Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Pentagonille maaliskuu on paras aika ryhtyä sotaan

Tässä mielenkiintoinen tutkimusraportti Global Research -sivustolta, joka toteaa, että maaliskuu (The Ides of March) oli muinaisten roomalaisten kalenterissa pyhitetty sodankäynnin jumalalle (Mars) ja silloin roomalaiset aloittivat uusia sotakampanjoita, mikä on toistunut Amerikan Yhdysvaltojen kohdalla 2. maailmansodan jälkeen kun maa on aloittanut sotaretkiään juuri maaliskuussa, kevään korvalla. Nyt tänä vuonna 2018 puhutaan jälleen sodan uhkasta maailmalla, kun jännitteet ovat kiristyneet Lähi-idässä (Iran, Syyria, Israel), Korean niemimaalla sekä Amerikan ja Venäjän välisissä suhteissa. Ilmeisesti tarvitaan kuitenkin jonkinlainen tekosyy (falseflag-isku?) ennenkuin 3. maailmansota voi alkaa. Tällainen ”toinen 9/11” on ennustettu juuri tälle vuodelle I, Pet Goat 2 -filmissä ja se voikin olla lähellä, sillä illuminaatit voivat ajoittaa NWO-sotansa alkamisen juuri maaliskuulle 2018. Elämme totisesti mielenkiintoisia lopun aikoja, jolloin Raamatun profetiat toteutuvat rutosti! Artikkelin suomensi: Olli R.

-----------------------------

Pentagonin ”Ides of March” (maaliskuun Ides): Paras kuukausi ryhtyä sotaan (The Pentagon’s “Ides of March”: Best Month to Go to War)

https://www.globalresearch.ca/the-pentagons-ides-of-march-best-month-to-go-to-war/5326464

First published on March 13, 2013, updated March 1, 2018.

Onko se sattumaa?

Viimeaikaisessa historiassa Vietnamin sodasta nykypäivään maaliskuu on valittu Pentagonin ja NATO:n sotasuunnittelijoiden toimesta ”parhaaksi kuukaudeksi” ryhtyä sotaan.

Lukuun ottamatta Afganistanin sotaa (lokakuu 2001) ja vuosien 1990-91 Persianlahden sotaa, kaikki suuret Yhdysvaltojen ja NATO:n johtamat liittoutuneiden sotilaalliset operaatiot yli puolen vuosisadan ajan – lähtien Yhdysvaltojen maajoukkojen Vietnamiin hyökkäyksestä 8. maaliskuuta 1965 – on aloitettu maaliskuussa.

The Ides of March (Idus Martiae) on päivä roomalaisten kalenterissa, joka vastaa suurin piirtein 15. maaliskuuta. Maaliskuun Ides tunnetaan myös päivänä, jolloin Julius Caesar salamurhattiin v. 44 eKr.

Jottemme unohtaisi, maaliskuu (roomalaisten kalenterissa) on omistettu Marsille (Martius), roomalaiselle sodanjumalalle. [Mars tunnetaan punaisena planeettana ja Ilmestyskirjan 2. sinetin kohdalla mainitaan tulipunainen hevonen, jonka ratsastajalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, Ilm. 6:3-4. Suom. huom.]

Roomalaisille maaliskuu (Martius) merkitsi ”ajankohtaa aloittaa uusia sotakampanjoita”.

Kuten Rooman valtakunnan kukoistusaikana, Yhdysvaltain puolustusministeriöllä on valtuudet suunnitella ja toteuttaa tarkka sotilasoperaatioiden ”aikataulu”.

Ulottaako maaliskuu – jonka roomalaiset identifioivat ”hyväksi ajaksi” aloittaa uusia sotilaallisia hankkeita – vaikutuksensa nykyajan sotilasoppiin?

Kautta koko historian, vuodenajat – käsittäen siirtymisen talvesta kevääseen – ovat näytelleet strategista roolia sotilasoperaatioiden ajoituksessa.

Suosivatko Pentagonin sotasuunnittelijat maaliskuuta?

Ovatko he myöskin – jollakin salaperäisellä tavalla – ”idolisoimassa” Marsia, roomalaista sodanjumalaa?

Maaliskuun 23:s (joka sattuu samaan aikaan kevään alun kanssa) oli päivä, jolloin ”roomalaiset juhlivat sotakampanjan ja sota-taistelukauden alkua.”

