Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Lähi-idän ruutitynnyri räjähtää tänä vuonna 2018 kaikista merkeistä päätellen??!!

Tässä tuorein pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viikon takaa, jonka suomensin. Päivityksessä käsitellään uutisjuttujen kautta yhä kiristyvää Lähi-idän tilannetta, joka on suursodan partaalla, kun erityisesti Iran ja Israel käyvät tiivistä sanasotaa keskenään. Kuten aiemminkin on todettu, niin Syyria toimii katalyyttina, kun siellä vallitseva sekasorto on saanut ns. Googin sodan pääjehut, Iranin ja Venäjän, tulemaan Israelin pohjoisrajan tuntumaan ja suorittamaan operaatioitaan sieltä käsin, josta Israel ei tietenkään pidä. Lienee vain ajan kysymys milloin suursota puhkeaa Israelin ja Assad-mielisen liittouman välillä, mikä tietenkin toteuttaa keskeisiä Raamatun profetioita ja näin Herran paluu on lähellä!

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 25th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 25.2.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2018-02-25.pdf

Pastori J.D. puhuu uhkista koskien täysimittaista sotaa Iranin, Venäjän ja Israelin kesken, joka tapahtuu Syyrian kautta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan, että suuntaamme huomiomme takaisin Lähi-itään ja erityisesti Israeliin.
- Näin, kun Yhdysvalloista, sellaisena kuin tunnemme sen, on nopeasti tulossa ”Jakautuneet Valtiot (Divided States)”, ja näin ollen se näyttää nyt olevan sinetöimässä kohtalonsa.
- Ettet ajattelisi, että olen luopunut toivosta tämän suuren kansakunnan suhteen, salli minun kiirehtiä sanomaan, että toivoni ei ole tässä maailmassa, vaan seuraavassa.
- Ennenkuin voin jatkaa, minun on tehtävä se sillä olettamuksella, että olet tietoinen keskeisistä Raamatun profetioista, jotka ovat nykyään pelissä.
- Tarkemmin sanottuna, Jesaja 17 liittyen Syyriaan, Hesekiel 38 liittyen Venäjään ja Iraniin, sekä Sakarja 12 liittyen Jerusalemiin.
- Syynä on, että maailma jatkaa liikkumistaan nopeammin kuin koskaan kohti näitä ja muita profetioita, jotka ovat alkamassa toteutua.
Aloitan tällä Haaretz'issa julkaistulla raportilla siitä, miten Netanjahu uhkasi toimia Irania, eikä pelkästään sen välikäsiä, vastaan. ”Netanyahu piteli käsissään palaa Iranin lennokista, jonka Israel ampui alas viime viikolla sen jälkeen kun lennokki oli tunkeutunut maan ilmatilaan. Pidellessään romukappaletta, Netanyahu kysyi Iranin ulkoministeri Mohammad Javad Zarif'ilta, joka istui yleisössä: 'Tunnistatteko tämän? Teidän pitäisi, se kuuluu teille. Älkää testatko meitä.'”

Tiistaina Breaking Israel News julkaisi raportin Iranin vastauksesta, jossa he lainaavat iranilaista virkamiestä, joka uhkasi ”tasoittaa” Israelin maahan. – Vanhempi iranilainen virkailija uhkasi hävittää Israelin maan tasalle maanantaina haastattelussa arabiankielisen uutiskanavan, al-Manar'in, kanssa. ”Koskien Netanyahu'n epäviisaita sanoja, minun pitää sanoa, että jos he suorittavat pienenkin epäviisaan liikkeen Irania vastaan, me tulemme hävittämään Tel Aviv'in maan tasalle ja emme suo Netanyahu'lle mitään tilaisuutta paeta”, Fars News siteerasi Iranin Valvojien neuvoston sihteeriä (Secretary of Iran’s Expediency Council), Mohsen Rezayee'ta, kertomasta tätä al-Manar'ille. ...Rezayee myös vähätteli Israelin ja Yhdysvaltojen pyrkimyksiä presidentti Donald Trumpin alaisuudessa suitsia Iranin aggressiota alueella. ”Yhdysvaltojen ja Israelin johtajat eivät tunne Irania eivätkä käsitä vastarinnan voimaa ja siksi he kohtaavat jatkuvasti tappion”, hän väitti. ”Tänäpäivänä tilanne Yhdysvalloissa ja Israelissa osoittaa heidän pelkonsa sionistihallinnon romahtamisesta ja USA:n vajoamisesta.”

