Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 9. marraskuuta 2020

Raamatussa ennustetut aikakauden lopun tapahtumat ovat muotoutumassa nyt!

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka ilmeisesti kirjoitettiin viime viikolla aivan USA:n vaalien alla (tai samaan aikaan), koska vaalien tuloksesta ei kerrota mitään. Daymond Duck'in artikkelit tulevat aina vähän jälkijunassa. Tapansa mukaisesti kirjoittaja luettelee viimeaikaisia aikainmerkkejä, jotka osoittavat aikakauden lopun olevan käsillä. Käsiteltävänä on Israelia, Googin sotaa ja tulevaa Antikristuksen maailmanhallitusta koskevia asioita.

-------------------------

Muotoutumassa nyt (Shaping Up Now) :: By Daymond Duck

Published on: November 8, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/11/08/shaping-up-now-by-daymond-duck/

Koskien aikakauden loppua, Jeesus käski meidän tarkkailla viikunapuuta (Israel, Matt. 24:32-34); Jumala sanoi, että Venäjä, Iran ja muut hyökkäävät Israelia vastaan viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla (Hes. 38-39), ja tulee olemaan maailmanhallitus (Uusi maailmanjärjestys), joka seuraa kaikkea ostamista ja myymistä (Ilm. 13:1-18).

Nämä asiat ovat muotoutumassa nyt.

Ensinnäkin, Israel valloitti Itä-Jerusalemin ja Länsirannan vuonna 1967. Noin viisi vuotta myöhemmin aluetta kutsuttiin "miehitetyksi alueeksi", ja Yhdysvallat lopetti maansa varojen käytön tälle alueelle.

Yhdysvallat ja Israel allekirjoittivat 28. lokakuuta 2020 sopimuksen, joka kumoaa kyseisen Yhdysvaltojen politiikan.

Tämä tarkoittaa sitä, että Yhdysvallat ei enää kutsu Itä-Jerusalemia, Juudeaa ja Samariaa "miehitetyksi alueeksi"; Yhdysvallat on tunnustanut, että Israelin siirtokunnat tällä alueella ovat nyt laillisia, eikä Yhdysvallat enää vaadi Israelia palaamaan vuotta 1967 edeltäneille rajoille (vihreä linja).

Toiseksi, vuosien ajan Yhdysvallat ei myöntänyt passeja Jerusalemissa syntyneille Yhdysvaltain kansalaisille, jotka sisältäisivät tiedon siitä, että he ovat syntyneet Jerusalemissa, Israelissa, koska Yhdysvallat ei halunnut tunnustaa, että Jerusalem on osa Israelia.

Lokakuun 29. päivänä 2020, Yhdysvallat ilmoitti, että Jerusalemissa syntyneille Yhdysvaltain kansalaisille myönnetyissä passeissa tulee lukemaan Jerusalem, Israel, heidän syntymäpaikkanaan.

Passit, joissa lukee Jerusalem, Israel, on lisätunnustusta siitä, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

Kolmanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, Iranilla on maanalaisia ydinrikastuslaitoksia, asevarastoja, jne.

Israel tarvitsee Yhdysvalloista peräisin olevia bunkkerinmurtaja-pommeja hyökätäkseen noihin laitoksiin, mutta Yhdysvaltojen nykyinen politiikka ei salli myydä niitä Israelille.

Lokakuun 27. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Kongressissa tullaan esittämään muutaman päivän kuluessa lakiesitys, joka vaatii Yhdysvaltoja harkitsemaan bunkkerinmurtaja-pommien myyntiä Israelille.

Neljänneksi, myöskin koskien Googin ja Maagogin taistelua sekä Damaskoksen tuhoamista Syyriassa, 28. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että Iranin oikeuslaitoksen päällikkö on luvannut auttaa Syyriaa valtaamaan takaisin Golanin kukkulat ja saamaan aikaan Israelin kuoleman.

Israelin puolustusministeri varoitti Irania ja Hizbollah'ia pyrkimyksistä perustaa tukikohtia lähelle Golanin kukkuloita.

Viidenneksi, 28. lokakuuta 2020, Yhdysvaltain Israelin-suurlähettiläs David Friedman sanoi, että ”arabimaailma, Euroopan Unioni, ym. ovat antaneet myöten palestiinalaisille. Ihmiset ovat keksineet tekosyitä heidän pahansuovalle toiminnalle sukupolvien ajan.”

