Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 16. marraskuuta 2020

Kivinen tie edessä jos Biden voittaa USA:n presidentinvaalit by Daymond Duck 15.11.2020

Tässä Rapture Ready -sivuston pastori Daymond Duck'ilta analyysia USA:n äskettäisistä vaaleista, jotka ovat kääntymässä Joe Bidenin voitoksi vaalipetoksen avulla. Hän selostaa mitä voi tapahtua Bidenin voittaessa lopulta presidenttikilvan. Tulos ei ole kovin ruusuinen Israelin, kristittyjen ja varsinkaan Yhdysvaltojen kannalta. Tosin Jeesusta odottavilla uskovilla Tempaus lähenee. Suomentamani artikkelin lopussa tarkemmin Daymond'in ajatuksia USA:n vaaleista, joissa siis epäillään tapahtuneen vilppiä. Lue myös Petri Paavolan asiallinen ja puolueeton kirjoitus liittyen mahdolliseen USA:n vaalivilppiin (linkki alla).

http://www.kotipetripaavola.com/tapahtuikousanvaaleissa2020vaalipetos.html

---------------------------

Kivinen tie edessä (Rough Road Ahead) :: By Daymond Duck

Published on: November 15, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/11/15/rough-road-ahead-by-daymond-duck/

Ilmoitukset Biden'in kampanjasta ja ilmeinen vaalipetos merkitsevät kivistä tietä edessäpäin monille Israelissa, Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa.

Tässä on muutama esimerkki:

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta, vuonna 2019 presidentti Trump antoi vaaditun yhden vuoden ennaltailmoituksen aikomuksestaan ​​vetää Yhdysvallat pois Pariisin ilmastosopimuksesta.

Yhden vuoden odotusaika päättyi 4. marraskuuta 2020, ja Yhdysvallat on nyt virallisesti irti sopimuksesta.

Se, pysyykö Yhdysvallat irrallaan sopimuksesta vai palaako se takaisin, voi nyt riippua Biden'istä, mutta on ilmoitettu, että hän tulee allekirjoittamaan toimeenpanomääräyksen liittyäkseen uudelleen globalistiseen varallisuuden uudelleenjaon huijaukseen 20. tammikuuta 2021.

Toiseksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, niin Biden'in verkkosivuston mukaan, jos Iran palaa noudattamaan Iranin ydinaseita koskevaa sopimusta, Yhdysvallat palaa takaisin sopimukseen (Huomaa: Trump vetäytyi, koska Iran ei noudattanut sopimusta).

Biden'in verkkosivuilla sanotaan myös, että Biden lopettaa Yhdysvaltojen tuen Saudi-Arabian pyrkimyksille hillitä Iranin tukemia huthi-kapinallisia Jemenissä.

Toisin sanoen: Biden aikoo päästää Iranin helpommalla, joka on Israelin ykkösvihollinen ja maailman suurin terrorismin tukija.

Kolmanneksi, myöskin Googin ja Maagogin taistelua koskien, 4. marraskuuta 2020, israelilainen virkailija sanoi, että Yhdysvaltojen paluu Iranin ydinsopimukseen johtaa lopulta sotaan Israelin ja Iranin välillä.

Neljänneksi, edelleen Googin ja Maagogin taistelun suhteen, Iran on luvannut auttaa Syyriaa valtaamaan Golanin kukkulat takaisin Israelilta.

Lokakuun loppupuolella tai marraskuun alussa 2020, israelilaiset koneet pudottivat Golanin kukkuloiden Syyrian puoleiselle osalle lentolehtisiä, joissa varoitettiin Syyrian joukkoja ja asukkaita siitä, että Israel hyökkää Iranin joukkoja ja sen prokseja vastaan, jotka yrittävät rakentaa tukikohtia alueelle.

Israelin tiedustelupalvelun mukaan Iranin joukot pukeutuvat Syyrian armeijan univormuihin, ja joissakin tapauksissa iranilaiset upseerit komentavat Syyrian joukkoja.

