Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. marraskuuta 2020

Olemme lähestymässä Herramme Jeesuksen paluupäivää nykytapahtumien perusteella by Daymond Duck 31.10.2020

Tässä tuorein suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa luetellaan kohtia, joiden perusteella Jeesuksen paluu uskovien ylöstempauksessa lähestyy kovaa vauhtia. Varsinkin viimeaikaiset presidentti Trumpin välittämät Lähi-idän rauhansopimukset ennakoivat 7-vuotisen Ahdistuksen ajan alkamista piakkoin, koska ne toteuttavat aikakauden lopun valerauha-profetiaa Raamatussa. Ja ennen Ahdistusta (koetuksen hetki, Ilm. 3:10) morsiusseurakunta temmataan tuuliin ja pilviin Herraa vastaan yläilmoihin.

------------------------

Lähestymässä (Closing In) :: By Daymond Duck

Published on: October 31, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/10/31/closing-in-by-daymond-duck/

Raamattu opettaa, että voimme nähdä Herramme paluupäivän lähestyvän.

Minusta tuntuu, että Lähi-idän rauhansopimukset, joidenkin Israelin vihollisten vastustus näitä sopimuksia kohtaan, paavi Franciscuksen luopuminen uskosta, hyökkäykset uskonnon- ja sananvapautta vastaan, laittomuus, ja luonnonkatastrofien kasvu esiintymistiheydessä ja voimakkuudessa ovat varmoja merkkejä siitä, että yhteiskunta on lähestymässä Ahdistuksen aikaa.

Alla on joitain viime aikoina tapahtuneita asioita.

Ensimmäiseksi, koskien Lähi-idän rauhaa, 21. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain Israelin-suurlähettiläs David Friedman sanoi: ”Arabiliitossa tulee olemaan lisää maita, jotka normalisoivat suhteensa ja tekevät rauhan Israelin kanssa; ei ole epäilystäkään siitä, että se on varmaa. Kuinka monta, missä järjestyksessä; luulen, että kaikkien on vain odotettava ja katsottava.”

Toiseksi, 23. lokakuuta 2020, presidentti Trump ilmoitti, että Sudan on suostunut rauhansopimukseen Israelin kanssa, ja hän lisäsi, että ”Tulossa on vielä paljon, paljon enemmän maita mukaan.”

Tämä ei ole liitto monien kanssa, mutta monet allekirjoittavat tai valmistautuvat allekirjoittamaan rauhansopimuksen, ja se voi olla merkittävä askel kohti liittoa monien kanssa (Dan. 9:27 ja ”covenant with many”).

Trump'ilta kysyttiin, tuleeko hänellä olemaan allekirjoitusseremonia Valkoisessa talossa Israelille ja Sudanille, sellainen, joka hänellä oli Arabiemiirikuntien, Bahrainin ja Israelin kohdalla.

Hän vastasi: ”Meillä tulee olemaan nämä maat yhdessä joidenkin muiden maiden kanssa, josta tulette kuulemaan kun se on tulossa, todennäköisesti samanaikaisesti. Sitten meillä lopulta on iso juhlakokous lopussa, jolloin kaikki maat ovat täällä ja ne tulevat allekirjoittamaan sopimuksen. Odotamme Saudi-Arabian olevan yksi niistä maista.”

Viime kädessä tapahtuu jälleennäkeminen ja allekirjoittaminen kaikille (monille) kansakunnille, jotka ovat normalisoineet suhteensa Israeliin.

Tämä alkaa kuulostaa siltä, ​​että siitä voisi kehittyä liitto monien kanssa.

Yksi asia on varma: arabit ovat alkaneet loitontaa itsensä palestiinalaisista ja siirtyä lähemmäksi rauhansopimusta Israelin kanssa.

Se on valtava edistysaskel Raamatun profetiassa, jolla on merkittäviä vaikutuksia Tempaukseen, Antikristuksen nousuun, Ahdistuksen aikaan ja muuhun.

Kolmanneksi, kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta useat tunnetut profetianopettajat uskovat Israelin joutuvan sotaan naapureidensa kanssa, ja tätä sotaa kutsutaan Psalmin 83 sodaksi. [Tämä Psalmi 83 on jo toteutunut vuosina 1948, 1967 ja 1973. Nyt edessä on Googin sota, jossa ei-arabit ovat pääosassa. Tosin Syyrialla ei ole rauhansopimusta Israelin kanssa ja se voi toimia katalyyttina kun Damasko tuhotaan Jes. 17:1 profetian mukaisesti. Suom. huom.]

PA, Hamas ja Hizbollah (jotkut Israelin naapureista) ovat tyytymättömiä rauhansopimuksiin, jotka useat arabivaltiot ovat allekirjoittaneet Israelin kanssa.

Sitä, käyttävätkö he sotastrategiaa näiden sopimusten lopettamiseksi, jää nähtäväksi.

Neljänneksi, koskien lähtöä uskosta, 21. lokakuuta 2020, paavi Franciscus sanoi: ”Homoseksuaalisilla ihmisillä on oikeus olla perheessä. He ovat Jumalan lapsia. Et voi potkaista jotakuta pois perheestä, tai tehdä heidän elämästään kurjaa seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Meillä on oltava siviililiittolaki; siten heidät suojataan laillisesti.”

Hänen vaatimuksensa laista, jolla laillistetaan poikkeava seksuaalinen käyttäytyminen, jota Raamattu kutsuu kauhistukseksi, ja antamalla sille sama status kuin miehen ja naisen väliselle raamatulliselle avioliitolle, on luopumista Raamatusta ja perinteisistä roomalaiskatolisista opetuksista.