Marsille, sodanjumalalle, osoitettiin kunnioitusta festivaaleilla ja juhlimisella. ...Roomalaisille 23. maaliskuuta oli valtava juhla, joka tunnetaan nimellä Tubilustrium.”

Näiden juhlallisuuksien alla juhlittiin roomalaista sodanjumalaa; suuri osa maaliskuusta ”oli omistettu sotilaalliselle juhlalle ja valmiudelle.”

Sotilaallisten interventioiden maaliskuun aikajana (1965-2017)

Viimeaikainen historia vahvistaa, että lukuun ottamatta Afganistania (lokakuu 2001) ja vuosien 1990-91 Persianlahden sotaa, kaikki suuret Yhdysvaltojen ja NATO:n johtamat sotilasoperaatiot lähes puolen vuosisadan ajan – lähtien Yhdysvaltojen maajoukkojen Vietnamiin hyökkäyksestä 8. maaliskuuta 1965 – on aloitettu maaliskuussa.

Vietnamin sota

Yhdysvaltain kongressi hyväksyi Tonkinin lahden päätöslauselman, joka valtuutti presidentti Lyndon Johnsonin lähettämään maajoukot Vietnamiin 8. maaliskuuta 1965.

Maaliskuun 8. päivänä 1965 lähetettiin 3500 amerikkalaista merijalkaväen sotilasta Etelä-Vietnamiin, joka merkitsi alkua ”Amerikan maasodalle”.

NATO:n sota Jugoslaviaa vastaan

NATO:n sota Jugoslaviaa vastaan (Kosovon sota) käynnistettiin 24. maaliskuuta 1999.

NATO:n pommitukset Jugoslaviassa, koodinimeltään US Operation ”Noble Anvil” (Yhdysvaltain operaatio ”Ylevä Alasin”), alkoi maaliskuun 24. päivänä 1999 ja kesti kesäkuun 10. päivään asti vuonna 1999.

Irakin sota

Irakin sota käynnistettiin 20. maaliskuuta 2003. (Bagdadin aika)

Yhdysvaltojen ja NATO:n johtama hyökkäys Irakiin alkoi 20. maaliskuuta 2003, sillä tekosyyllä, että Irakilla oli joukkotuhoaseita.

(Vuoden 1991 Persianlahden sota Irakia vastaan alkoi 17. tammikuuta. Kuitenkin, sen jälkeen kun tulitaukosopimus allekirjoitettiin 28. helmikuuta – seuraten Basran tiellä tapahtunutta vetäytyvien sotilaiden ja pakenevien siviilien joukkomurhaa 26.-27. helmikuuta – Yhdysvaltain 24. mekanisoitu jalkaväkiosasto teurasti tuhansia ihmisiä maaliskuun 2. päivänä)

Salainen sota Syyriaa vastaan

Yhdysvaltojen ja NATO:n salainen sota Syyriaa vastaan aloitettiin 15. maaliskuuta 2011, kun islamistiset palkkasoturit ja kuolemanpartiot tunkeutuivat eteläiseen Daraan kaupunkiin Jordanian rajalla. Terroristit syyllistyivät tuhopolttoihin samoin kuin siviilien tappamisiin. Tätä terroristien maahanhyökkäystä oli alusta alkaen tuettu salaisesti Yhdysvaltojen, NATO:n ja sen Persianlahden liittolaisten: Saudi-Arabian ja Qatarin toimesta.

NATO:n ”humanitaarinen” R2P-sota (Responsibility to protect) Libyaa vastaan

NATO alkoi pommittaa Libyaa maaliskuun 19. päivä 2011. Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvosto hyväksyi alustavan päätöslauselman 26. helmikuuta 2011 (UNSC Resolution 1970), (hyväksytty yksimielisesti).

Myöhempi Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston hyväksymä päätöslauselma 1973 hyväksyttiin 17. maaliskuuta 2011. Se valtuutti ”lentokieltoalueen” luomisen Libyan ylle, ja käyttämään ”kaikkia tarvittavia toimenpiteitä siviilien hengen suojelemiseksi”.

Libyaa pommitettiin taukoamatta NATO:n sotakoneiden toimesta alkaen 19. maaliskuuta 2011 ja noin seitsemän kuukauden ajan.

Jemen

Maaliskuun 25. päivänä 2015, Saudi-Arabian johdolla toimiva ja Yhdysvaltojen tukema kansainvälinen liittoutuma käynnisti ilmaiskut huthien aseellista ryhmää vastaan Jemenissä.

