Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kaikkien asioiden nopeutumista geopoliittisesti, mikä vihjaa Jeesuksen paluun läheisyyteen kun Raamatun profetiat alkavat toteutua vauhdilla

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys, jossa kiinnitetään huomiota viimeaikaisten merkittävien geopoliittisten uutisjuttujen sanontoihin, kun puhutaan asioiden nopeuttamisesta, kiirehtimisestä, tai ajan lyhyydestä. Tämä voi viitata jonkin apokalyptisen tapahtuman, kuten Jeesuksen paluun ylöstempauksessa, läheisyyteen, kun yhdistämme maailmalla esiintyviä asioita Raamatun profetioihin, jotka näyttävät täyttyvän pikaisesti näiden nykytapahtumien valossa. Siksi onkin tärkeää, että olemme hengellisesti valveutuneita ja otamme ajasta vaarin, emmekä ole pimeydessä (1. Tess. 5:1-6).

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – March 11th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 11.3.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-03-11.pdf

Pastori J.D. vastaa kysymykseen siitä, miksi profetian toteutuminen liikkuu nyt niin nopeasti.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä annan vastauksen siihen kysymykseen, miksi näyttää siltä, että kaikki on nopeutumassa kiireen omaisesti.
- Kun valmistauduin tämänpäiväiseen, minuun iski tällainen tunne, että on käynnissä eräänlainen kiirehtiminen, joka tapahtuu geopoliittisesti.
- Se on ihan kuin kaikkia maailman johtajia motivoisi jonkinlainen voima liikkumaan nopeasti, ja iskemään silloin, kun sananlaskunomaisesti rauta on kuumaa.
Aloitan tällä Jerusalem Post'in artikkelilla, jossa he kysyvät, miksi Yhdysvallat nopeuttaa suurlähetystönsä siirtoa Jerusalemiin? Siinä he sanovat: ”Ulkoministeriön ilmoitus ...että se periaatteessa siirtää suurlähetystönsä Tel Aviv'ista Jerusalemiin vaiheittain, ensimmäisen vaiheen alkaessa niinkin varhain kuin toukokuussa ja osuen yhteen Israelin 70. itsenäisyyspäivän kanssa, on merkittävä aikajänteen lyhentäminen. …Joten mitä tapahtui? Miksi Yhdysvallat on nyt päättänyt ainakin nimetä nykyisen Jerusalemin konsulaatin suurlähetystökseen ja siirtää suurlähettiläs David Friedman ja jotkut hänen henkilökunnastaan paikalle toukokuun puoliväliin mennessä?” Kirjoittaja jatkaa väittäen, että yksi syy voisi olla se, että Netanjahu tarvitsee poliittista boostia lukuisten häneen kohdistuvien tutkimusten keskellä, ja koska Trump haluaa, että Netanyahu pysyy virassaan, hän tekee mitä tahansa auttaakseen pääministeriä poliittisesti.

Torstaina Arutz Sheva julkaisi raportin, jonka mukaan Tšekin presidentti haluaa kiirehtiä siirtääkseen suurlähetystönsä Jerusalemiin. Tämän Yhdysvaltojen ilmoituksen jälkeen, että heidän Jerusalemin konsulaatistaan tulisi suurlähetystö 14. toukokuuta Israelin itsenäisyyden 70-vuotisjuhlan aikaan, Israelin suurlähettiläs Prahassa, Daniel Meron, twiittasi tšekkiläisen sanomalehden mukaan, että Zeman haluaisi maansa seuraavan Yhdysvaltain presidentin Donald Trump'in esimerkkiä.

