Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Israel valmistautuu täysimittaiseen sotaan, jossa Syyrian sisällissota toimii katalyyttina

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän kertoo merkittävästä profeetallisesta kehityksestä Lähi-idässä, kun IDF (Israelin puolustusvoimat) kuulemma valmistautuu usean rintaman sotaan juuri kun Syyrian hallinto on kukistamassa islamistikapinalliset Damaskoksen itäpuolella Itä-Ghoutan esikaupunkialueella. Uutisartikkeleiden lainauksista voidaan päätellä, että sota puhkeaa yhtäkkiä ja toteuttaa samanaikaisesti kolmea eri Raamatun profetiaa. Lisäksi pastori Farag kertoo profetiapäivityksessään siitä, miten Raamatun profetialla on ollut hänen elämäänsä suuri vaikutus, kun hän sai yli 12 vuotta sitten kutsun tehdä näitä viikottaisia profetiapäivityksiään.

--------------------------

Mid-East Prophecy Update – March 18th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 18.3.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-03-18.pdf

Pastori J.D. puhuu siitä kuinka Israel valmistautuu täysimittaiseen sotaan ja kertoo miten Raamatun profetia on vaikuttanut hänen elämäänsä.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan keskittyä siihen, minkä väittäisin olevan tällä hetkellä mitä merkittävin profeetallinen kehitys.
- Se, mistä minä puhun, on alttius sodan puhkeamiselle ”yhtäkkiä”, ja näin tehdessään, se panee liikkeelle profetioiden toteutumisen.
- Nimittäin, kolme keskeistä profetiaa, joiden uskon todellakin olevan pelissä tänäpäivänä, ja näin ollen, ne alkavat toteutua reaaliajassa.
- Tämänkertaisen päivityksen päätteeksi haluan myös puhua siitä vaikutuksesta, mikä Raamatun profetian ymmärtämisellä voi olla elämiimme.
- Syynä tähän on se, että Jumala on todella palvellut minua henkilökohtaisesti siinä, miten Raamatun profetian tunteminen on vaikuttanut elämääni.
- Itseasiassa juuri tästä syystä olemme tehneet näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä jo vuodesta 2006 lähtien yli kahdentoista vuoden ajan.
- Ajan kulumisen vuoksi esitän yhteenvedon kolmesta profetiasta, joista ensimmäinen on Jesaja 17 liittyen Syyrian Damaskokseen.
- Toinen on Sakarja 12, joka koskee Jerusalemia, mikä tarkoittaa, että Jumala tekee siitä päihdyttävän pakkomielteen koko maailmalle.
- Kolmas on Hesekiel 38 liittyen Venäjän ja Iranin johtamaan kansakuntien liittoumaan, joka käynnistää hyökkäyksen itsevarmaa Israelia vastaan.
Aloitan tällä Arutz Sheva'n raportilla siitä, miten IDF valmistautuu täysimittaiseen sotaan. Lainaten raporttia: ”IDF sai päätökseen joukon massiivisia harjoituksia torstaina, jotka jäljittelivät täysimittaista sotaa useilla rintamilla. Harjoitus, jolle annettiin nimi ”Headstone 2018”, alkoi sunnuntaina ja koulutti IDF:n yleisesikuntaa kommunikoimaan nopeasti alamaistensa kanssa äkillisen sodan sattuessa, jossa erityinen painopiste sijoittui eri komentokeskusten ja 'sotahuoneiden' jatkuvaan toimintaan, jopa oltaessa ohjusten rumputulen alla.”

Haaretz raportoi myös tästä ja lisäsi, että harjoitus simuloi monen rintaman sotaa, jossa Venäjä puuttuisi tilanteeseen ja estäisi Israelia hyökkäämästä Syyriaan. ”Koko harjoituksen aikana tutkimme Venäjän läsnäolon vaikutuksia Syyriassa”, sanoi vanhempi Israelin puolustusvoimien upseeri. ”Kokeilimme kaikkea, mitä voitaisiin koordinoida venäläisten kanssa ja mitä emme voisi, miten toimisimme vahingoittamatta heidän etujaan alueella, ja kääntöpuolisesti, skenaarioita, joissa venäläiset aiheuttavat harmia – esimerkiksi lähettämällä viestin, että Israel heikentää heidän alueellisia intressejään.”

