Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 28. marraskuuta 2020

Analyysiä USAn presidentinvaaleista 2020 by Todd Strandberg & Terry James

Tässä Samuel Korhosen suomentamina kaksi artikkelia USA:n presidentinvaaleista Rapture Ready -sivuston Nearing Midnight -osastolla marraskuun puolivälissä 2020. Kirjoittajat näkevät häämöttävän Trumpin tappion pahana enteenä maailmalle, joka tietää raamatullisen Ahdistuksen ajan tuloa kun Jumala alkaa käsitellä maailman kapinallista tilaa. Samalla kuitenkin Jumala alkaa kääntää katseensa Israeliin jäännöksen pelastamiseksi kunhan Kristuksen morsian (pakanaseurakunta) on ensin temmattu tuuliin ja pilviin (Room. 11:25-27).

--------------------------

Nearing Midnight (Keskiyön lähestyessä)

Nov 16, 2020

Published on: November 14, 2020 by RRadmin7

https://www.raptureready.com/2020/11/14/nm-nov-16-2020/

No niin, pahalta näyttää (Well, This Looks Bad)
Kun Barack Obama valittiin presidentiksi vuonna 2008, niin Rapture Ready -sivuston liikenteessä oli valtava kasvu. Demokraatit olivat juuri voittaneet niin suuren enemmistön kongressin molemmissa huoneissa, että voisivat hyväksyä minkä tahansa agendassaan olevan lakiesityksen. Koska lehdistö tervehti Obamaa eräänlaisena Messiaana, monet kristityt pohtivat, oliko hän Antikristus.

Obama aiheutti valtavaa vahinkoa perustuslailliselle järjestelmällemme, mutta selvisimme hänen kahdeksan vuoden verilöylystään. Donald Trump oli mies, jonka luonteessa oli vikoja. En ehdottomasti voinut kestää hänen ylimielisyyttään, mutta hän teki hyvää työtä viivästyttäen radikaalin vasemmiston suunnitelmaa orjuuttaa amerikkalaiset.

On merkkejä siitä, että näissä vaaleissa on tapahtunut valtava petos. Trump johti Pennsylvania'ssa 800 000 äänellä ja sitten tämä johto katosi salaperäisesti. Biden'in olisi pitänyt saada 90% laskemattomista äänistä niin suuren aukon kuromiseksi. Liberaali media on nyt kokonaan keskittynyt saamaan ihmiset ajattelemaan, että vaaliprosessi on ohi.

Jos Joe Biden'istä tulee seuraava presidenttimme, olemme vaarassa menettää perusvapautemme. Biden lausui tavanomaisen latteuden, peräänkuuluttaen "Amerikan parantamisen aikaa" ja sanoi: "Lupaan olla presidentti, joka pyrkii, ei jakamaan, vaan yhdistämään, joka ei näe punaisia ja sinisiä osavaltioita, vaan Yhdysvallat."

Obama sanoi vastaavia asioita, kun hänet valittiin. Sitten hänestä tuli yksi historian rasistisimmista ja antikristillisimmistä komentajista ja johtajista. Koska Biden ei ole muuta kuin seniili sätkynukke, niin demokraattisen puolueen radikaaleilla elementeillä on vapaat kädet johtaa Valkoista Taloa.

Minulla on hyvin yksinkertainen raamatullinen selitys, miksi Trump voi hävitä. Vasemmisto on tällä hetkellä niin hullu, että he tuhoaisivat suuria osia infrastruktuuristamme, jos Trump valitaan uudelleen. Jokaisessa suurkaupungissa olisi sisällissota, ja tappavan voiman käyttö olisi varmaa.

On yksi säästävä armo, joka voi estää täydellisen katastrofin. There is one saving grace that may prevent total disaster. Senaatissa on edelleen republikaanienemmistö, joten mitään radikaalia lainsäädäntöä ei tulla äänestämään laiksi. Minua järkyttää ajatella, että Mitch McConnell, historian pahin senaatin enemmistöjohtaja, tulee pian olemaan korkein republikaani maassa. Koska Jumalalla on mieltymys käyttää viallisia ihmisiä, me kaikki voimme hämmästellä, kuinka taitavaksi McConnell tulee yhtäkkiä Biden'in hallinnon agendan tyhjäksi tekemisessä.

Minulla oli aavistus kaksi viikkoa ennen äänestystä, että Trump tulisi häviämään vaalit. Maineikkaan 700-Club'in Pat Robertson raportoi Jumalan kertoneen hänelle, että Trump voittaisi ja se saa aikaan lopun aikojen alkamisen. Jos Robertson olisi ennustanut Floridalle tammikuun helleaallon, niin Miami'ssa sataisi lunta. Hän on ennustanut maailman loppua 1970-luvulta lähtien. Hän sanoi aiemmin, että se tapahtuisi vuonna 1982 ja sitten uudelleen vuonna 2007.