Puhuessani kiirehtimisestä ennen tämän vuoden toukokuuta, olen varma, että sinä, kuten minä, olimme melko ällistyneitä yhtäkkisistä tuoreista uutisista, että Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ovat sopineet keskinäisestä tapaamisesta ennen toukokuuta. Al Arabiya -lehden mukaan tapaamisen tarkoituksena on varmistaa sopimus ydinaseiden poistamisesta Korean niemimaalta; Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean virkailijat sanoi torstaina. Vaikka ilmoitus oli äkillinen, Trump'ia ei näkynyt Etelä-Korean lähettilään Chung Eui-yong'in rinnalla, mutta aikaisemmin lähettiläs teki yllätysesiintymisen Valkoisen Talon lehdistötilaisuudessa lupaamalla, että Etelä-Korea tekisi pian ”suuren ilmoituksen”. ...Trump oli tyytyväinen tähän ...pitäen sitä ”erittäin positiivisena” asiana, mikä tarkoittaa, että hän uskoo olevansa nopean ja odottamattoman läpimurron kynnyksellä ajatellen hänen ns. ”maksimipainostuskampanjaansa” pakottaakseen Kimin hyväksymään aseistariisuntaneuvottelut. ...Aiemmin torstaina, Kiinan ulkoministeri Wang Yi oli myös varovaisesti tyytyväinen ilmeiseen läpimurtoon, ja vaati Washingtonia ja Pohjois-Koreaa ”käynnistämään vuoropuhelun ennemmin kuin myöhemmin.”

Reutersin mukaan näyttää siltä, että Venäjä, Iran ja Turkki eivät odota toukokuulle, vaan sen sijaan kokoustavat ensi kuussa, mikä on huhtikuu. Huhutaan, että Putin'illa, Rouhani'lla ja Erdogan'illa, jotka ”toimivat tiiviissä yhteistyössä koskien Syyriaa”, tulee todennäköisesti olemaan yksi puheenaihe ylitse muiden kaikissa neuvotteluissa, eli Syyrian tilanne.

Perjantaina Arutz Sheva julkaisi artikkelin siitä, kuinka Trump'in aikakaudella aika ei enää ole palestiinalaisten puolella. Siinä he lainaavat opetusministeri Naftali Bennett'iä, joka oli sanonut, että presidentti Donald Trump on muuttanut perusteellisesti yhtälöä Israelin ja palestiinalaishallinnon (PA) välisissä neuvotteluissa. Juutalaisten koti -puoluejohtajan mukaan presidentti Trump'in historiallinen joulukuun 2017 julistus tunnustaa Jerusalem Israelin pääkaupungiksi ja ilmoitus aikeista sijoittaa uudelleen Yhdysvaltojen suurlähetystö poisti minkä tahansa kannustimen palestiinalaishallinnon johdolta viivästyttää lopullisen statuksen omaavia neuvotteluja, tehden Israelin kanssa käytävistä neuvotteluista vieläkin todennäköisempiä. Julistuksella, Bennett väitti, on potentiaalia ”suoda rauha, kiihdyttää rauhaan, tai mahdollistaa rauha.” Bennett sanoi, että ”palestiinalaisilla oli yli 50 vuoden ajan hyvin yksinkertainen strategia. Aika oli heidän puolellaan, joten he vain odottavat. Ja joka kerta kun he odottavat, he saavat paremman sopimuksen. Jos katsot läpi alkaen vuodesta 1993, sitten vuosi 2000, ja päätyen vuoteen 2007, niin sopimus muuttui vain paremmaksi heidän kannalta. Joten miksi ei odotettaisi? Se, mitä hän on oikeastaan tehnyt, on vastakkaista tuolle kurssille, tuolle trendille, ja yhtäkkiä, palestiinalaiset käsittävät, ettei aika välttämättä ole heidän puolellaan, ja kenties heidän pitäisi alkaa liikkumaan.”

- On tärkeää huomata erityiset sanonnat, kuten nopeuttaa, merkittävä lyhentäminen, kiirehtiä, ja kiihdyttää näissä raporteissa.
- Näin siksi, että ne kaikki viestivät Raamatun profetian täyttymisestä, ja jos tahdotte – herättelevät ihmisiä, kun Herran paluu lähestyy nopeasti.
- Itseasiassa, tämä on vastaus edellä mainittuun kysymykseen siitä, miksi näyttää siltä, kuin kaikki olisi nopeutumassa kiireen omaisesti.
Ilmestyskirja 22:7 (KR 33/38)”Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!”
- Jos et ole koskaan vedonnut Herran nimeen pelastuaksesi, haluan jakaa hyvän uutisen pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa.
1. Korinttolaiskirje 15:1-4 (KR 33/38)”Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin, ellette turhaan ole uskoneet. Sillä minä annoin teille ennen kaikkea tiedoksi sen, minkä itse olin saanut: että Kristus on kuollut meidän syntiemme tähden, kirjoitusten mukaan, ja että hänet haudattiin ja että hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, kirjoitusten mukaan,”
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10,13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com