Tietoja minusta

Oma kuva
Olen 53-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kehityskulkuja maaliskuun lopulla 2018, jotka viittaavat Raamatun profetioiden pikaiseen täyttymiseen

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän kertoo kolmesta merkittävästä kehityksestä, jotka viittaavat tiettyjen Raamatun profetioiden toteutumiseen lähiaikoina. Nämä profeetalliset kehityskulut liittyvät Amerikan heikkenevään rooliin maailmassa ja Lähi-idän ongelmakohtiin, kuten Syyrian tilanteeseen, jolla on potentiaalia paisua suurvaltojen väliseksi sotilaalliseksi mittelöksi. Israel on kuitenkin kaiken keskipisteenä ja väkikivi pakanakansoille, niille, jotka yrittävät sitä horjuttaa.

-----------------------------

Mid-East Prophecy Update – March 25th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 25.3.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-03-25.pdf

Pastori J.D. puhuu kolmesta merkittävästä kehityksestä, joista päällimmäisenä on Amerikan purkaminen.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan kiinnittää huomionne kolmeen merkittävään kehityskulkuun, jotka ovat kuluneella viikolla saaneet vetovoimaa.
- Se, mikä tekee näistä kehityskuluista niin merkittäviä, on, että ne kaikki viittaavat tiettyjen Raamatun profetioiden pikaiseen täyttymiseen.
- Nimittäin Jesajan luku 17 koskien Syyriaa, Sakarja 12 koskien Jerusalemia ja Hesekiel 38 koskien Venäjä/Iran vs. Israel.
Ensimmäinen huomattava kehitys, joka on saamassa vetovoimaa, on Amerikan purkaminen sisäpuolelta tehden maan merkityksettömäksi.
Aloitan tällä Breitbart'in raportilla, jossa he lainaavat Monmouth'in yliopiston tutkimusta, josta käy ilmi, että 74 prosenttia amerikkalaisista uskoo ns. syvän valtion (Deep State) olevan olemassa... Syvä valtio, joka oikeaoppisesti määritellään ...”ryhmäksi vaaleilla valitsemattomia tai nimitettyjä hallinnon virkamiehiä, joilla on liikaa vaikutusvaltaa liittovaltion politiikan määrittämisessä”, on ollut kansallinen ongelma presidentti Donald Trump'in valtaannoususta lähtien.

Syy, miksi halusin aloittaa tällä, on se, että uskon henkilökohtaisesti olevamme todistamassa tätä syvää valtiota, tai jos pidät parempana, varjohallituksen agendan suorittamista suoraan Saul Alinsky'n pelikirjasta, ”Rules for Radicals, which he dedicates to Lucifer himself (Radikaaleja koskevat säännöt, jotka hän omistaa Luciferille itselleen)”. Kuuntele Alinsky'n kahdeksaa valvonnan tasoa, jotka on saavutettava sosialistisen valtion luomiseksi. 1) Terveydenhuollon valvonta 2) Köyhyyden lisääminen 3) Velan lisääminen 4) Aseiden valvonta 5) Hyvinvoinnin lisääminen 6) Koulutuksen valvonta 7) Jumalan poistaminen 8) Luokkasota.
Toinen merkittävä kehitys, joka on samassa vetovoimaa, on kasvava paine liittyen Lähi-idän rauhansuunnitelmaan.
Maanantaina Breaking Israel News raportoi, että Egypti ja Saudi-Arabia painostavat Abbas'ia ottamaan vastaan Trump'in ”vuosisadan diilin”. Johtavat lähteet Ramallah'issa ...kertoivat Al-Quds -sanomalehdelle, että kaksi arabimaata ...painostavat voimakkaasti palestiinalaishallinnon presidenttiä Mahmoud Abbas'ia ja Jordanian kuningasta Abdullah II:aa, hyväksymään ”vuosisadan diilin”.

Keskiviikkona Al Arabiya'lla oli mielenkiintoinen artikkeli Saudi-kruununprinssi Mohammed bin Salman'in tapaamisesta Valkoisen talon pääneuvonantaja Jared Kushner'in kanssa ...joka alkoi tapaamisella Yhdysvaltain presidentin Donald Trump'in kanssa. ...Saudien Washingtonissa sijaitsevan suurlähetystön mukaan oli myös keskustelua tulevasta Lähi-idän rauhansuunnitelmasta ja yhteisestä kiinnostuksesta löytää pysyvä ratkaisu Israelin ja Palestiinan väliseen konfliktiin ”parhaalla mahdollisella tavalla”.

