Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. maaliskuuta 2018

Presidentti Trumpin tulevasta rauhanehdotuksesta viisi huomioitavaa asiaa

Tässä profeetalliselta ja ajankohtaiselta Rapture Ready -sivustolta suomentamani artikkeli, jossa Daymond Duck on huolissaan etukäteisuutisista, jotka kertovat joitakin kohtia presidentti Trumpin Lähi-idän rauhansuunnitelmasta, joka julkaistaan pian. Yleisesti ottaen huhuihin tai tosiasioihin perustuvat tuoreet uutisjutut ovat huolestuttavia erityisesti Yhdysvaltojen kannalta, koska jos etukäteistiedot pitävät paikkansa, niin Hra Trump on jakamassa Jumalan pyhää kaupunkia, Jerusalemia, mikä tuomitaan Raamatussa.

------------------------

Huolestuttavia raportteja (Disturbing Reports) :: By Daymond Duck

Published on: March 11, 2018 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

http://www.raptureready.com/2018/03/11/disturbing-reports-daymond-duck/

Helmikuun viimeisellä viikolla ja maaliskuun ensimmäisten kolmen päivän aikana useat oletettavasti luotettavat ulkomaiset sanomalehdet kertoivat juttuja presidentti Trumpin tulevasta rauhanehdotuksesta.

Huomaa, että Valkoisen talon edustaja hylkäsi nopeasti jutut huhuiksi, ja ne voivatkin olla huhuja, mutta on myös tunnustettu tosiasia, että Trumpin hallinnon jäsenet ovat keskustelleet presidentti Trumpin rauhanehdotuksesta YK:n turvallisuusneuvoston, EU:n, Israelin, Egyptin, Jordanian, Saudi-Arabian ym. kanssa.

Ollakseni rehellinen, on liian aikaista tietää varmasti, kuulemmeko tosiasioita vai huhuja, tai huhuja perustuen tosiasioihin. Mutta näiden uutisjuttujen vertailu siihen, mitä Raamattu sanoo, on huolestuttavaa, jos ne ovat totta.

Huomioikaa nämä viisi asiaa:

1) On raportoitu, että presidentti Trump aikoo tunnustaa palestiinalaisvaltion perustamisen, jossa osa Jerusalemista on sen pääkaupunkina sillä ehdolla, että Itä-Jerusalemia hallinnoi kansainvälinen valvoja (oletettavasti YK).

Tämä jakaisi Jerusalemin, mutta ei vähempi kuin Jumala itse sanoi, että hän vetää kansat Harmageddonin taisteluun maansa jakamisen ja kansansa hajottamisen vuoksi (Joel 3:2).

Lisäksi tämä panisi Itä-Jerusalemin pakanakansojen [kansainvälisen valvojan] hallintaan, ja Raamattu opettaa, että pakanat tallaavat Pyhää kaupunkia [Jerusalemia] Ahdistuksen ajan viimeisten 3.5 vuoden aikana (Ilm. 11:2).

2) On raportoitu, että jotkut Palestiinan Juudean ja Samarian alueet sisällytetään Palestiinan valtion asteittaiseen luomiseen. Joissakin näissä alueissa on juutalaisia siirtokuntia, jotka on purettava.

Jotta emme unohtaisi, Israelia painostettiin antamaan Gaza palestiinalaisille. Sitten, palestiinalaiset käyttivät Gazaa tukikohtanaan rakettien laukaisuun ja terrori-iskujen käynnistämiseen Israelia vastaan.

Ei ole mitään syytä uskoa, että tällä kertaa asiat tulisivat olemaan yhtään erilailla muuta kuin se tosiasia, että palestiinalaiset olisivat lähempänä Israelin väestökeskuksia, ja heillä tulee olemaan paljon enemmän alueita, joista laukaista rakettejaan ja käynnistää terrori-iskuja.

Huomaa termi ”palestiinalaisvaltion asteittainen luominen”. Liitto, jonka Antikristus vahvistaa aloittaen Ahdistuksen ajan, on seitsemäksi vuodeksi (Dan. 9:27). On kysyttävä, tarkoittaako sana ”asteittainen” seitsemää vuotta.

