Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Lähi-idässä tapahtuu muutoksia nopeasti tällä hetkellä, mikä yllättää kaikki muut paitsi Raamatun profetian opiskelijat

Tässä profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta tuore suomentamani ajankohtaisartikkeli, jossa kerrotaan seitsemästä Lähi-itää koskevasta uutisartikkelista, jotka voivat yllättää monetkin ihmiset, mutta Raamatun profetioista selvillä olevia henkilöitä nämä uutiset eivät yllätä, sillä ne vain osoittavat ennustettuihin tapahtumiin lopun ajalla.

--------------------------

Ei mitään yllättävää (Not Surprised) :: By Daymond Duck

Published on: March 18, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/03/18/not-surprised-daymond-duck/ 

Useita asioita ilmestyi tällä viikolla verkkosivuille ja uutisiin, jotka ovat saattaneet yllättää joitain ihmisiä, jotka eivät tiedä mitään Raamatun profetiasta, mutta ne eivät yllättäneet suurinta osaa niistä, jotka tutkivat aihepiiriä.

Profetiaopiskelijat eivät olleet yllättyneitä, koska meitä on kehotettu tarkkailemaan tiettyjä asioita; voimme nähdä niiden alkavan toteutua, jne.

Esimerkiksi yhden artikkelin mukaan saudien kruununprinssi Mohammed bin Salman tapasi äskettäin israelilaisryhmän Egyptin Kairossa.

Tämä tapaaminen on saattanut yllättää joitain ihmisiä, koska Saudi-Arabialla ja Israelilla ei ole keskinäisiä diplomaattisuhteita, mutta se ei yllättänyt eräitä Raamatun profetian opiskelijoita, koska nämä kaksi kansakuntaa sovittavat erimielisyytensä ja allekirjoittavat rauhansopimuksen aikakauden lopussa.

Huomaa myös, että viiden arabivaltion edustajat tapasivat hiljattain israelilaisia Valkoisessa talossa keskustellakseen Israelin ja Palestiinan välisestä rauhasta.

Toinen artikkeli sanoi: ”PA:n johto on kauhuissaan siitä, että monet arabimaista tukevat Trumpin suunnitelmaa, jolloin he hylkäävät palestiinalaisveljensä.”

Tämä on luultavasti yllättänyt joitain ihmisiä, koska useat arabimaat ovat tukeneet PA:ta miljoonilla dollareilla vuosittain usean vuoden ajan, mutta PA:n asennoituminen on petollista.

Arabit eivät ole hylännet PA:ta. Palestiinalaishallinto on hitaasti liikkunut poispäin arabeista ja kohti iranilaisia (iranilaiset ovat aasialaisia, eivät arabeja).

Arabien miljoonien dollarien tuella on ostettu hyvin vähän palestiinalaishallinnon lojaliteettia.

Iranin välikädet tappavat arabeja Irakissa, Libanonissa, Libyassa, Jemenissä, jne., mutta PA on tiivistänyt suhteitaan Iranin kanssa.

Kolmas artikkeli sanoi, ”Useat arabimaat ovat neuvoneet palestiinalaishallinnon presidenttiä Mahmoud Abbas'ia hyväksymään mitä hyvänsä Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ehdotuksia, jotka liittyvät hänen kauan odotettuun Lähi-idän rauhansuunnitelmaan.”

Tämä luultavasti yllätti joitain ihmisiä, koska arabit ovat järkyttyneitä presidentti Trumpista, joka julisti, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

Mutta arabit tarvitsevat Yhdysvaltojen apua Iranin ydinaseohjelmien kehityksen lopettamiseksi.

He ovat enemmän huolissaan sunni-uskontonsa ja kansakuntiensa selviytymisestä kuin he ovat tukemassa PA:n vaatimusta Jerusalemiin.

Neljäs artikkeli sanoi, että Turkki, Venäjä ja Iran järjestävät huippukokouksen Istanbulissa huhtikuussa. Miksi? Keskustellaakseen siitä, mitä tehdä Syyrian ja muiden alueellisten kysymysten (Israel) suhteen.

Tämä saattaa yllättää joitakin ihmisiä, koska Turkki on Naton jäsen, mutta se ei yllätä Raamatun profetian opiskelijoita, koska he tietävät, että nämä kolme kansaa tulevat olemaan liittolaisia Googin ja Maagogin taistelun aikana.

Viides artikkeli lainasi pääministeri Netanyahu'a, joka sanoi: ”Tällä hetkellä ei ole konkreettista amerikkalaista rauhansuunnitelmaa pöydällä.”

Tämä on saattanut yllättää jotkut ihmiset, koska luemme jatkuvasti siitä, että presidentti Trumpin rauhanehdotus tulee pian ulos ja hän on valmis esittelemään sen, jne.

Mutta se ei todellakaan ole yllättävää, koska on raportoitu, että silloin kun presidentti Trumpin rauhanehdotus tulee julkisuuteen, se on jo hyväksytty etukäteen arabivaltioiden, mutta ei PA:n taholta.

Etukäteishyväksynnän saaminen arabivaltioissa joissakin kysymyksissä on ollut yleensä hankalaa.

Tämä selittää myös sen, miksi jotkut PA:n virkailijat syyttävät eräitä arabivaltioita salaisesta yhteistyöstä presidentti Trumpin kanssa määräämään rauhansopimus PA:lle.

Kuudes artikkeli koskee sellaista Iranin väitettä, että siitä on tullut liian voimakas Yhdysvalloille ja Israelille, jotta ne hyökkäisivät maata vastaan.

Tämä voi yllättää joitain ihmisiä, mutta ei Raamatun profetian opiskelijoita. Goog ja hänen liittolaisensa (Iran ym.) ajattelevat olevansa riittävän voimakkaita tuhotakseen Israelin ja päästäkseen siitä eroon.

Seitsemäs artikkeli on kuin edellinen: Vladimir Putin ja Venäjä ovat alkaneet näyttää voittamattomilta.

Tämä saattaa yllättää joitakin ihmisiä, koska he ajattelivat, että Venäjä hoideltiin, kun Neuvostoliitto hajosi.

Mutta se ei ole yllättävää profetian opiskelijoille, koska he tietävät, että vaikka Goog ja hänen liittolaisensa ovat voimakkaampia kuin Israel, he eivät ole voimakkaampia kuin Israelin Jumala; ja he ovat matkalla kohti musertavaa tappiota.

Itseasiassa, mitä voimakkaampia niistä tulee, sitä suurempi on se kunnia, jonka Jumala saa.

Tämä on pointti: Asiat muuttuvat nopeasti Lähi-idässä. Muutokset vievät kansakuntia lähemmäksi ennustettuja tapahtumia; mutta sen sijaan, että ne tulisivat etanan tahdissa, tapahtumat vyöryvät kuin tulva (tai synnytyskivut).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com