Biden'in pojan Hunter'in on juuri nyt oltava yhtä tyytyväinen kuin sika ruokakaukalolla. Yli 76 miljoonaa ihmistä on antanut hänelle valtuutuksen päihittää Hillary Clinton hämärä-bisneksessä. Ulkomaiset agentit luultavasti jonottavat hänen ovelleen ostamaan hänen vaikutusvaltaansa. Hunter voisi myydä ydinkärkiohjuksia kolmannen maailman maille ja lehdistö katsoisi toisaalle.

Monet oikeiston asiantuntijat toivovat, että Biden osoittautuu niin valtavaksi katastrofiksi, että äänestäjät vaihtavat seuraavissa vaaleissa republikaaniseen puolueeseen. En elättele paljon toivoa tällaisesta lopputuloksesta. Jos olemme lähellä Ahdistuksen hetkeä, niin asiat menevät vain pahasta huonompaan. Trump lupasi kuivata suon, mutta se vain kasvoi. Olin yllättynyt nähdessäni, että 93% Washington DC:n asukkaista äänestivät Biden'ia.

Mielestäni suurin vaara, jonka tällä hetkellä kohtaamme, on itsetyytyväisyys. Jos Biden yrittää aluksi olla mukava, niin oikealla olevat ihmiset voivat luopua valppaudestaan. Liberaali media ja demokraattinen puolue ovat sitoutuneet saamaan valtaa. Kun he näkevät tilaisuuden ottaa täysi hallinta, he iskevät. Koska Raamattu ennustaa voittoa Jumalan vihollisille, ainoa luotettava toivo uskovalle on Tempaus.

”Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla” (1. Tess. 4:16-18).

–Todd



Valmis käsittelemään (Ready to Deal)
Terry James

Kysymykset ja kommentit, joita tulee nopeasti ja raivokkaasti kyselevät, miksi vaalit menivät näin, eli mitä tämä kaikki oikein merkitsee.

Olen yrittänyt vastata useimpiin tällaisiin sähköposteihin, joita olen saanut, mutta nyt on aika käsitellä näitä asioita tässä.

"Valmis käsittelemään" ei tarkoita, että itse "käsittelisin" näitä asioita. Otsikko viittaa sen sijaan uskooni, että taivaan Herra on nyt valmis ”käsittelemään” vallalla ja auktoriteetilla maailmaa ja sitä kapinallista tilaa, jonka se on saavuttanut.

Pyrkimys "Tehkää Amerikka Jälleen Suureksi" oli jalo halu, arvokas päämäärä. Uskon, että useimmilla – puolella kansasta – iskulause todella merkitsi, ei sydämen ja mielen uhoa, vaan aitoa halua nähdä Amerikan palaavan perustajaisien asettamien periaatteiden mukaiseksi.

Toivoimme vain, kuten de Tocqueville uskoi, että meidän on tehtävä siitä "hyvä" voidaksemme huolehtia Amerikan suuruudesta. Ymmärtäväiset kristityt tietävät, että vain Yksi on hyvä. Vain Yksi, Jeesus Kristus, voi tehdä mitä tahansa jaloa suuruuteen asti. Taivaan Herran päämäärä on – ja uskomme, että hyvin pian – hallita maan päällä kaikkien kuninkaiden Kuninkaana.

"Hyvyys", jolla Amerikkaa on siunattu, on haalistunut jyrkästi - se on helppo nähdä. Amerikan suuruus aloitti jo kauan sitten pimenevän laskunsa ajastaan tuona loistavana valona kukkulalla. Meidän oli nyt helpompi ymmärtää, miksi tätä, maailmanhistorian huippukansakuntaa, ei mainita nimeltä Jumalan sanassa.

Kysymys ei siis ole: Onko Amerikka siirtymässä hämärän ympäröimään tulevaisuuteen, josta se melko varmasti ei tule esiin? Monet meistä uskovat, että vastaus kysymykseen on kyllä.

Sen sijaan meidän on pohdittava tätä: Miksi tämä on tapahtumassa nyt? Miksi - varsinkin kun tiedetään, että ennen COVID-19:n äkillistä aiheuttamista Amerikka näytti todella olevan tulemaisillaan lujaksi hyvässä vaikutuksessaan muuhun maailmaan?

Melko varmasti Herra nauraa Jumalaa vastustaville voimille ja pilkkaa heitä, kuten Psalmissa 2 sanotaan. Mikään, millä he yrittivät kaataa vihatun Yhdysvaltain populistisen presidentin, ei toiminut. Jopa kansallisen ja maailman valtavirran lehdistön liittyessä valtoihin ja hallituksiin vallankaappauksen toteuttamiseksi, Pidättäjä (Jumala Pyhä Henki) torjui ne havaittavasti ja helposti. Mikään, mitä he voisivat tehdä, ei estäisi herra Trump'ia tekemästä kaikkensa "Amerikan jälleen suureksi tekemiseksi" ja siten viemään kansakunnan yhä kauemmas siitä globalistisesta vaikutuksesta, jonka vallat ja hallitukset halusivat kohdistaa Amerikkaan. Ja Amerikka on suurin este, joka geopoliittisesti puhuen estää heitä saavuttamasta uutta globaalia järjestystään.