Viidenneksi, koskien Lähi-idän rauhaa, Biden väittää tukevansa Israelia, mutta hän sanoi palauttavansa Yhdysvaltojen tuen kahden valtion ratkaisulle, joka jakaa Israelin ja vaarantaa Israelin olemassaolon.

Israelin jakaminen ja juutalaisten hajauttaminen on syy siihen, miksi Jumala vetää kansat Harmagedonin taisteluun (Joel 3:2).

Kuudenneksi, koskien uskovien vainoa, 31. lokakuuta 2020, pastori Franklin Graham sanoi uskovansa, että Joe Biden'in vaalivoitto johtaa vasemmiston hyökkäyksiin yrityksiä, kristillisiä järjestöjä, kirkkoja ja niitä ryhmiä vastaan, jotka tekevät humanitaarista työtä.

Hän uskoo, että tulee olemaan pyrkimystä verottaa ja sulkea näitä ryhmiä.

Seitsemänneksi, 9. lokakuuta 2020, ilmoitettiin, että PA:n presidentti Mahmoud Abbas on ottanut salaa yhteyttä Biden'iin saadakseen hänet peruuttamaan suurimman osan presidentti Trump'in Israelia suosivasta politiikasta, mukaan lukien Yhdysvaltain suurlähetystön poistaminen Jerusalemista.

Ei ole mitään viitteitä siitä, että Biden tekisi sen, mutta jos tekee, Amerikan johtajien tulisi kätkeytyä luoliin ja rotkoihin sekä pyytää Jumalaa antamaan vuorten ja kallioiden langeta heidän päällensä (Ilm. 6:15-16).

Kahdeksanneksi, vuonna 2018, presidentti Trump katkaisi satojen miljoonien dollarien vuotuisen virran YK:lle, joka meni palestiinalaishallinnolle (PA).

Marraskuun 9. päivänä 2020 ilmoitettiin, että YK on luottavainen sen suhteen, että Biden'in hallinto palauttaa nämä varat.

