Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 24. maaliskuuta 2018

Kuinka lähellä olemme ylöstempausta?

Tässä tuore ja ajankohtainen Nearing Midnight -artikkeli profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jonka suomensin. Kirjoittaja tarttuu ajan lyhyyten ennen Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen paluuta omilleen (ylöstempaus ennen vaivanaikaa). Hän tulkitsee Jeesuksen Öljymäen puhetta, joka pikemmin viittaa Jeesuksen toisen tulemuksen ensimmäiseen vaiheeseen, eikä tulemiseen maan päälle 7 vuotta myöhemmin. Ja Jeesuksen profetiaa tarkasteltassa (viikunapuuvertaus) pitää ottaa huomioon, että Israel, joka on ajan merkki, täyttää profeetalliset 70 vuotta ensi toukokuussa. Olemme siis aivan ylösoton kynnyksellä!

---------------------------

Nearing Midnight Article By Terry

Mar 19, 2018

Published on: March 18, 2018 by RRadmin7

http://www.raptureready.com/2018/03/18/nm-mar-19-2018/

Kuinka lähellä olemme? (How Near?)

Yksi niistä profeetallisista Kirjoituksista, joita syytävät ne, jotka pitävät kiinni premillenniaalisesta, ennen Ahdistuksen aikaa koskevasta eskatologian käsityksestä, on seuraava:

”Mutta oppikaa viikunapuusta vertaus: kun sen oksa jo on tuore ja lehdet puhkeavat, niin te tiedätte, että kesä on lähellä. Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää, että se on lähellä, oven edessä. Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin kaikki nämä tapahtuvat. Taivas ja maa katoavat, mutta minun sanani eivät koskaan katoa.” (Matteus 24:32-35)

Huolimatta siitä, että seminaarit tavallisesti opettavat, että Jeesus Öljymäen puheessaan puhuu vain juutalaisille (Israelille), niin monet, mukaanlukien allekirjoittanut, uskovat, että Jeesus ei puhu vain Israelille. Hän puhuu tässä kaikille, sekä juutalaisille että pakanoille, jotka hyväksyvät Kristuksen pelastuksekseen läpi aikakausien.

Vaikka mielipiteissä on eroja sen suhteen, mitä profetia tarkkaan ottaen tarkoittaa, useimmat ovat yhtä mieltä siitä, että viikunapuulla Raamatussa viitataan useimmiten Israelin valtioon.

Tämä Herran itsensä antama profetia on monien mielestä yksi vahvimmista raamatullisista syistä uskoa siihen, että tämä nykyinen sukupolvi tulee kokemaan Kristuksen paluun maaplaneetalle. Kuten sanotaan, niin Israel on profeetallinen ajannäyttäjä. Yleisesti katsotaan, että tämä sukupolvi tulee näkemään profetioiden toteutumisen Israelin kehystämän lopullisen aikataulun puitteissa, eli sen kansakunnan, joka on palannut takaisin siihen maahan, jonka Jumala kerran antoi heille.

Varmasti viimeaikainen historia yhdistettynä nykyisiin tapahtumiin näyttää olevan vahva peruste antamaan tälle näkemykselle uskottavuutta.

Tämä peruste rakentuu seuraaville asioille:

1) Raamattu antaa sukupolven määritelmäksi 70 vuotta.

2) Israelin kansakunta syntyi uudelleen – yhdessä päivässä, kuten on profetoitu – vuonna 1948.

3) Olemme vuodessa 2018 – 70 vuotta siitä, kun Israel palasi maillensa kansakuntana heti toisen maailmansodan jälkeen.

4) Amerikan on määrä siirtää suurlähetystönsä Tel Aviv'ista Jerusalemiin, antaen koko maailman tietää, että me pidämme Jerusalemia juutalaisvaltion pääkaupunkina.