Jos paavi on erehtymätön Jumalan mies, eikö hänen mielestäsi pitäisi pitää kiinni siitä, mitä Raamattu sanoo?

Viidenneksi, 20. lokakuuta 2020 ilmoitettiin, että YouTube on myöntänyt, että se poistaa videoita (yli 200 000 tämän vuoden helmikuusta lähtien), jotka ovat eri mieltä Maailman terveysjärjestön (WHO) väitteiden kanssa.

WHO on ollut väärässä useissa asioissa, mutta he yrittävät hiljentää jokaisen, joka ei ole samaa mieltä siinä mitä he sanovat, ja he haluavat kertoa Yhdysvaltain kansalaisille ja kristilliselle kirkolle, mitä tehdä (käyttää maskeja, rajoittaa jumalanpalveluksiin osallistumista, jne.).

Tämä on sensuuria ja sananvapauden kieltämistä, ei tiedettä.

Kuudenneksi, koskien laittomuutta (mellakointi, ryöstely, tuhopolttaminen, jne.), on ollut useita artikkeleita, joissa sanotaan, että Trump'in voitto päästää helvetin irti maan päällä.

Useat ryhmät uhkaavat väkivallalla.

Eräs ryhmä nimeltä Shut Down DC on julkaissut verkkosivustoviestin, jossa ilmoitetaan suunnitelmista iskeä kaduille 4.-7. marraskuuta välisenä aikana ja julistaa, että Trump'in voitto on vallankaappausyritys Biden'iä vastaan.

Ryhmä on myös ilmoittanut aikovansa kohdata Kongressin jäsenet 8.-11. marraskuuta heidän palatessaan Washingtoniin vaalien jälkeen.

Valkoisen talon lähellä olevat liikeyritykset ovat jo alkaneet laudoittaa ikkunoitaan.

Ole tietoinen siitä, että väkivaltaa on tulossa, jos Trump voittaa, ja se on osa jatkuvaa pyrkimystä poistaa hänet virastaan.

Ehkä juuri tästä syystä Hillary Clinton neuvoi Biden'iä olemaan myöntämättä vaalitappiotaan.

Seitsemänneksi, koskien luonnonkatastrofeja, lokakuun 23. päivänä 2020 ilmoitettiin, että maastopalot Kaliforniassa ja Coloradossa ovat polttaneet enemmän eekkereitä maastossa kuin koskaan aiemmin näiden osavaltioiden historiassa, ja lähestyvät 27-36 metriä sekunnissa olevat tuulet, jotka puuskissa ovat jopa 45 m/s, lisäävät tulipaloja.

Kaliforniassa noin 100 000 ihmistä on ajettu kodeistaan ja noin 1 000 000:lla sähköt on kytketty pois päältä.

Coloradossa 77 prosenttia osavaltiosta on äärimmäisen kuivuuden alaisuudessa.

Potomac'issa, Montanan osavaltiossa, 25. lokakuuta 2020, lämpötila laski kaksikymmentäyhdeksän astetta alle nollan (ennätys). [Celsiusasteina miinus 34 astetta, Suom. huom.]

Washingtonin osavaltion Spokane kokee lumisinta lokakuuta yli 125 vuoteen.

Lokakuun 26. päivänä 2020 ilmoitettiin, että trooppinen myrsky Zeta muuttuu hurrikaaniksi, joka iskee Meksikonlahden rannikolle 28. lokakuuta 2020.

Zeta on yhdestoista Atlantin hurrikaani vuonna 2020, kolmanneksi eniten hurrikaaneja koskaan yhdessä vuodessa, viides hurrikaani, joka iskee Meksikonlahden rannikolle vuonna 2020, eikä hurrikaanikausi ole vielä ohi.

Kahdeksanneksi, koskien ruttotauteja, 23. lokakuuta 2020, Yhdysvalloissa oli kaikkien aikojen korkein yhden päivän lukema uusissa Covid-tapausten määrässä (83 000 uutta tapausta yhdessä päivässä).

Presidentti Trump sanoi, että se johtuu siitä, että Yhdysvallat testaa enemmän ihmisiä, ei siksi, että Covid olisi pahenemassa.

Yhdeksänneksi, useat lukijat ovat kysyneet minulta, kuka mielestäni voittaa vaalit.

En tiedä vastausta siihen.

Mutta minä näkisin Biden'in voiton merkiksi siitä, että Jumala on poistanut Hänen suojaavan kätensä Amerikasta, ja että maailmanhallitus ym. tulevat etenemään entistä nopeammin.

Näen Trump'in voiton merkkinä siitä, että Jumala osoittaa armoa Amerikalle hieman kauemmin. [Voi pyhä sylvi! Trump on juuri se joka on saanut Amerikan sekaisin sisällissodan partaalle ja kaaos vain lisääntyy Trumpin toisella kaudella. Illuminatin tavoite on ”hajoita ja hallitse” -politiikka, joka johtaa lopulta poikkeustilaan. Suom. huom.]

Lopuksi, kristillisen uskomme tulisi ohjata meitä koko ajan, ei vain osan ajasta.

Sen, mitä teemme, tulisi perustua Raamattuun, jopa silloin kun olemme äänestyskopissa.

Pyhät kirjoitukset ovat hyvin selkeitä abortista, samaa sukupuolta olevista avioliitoista, mellakoinnista, ryöstelystä, rakennusten polttamisesta, Israelista ja muusta.

Haluatko mennä taivaaseen? Tiedä, että Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com