Juuri kun näytti, että Herra huolehtii, että nuo vallat ja hallitukset ovat selkä seinää varten ja jopa täysin epäjärjestyksessä johtuen moraalittomasta tilastaan, Hän yhtäkkiä näyttää ottaneen pois voimallisen pidättävän kätensä. On kuin hän yhtäkkiä sanoisi Amerikan vaalipäivänä 2020 nähneensä tarpeeksi. Tietenkään Jumala ei ole oikukas. Hän ei tee hätäisiä päätöksiä, kuten me. Hän tietää kaiken näistä vaaleista ja kaikesta muusta ja on tiennnyt iankaikkisista ajoista saakka.

Kristittyinä tämän todellisuuden pitäisi lohduttaa meitä suuresti. Kaikkien näiden tapahtumien ajoituksen asetti Taivas, ei poliittiset viranomaiset eikä maan päällä olevat vallat ja hallitukset. Lopputulos on aina, että Jumalan tahto toteutuu joka tapauksessa. Hänen hallintansa on aina täydellinen.

Joten seuraava kysymyksemme on: Mikä on Jumalan tahto tässä Hänen pidättävän kätensä äkillisessä poistamisessa ja sallimisessa pahan jälleen riehua tuhoisan globaalin maailmanjärjestyksen rakennusprojektinsa kautta?

Uskon kaikella sillä, mitä sisältyy hengellisiin aisteihini, että Taivas on jälleen kerran siinä vaiheessa, että alkaa käsitellä, kuten muinoin, Jumalan valittua kansaa Israelia. Seuraava hallinto (jos kiistanalaiset vaalitulokset johtavat siihen), jonka moniin ilmoitettuihin tavoitteisiin kuuluu Amerikan saattaminen internationalistiseen (lue "globaaliin") järjestykseen, haluaa myös antaa Israelin arkkiviholliselle Iranille (muinainen Persia) saman ydinsopimuksen kuin hallinto ennen Trump'in hallintoa.

Herra Trump on ollut Israelin uskollisin ystävä. Hänen kaudellaan Amerikka on siksi siunannut juutalaisia tavoilla, joita ei ole vielä täysin arvioitu. Tuo siunaus voisi muuttua kiroukseksi tulevan presidentin myötä, joka kääntäisi selkänsä globaalien konstruktionistien painostuksesta. Ja maailmanlaajuisesti Israelilla ei ole merkittävää valtaa ja vaikutusta omaavia ystäviä paitsi Amerikka Trumpi'n kaudella.

Avain kaikkeen koko näiden vaalien suhteen – näennäisesti selittämätön tapahtumien käänne kansakunnassa, joka valitsee miehen, joka on vähintäänkin henkisissä vaikeuksissa heikentyneen kapasiteetin vuoksi ja tuo valtaan puolueen, joka on vannonut vievänsä kansakunnan uuteen globaaliin järjestykseen – on keskeisin kansallinen kokonaisuus kaikessa Raamatun profetiassa: Israelin kansa. Key to everything in the whole matter of this election—the seemingly inexplicable turn of events in the nation electing a man who is at the very least mentally challenged due to diminished capacity, and bringing to power a party vowed to take the nation into the new global order—is the most central national entity in all of Bible prophecy: the nation Israel!

Sanon varauksetta, että Jumala on aivan ryhtymäisillään käsittelemään Israelia tuodakseen takaisin itselleen jäännöksen kansastaan. Heidän kanssaan Hän perustaa tuhatvuotiseen valtakuntansa ja asettaa heidät pääkansaksi, josta Hänen Poikansa Jeesus Kristus hallitsee maata.

Uskon, että Herra on käsittelemässä myös kapinallisia, jotka kansoittavat tätä väkivaltaista, jumalanvastaista planeettaa. Hänen on puhdistettava heidät kerätessään valitun kansansa jäännöstä. Hän on alkamaisillaan käsitellä kaikkia pakanauskovia, jotka hyväksyvät Hänen Poikansa pelastukseksi tuon Ahdistuksen hetken aikana.

Ja niille meistä, jotka huudamme Jeesuksen Kristuksen nimeä pelastukseksi, olen kiitollinen voidessani sanoa, että Jumala on valmistautumassa käsittelemään myös meitä.

Ennen kuin alkaa käsitellä valittua kansaansa, maan kapinallisia ja pakanoita, jotka tulevat uskoon Ahdistuksen aikana, Herra vie pois seurakuntansa planeetalta. Tempauksen hetkellä Pidättäjä, jokaisessa uskovassa asuva Pyhä Henki, ei enää pidätä pahaa siinä määrin, kuin nyt.

Herra on valmis käsittelemään; siitä olen vakuuttunut.

Se ei ole huono ja synkkä uutinen, vaan on loistava näköala, jos tunnet Kristuksen ja sinut pidetään poissa tulevasta tuomion ja vihan ajasta.

Tässä lohdutusta Hänen Sanastaan:

”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat” (Ilm. 3:10)

–Terry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com