Yhdeksänneksi, tässä on joitain ajatuksiani vaaleista:
  • Voi kestää useita viikkoja sen selvittämiseksi, kuka voitti vaalit.
  • Riippumatta siitä, kuka voitti, Amerikka on edelleen jakautunut kansa, olemme edelleen siunattuja elämään Yhdysvalloissa (mutta asiat todennäköisesti pahentuvat paljon), kristityt ovat yhä velvollisia rukoilemaan johtajiensa puolesta, kristityt menevät edelleen taivaaseen, ja kadotetut menevät edelleen helvettiin.
  • Jotkut syytökset vaalipetoksesta näyttävät olevan totta, ja rukoilen, että Jumala paljastaa petoksen ja käsittelee rikoksentekijöitä. On hyvä syy uskoa, että tämä on tahallinen vallankaappaus Yhdysvaltojen presidentinvirkaa vastaan. On yleisesti raportoitu, että useat osavaltiot käyttivät äänestyskoneita, jotka tulivat ihmisiltä, ​​joilla on siteitä George Soros'iin, ja että nämä koneet oli ohjelmoitu vaihtamaan äänet Trump'ista Biden'iin. Soros kanavoi satoja miljoonia dollareita demokraateille. On ollut raportteja, että Nancy Pelosi investoi yritykseen, joka loi ohjelmiston koneille. Republikaanit tutkivat tätä Michiganin osavaltiossa.
  • Jumala on edelleen ohjaksissa, Hänellä on tämä hallussa, Hän päättää edelleen lopputuloksesta, Hänen päätöksensä voi olla armo Amerikalle ja maailmalle, tai voi olla niin, että on aika Hänen tuomionsa langeta. Hän voi käyttää Ahdistuksen aikaa siihen.
  • Jos Biden voittaa, se osoittaa varjohallituksen vallan ja hallinnan. Trump oli esteenä heidän Uudelle maailmanjärjestykselle. He halusivat hänet pois virastaan ​​niin kipeästi, että vakoilivat häntä, syyttivät häntä väärin perustein, asettivat hänet virkarikossyytteeseen, valehtelivat hänestä, syyttivät valheellisesti ja panivat laittomasti vankilaan joitakin hänen henkilökunnastaan, ​​ja mielestäni, varastivat vaalit. Tämä on vain osa heidän loputtomia ponnistelujaan.
  • Jos Biden voittaa, globalistit vauhdittavat maailmanhallitusta heti kun hän astuu virkaan. Biden'in agentit eivät odota tammikuun 20. päivään 2021. He valmistautuvat jo kumoamaan monia Trump'in menettelytapoja, toimeenpanevat uuden vihreän diilin (Green New Deal), hyväksyvät ilmaston lämpenemistä koskevan lainsäädännön, hyväksyvät Medicare-ohjelman kaikille, repivät rajamuurin alas, liittyvät uudelleen Maailman terveysjärjestöön (WHO), liittyvät uudelleen Pariisin ilmastosopimukseen, ja paljon muuta. Monet uskovat rajamuurin repimisen levittävän Covid'ia, ja jotkut uskovat myös, että Covid on huijaus, joka tuo mukanaan maailmanhallituksen.
  • Jos Biden voittaa, globalistit nopeuttavat maailmanuskontoa. Demokraatit eivät ole sallineet viittauksia Jumalaan puolueohjelmassaan, ja he pyrkivät kaikin tavoin poistamaan Jumalan yhteiskunnastamme.
  • Biden'in voitto lisää kristittyjen ja konservatiivien vainoa. Ääridemokraatit kutsuvat kristittyjä ja konservatiiveja rasisteiksi; homofoobikoiksi; he ovat hyökänneet kirkkoihin ja synagoogiin; mellakoineet, ryöstelleet, polttaneet liiketiloja, jne. Biden on kannattanut pakollisia kasvomaskeja ja puhunut tiukemmista lockdown-vaatimuksista. Marraskuun 9. päivänä 2020 Biden ilmoitti, että hänen suunnitelmansa taistella Covid'ia vastaan ​​sisältää maanlaajuiset lukitukset (lockdowns), Covid-testauksen ja kontaktien jäljityksen (kuulostaa vähän kuin järjestelmältä kaikkien seuraamiseksi). Eräs huolenaihe on joidenkin demokraattien kehotus laatia luettelo rettelöitsijöistä, jotka äänestivät Trump'ia.
  • Valtavirran media ja sosiaalinen media ovat korruptoituneita. Petos ja sensuuri rehottavat. Totuus vallitsee harvoin. Fox News on alkanut lipsua.
  • Georgian osavaltion senaattikisan merkitystä ei voida korostaa liikaa. Jos republikaanit säilyttävät hallinnan Yhdysvaltain senaatista, he voivat estää syöksymisen kohti maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa.
  • Jos Yhdysvaltain korkein oikeus ei puutu asiaan, varjohallitus hallitsee myös tätä laitosta.
  • Biden'in voitto tekee sodasta Lähi-idässä todennäköisemmän. Venäjä, Kiina, Iran ja PA ovat jo riemuitsemassa mahdollisuudesta, että Trump on hävinnyt, ja Iran on jo kehottamassa arabeja luopumaan normalisointisopimuksistaan Israelin kanssa. Biden, jonka poikaa Hunter'ia tutkitaan miljoonien dollarien vastaanottamisesta Kiinalta, sanoi palauttavansa Amerikan suhteet Kiinan kanssa.
  • Huono uutinen on, että monille näyttää olevan edessä kivinen tie.
  • Hyvä uutinen on, että lähestyvä maailmanhallitus ja maailmanuskonto merkitsevät entistä lähempänä olevaa ylöstempausta, mikä tarkoittaa sitä, että kristityt voisivat pian vaihtaa katujen rosoisen tien kultaisiin katuihin.