**

Maaliskuu 2018

Yhdysvallat ja sen NATO-liittolaiset, puhumattakaan Israelista, ovat sotajalalla.

Maaliskuussa 2018 useita sotilaallisia skenaarioita on Pentagonin piirustuspöydällä, kuten Libanon, Syyria (sotilaallisen eskaloitumisen skenaario), Pohjois-Korea ja Iran.

Venäjä on uhattuna ja niin on myös Kiina.

Emme kuitenkaan voi spekuloida, että USA:n ja NATO:n sotasuunnitelmiin kuuluu Ides of March (maaliskuu) 2018.

Laaja median propagandakampanja on käynnistetty, jotta Yhdysvaltojen johdolla toteutettava sotaseikkailu saisi oikeutuksen, puolustamalla sotatoimia humanitaarisina rauhantekoaloitteina. Maaliskuun aikana valeuutiset ovat saavuttaneet uuden kynnyksen: Yhdysvaltain mini-ydinpommit julistetaan rauhanpommeiksi.

Tässä on uusin New York Times'in (27. helmikuuta 2018) ”arvovaltainen” analyysi siitä, miten Pohjois-Korea auttaa Syyrian hallitusta ryhtymään kemialliseen sodankäyntiin Syyrian kansaa vastaan. Siistiä eikä mitään feikkiä, oikeaan aikaan tuleva (Ides of March) ja tietysti ”huolellisesti dokumentoitu” Newspaper of Record'in toimesta.

Pohjois-Korea -kytköksen todistusaineisto tulee silloin, kun Yhdysvallat ja muut maat ovat syyttäneet Syyrian hallitusta kemiallisten aseiden käytöstä siviilejä vastaan, mukaan lukien viimeaikaiset iskut siviilien tuhoamiseksi Damaskoksen Itä-Ghoutan esikaupunkialueella, ja käyttäen sitä mikä näyttää olevan kloorikaasua.

Pohjois-Korean toimitukset sisältävät haponkestäviä laattoja, venttiilejä ja lämpömittareita Yhdistyneiden Kansakuntien tutkijaraportin mukaan. Pohjois-Korean ohjusteknikot ovat myös havainneet työskentelyä tunnetuissa kemiallisia aseita ja ohjuksia valmistavissa tehtaissa Syyrian sisäpuolella, raportin mukaan, jonka kirjoitti asiantuntijapaneeli, joka tarkasteli Pohjois-Korean mukautuvaisuutta Yhdistyneiden Kansakuntien pakotteille.

Raportissa korostetaan mahdollista vaaraa, joka aiheutetaan millä tahansa tämänkaltaisella kaupankäynnillä Syyrian ja Pohjois-Korean välillä, mikä saattaisi antaa Syyrialle mahdollisuuden säilyttää kemiallisiä aseita ja samalla tarjota Pohjois-Korealle rahaa sen ydin- ja ohjusohjelmille.

Mahdollisten kemiallisten aseiden komponentit olivat osa ainakin 40:ää aiemmin raportoimattomista Pohjois-Korean toimituksista Syyrialle vuosina 2012-2017 ja koskivat kiellettyjä ballististen ohjusten osia ja materiaaleja, joita voitaisiin käyttää sekä sotilaallisiin että siviilikäyttöön, raportin mukaan, jota ei ole tuotu julkisuuteen, mutta jonka New York Times tarkasti.


Screenshot, NYT, Feb 27, 2018

The original source of this article is Global Research
Copyright © Prof Michel Chossudovsky, Global Research, 2018

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Olipa mielenkiintoinen artikkeli. Kiitoksia suomennoksesta, Olli. Teet arvokasta ja harvinaista työtä juuri tällaisena profeetallisena äänitorvena!

  Pidän myös hyvin mahdollisena, että suursota alkaa maaliskuussa, joka tapauksessa tänä vuonna. Ensimmäinen maailmansota alkoi heinäkuun lopulla (tosin se eskaloitui suursodaksi vasta elokuussa 1914, kun Saksa julisti sodan Ranskalle ja Venäjälle) ja toinen maailmansota 1. syyskuuta. Mielestäni myös tämä ajankohta eli loppukesä/alkusyksy on hyvin mahdollinen ja "optimaalinen" kolmannen maailmansodan syttymiselle. Toistaahan historia itseään monellakin tavalla.

