Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Raportteja tapahtumista, jotka liittyvät Raamatun profetiaan helmikuun jälkipuoliskolta 2018

Tässä profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta lyhyehkö artikkeli joistakin tapahtumista helmikuun puolivälin jälkeen 2018, joilla voi olla profeetallista merkitystä ajassamme. Etenkin Lähi-idän tilanne on nyt profeetallisesti kiehtova. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

Lisää tuoreita tapahtumia (More Recent Events) :: By Daymond Duck

Published on: March 4, 2018 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/03/04/recent-events-daymond-duck/

Kuten oli odotettavissa, raportteja tapahtumista, jotka liittyvät Raamatun profetiaan, tulee päivittäin. Seuraavassa useita esimerkkejä:

1) Raamattu opettaa, että Jeesus perustaa valtaistuimensa Jerusalemiin, ja Hänen Sanansa kantautuu Jerusalemista tuhatvuotisen valtakunnan aikana (Ps. 132:13; Jes. 2:3; Jer. 3:17).

Toukokuun 14. päivänä 1948, Yhdysvaltain presidentti Harry Truman tunnusti Israelin valtion. Toukokuun 14. päivänä 2018, täsmälleen 70 vuotta myöhemmin (raamatullisesti merkittävä luku; noin yksi sukupolvi; 10 seiskaa) Yhdysvaltain suurlähetystö siirretään Jerusalemiin Yhdysvaltain presidentin, Donald Trumpin, käskystä.

Tietäkää, että Jumala on ohjaksissa, ja Yhdysvaltojen suurlähetystöä voitaisiin siirtää syksyllä, ensi vuonna tai jonakin muuna ajankohtana. Mutta suurlähetystö siirretään täsmälleen 70 vuoden kuluttua päivämäärästä 14. toukokuuta 1948. Jokainen ihminen päättää, onko se uskomaton sattuma vai puhuuko Jumala.

Älkääkä myöskään unohtako, että tällä on vaikutuksensa Temppelin jälleenrakentamiseen. Ne, jotka haluavat rakentaa sen uudelleen, voivat tehdä sen ainoastaan jos heillä on vapaa pääsy Temppelivuorelle.

2) Helmikuun 22. päivänä 2018, ilmoitettiin, että – lukuunottamatta Yhdysvaltoja – Israel käy neuvotteluja kymmenen muun valtion kanssa lähetystöjensä siirtämisestä Jerusalemiin.

3) Raamattu opettaa, että koko maailma näkee kahden todistajan ruumiit makaamassa Jerusalemin kaduilla; evankeliumi kulkee ympäri maailman, jne. ahdistuksen aikana (Tribulation Period).

Helmikuun 22. päivänä 2018 ilmoitettiin, että Space-X peittää kaikki USA:n maaseutualueet nopealla gigabitti/sekunti (=tuhat megaa) Internet-palvelulla 24 kuukauden sisällä.

Space-X aikoo laittaa 12 000 satelliittia maan kiertoradalle 2020-luvun puoliväliin mennessä. Nämä satelliitit tarjoavat nopeita Internet-palveluja ympäri maapalloa ja kaikki voivat nähdä Ilmestyskirjan kaksi todistajaa (Ilm. 11), kuulla evankeliumin, jne.

4) Raamattu opettaa, että Israel on palannut Luvattuun maahan ja vaurastunut, kun Googin ja Maagogin taistelu alkaa tapahtua (Hes. 38:12).

Helmikuun 19. päivänä 2018, ilmoitettiin, että kaksi Israelissa toimivaa yritystä on allekirjoittanut sopimuksen myydäkseen israelilaista maakaasua Egyptiin. Tämä seuraa vuoden 2016 sopimusta myydä enemmän kuin 10 miljardin dollarin edestä maakaasua Jordaniaan ja vuoden 2017 sopimusta Kreikan ja Kyproksen kanssa nopeuttamaan maakaasuputken rakentamista Eurooppaan.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Venäjä, Iran ja muut kiinnittävät tähän huomiota.

5) Helmikuun 17. päivänä 2018, Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusneuvonantaja H.R. McMaster puhui erittäin tärkeässä turvallisuuskonferenssissa Saksassa. Hän sanoi: ”Me arvelemme, että nyt on tullut aika toimia Irania vastaan.”

6) Kaksi päivää myöhemmin, israelilainen kenraali varoitti, että Syyrian sisällissota on vähitellen lakkaamassa ja vapauttaa Iranin ja Hizbollahin joukot Israelia vastaan.

Kenraali sanoi, että sodan mahdollisuudet vuonna 2018 ovat ”korkeammat kuin koskaan”.

7) Raamattu opettaa, että Venäjän armeija peittää maan kuin pilvi Googin ja Maagogin taistelun aikana. Tämä voisi käsittää lentokoneita, helikoptereita, lennokkeja, jne.

Helmikuun 19. päivänä 2018, kymmenen venäläistä suihkukonetta laskeutui Syyriaan (kaksi 5. sukupolven Su-57 Stealth-hävittäjää, neljä Su-35 hävittäjää ja neljä Su-25 rynnäkkökonetta). Lisäksi toimitettiin uusi tutkan komento- ja ohjausalusta.

Nämä kaksi Su-57 Stealth-hävittäjää voivat kuljettaa ydinohjuksia. Uskotaan, että Venäjä lähetti nämä suihkukoneet Syyriaan vastatakseen Yhdysvaltojen ja Israelin lentokoneisiin.

Helmikuun 24. päivänä, kaksi muuta Su-57:aa laskeutui Syyriaan. Jos Israelin on kohdattava sellaisia lentokoneita, jotka voivat kuljettaa ydinohjuksia, Israelin on iskettävä nopeasti ja lujaa.

8) Helmikuun 23. päivänä 2018, kerrottiin, että presidentti Trump on nimittänyt Marvin Goodfriend'in täyttämään vapaana olevan viran Fedin kuvernöörien johtokunnassa (Federal Reserve Board of Governors) ja hänen nimityksensä on nyt hyväksynyt Yhdysvaltain senaatin pankkikomitea.

Aiemmin Hra Goodfriend on tukenut ajatusta magneettinauhan asettamisesta Yhdysvaltain paperirahaan sen käytön seuraamiseksi. Kun seteliä käytetään, hän haluaa verottaa sitä sen mukaan, kuinka kauan seteliraha on ollut omistajalla.

Jos henkilö käyttää setelin välittömästi, vero voi olla nolla. Mutta jos seteli on ollut henkilön hallussa jonkin aikaa, sitä verotettaisiin sen mukaan, kuinka kauan henkilöllä on ollut se. Oletettavasti vero saisi henkilön kuluttamaan rahansa eikä keräämään sitä varastoon.

Senaattorit Rand Paul ja Elizabeth Warren voivat yrittää pysäyttää Goodfriend'in hyväksynnän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com