Lopuksi, henkilöitä, joilla on todisteita vaalipetoksesta, on pyydetty soittamaan True the Vote's Election Integrity Hotline -numeroon 1-855-702-0702, tai menemään osoitteeseen https://truethevote.org/validate-the-vote/.

Tietoa on saatavana verkkosivustolta, ja siellä on paikka edesauttaa yrityksiä haastamaan äänestys.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

10 kommenttia:

  1. Nyt kun lukee tuota juttua vaalipetoksesta Paavolan sivuilla ja yhdistää siihen hänen unensa marraskuussa v. 2016, jonka mukaan "Trumpilta otettiin voitto pois ja sanottiin, että hänen olisi pitänyt voittaa vaalit (mm. Markku Ruotsilan mukaan 4.11.2020)", niin ei voi olla ajattelematta Antikristus-profetiaa jakeessa Dan. 11:21.

    https://www.koivuniemi.com/raamattu?kirjat=kr&hakuehto=Dan+11:21

    KJV (1789)
    Dan. 11:21 And in his estate shall stand up a vile person, to whom they shall not give the honour of the kingdom: but he shall come in peaceably, and obtain the kingdom by flatteries.

    Eli tuo lause "to whom they shall not give the honour of the kingdom (jolle he eivät anna valtakunnan kunniaa)" tarkoittaa aivan selvästi Trumpia näissä pressanvaaleissa 2020. Biden ei ole kelvoton AK.

    VastaaPoista
  2. Kattokaa vielä Biblia-käännös.

    Biblia (1776)
    Dan. 11:21 Hänen siaansa tulee kelvotoin mies, jolle kuninkaallinen kunnia ei ollut aiottu (valtaeliitti George Soroksen ja demokraattien johdolla halusi kammeta Trumpin pois vallasta keinolla millä hyvänsä); hän tulee ja menestyy, ja saa valtakunnan makeilla sanoilla.

    VastaaPoista
  3. Keskustelua tietokoneella tehdystä vaalipetoksesta.

    https://www.facebook.com/trunews/videos/442992223353042/

    VastaaPoista
  4. Antikristus Trump on nyt saanut poliittisen kuolinhaavan, joka paranee pian ihmeenomaisesti. Ilmestyskirja 13:3-4 sanoo, että Peto saa kuolinhaavan, ja sitten se paranee ja kuka voi sotia Petoa vastaan. Kohti apokalypsiä ja kaaosta tässä mennään ja sitten nousee Uusi SIONISTINEN (ei kommunistinen) maailmanjärjestys kuin feenikslintu tuhkasta. Alkaa raamatullinen 7 vuoden Ahdistuksen aika (Danielin 70. vuosiviikko, Dan. 9:27). Donald nousee Israelin valemessiaaksi ja maailmanjohtajaksi (nimi "Donald" tarkoittaa muuten maailmanhallitsijaa). Kirjaimellinen AK:n kuolinhaava (AK "kuolee" ja "nousee kuolleista") on vasta sitten Ahdistuksen ajan puolivälissä, jonka jälkeen alkaa ne viimeiset AK:n 42 kuukautta, jolloin AK julistaa itsensä Jumalaksi juutalaisten 3. temppelissä (2. Tess. 2:4). Lopuksi Jeesus palaa Harmagedonin aikaan maan päälle ja tuhoaa Antikristuksen suunsa henkäyksellä (2 Tess. 2:8).

    45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666
    https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc (22.9.2020)

    VastaaPoista
  5. Suomalaiselta valveutuneelta kristityltä video koskien USA:n vaaleja.