  Nyt on pitkälti hyvin vastaava tilanne kuin ennen aiempia maailmansotia: kansakunnat liikehtivät levottomasti ja lisäävät puolustusmäärärahojaan, joukot harjoittelevat ja ovat liikekannalla, uusi asevarustelu on alkanut ja samalla nationalismi nostaa rumaa päätään kaikkialla maailmassa, kansojen johtajat uhittelevat toisilleen... Ilmassa on aivan liian paljon vihaa ja sotakiihkoa joka puolella!

  Vapaamuurarilliset ja illuministiset tahot näyttävät tosiaan pitävän tärkeänä, että sodat ym. alkavat tiettyinä pakanallisina päivinä. Tässä on numerologinen laskelma ensimmäisen ja toisen maailmansodan alkamispäivästä. Molemmat päivämäärät voidaan numerologisesti johtaa numeroon 5 (isommat luvut, esim. 32, lasketaan numerologiassa aina yhteen tyyliin 3 + 2 = 5, niin että lopputulos voidaan aina johtaa yhdeksi numeroksi):

  28.7.1914 = 2 + 8 + 7 + 1 + 9 + 1 + 4 = 32 = 3 + 2 = 5
  1.9.1939 = 1 + 9 + 1 + 9 + 3 + 9 = 32 = 3 + 2 = 5

  Alkaako kolmas maailmansota maaliskuussa tai syksyllä 2018 päivänä, jolloin sama numerologinen luku 5 jälleen toistuu? Yksi esimerkkilaskelma:

  27.3.2018 = 2 + 7 + 3 + 2 + 0 + 1 + 8 = 23 = 2 + 3 = 5

  Ja syksylle:

  3.9.2018 = 3 + 9 + 2 + 0 + 1 + 8 = 23 = 2 + 3 = 5

  Siinäpä meillä kaksi mahdollista kolmannen maailmansodan syttymispäivää, nimittäin jos okkultistit haluavat synkronoida tulevan suursodan numerollisesti aiempiin!

  Tuosta numerosta 5 vielä yksi huomio: Pentagon = pentagoni = viisikulmio = pentagrammi eli okkultistien tärkein symboli! Että sikälikin illuminaateilla/NWO:n arkkitehdeilla voisi olla syytä pitää kiinni tuosta 5-symboliikasta...

  Lopuksi linkkinä seitsemän (!) vuoden takainen lehtiartikkeli, jossa ennakoidaan suursodan alkua juuri vuodelle 2018:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011103014666656_ul.shtml

  Totisesti elämme profeetallista aikaa, ja tulipunainen Marsin sodanjumalan hevonen on jo liikekannalla! Nyt on tärkeää olla hengellisesti valveilla ja "hankkia öljyä lamppuihinsa". Raamattu ennustaa myös sen, että "Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni, ja he nukkuivat" (Matt. 25:5). Siksi tällaisia herätyssanomia tarvitaan. Kiitos, ja siunausta!

  Yst. terv. TL eli "yksi valvoja"

  VastaaPoista
 2. P.S. Hätkähdin kun totesin, että okkultistien numerologisella systeemillä 9/11-päivästä tulee myös tulokseksi 5! Kas näin: 11.9.2001 = 1 + 1 + 9 + 2 + 0 + 0 + 1 = 14 = 1 + 4 = 5. Jäljet johtavat siis sylttytehtaaseen eli viisikannan muotoiseen Pentagoniin, joka on yksi Uuden maailmanjärjestyksen työrukkasista! Vetääkseen huomion pois itsestään, 9/11-lavastuksessa yksi lentokone (todellisuudessa suht vaaraton ohjus) osui myös Pentagoniin... Okkultistit rakastavat symboliikkaa ja salaisia koodeja. Kaikki täytyy tehdä "ritualistisesti oikein" ja tismalleen tiettyjen okkultististen kaavojen (kuten numerologian) mukaan. Tämä on myös heidän heikkoutensa: jos koodit tuntee, on helppo nähdä heidän pukinsorkkansa jälki siellä, missä se on pelissä... Kenties edellisessä kommentissa esittämäni päivämäärä 27.3.2018 on "toisen 9/11:n" toteuttamispäivä?... Ja siitä lähtee kolmas maailmansota purkautumaan yli maanpiirin. T: "Yksi valvoja" TL

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com