Älä erehdy sen suhteen; Israel on hyvin tietoinen uhista, joita he kohtaavat Syyrian vastaiselta pohjoisrajalta. Tiistaina Reuters julkaisi ällistyttävän raportin siitä, kuinka Venäjä sanoo, että Yhdysvallat aikoo iskeä Damaskokseen, ja että he ovat luvanneet sotilaallisen vastauksen. Raportin mukaan, ”Venäjä sanoi tiistaina, että sillä oli tietoja, joiden perusteella Yhdysvallat on suunnitellut pommittavansa hallinnon päämajaa Damaskoksessa keksityllä tekosyyllä, ja on sanonut, että maa vastaisi sotilaallisesti, jos se tuntee niin, että venäläisten henkeä uhattaisiin tällaisen hyökkäyksen kautta.”

Se, mikä tekee tästä niin ällistyttävän uutisen, on, että se tulee Megyn Kelly'n torstaina 1. maaliskuuta Vladimir Putin'ista tekemän hyvin paljastavan haastattelun kannoilla, josta puhuimme viime viikolla. Syy, miksi mainitsen tästä uudestaan tällä viikolla, johtuu siitä, että Putin totesi, että ”on kaksi syytä, miksi me vastaisimme ydinpelotteellamme; ydinasehyökkäys Venäjän federaatiota vastaan tai tavanomaisilla aseilla tehty hyökkäys Venäjän federaatiota, tai sen liittolaisia, vastaan.”

On selvää, että tämä Putin'in hämmästyttävä uhkaus kohdistuu suoraan Yhdysvaltoja vastaan, ollen sopusoinnussa tämän Arutz Sheva'ssa olevan analyysin kanssa, jossa he lainaavat Turkin presidentti Erdogan'ia, joka ”Reagoiden uutisiin siitä, että Yhdysvaltain asevoimat Syyriassa on rakentamassa uusia tukikohtia Eufrat-joen itäpuolelle, sanoi, että näiden tukikohtien perustaminen voisi johtaa 3. maailmansotaan. ”Kysymys kuuluu, että miksi Yhdysvaltojen armeijan tukikohdat Syyriassa ovat tarpeellisia, ja kun näyttää siltä, että nämä tukikohdat kohdistetaan Venäjää ja Irania vastaan”, Turkin diktaattori latasi suoraan. ...Tarkkailijat ajattelevat, että ... Assad'in liittoutuma asettaa tähtäimensä Etelä-Syyriaan ja pyrkii viimeistelemään viimeisen Iranin maakäytävän venytyksen Israelin rajaa kohti. Iranilla on kuulemma ”suunnaton määrä” joukkoja sijoitettuna lähellä Israelin rajaa.” Artikkelissa todetaan edelleen, että ”...nyt jo seitsemän vuotta vanha Syyrian sota on maksanut enemmän kuin 500 000 ihmisen hengen, jättäen 1.5 miljoonaa ihmistä vammaiseksi ja on siirtänyt paikaltaan enemmän kuin puolet maan väestöstä (11 miljoonaa). Onko maailmansota tämän ilmeisen loputtoman konfliktin seuraava tulema?”

- Se on tämä viimeinen kysymys, joka oletettavasti kysytään retorisesti, jonka suhteen mielestäni tekisimme hyvin, jos pohtisimme sitä Raamatun profetian valossa.
- Näin siksi, että meille kerrotaan, että tämä on juuri sitä mitä tapahtuu, erityisesti seitsemän vuoden Ahdistuksen aikana; Danielin 70. vuosiviikkona.
- Uskon, että olemme nykyään todistamassa profetioita, jotka täyttyvät tuona aikana, ja alkavat toteutua jo nyt.
- Tämä tuo minut edellä mainittuun syyhyn, miksi olemme tehneet näitä profetiapäivityksiä viimeisten 12 vuoden aikana, ja siihen vaikutukseen, mikä sillä voi olla.
- Koskien minua, se alkoi tosiasiallisesti vuonna 2002, kun vaimoni, jonka kanssa olin ollut 30 vuotta, puhui minulle ”tiedon sanan” koskien viimeisiä päiviä.
- Hänellä oli profeetallinen sana, että Jumala aikoi käyttää etnistä alkuperääni, arabina, saavuttamaan kansanjoukot maan ääriin asti.
- Syy, miksi jaan kaiken tämän, on se, että Jumala ei voi tehdä työtä kauttamme, ellei Hän ensin saa tehdä tuota inspiraation vuodattamista meihin.
- Vuosien mittaan, Jumala on varmasti tehnyt minulle tätä innoitusta ja en voi edes alkaa kertoa teille siitä vaikutuksesta, joka profetialla on ollut minulle. [Komppaan itseäni pastori Farag'iin. Suom. huom.]
- Toivoni ja rukoukseni on, että näillä profetiapäivityksillä tulee olemaan voimakas vaikutus elämäänne sikälikin kun Herran päivä lähestyy.
- Jos sinä et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluan jakaa hyvän uutisen pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com