5) Tämän on tarkoitus tapahtua 14. toukokuuta, kuukaudelleen ja päivälleen täsmällinen vuosipäivä Israelin jälleensyntymisestä nykyaikaisuuteen.

Nämä osatekijät eivät ole kaikki, mitä pitää ottaa huomioon ajateltaessa Jeesuksen profetiaa. On vahvaa syytä uskoa, että tämä Herran ennustaminen puhuu selkeästi ennen Ahdistuksen aikaa tapahtuvasta ylöstempauksesta, ollen eittämättä näkemys, josta nykyään yhä harvemmat pastorit ja tunnustavat kristityt pitävät kiinni.

Herra sanoi seuraavaksi:

”Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.” (Matteus 24:36)

Jeesus puhuu tässä tietystä päivästä ja hetkestä, jota kukaan ei tiedä. Se on ennalta ilmoittamaton tapahtuma koskien ajoitusta. Tämä ei voi olla toinen tulemus, kun Kristus palaa maan päälle, josta puhuu Ilmestyskirja 19:11. On olemassa täsmällinen määrä päiviä, jolloin tämä suuri tapahtuma toteutuu, mitattuna 7-vuotisen vaivanajan puolivälistä. Tämä tuntematon päivä ja hetki, josta Jeesus puhuu, on pikemminkin hänen toisen tulemisensa ensimmäinen vaihe – seurakunnan ylöstempaus!

Välittömästi sen jälkeen, kun Jeesus puhui sukupolvesta, joka näkisi kaikkien profetioiden täyttyvän, Hän puhui ihmiskunnan tilasta, joka vallitsee hänen paluunsa aikana. Itseasiassa hän puhui useista tiloista, jotka merkitsevät viimeistä sukupolvea ennen Hänen toisen tulemisensa ensimmäistä vaihetta.

Olemme olleet näissä olosuhteissa monesti viime vuosien aikana. Viittaan Kristuksen profetiaan ”Nooan ja Lootin päivistä”.

Herra puhui tarkasti siitä, mitä tämä sukupolvi tulee tekemään koskien elämänsä suorittamista yleensä. Tämä kaikki on hahmoteltu välittömästi Hänen lausuman, ettei kukaan tiedä päivää tai hetkeä, jälkeen, jolloin Hänen seuraava väliintulonsa tapahtuu ihmiskunnan asioihin.

Lukekaa uudestaan Matt. 24:36-42 ja Luuk. 17:26-30, jotta ymmärrätte ajan hengen Hänen äkilliselle, katastrofaaliselle väliintulolle elämään maan päällä.

Minun väitteeni on ollut monien vuosien ajan, että se ajankohta, kun Hän tulee äkillisesti seurakuntaansa varten, on keskellä taloudellista kasvukautta. Taloustieteilijät ja muut ovat jo vuosien ajan ennustaneet talouden laskusuhdannetta – jopa toista suurta lamakautta (Great Depression). Ja, tosiaankin, kaikkien valtion tuloja koskevien prinsiippien mukaan, joita voidaan tuoda esille talouden fysiikasta, maailman olisi pitänyt jo kauan sitten laskeutua lamaan.

Sitten tuli Trump. Hän tuli Jeesuksen Kristuksen nimeen vedottujen rukousten myötä, joissa Herraa pyydettiin toimimaan johdattajana vuoden 2016 presidentinvaaleissa. Ihme tapahtui. Kansakunnalle annettiin, kuten olen sanonut aiemminkin, ei jumalallinen mies, mutta epäilemättä – ainakin minun mielestä – Jumalan mies ajan henkeen, presidentti, joka on ottanut käyttöön menettelytapoja ja järjestelyjä perusteellista talouden remonttia varten.

Kaikki tämä näyttää olevan Jumalan valmistelua tämän sukupolven tuomiseksi hyvin lähelle sitä hetkeä, jolloin Kristus huutaa: ”Nouse ylös tänne!” (Ilm. 4:1)

– Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com