Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 17. maaliskuuta 2018

Tulossa oleva kolmas Libanon-sota on jo osa 3. maailmansotaa

Tässä parin viikon takainen Nearing Midnight -artikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa kirjoittaja paneutuu tilanteeseen Etelä-Libanonissa ja Israelin pohjoisrajalla, jossa Iranin välikädet hääräävät voimakkaasti nykyään aiheuttaen vaaran juutalaisvaltiolle. Varsinkin shiialainen Hizbollah-järjestö Libanonissa on ohjuksineen apokalyptinen uhka Israelille ja tämän vaaran vuoksi Israelin päämiehet ovat valmiita toimimaan hyvinkin pian. Kaikki viittaa Raamatussa ennustettuun Googin sotaan, jossa se, mikä pohjoisesta tulee, yrittää suuria (Jooel 2:20). Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------

Nearing Midnight Article By Todd

Mar 5, 2018

Published on: March 4, 2018 by RRadmin7

http://www.raptureready.com/2018/03/04/nm-mar-5-2018/

Tulossa oleva kolmas Libanon-sota (The Coming Third Lebanon War)

Israelin valtiolla on ollut kaksi suurta sotaa sen pohjoisen naapurin Libanonin kanssa. Vuonna 1982 käynnistettiin ensimmäinen Libanon-sota Palestiinan Vapautusjärjestön (PLO) joukkojen neutralisoimiseksi. Kun PLO:n johtaja Jasser Arafat löysi itsensä piiritettynä kaikkien osapuolten taholta, hän suostui sulavasti tulitaukoon, joka sai hänet ja hänen joukkonsa vetäytymään Beirutista Tunisiaan.

Toinen Libanon-sota tapahtui vuonna 2006, ja se johtui siitä, että israelilaiset vastasivat Hizbollah'in joukkojen kranaattituleen. Israelin ilmavoimat aiheuttivat suuria vahinkoja Libanonin pääkaupungissa sijaitseville rakennuksille. Johtuen ennennäkemättömästä Iranin sotilaallisesta tuesta Hizbollah'ille ennen sotaa ja sen aikana, jotkut pitävät sitä ensimmäisenä eränä Iranin ja Israelin välisestä proxy-sodasta (sijaissota).

Nyt näyttää siltä, että kautta rantain Israelin ja Libanonin rajalla toinen erä on puhkeamaisillaan. Tämä on sitä, mitä republikaanisenaattori Lindsey Graham Etelä-Carolinasta kertoi toimittajille viime viikolla. Hän oli juuri palannut molempia puolueita koskettavasta matkasta, johon osallistui Demokraattien senaattori Chris Coons.

Graham sanoi, että israelilaiset virkamiehet tekivät selväksi vieraileville lainsäätäjille, että IDF:n on käynnistettävä sotilasoperaatio Etelä-Libanonissa, jos Hizbollah jatkaa työskentelyä alueelle rakenteilla olevassa ohjatussa rakettitehtaassa – ollen tehdas, jota Bloombergin mukaan väitetysti rahoittaa Iran.

”He ovat kertoneet meille hyvin selkeästi, että jos tämä uhka jatkuu – Hizbollah valmistaa raketteja, jotka voivat osua lentokentälle ja tehdä paljon vahinkoa Israelin valtiolle – heidän on ryhdyttävä toimiin”, Graham sanoi.

Syy, miksi Iran rahoittaa suoraan tehdasta, johtuu siitä, että Amerikalta puuttuu strategia käsitellä Iranin vaikutusvaltaa Libanonissa ja Syyriassa. Koska Yhdysvaltojen sotilaskomentajat ovat keskittyneet voimakkaasti tuhoamaan ISIS:n rippeet, he ovat jättäneet huomiotta Iranin edustajien kasvavan uhan. Lähi-idässä olemme aina askeleen jäljessä taistelussamme suurempaa vihollista vastaan.

Graham totesi, että Israelin ylivoimainen pyyntö tuossa tapaamisessa maan päämiesten kanssa oli ”ampumatarvikkeita, ampumatarvikkeita ja ampumatarvikkeita” sekä pyyntö tulevalle diplomaattiselle tuelle, kun Israel on pakotettu iskemään siviilialueille, jonne Hizbollah on voimakkaasti upottanut itsensä.

Historia osoittaa, että Israel vastaa aina tarpeeseen varjella itseään. Iran on toistuvasti luvannut tuhota juutalaisvaltion. Tilanne on niin kiireellinen, että entisten vihollisten, Saudi-Arabian ja Israelin, välille on muodostunut kumppanuus torjumaan Iranin vaikutusvaltaa alueella, mukaan lukien sotilaallisen väkivallan implisiittinen uhka.

Libanonin hallitus on vastannut tyypillisesti. Libanonin presidentti Michel Aoun tuomitsi Israelin hallinnon toistuvat Libanonin itsemääräämisoikeutta koskevat loukkaukset, sanoen, että Beirut on valmis torjumaan kaikki mahdolliset israelilaiset uhat tai rikkomukset.

”Libanon haluaa ylläpitää vakautta ja rauhallisuutta Etelä-Libanonissa, mutta se on myös valmis puolustamaan itseään, jos Israel tekee hyökkäyksen”, Aoun sanoi YK:n rauhanturvaoperaatioista vastaavan alipääsihteerin Jean-Pierre Lacroix'in kanssa pidetyssä tapaamisessa.

Ohjusten lukumäärällä, jonka Hizbollah on koonnut, ei ole mitään tekemistä peruspuolustuksen kanssa. Tämän terroristiryhmän arvioitu rakettien määrä on noin 200 000, mikä on huomattavasti enemmän kuin useimmilla mailla. Hizbollah valmistautuu selvästi kolmanteen maailmansotaan.

Israelin ja Hizbollah'in välinen pattitilanne osoittaa Jumalan pidättelevään käteen. Missä tahansa muussa tilanteessa olisi mahdotonta muslimijoukoille omata niin monta ohjusta tähdättynä Israeliin ja vastustaa kovaa halua tulittaa niillä kohti heidän vihollistaan. Gazan Hamas'illa on ainoastaan pääsy kaikkein karkeatekoisimpiin ammuksiin ja he ovat tulittaneet kymmeniä kertoja Israelin suuntaan. Hizbollah'illa on ohjuksia, jotka voivat osua lähes mihin tahansa Israelin kaupunkiin.

Nykyään on niin syvä viha juutalaista rotua kohtaan maailmassa, että mikä tahansa konflikti, jossa Israel on mukana, toimii ponnahduslautana kiihdyttämään tätä demonista raivoa. Raamatun profetia näyttää osoittavan, että jotkut tapahtumat toimivat katalysaattorina kaikkien kansojen kääntämiseksi Israelia vastaan. Uskon, että elämme laatuaan ainutkertaisessa ajassa, joka voisi tuottaa tällaisen universaalisti pahan ajattelutavan.

”Sillä katso, niinä päivinä ja siihen aikaan, kun minä käännän Juudan ja Jerusalemin kohtalon, minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani.” (Jooel 3:1-2)

– Todd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com