Mielestäni tällaiset uhkaukset voivat jatkua vain niin kauan kunnes sodan on lopultakin puhjettava, ja tämän Arutz Sheva'ssa olevan analyysin mukaan, näyttää siltä, että se on oikeastaan nyt vain ajan kysymys. IDF:n operaatioista vastaava komentaja sanoi haastattelussa maanantaina, että ”Tulemme todennäköisesti näkemään merkittävän sodan Israelin ja Iranin johtaman akselin välillä tänä vuonna”, sanoen että, ”vuodella 2018 on potentiaalia eskaloitumiselle, ei välttämättä siksi, että molemmat osapuolet haluavat aloittaa sen, vaan tilanteen asteittaisen pahenemisen vuoksi. Tämä on johtanut siihen, että voimme nostaa valmiustasoa...” Hän lisäsi, että hänen arviointinsa perustuu siihen, mitä tällä hetkellä tapahtuu Syyriassa, jossa Venäjän ja Iranin tukema Assad-mielinen akseli on parhaillaan poistamassa viimeisiä vastarinnan pesäkkeitä. ...Tilanteen vakavuutta on korostanut äskettäinen lausunto iranilaiselta kenraalilta, joka johtaa Iranin valmisteluja sotaan Israelin kanssa.

Mitä tulee altistumiselle sotaan tänä vuonna, niin tämän vuoden toukokuussa Trumpin hallinto tulee virallisesti siirtämään Yhdysvaltain Israelissa olevan suurlähetystön Tel Aviv'ista Jerusalemiin ja se ajoittuu Israelin 70. itsenäisyyspäivälle, ulkoministeriön virkamies vahvisti Jerusalem Post'ille perjantaina.

Jerusalem Post kertoo myös, että Nikki Haley'n mukaan Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelma on lähes valmis. Hän ”... käsitteli useita kysymyksiä, joista yksi oli todennäköisyys sille, että Yhdysvallat painostaisi perustamaan Palestiinan valtion. ...Nämä kommentit tulivat kaksi päivää sen jälkeen kun palestiinalaishallinnon presidentti Mahmud Abbas piti puheen YK:n turvallisuusneuvostossa, jossa hän pyysi YK:ta löytämään vaihtoehdon pelkästään Yhdysvaltojen välityksellä käytäville neuvotteluille.”

Ynet News'in mukaan Nikki Haley sanoo myös, että edellämainittua rauhansuunnitelmaa ”ei kumpikaan osapuoli rakastaisi”. Lainaten Ynet'iä, ”Yhdysvaltain YK-suurlähettiläs Nikki Haley ilmoittaa Chicagossa, että hän uumoilee Trumpin hallinnon ”viimeistelevän” Lähi-idän rauhanehdotusta, jota ei myöskään 'tultaisi vihaamaan kummankaan osapuolen taholta'; se on edelleen hämärän peitossa, että keskittyykö rauhanehdotus kahden valtion ratkaisuun, mutta sanoo sen olevan Israelin ja palestiinalaisten itsensä päätettävissä.”

Arutz Sheva julkaisi tiistaina artikkelin, jossa he siteeraavat Mahmoud Abbas'ia, joka oli sanonut, että palestiinalaiset polveutuvat suoraan kanaanilaisista, väittäen, että 'Palestiina' teki merkittävää panosta ihmiskunnalle ennen vuoden 1917 Balfourin julistusta.

- Oletan, että kysymys, joka meidän on kysyttävä näiden nopeasti etenevien kehitysaskelien valossa, on se, että ”mitä tämä kaikki tarkoittaa meille”?
- Vastaus tähän kysymykseen on tämä: ”Se tarkoittaa sitä, että aika on lähellä, ja Herran paluu on lähempänä kuin kukaan meistä voisi ajatella.”
- Siksi meidän kaikkien velvollisuutena on olla kuin Isaskarin miehet, jotka ymmärsivät ajan, jossa he elivät.
1. Aikakirja 12:32 (KR 33/38)”...isaskarilaisia, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät, mitä Israelin oli tehtävä, kaksisataa päämiestä, ja kaikki heidän veljensä heidän johdollansa;”
Roomalaiskirje 13:11-14 (KR 33/38)”Ja tehkää tämä, koska tunnette tämän ajan, että jo on hetki teidän unesta nousta; sillä pelastus on nyt meitä lähempänä kuin silloin, kun uskoon tulimme. Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin. Vaeltakaamme säädyllisesti, niin kuin päivällä, ei mässäyksissä ja juomingeissa, ei haureudessa ja irstaudessa, ei riidassa ja kateudessa, vaan pukekaa päällenne Herra Jeesus Kristus, älkääkä niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com