    Näytelmä ei ole ohi.
    https://www.youtube.com/watch?v=YNftowo1-Nw (11.11.2020)

    Simpsonit ja USA:n vaalit 2020

    http://www.thepukki.fi/blog/post/simpsonit-vaalien-jalkeen-apokalypsi

    VastaaPoista
  6. Newyorkilaisen miljardöörin ja vasemmistojuutalaisen, George Sorosin, on väitetty vaikuttaneen USA:n vaalivilppiin. Hän yritti jo vuonna 2004 estää George Bush nuoremman uudelleenvalinnan toiselle presidenttikaudelle. Nyt pahamainen I, Pet Goat 2 -filmi näyttäisi viittaavan yhdessä kohtauksessaan Sorosin turmioon kun hän on jossakin tornissa kaltereitten takana ja katsoo ulos kun ydinisku tapahtuu (huom. kirkas välähdys). Tämän vanhan rouvan (old lady) eli Sorosin hameessa näkyy sen jälkeen viikunapuun lehtiä, mikä viittaisi Israeliin ja juutalaisiin. Vanha rouva kuvataan porttona, jota myös New York hengellisesti on (Ilm. 17:1-6, 15-18). Katsokaa tekemääni kuvaa.

    Old lady in tower (scene of IPG2 movie) and New Yorker leftist Jewish George Soros

    https://aijaa.com/HVaak1

    VastaaPoista
  7. Tässä "old lady in tower" kohtaus IPG2-filmissä.

    https://youtu.be/eJD-9X4JUAs?t=2727

    VastaaPoista
  8. Tässä oiva kuvakaappaus käyttäjän "Vapauttava totuus" videolta "Näytelmä ei ole ohi". Kannattaa äänestää vain Jeesusta. Demokraatit ja republikaanit ovat vain saman petolinnun kaksi siipeä tai saman kolikon eri puolet.

    Two wings of the Dragon

    https://aijaa.com/3ZDX3I

    Kirjoitin joskus näin: "Näyttää olevan vasemmisto (kommunistinen, globalistinen) ja Oikeisto (fasistinen, sionistinen, nationalistinen) Juutalaisen Illuminatin haara. Trump edustaa jälkimmäistä..."

    Lähde:

    https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Donald_Trump_amerikkalainen_vapaamuurarikristus.pdf (27.2.2017)

    Donald Trump, amerikkalainen vapaamuurarikristus jota kristilliset dominionistit palvovat, Suomessakin! (VIDEO)

    http://nokialainen.blogspot.com/2017/02/donald-trump-amerikkalainen.html

    VastaaPoista
  9. Tunnettu rabbi löysi Toorakoodista nykyisen USA:n vaalikriisin.

    The words “Biden,” “USA,” “king,” “election,” “fraud,” and “judgment” are found on one page of the Bible.

    https://thebigtheone.com/слова-байден-сша-царь-выборы-моше/ (käännä suomeksi tai englanniksi)

    VastaaPoista
  10. Williamilta uutta..vaaleissa (Sorosin) äänestyskoneet siirsivät laskennan loppuvaiheissa ääniä Trumpilta Bidenille keskiviikkona 4. marraskuuta..sitten CIA-omisteiset palvelinkeskukset Euroopassa antoivat USA:n armeijan Euroopan komentokeskukselle (USEUCOM) tehtävän selvittää vaalitulokset tiedustelutietojen pohjalta ja tulokseksi saatiin Trumpin murskavoitto

    Trump Won! But Will He Win?

    https://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/11/trump-won-but-will-he-win.html (18.11.2020)

    "Something huge is going down in Washington D.C. and across the nation, regarding the massive, treasonous vote theft and election fraud carried out by the Democrat party in collusion with communist China...So who is the winner? The MSM says Biden, if you take into account the cheating data, I say Trump. How it will come out, I do not know; we will have to wait for the courts to decide. But if what is being reported about the cheating--election fraud--treason is true, then Trump will win and a lot of people will be going to jail or worse."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com