Kolmas huomattava kehitys, joka on saamassa vetovoimaa, on Venäjän ja Iranin lisääntyvä uhka Syyrian kautta.
Tiistaina The Jerusalem Post kertoi, että Iran oli tärkein painopiste Trump'in ja vaikutusvaltaisen kruununprinssi Mohammed bin Salman'in välisessä tapaamisessa. Post'in mukaan he keskustelivat jännitteistä Iranin kanssa ja Saudi-johtoisesta sotilaskampanjasta Jemenissä... Trump ja kruununprinssi korostivat Yhdysvaltain ja Saudi-Arabian välisten siteiden vahvuutta, joka kärsi Obaman hallinnon alla. Saudi-Arabia, joka on vuosikymmeniä ollut Yhdysvaltain liittolainen, tunsi kokeneensa kaltoinkohtelua presidentti Barack Obaman tavoitteleman vuoden 2015 Iranin ydinsopimuksen kautta, maa, joka on Riad'in alueellinen kilpailija.

Torstaina Arutz Sheva julkaisi analyysin, jossa he esittivät kysymyksen, ”Onko Israel valmistautumassa iskuun Iranin ydinohjelmaa vastaan?” Tässä jotakin siitä, mitä lehdellä oli sanottavaa: ”Israel lopulta myönsi virallisesti, että syyskuussa 2007 se oli pommittanut Syyrian al-Khibar -ydinvoimalaitosta, joka sijaitsee lähellä Syyrian itäistä Deir ez-Zur'in kaupunkia Eufrat-joen rannoilla. …Kuitenkin ilmoituksen ajoitus viittaa siihen, että Israel voisi olla valmistautumassa toiseen sotilaalliseen iskuun ydinohjelmaa vastaan Lähi-idän valtiossa.”

Lisäksi on tämä Times of Israel'in artikkeli, joka koskee Trump'in tekemää Bolton'in ja Pompeo'n valintaa ja sotapelkojen heräämistä, joka tulee joiltakin osin pakattuna näiden valintojen kanssa. Lainaten Times'ia: ”Poimimalla konservatiivisen palopuhujan John Bolton'in kansalliseksi turvallisuusneuvonantajakseen ja kovan linjan Mike Pompeo'n tärkeimmäksi diplomaatikseen, Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on dramaattisesti nostanut panoksia maailman asiantiloissa.”

Mikä tekee tästä niin mielenkiintoisen asian, on se, että vaikuttaa siltä, että Mike Pompeo on vankka uskovainen ja Jeesuksen Kristuksen seuraaja. The Christian Post julkaisi artikkelin, jossa he luettelevat viisi lainausta Pompeo'lta koskien Jeesusta, ylöstempausta ja islamia. CIA:n johtaja Mike Pompeo, jonka presidentti Donald Trump nimitti potkut saaneen ulkoministerin Rex Tillerson'in tilalle, on luonut merkittävän vaikutelman useilla puheillaan, joita hän on pitänyt menneisyydessä, ylistämällä Jeesusta Kristusta ja varoittamalla radikaalista islamista. The Post jatkaa luetellakseen lainauksia, joista kaksi ensimmäistä ovat paljon puhuvia. Ensinnäkin, että Jeesus on 'ainoa ratkaisu' ja toiseksi, että se on 'lakkaamaton taistelu ennen ylöstempausta'. [Ei kai kukaan voi uskoa siihen, että Mike Pompeo olisi todella uudestisyntynyt kristitty?! Hänhän kuuluu harhaoppiseen, poliittisdominionistiseen Teekutsuliikkeeseen, jonka epävirallinen johtohahmo on Alaskan entinen kuvernööri Sarah Palin. Suom. huom.]

- Tässä tulee se, mihin pyrin tällä kaikella: Jokaisella jutulla mitä tänäpäivänä tapahtuu on mielestäni pysäyttämätön vauhti.
- Tällä tarkoitan, että Raamatun profetia, joka alkaa tänään toteutua, ei vain pysähdy, vaan se etenee täydellä nopeudella eteenpäin.
- Riittää kun sanon, että aika on käsillä, ja näin siksi, että se on vain ajan kysymys ennenkuin sananlaskunomaisesti kuminauhan on napsahdettava poikki. [Oletan, että se tarkoittaa toista 9/11-tapahtumaa, joka on ennustettu I, Pet Goat 2 -filmissä tälle vuodelle. Suom. huom.]
1. Pietarinkirje 4:7 (KR 33/38)”Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.”
Ilmestyskirja 1:3 (KR 33/38)”Autuas se, joka lukee, ja autuaat ne, jotka kuulevat tämän profetian sanat ja ottavat vaarin siitä, mitä siihen kirjoitettu on; sillä aika on lähellä!”
Ilmestyskirja 22:10 (KR 33/38)”Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Uskovan miehen viesti Israelin tilanteesta (Vihreiden rokotuspassien käyttöönotto 21.2.2021) eli video otsikolla Hälytyskellot Israelista NYT!

Katso Tämä Ennen Kuin Harkitset K-Rokotteen Ottamista! (Bill Gates ja Tuleva Koronarokote)

Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa. Ilmiantajan kuvaa hoivakodista Saksassa.

USA:n vaalipetos 2020 eli ns. Italygate Maria Zack'in ja kumppaneiden seuraamana (tuoreita uutisia)

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com