Hän lisäsi, että ihmiset, mukaan lukien Yhdysvallat, ovat antaneet heille suuria summia rahaa auttaakseen Palestiinan kansaa, mutta PA:n johto on korruptoitunut, törsännyt rahat, rikastuttanut itseään, ja pitänyt omaa kansaansa köyhyydessä.

Hän sanoi, että tämä on tulossa loppuunsa.

Tämä tulee lisäämään painetta PA:ta kohtaan neuvottelemaan rauhansopimuksesta ja lisää painetta Israelin vihollisille toimimaan ennenkuin on liian myöhäistä.

Kuudenneksi, koskien maailmanhallitusta, suuri nollaus (the Great Reset) on osa Maailman talousfoorumin (WEF) suunnitelmaa korvata kapitalismi sosialismilla, korvata käteinen raha digitaalisella valuutalla, jakaa varallisuus uudelleen, kaataa Yhdysvallat, ja perustaa maailmanhallitus laeilla, joita kaikkien maan päällä on noudatettava.

WEF:n on tarkoitus esitellä suunnitelmansa kokouksessa kesällä 2021.

LifeSiteNews kertoi 30. lokakuuta 2020, että Time Magazine on omistanut koko numeronsa suurelle nollaukselle (Great Reset).

En ole lukenut Time-lehden artikkeleita, mutta olen lukenut, että he mainostavat The Great Reset -ohjelmaa.

Seitsemänneksi, lisää koskien maailmanhallitusta: entisen varapresidentti Joe Biden'in kampanja-iskulause oli "Build Back Better (Rakenna takaisin parempana)".

"Build Back Better" tuli YK:n jäljittelijä-maailmanhallitukselta, ja useat maailman johtajat käyttivät sitä.

Kahdeksanneksi, koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa, 30. lokakuuta 2020, Michiganin osavaltio alkoi vaatia, että parturikampaamot, virkistyslaitokset, ravintolat, ja tatuointisalit tallentavat kaikkien asiakkaiden nimet, yhteystiedot ja käyntiajat.

Liikeyritysten omistajia voidaan sakottaa ja mahdollisesti tuomita vankilaan, jolleivat he mukaudu.

Yhdeksänneksi, vaalit ovat ohi, mutta viha Trump'ia kohtaan, ja globalistinen halu perustaa maailmanhallitus ja -uskonto eivät ole ohi.

En voi ennustaa mitä tulee tapahtumaan, mutta suurin osa suo-olennoista (swamp creatures) on yhä paikoillaan, suurin osa on korruptoituneita, ja useat pitäisi asettaa syytteeseen.

Toivon, että olen väärässä, mutta mielestäni pyrkimykset Trump'in poistamiseksi jatkuvat.

Uskon, että siihen sisältyy vääriä syytöksiä; enemmän vihaa; väkivaltaa, mellakointia ja ryöstelyä (Valkoisen talon ympärille on rakennettu muuri, monet yritykset ovat laudoittaneet ikkunansa ja tiilipinoja on löydetty useista kaupungeista).

Monet ovat huolissaan siitä, että tulee niin sanottuja vastalöydettyjä, laskemattomia ääniä; myöhästyneitä postiääniä; satoja miljoonia dollareita käytetään oikeudenkäynteihin, jotka epäilemättä päätyvät Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen, ja kuka tietää mitä muuta.

Tämä on hengellinen sota, Amerikka on yhä jakautunut, rukousta tarvitaan edelleen kipeästi, Raamatun profetiassa olevat ennustukset ovat yhä muotoutumassa, ja jonkun pelastuksen varmistamisen pitäisi olla aina kaikkien ensisijainen tavoite.

Mitä lähemmäksi globalistit pääsevät heidän niin kovasti kaipaamaansa maailmanhallitusta, sitä lähemmäksi seurakunta hivuttautuu kohti Tempausta.

Vielä yksi asia: Biden'in voitto voisi nopeuttaa arabien halua normalisoida suhteet Israelin kanssa ja saada heidät kaikki tekemään jotakin estääkseen Irania saamasta ydinaseita.

Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com