Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Amerikan laskeva moraali puntarissa kun USA:n presidentinvaalit lähestyvät 2020

Tässä pastori Daymond Duck’in moraalisaarna Trump-mieliseltä Rapture Ready -sivustolta, jonka meinasin jättää kokonaan väliin suomentamatta, koska artikkeli näyttää keskittyvän pelkästään demokraattipuolueen presidenttiehdokkaan Joe Biden’in ja hänen kannattajiensa mollaamiseen ja vastapuolen kehumiseen edessä olevien USA:n presidentinvaalien aattona. Kuitenkin, kun ajattelen syvällisesti Amerikan ja samalla koko muun länsimaailman moraalista tilaa, niin se yhdistyy aikalailla Yhdysvaltain demokraattiseen puolueeseen, joka on liberalisoitunut viime vuosina mm. homoliittojen kannattamiseen ja muuhun moraalittomaan toimintaan puhumattakaan Jumalan olemassaolon sammuttamisesta. Näin ollen, Jumala sallii eksyttävän Antikristus-pedon nousta, jonka avulla Jumala seuloo ja herättelee ihmisiä katumukseen ja lopulta evankeliumin vastaanottamiseen. Elämme lopun ajassa ja syvä jako/vastakkainasettelu Amerikassa toteuttaa profetioita johtaen suuren Babylonin kukistumiseen (Ilm. 18). Tällöin todellinen rauhanruhtinas Jeesus Kristus palaa takaisin. Tämän artikkelin suomentamisessa auttoi ystäväni Pekka, joka oli viime yönä (31.10.) laatinut alustavan suomennoksen, jota sitten parantelin ja täydensin.

-------------------------

Amerikan laskeva moraali

By Daymond Duck, 25.10.2020

https://www.raptureready.com/2020/10/25/americas-declining-morals-by-daymond-duck/

Lista raamatunprofetian opettajista, jotka sanovat Amerikan olevan Raamatun aikakauden loppua koskevissa profetioissa, on vaikuttava.

Spekulaatiota on runsaasti, että miksi näin on (moraalin heikkeneminen, taloudellinen romahdus, yllätyshyökkäys, jne.).

Suurin osa tämän artikkelin aiheista koskee Amerikan laskevaa moraalia.

1) 18. lokakuuta 2020, Dave Hodges ilmoitti presidentti Trump’in sanoneen äskettäin, että jos hänet valitaan uudelleen, koronavirus-rokotuksista ei tehdä pakollisia.

En voi ennustaa kuka valitaan, mutta rukoilen, ettei rokotuksia vaadita.

2) 15. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että toimittajat kuvasivat ja nauhoittivat salaa kera kameroiden ja mikrofonien, kun Kris Jacks, Coloradon demokraattisen puolueen toimeenpanevan komitean jäsen, sanoi: "Teen kaiken moraalisesti hyväksyttävän voittaakseni (vaalit). Minä valehtelen. Minä huijaan. Varastan. Koska se on moraalisesti hyväksyttävää tässä poliittisessa ympäristössä."

Hän ehdotti, että Trumpin voittaessa saattaa esiintyä väkivaltaista reaktiota.

3) 14. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että Kamala Harris’illa on siteitä muslimiryhmiin (Hamas ja Muslimiveljeskunta), jotka on nimetty terroristijärjestöiksi, ja Amerikan & Islamin suhteiden neuvosto (Council on American-Islamic Relations (CAIR)), jolla on siteitä tuomittuihin terroristeihin, on tukenut Joe Biden’iä.

Selittäkää minulle, miksi jotkut demokraatit hyökkäsivät Amy Coney Barrett’in katolista uskoa vastaan samalla, kun he hyväksyvät muslimiuskonnon julkisissa viroissa ja heidän henkilökunnissaan.

4) Jotkut kriitikot ovat alkaneet kutsua Bidenejä "Biden’in rikollisperheeksi".

Vuonna 2014 Hunter Biden’ille annettiin järjettömän korkeapalkkainen johtajan virka (palkka 86 000 dollaria/kuukausi viiden kuukauden ajan) korruptoituneen Burisma-nimisen kaasuyhtiön hallituksessa, Ukrainassa.

Vuonna 2015 Hunter Biden esitteli isälleen korruptoituneen kaasuyhtiön (Burisma) edustajan, ja Burisma-virkailija lähetti Hunter Biden’ille sähköpostiviestin, jossa hän kiitti Hunter’ia tapaamisen järjestämisestä, joka mahdollisti hänelle viettää aikaa silloisen varapresidentin Joe Biden’in kanssa Washington DC:ssä. Biden-kampanjan tiedottaja sanoi, ettei kokouksesta ole virallista pöytäkirjaa, mutta se ei tarkoita sitä, ettei salaista, pöytäkirjan ulkopuolella pidettyä kokousta ollut.

Vuonna 2016 Ukrainan hallitus tutki Burismassa esiintyvää korruptiota ja haki samalla Yhdysvaltojen lainatakauksia miljardin dollarin lainalle.

Varapresidentti Joe Biden matkusti Ukrainaan ja uhkasi kieltää lainatakaukset, ellei Ukrainan hallitus keskeytä Burismaan kohdistuvaa korruptiotutkintaa (Biden rehentelee videolla tutkinnan alasajamisesta).

Vuonna 2019 FBI takavarikoi hylätyn kannettavan tietokoneen, joka oli alun perin jätetty korjaamoon, jossa oli Hunter Biden’in nimi, useita valokuvia ja Biden’in perheen henkilökohtaisia tietoja, sähköposti, jossa kiitettiin Hunter Biden’iä tapaamisen järjestämisestä Burisman edustajan ja varapresidentti Joe Biden’in välillä, muita Biden’in sähköposteja ja paljon muuta (informaatiota, joka todistaa kannettavan tietokoneen kuuluneen Hunter Biden’ille. Fox News kertoi vahvistaneensa, että kannettava tietokone oli itse asiassa Hunter Biden’in kannettava, eikä Biden’in perhe ole kiistänyt sitä, että se on Hunter Biden’in läppäri. Korjaustilauksessa on Hunter Biden’in puhelinnumero, sähköpostiosoite ja allekirjoitus.)

Joe Biden kiistää puhuneensa Hunter’ille mitään tästä, mutta Hunter Biden sanoi, että he ovat puhuneet siitä. (Joku valehtelee. On myös raportoitu, että yksi sähköpostiviesti vuonna 2017 osoittaa, että Hunter Biden sai kymmenen miljoonaa dollaria kiinalaiselta miljardööriltä vain siitä, että tämä henkilö esiteltiin silloiselle varapresidentille Joe Biden’ille). On raportoitu, että sähköpostin mukaan Hunter’illa oli konsultointisopimus, jonka arvo oli kymmenen miljoonaa dollaria vuodessa kolmen vuoden ajan, ja Joe Biden sai osan rahoista. Jotkut sanovat sitä ”pelaaminen maksusta (pay to play)” -järjestelyksi.

Vuoteen 2020 mennessä Joe Biden oli kerännyt miljoonia dollareita Ukrainasta, Kiinasta ja Venäjältä, mutta siitä huolimatta Hunter Biden’iä pyydettiin puhumaan isänsä rehellisyydestä demokraattien puoluekonventissa.

Ehkä tämä selittää sen, kuinka Biden’in perhe (isä ja pojat) rikastui niin paljon sillä aikaa kun Joe Biden toimi senaattorina ja varapresidenttinä.

Jos Joe Biden on yhtä kuin demokraattinen puolue, niin kuin hän väittää olevansa, niin puolue näyttää olevan moraalisessa taantumassa.

Se jää nähtäväksi, mutta jos Biden on niin sanotun vapaan maailman seuraava johtaja, niin mielestäni hän tasoittaa tietä korruptoituneelle globaalille johtajalle (Antikristukselle).

Ajattele tämän vakavuutta. Joe Biden tukee globalismia, avoimia rajoja, ilmaston lämpenemisen farssia, globaalia etiikkaa, homoseksuaalista agendaa, varallisuuden uudelleenjakoa, sosiaalistettua lääketiedettä, asekontrollia, jne. Joe Biden’in äänestäminen on melkein sama asia kuin äänestäminen Antikristuksen puolesta. [Daymond Duck ei tiedä mitään Antikristuksesta raamatullisesti. Amerikkalaisena kristittynä oikea tapa olisi jättää kokonaan äänestämättä, eli antaa ääni Jeesukselle, joka tulee pian omiaan varten. Suom. huom.]

Myös republikaanipuolueella on ongelmansa, mutta tilanne näyttää olevan pahempi demokraattipuolueen suhteen.

Luin äskettäin, että 70% republikaaneista (enemmistö) uskoo Raamatun Jumalaan, mutta vain 45% demokraateista (alle puolet) tekee näin.

Siksi demokraatit poistivat kaikki viittaukset Jumalaan heidän puolueohjelmistaan.

Nämä ovat faktoja, jotka vaikuttavat meidän perheisiin, kristilliseen kirkkoomme, kansakuntaamme ja maailmaamme.

5) Kun Biden’in korruptiotarina paljastui, Facebook ja Twitter sensuroivat sen. (Facebookin vaalien eheyttä tutkiva asiantuntija oli entisen varapresidentin, Biden’in, neuvonantaja, ja on osoitettu, että yli 90% rahoista, joita Twitterin ja Facebookin työntekijät lahjoittivat poliitikoille vuonna 2020, meni demokraateille.)

Kongressin on aika tehdä muutakin kuin antaa kauniita lupauksia sen menettelytavoille Facebookin, Twitterin ja Googlen suhteen.

Nämä yhtiöt näyttävät tukahduttavan tahallisesti ja valikoivasti sananvapautta.

Saan sähköpostiviestejä luotettavilta kristillisiltä ministeriöiltä kera varoitusten, että ne saattavat sisältää haitallista sisältöä.

Kun napsautan linkkejä joillekin kristillisille verkkosivustoille, saan toisinaan varoituksia siitä, että ne voivat olla vaarallisia.

Jos sosiaalinen media tukahduttaa sanomalehtiä, YouTube-videoita, kristillisiä ministeriöitä, Yhdysvaltain senaattoreita, jne., ne lopulta tukahduttavat kaikki, joiden kanssa eivät ole samaa mieltä.

Petos on aikakauden lopun merkki, ja sitä esiintyy sosiaalisen median korkeimmilla paikoilla samoin kuin hallintomme johdossa.

Huomautus: 18. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että EU ja Japani yhdistävät voimansa Yhdysvaltojen kanssa ratsaamaan isoja teknologiayrityksiä.

6) Presidentti Trump’ia syytetään Yhdysvaltojen talouden tuhoamisesta ja korkean työttömyyden aiheuttamisesta koronaviruskriisin aikana.

Yhdysvaltain työvoimaviraston (U.S. Bureau of Labor Statistics), viimeisimmät saatavilla olevat tiedot osoittavat, että yhdeksällä kymmenestä osavaltioista, jotka omaavat alhaisimmat työttömyysasteet, on republikaaninen kuvernööri, ja yhdeksällä kymmenestä osavaltioista, jotka omaavat korkeimmat työttömyysasteet, on demokraattinen kuvernööri.

Voidaan vain päätellä, että työttömyys demokraattien hallinnoimissa osavaltioissa on pahempaa, koska he haluavat talouden epäonnistuvan, jotta he voivat syyttää siitä Trump’ia.

Alempi työttömyys on yksi syy siihen, miksi kansalaiset muuttavat demokraattien hallinnoimista osavaltioista republikaanien hallinnoimiin osavaltioihin.

7) Noin kaksi päivää sen jälkeen, kun tämä artikkeli lähetetään julkaisijalle, presidentti Trump’in ja entisen varapresidentti Biden’in välillä käydään uusi väittely, ja on raportoitu, että väittelytilaisuuden moderaattorin perhe on lahjoittanut suuria summia rahaa demokraateille (jokin haiskahtaa väittelykomissiossa).

8) 17. lokakuuta 2020, Maailman talousfoorumin (WEF) perustaja sanoi: "Uudentyyppiselle kapitalismille on sekä perustarve että yhä laajempi kysyntä."

Hän vaati talouden, politiikan ja yhteiskuntien "nollaamista" (“Great Reset”). He haluavat varallisuuden uudelleenjakoa, maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa.

9) Nälänhätä, ruttotaudit ja taloudellinen romahdus tappavat miljardeja ihmisiä Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-8).

Kansainvälisen valuuttarahaston virkamiehet varoittivat 15. lokakuuta 2020, että koronaviruskriisillä on pitkäaikainen vaikutus maailmantalouteen lisääntyneen työttömyyden, suuremman velanoton ja lisääntyneen köyhyyden muodossa (asioita, jotka aiheuttavat nälkää ja sairauksia).

10) Jumala sanoi, että tulee päivät, jolloin kyntäjä tavoittaa leikkaajan (Aamos 9:13), ja autiomaassa on satoa (Jes. 35, 41), jne., ja tällaista tapahtuu Israelissa juuri nyt.

Mutta on mielenkiintoista huomata, että yksi tärkeimmistä asioista, joita Arabiemiirikunnat ja Bahrain haluavat Israelin kanssa solmimastaan rauhansopimuksesta, on tekniikka tuottaa ruokaa autiomaassa.

11) Koskien rauhanliittoa, jonka Antikristus vahvistaa, niin emme ole vielä siinä pisteessä, mutta presidentti Trump on saanut neljännen ehdokkuutensa Nobelin rauhanpalkinnolle pyrkimyksistään saada aikaan lopullinen rauhansopimus Lähi-idässä. [Olisikohan Daymond Duck’ilta vihdoinkin jonkinlainen vihjaus Trumpin antikristiuteen?? Suom. huom.]

12) Olen viime aikoina tuntenut levottomuutta artikkeleideni poliittisesta luonteesta, mutta Pew Research’in 13. lokakuuta 2020 tekemässä kyselyssä havaittiin, että 78% evankelisista kristityistä tukee Trump’ia ja Pence’ä johtuen heidän rohkeasta elämänmyönteisyydestä (pro-life), uskonnollisuudesta, lain ja järjestyksen kannattamisesta, Perustuslain toisen lisäyksen tukemisesta, sekä Israelia suosivasta politiikasta.

Se tosiasia, että melkein neljä viidestä evankelisesta kristitystä (mukaan lukien Franklin Graham) tukee Trump’ia, kertoo minulle, että näiden kahden ehdokkaan välillä on suuri ero.

Yhteenvetona voidaan todeta, että on selvää, että Amerikassa on moraalinen taantuma tai muutoin "Biden’in rikollisperheellä" ei olisi mahdollisuutta tulla valituksi.

Jos hänet valitaan, seuraukset tulevat olemaan katkeransuloisia.

Katkeraa, koska Ahdistuksen aika, maailmanhallitus, maailmanuskonto, kaiken ostamisen ja myymisen seuraaminen, jne., on hyvin lähellä.

Suloista, koska ”ylösotto” on vieläkin lähempänä.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com