Ole tietoinen siitä, kun Raamattu opettaa, että juutalaiset Juudeassa ovat vaarassa Ahdistuksen ajan jälkimmäisen puoliskon aikana. Jeesus kehotti juutalaisia Juudeassa pakenemaan vuorille, kun Antikristus saastuttaa temppelin Ahdistuksen ajan puolivälissä (Matt. 24:15-16, Dan. 9:27).

Tiedetään myös, että juutalaisten siirtokuntien purkaminen palestiinalaisalueilla tulee olemaan sama asia kuin Jumalan kansan hajottaminen, ja tämä on toinen syy Harmageddonin taistelulle, joka mainitaan edellä (Joel 3:2).

3) On raportoitu, että presidentti Trump käyttää konferenssia arabimaassa (ehkä Egyptin Kairossa) foorumina julkistaakseen ja mainostaakseen rauhanehdotustaan.

Muistakaamme se kun apostoli Paavali sanoi, että kun he sanovat ”Peace and Safety (rauha ja turvallisuus)”, niin silloin heidät yllättää äkillinen tuho (1. Tess. 5:3).

Presidentti Trumpin rauhanehdotus ei ole liitto, jonka Antikristus vahvistaa (Dan. 9:27), mutta se voisi muovautua siksi tuntemattomana ajanjaksona.

Antikristuksen vahvistama liitto tulee ylöstempauksen jälkeen, ja ne, jotka julistavat ”Peace and Safety (rauha ja turvallisuus)”, ovat ei-uskovia, jotka ovat jääneet pois tempauksesta.

Jos presidentti Trumpin rauhanehdotus muovautuu liitoksi, jonka Antikristus vahvistaa, Yhdysvallat tulee varmasti maksamaan kauhean hinnan.

4) On raportoitu, että presidentti Trump aikoo esittää 40 miljardin dollarin avustussummaa palestiinalaisille, jotta he voisivat rakentaa palestiinalaisvaltionsa.

Tietäkää, että palestiinalaiset ovat aina käyttäneet suuren osan rahasta, joka heille on annettu, hyökkäyksien rahoittamiseksi Israelia vastaan. Nämä 40 miljardia dollaria eivät riitä voittamaan Jumalan Israeliin kohdistamaa suojelua, mutta miksi tekisimme sen?

5) On raportoitu, että presidentti Trumpin ehdotus mahdollistaa palvomisen vapauden kaikille uskonnollisille ryhmille kaikissa uskonnollisissa pyhissä paikoissa. Tämä mahdollistaisi juutalaisten, muslimien ja kristittyjen palvoa Temppelivuorella.

Myöntämällä juutalaisille palvomisen vapauden Temppelivuorella tulee avaamaan oven Temppelin jälleenrakentamiselle, mahdollistaa Antikristuksen saastuttaa Temppeli sekä avaa oven Antikristukselle lakkauttaa eläinuhraukset, jne.

En sano, että Jumalan Sanan toteutuminen on huono asia, mutta sanon, että ajatus siitä, mitä maailman ylle tulee, on huolestuttavaa.

Suoraan sanottuna, toivon, että koko asia kaatuisi sen kautta, jos presidentti Trumpin uskonnolliset neuvonantajat voisivat vakuuttaa hänet luopumaan pyrkimyksistään rauhansopimuksen suhteen. Se voisi viivästyttää asioita. [Minä en toivo enää yhtään lisäviivästyksiä. Tule Herra Jeesus! Suom. huom.]

Kun presidentti Trumpin ryhmä ensi kerran alkoi työstämään rauhanehdotusta, oli raportteja siitä, että se hyväksyttäisiin automaattisesti. Siitä saakka kun Jerusalem tunnustettiin Israelin pääkaupungiksi, on tuntunut olevan epäilystä ehdotuksen hyväksynnän suhteen.

Tietäkää myös, etten ennusta kahden säkkipukuisen todistajan ilmestyvän pian, mutta muistutan lukijoitamme siitä, että Jumala lupasi lähettää Elian ennen suuren ja peljättävän Herran päivän tulemista (Mal. 4:5-6).

Sitten ihmiset voivat laulaa totuudenmukaisesti: ”Nämä ovat Elian päiviä”.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com