reuters News Service, October 18, 2015, By Reuters News Service, Iowa City, IA.
23. CNN Money, April 1, 2013, By Jeanne Sahadi, http://money.cnn.com.
24. The UN Refugee Agency, October 26, 2015, By The Un Refugee Agency, http://unhcr.org.
25. Ibid.
26. RT.com, October 20, 2015, By Rt.com, http://rt.com.
27. Bloomberg Business, October 22, 2015, By Amanda Billner, http://bloomberg.com.
28. Reuters News Service, October 18, 2015, By Michelle Martin, http://reuters.com.
29. The Independent, September 21, 2015, By Loulla-Mae Eleftheriou-Smith, http://independent.co.uk.
30. The Independent, September 15, 2015, By Alexandra Sims, http://independent.co.uk.
31. Fox News, October 21, 2015, By Fox News, http://foxnews.com.
32. The Telegraph, October 16, 2015, By Helena Horton, http://telegraph.co.uk.
33. Ibid.


Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker