Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 30. marraskuuta 2020

Aika loppuu jumalattomilta, jos haluaa pelastua ennen raamatullista Ahdistuksen aikaa – 13 syytä by Daymond Duck 28.11.2020

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in viikkoraportti profeetalliselta Rapture Ready -sivustolta, jossa luetellaan syitä tai aikainmerkkejä sille, että aika on loppumassa monilta ennen suurta Herran päivää, joka tunnetaan Raamatussa 7-vuotisena Ahdistuksen aikana, jolloin Jumala vuodattaa tuomioitaan maan päälle sen suuren syntivelkansa vuoksi. Kirjoittaja ja yleensäkin tämä RR-sivusto uskoo mahdollisen Biden'in presidenttiyden olevan suurempi paha kuin Trump'in hallinto, koska se ajaa selkeämmin globalistista maailmanhallitusta maan päälle, joka on ennustettu Raamatussa. Kuitenkin Antikristuksen ei tarvitse alussa olla 'globalisti', vaan tärkeämpää on eksyttää Israel ja juutalaiset (Joh. 5:43) sekä jotkut ns. kristityt kannattamaan väärää messiasta, joka sitten pelastaa maailman pahoilta globalisteilta, jotka näyttäytyvät liberaaleina vasemmistolaisina. Tällä tavalla juonitellen tämä Danielin ”pieni sarvi” eli AK lähtee liikkeelle ja saa lopulta koko maailman haltuunsa (Dan. 8:9-12). Antikristus kokee kuolinhaavojakin, joista ensimmäinen voi olla tämä Trumpin poliittinen tappio Joe Biden'ille USAn pressanvaaleissa (tosin vielä vahvistusta vailla). Pian AK tulee takaisin ja entistä voimakkaampana.

--------------------------

Aika loppuu (Running Out of Time) :: By Daymond Duck

Published on: November 28, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/11/28/running-out-of-time-by-daymond-duck/

Kukaan maan päällä ei tiedä Tempauksen päivää tai hetkeä, mutta suuri joukko erinomaisia ​​Raamatun profetioiden opettajia uskoo, että niillä, jotka eivät ole hyväksyneet Jeesusta Vapahtajaksi, on loppumassa aika, jos haluavat mennä taivaaseen ennen Ahdistuksen aikaa (Tribulation Period).

Tässä on joitain syitä, miksi he uskovat näin:

Ensinnäkin, 20. marraskuuta 2020, World Net Daily -verkkolehden henkilökunta raportoi, että entinen Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry ja Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen olivat sanoneet, että Biden'in voitto ajaa eteenpäin Suurta talouden nollausta (Great Reset), (muuttaen Amerikkaa perustavanlaatuisesti; on kapitalismin, käteisen rahan, yksityisomaisuuden, demokratian, uskonnon- ja sananvapauden loppu; on alku uusille säännöille, joissa noudatetaan globaalia etiikkaa, digitaalista rahaa, joka lopulta mahdollistaa kaiken ostamisen ja myymisen seuraamisen; käsittää rajoituksia talojen ja ajoneuvojen ko'oille, rajoittaa lihan syömistä, sisältää korkeammat polttoainehinnat, ja paljon muuta).

Kuten ymmärrän artikkelin, globalistiset eliitin jäsenet sanovat, että maailmanhallitus ja maailmanuskonto alkavat Suurella nollauksella Biden'in presidenttiyden aikana.

Tässä on linkki artikkeliin: Biden presidency opens door to globalist ‘Great Reset’ (Biden'in presidenttiys avaa oven globalistiselle 'suurelle nollaukselle')

Amerikan kriisi on paljon suurempi kuin vaalipetos.

Vaarassa on Yhdysvaltojen olemassaolo ja yksilönvapaus (globalistit yhdistävät jokaisen henkilön globaalin ID-tunnuksen heidän pankkitiliinsä, terveystietoihinsa, elämäntapaansa, jne., jotta he voivat hallita ihmiselämän kaikkia näkökohtia).

Kristittyjen onneksi Tempaus tapahtuu ennen kuin he saavat kaiken tämän paikoilleen, mutta tuo upea tapahtuma poistaa pidättäjän (kristillinen seurakunta ja Pyhä Henki) ja nopeuttaa siten maailmanhallinnon aikaansaamista.

Toiseksi, 20. marraskuuta 2020, Yhdysvaltojen korkeimmassa oikeudessa tapahtui uudelleenjärjestely, joka asetti piirikuntien tuomioistuimet useissa demokraattijohtoisissa taistelutanner-osavaltioissa Korkeimman oikeuden konservatiivisten jäsenten lainkäyttövallan alaisuuteen.

Jos presidentti Trump'in lakitiimillä on hallussaan runsas todistusaineisto vaalipetoksesta, kuten asianajajat väittävät, ja he pystyvät viemään sen Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen asti, asiat tulevat olemaan konservatiivisen tuomarin lainkäyttövallan alaisuudessa.

Tämä voisi olla vastaus monien rukouksiin, jotka ovat rukoilleet, että totuus voittaisi.

Mutta riippumatta siitä, kuka voittaa, Yhdysvallat on nyt hyvin jakautunut kansakunta (globalistit ajavat edelleen maailmanhallitusta; sosialistit painostavat yhä maltillisia demokraatteja; demokraatit syyttävät edelleen kaikista epäonnistumisistaan republikaaneja, etenkin Mitch McConnell'ia, jne.), ja Jeesus oli selkeä siinä, että valtakunnat, jotka riitautuvat itsensä kanssa, ​​joutuvat autioiksi (Matt. 12:25).

Tietysti spekuloin, mutta jos nämä vaalit kääntyvät ylösalaisin, viranomaisten pitäisi valmistautua suuriin mellakoihin demokraattien hallinnoimissa kaupungeissa ja osavaltioissa.

Kolmanneksi, koskien laittomuutta, 20. marraskuuta 2020, liittovaltion vaalikomission puheenjohtaja Trey Trainer sanoi: ”Trump'in kampanja tuo oikeutettuja syytöksiä tuomioistuimelle luotettavien todistajien valaehtoisilla todistuksilla ja muilla todisteilla, joita on käytetty Trump'in lakitiimin kanteissa vaalituloksiin eri osavaltioissa.”

Hän edelleen sanoi: ”Valtavat määrät valaehtoisia todistuksia, joita näemme näissä tapauksissa, osoittavat, että petos itse asiassa tapahtui. Ja toisen osapuolen on todella vastattava näihin kysymyksiin.”

Neljänneksi, koskien rahatonta yhteiskuntaa,18. marraskuuta 2020 raportoitiin YK:n ilmoittaneen ottavansa käyttöön biometrisen digitaalisen lompakon, jota YK:n työntekijät voivat käyttää matkailuun ja muihin tarkoituksiin.

Viidenneksi, olen pitkään opettanut, että Ilmestyskirjan ratsastaja mustalla hevosella Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:5-6) on hyperinflaatio ja taloudellinen romahdus.

Marraskuun 22. päivänä 2020 ilmoitettiin, että www.shadowstats.com'in (Shadow Government Statistics (varjotilastoja yli virallisen raportoinnin)) John Williams oli sanonut, että Covid-rokotteet eivät riitä kääntämään taloutta.

Williams sanoi, että talous on vahingoittunut niin paljon, että riippumatta siitä, kuka voittaa vaalit, budjettivajeet jatkuvat, tarvitaan elvytyspakettia, ja ne aiheuttavat lopulta hyperinflaation ja suuren laman.

Suurin ero Trump'in tai Biden'in voiton välillä on se, että Biden'in alaisuudessa oleva kannustinpaketti on suurempi ja hyperinflaatio tulee aikaisemmin.

Kuudenneksi, 22. marraskuuta 2020, G20-maiden videokonferenssissa, Kiinan presidentti Xi Jinping ehdotti, että kansakuntien tulisi sopia QR-koodien käyttämisestä (Quick Reader Codes (pikalukukoodit), jotka keksittiin vuonna 1994 ja joita voidaan käyttää tietojen tallentamiseen, ihmisten skannaamiseen ja jäljittämiseen, jne.) Covid'in saaneiden ihmisten jäljittämiseen.

QR-koodi näyttää postimerkiltä, ja se on tarpeeksi pieni (oikean käden) peukalonkynteen kiinnitettäväksi.

Muuten, oletko huomannut, että monissa paikoissa skannataan otsaasi ennen kuin he antavat sinun tulla sisään? (Jonkun oikean käden tai otsan skannaaminen kuulostaa tutulta.)

Seitsemänneksi, viime päivinä on ollut useita raportteja siitä, että Biden aikoo päästä eroon Trump'in "Amerikka ensin" -politiikasta.

Jos hän tekee tämän, se merkitsee sitä, että "vanha maailmanjärjestys" on mennyt ja "uusi maailmanjärjestys" on täällä.

Globalistit luultavasti ajattelevat saapuneensa taivaaseen.

He todennäköisesti valitsevat pian 10 kuningastaan. (En ole kuullut siitä mitään, mutta pohdin sitä, että sisällytetäänkö se The Great Reset -ohjelmaan.)

Jos näin on, he tarvitsevat pian valkoisen hevosen ratsastajalla, jolla on jousi, mutta ei nuolia (asekontrolli; kuten esim. sallivat aseenomistajien omistaa aseen ilman luoteja), ja voiton seppele (matkimaan Jeesusta, jolla on päässään monta kuninkuuden kruunua; Ilm. 6:1-2; 19:11-16).

Kahdeksanneksi, koskien eksytystä tai petosta, niin riippumatta siitä onko se totta vai ei, olen lukenut, että big pharma (iso lääketeollisuus) on antanut suuria summia rahaa demokraateille ja republikaaneille, ja saamamme tiedot siitä, miten Covid-rokotustestit ovat vaikuttaneet joihinkin ihmisiin, on väritetty esittämään positiivinen kuva (vain pienellä määrällä ihmisiä on ollut merkittäviä haittavaikutuksia rokotteesta).

Yhdeksänneksi, koskien Israelin kasvua ja menestystä, 17. marraskuuta 2020 kerrottiin, että Israel ja EU keskustelevat mahdollisuudesta rakentaa rautatie yhdistämään Välimeri Persianlahden valtioiden kanssa.

Jos he pääsevät yhteisymmärrykseen, sitä tullaan mahdollisesti kutsumaan "alueelliseksi rauhanrautatieksi (Regional Peace Railway)", ja se todennäköisesti vahvistaa Israelin, Jordanian, Palestiinalaishallinnon, Saudi-Arabian ja Persianlahden valtioiden taloutta.

Kymmenenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, niin Biden'in verkkosivuston mukaan, jos Iran palaa noudattamaan Iranin ydinaseita koskevaa sopimusta, Yhdysvallat palaa takaisin Iran-sopimukseen.

Marraskuun 22. päivänä 2020 ilmoitettiin Israelin pääministeri Netanyahu'n sanoneen, että Israel ei salli Iranin hankkia ydinaseita…. ”Ei tule olemaan paluuta aikaisempaan ydinsopimukseen.”

Jotkut uskovat, että Netanyahu'n kommentit oli suunnattu mahdolliselle Biden'in hallinnolle.

Yhdenneksitoista, hyviä uutisia raskaana oleville naisille Covid'in suhteen:

Covid-äideille syntyneistä vauvoista 96.5% eivät olleet syntymänsä jälkeen positiivisia koronatestissä.

Covid'in alusta lähtien noin 105 000 synnytyksestä Israelissa (700 äideille, joiden Covid-testi oli positiivinen), vain 24 vauvaa testattiin positiiviseksi.

Kahdenneksitoista, koskien vainoa, kilvoittelu voi olla paras tapa taistella Facebookin ja Twitterin, kahden sosiaalisen median jättiläisen, jotka sivuuttavat edelleen kristittyjen ja konservatiivien sanan- ja uskonnonvapauden, vasemmistolaista ekstremismiä vastaan.

Sensuroimalla ja merkitsemällä kristillisiä ja konservatiivisia verkkosivustoja ja postituksia rasismin, vihanlietsonnan, salaliittoteorioiden levittämisen, jne. varjolla, Facebook ja Twitter ajavat sosiaalisen median käyttäjiä Parler'iin, ja tuon sosiaalisen median suosio on nyt kasvussa.

Myöskin ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuosikymmeneen, Fox News Channel'in päiväkohtaiset katsojaluvut (klo 9-16) päätyivät toiselle sijalle MSNBC:n jälkeen.

Vaikuttaa siltä, ​​että ongelma on alkanut siitä, kun Fox oli yksi ensimmäisistä uutismedioista, joka kutsui Biden'iä valituksi presidentiksi (president-elect).

Tucker Carlson ja Sean Hannity eivät ole taipuneet liberalismille, ja he johtavat edelleen katsojaluvuissa parhaana katseluaikana.

Kolmanneksitoista, eräs lukija lähetti minulle seuraavat linkit tiedoilla siruista, rokotteista ja Pedon merkistä.

En voi vahvistaa kaiken tämän paikkansapitävyyttä, mutta lukija käytti selvästikin paljon aikaa tietojen kokoamiseen, joten välitän ne niille, jotka saattavat olla kiinnostuneita.

Creator of The Chip Speaks (Mikrosirun luoja puhuu)

RFID Technology (RFID-teknologia)

Strong’s Concordance Greek (chxs: abbreviation for six hundred sixty-six) (Strongin sanakirjan kreikankielinen sanahakemisto ((chxs: lyhenne kuudelle sadalle kuudellekymmenelle kuudelle))

Strong’s Concordance Greek (dexios: the right hand or side) (Strongin sanakirjan kreikankielinen sanahakemisto (dexios: oikea käsi tai puoli))

New video shows PROOF that AstraZeneca’s COVID-19 vaccine is made with aborted human fetal tissue (Uusi video näyttää TODISTEEN siitä, että AstraZenecan COVID-19-rokote on valmistettu abortoidusta ihmisen sikiökudoksesta)

Alert! DOD’s Virus Eliminates Spirituality | thx MrTakeBackAmerica (Varoitus! USA:n puolustusministeriön virus eliminoi hengellisyyden | kiitos HraOtetaanAmerikkaTakaisin)

Wikipedia: God gene (Wikipedia: Jumalageeni)

Experimenting with Spirituality: Analyzing The God Gene in a Nonmajors Laboratory Course (Kokeiden teko hengellisyydellä: Jumalageenin analysointi ei-merkittävillä laboratoriokursseilla)

Rumor from 2011 About Creating a Virus to Manipulate DNA (Huhu vuodelta 2011 viruksen luomisesta DNA:n manipuloimiseksi)

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com