Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 21. joulukuuta 2020

Apokalyptisiä vivahteita nykymaailmassa, jotka osoittavat tulevaan Antikristuksen maailmanhallitukseen by Daymond Duck 20.12.2020

Tässä Rapture Ready -sivuston pastori Daymond Duck'ilta viimeisimpiä tapahtumia (aikainmerkkejä) maailmalla, jotka ovat kuin apokalyptisiä vivahteita osoittamassa muutosvaiheeseen kohti tulevaa Ahdistuksen aikaa, jolloin Antikristus hallitsee maailmanhallituksensa kanssa. Tuoreen viikkoraportin suomensi: Olli R.

--------------------------

Apokalyptisiä vivahteita (Apocalyptic Overtones) :: By Daymond Duck

Published on: December 20, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/12/20/apocalyptic-overtones-by-daymond-duck/

Sana "ilmestys (revelation)" tulee kreikkalaisesta sanasta "apokalupsis", ja se tarkoittaa paljastamista (unveiling or disclosing).

Ilmestyskirja alkaa seuraavilla sanoilla: ”Jeesuksen Kristuksen ilmestys, jonka Jumala antoi hänelle, näyttääkseen palvelijoillensa, mitä pian tapahtuman pitää; ja sen hän lähettämänsä enkelin kautta antoi tiedoksi palvelijalleen Johannekselle” (Ilm. 1:1).

Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla: 1) Jeesusta koskevan tiedon paljastamisena ja 2) Sen paljastamisena, mitä Jumala aikoo tehdä, aloittaen kristillisen seurakunnan aikakaudesta ja kulkien aina uuden taivaan ja uuden maan alkuun.

Uskon, että tämänhetkiset tapahtumat osoittavat maailmaan, siihen, mistä Ilmestyskirja puhuu, ja Ilmestyskirja kertoo meille, että sen, mitä Jumala sanoi, täytyy toteutua pian.

Toisin sanoen, emme ole enää normaalissa maailmassa; olemme maailmassa, joka on siirtymävaiheessa.

Saamme Jumalalta apokalyptisiä vivahteita (tai varoituksia), ja niin huolestuttavaa kuin tämä muutosvaihe ja nämä varoitukset ovatkin, ne ovat lastenleikkiä verrattuna siihen, mitä on tulossa.

Tässä on joitain viimeisimpiä tapahtumia, jotka kiinnittivät huomioni:

Ensinnäkin, Yhdysvaltain korkein oikeus kieltäytyi 11. joulukuuta 2020 käsittelemästä Teksasin oikeuskannetta Pennsylvaniaa, Michigania, Wisconsinia ja Georgiaa vastaan.

Tuomioistuin ei kiistänyt, että Teksasilla on todisteita laajasta vaalipetoksesta (Teksasilla oli runsaasti todisteita, ja myös muilla ryhmillä on); Korkein oikeus vain kieltäytyi kuulemasta todisteita (useimmat tuomioistuimet ovat tehneet näin).

Taistelu ei ole ohi, mutta vaatisi ihmeen, että Trump voittaisi, ja se on Jumalan käsissä (Sydney Powell'illa on vielä vireillä tapauksia Michiganissa, Arizonassa, Wisconsinissa ja Georgiassa; republikaanit panivat edustajiaan istumaan Pennsylvaniassa, Nevadassa, Georgiassa ja Arizonassa, jotka äänestivät Trump'in puolesta demokraattien edustajia vastaan; Michiganin Antrim'in piirikunnassa käytetyn Dominion-äänestysjärjestelmän arvioinnissa havaittiin virhetaso, joka ylitti 68% siirtämällä tuhansia Trump-ääniä Biden'ille, ja tuomari on antanut määräyksen, jotta arviointitiedot julkaistaan).

Näkemykseni mukaan Trump on ollut esteenä varjohallituksen suunnitelmalle perustaa maailmanhallitus.

On ihmisiä (kutsutaan globalisteiksi), jotka haluavat kaiken vallan, kaiken rahan, ja kertovat kaikille, mitä uskoa ja miten elää.

Tämä ei ole salaliittoteoria.

Poliitikot, jotka asettavat epätieteellisiä työpaikkoja tuhoavia lukitusmääräyksiä (lockdowns) ja sosiaalista etäisyyttä koskevia määräyksiä (joita he itse eivät noudata) rikastuttaakseen varakkaita ystäviään ja lahjoittajiaan, ja köyhdyttääkseen keskiluokkaa, ovat todistusaineistoa, ja se tulee muuttumaan paljon pahemmaksi.

Se on edelläkäyntiä apokalypsille kera saatanallisen maailmanhallituksen ja -uskonnon.

Se on pyrkimystä muuttaa tätä maailmaa perusteellisesti (laillistaa abortit, LGBTQ-oikeudet, huumeet, kapina Raamatun Jumalaa vastaan, jakaa Israel, jne.).

Maailman vaikutusvaltaisimmat ihmiset yrittävät perustaa hallituksen, joka omistaa kaiken ja jättää tavalliset kansalaiset asemaan, jossa he eivät omista mitään.

Sydney Powell sanoi äskettäin, että voimakkaat eliitin jäsenet ovat käyttäneet Dominion-äänestysjärjestelmiä pysyäkseen vallassa ympäri maailmaa 15-20 vuoden ajan kontrolloiden vaaleja ja valituttaen sekä uudelleenvalituttaen ​​itsensä ja ystävänsä.

Globalistit aikovat numeroida ihmisiä, merkitä ihmisiä, alistaa ihmisiä, valvoa ihmisiä, muuttaa ihmisten DNA:ta, valvoa ihmisten terveydenhuoltoa, korvata käteisen rahan digitaalisella valuutalla, päättää kuka voi ostaa ja myydä, lukita ja hiljentää kristillisen kirkon, kertoa ihmisille, ketä palvoa, jne.

Trump oli merkittävä este heidän helvetistä peräisin olevalle suunnitelmalleen (Biden tukee suurinta osaa siitä), ja nyt näyttää siltä, ​​että Amerikan korruptoituneet vaalit ovat saattaneet globalistien "Great Reset" -nollauksen pikareitille.

Monet amerikkalaiset eivät tule koskaan hyväksymään Biden'in presidenttiyttä laillisena; hänen terveytensä ja korruptionsa eivät anna hänen olla presidentti kovin kauan. Hänet korvataan, ja Amerikan johtava asema maailmassa tullaan todennäköisesti korvaamaan useilla johtajilla (ehkä 10) kourallisesta kansakuntia.

Tässä on hyvä uutinen: Tämä maailma ei ole kristityn koti, ja vaalipetoksen menestys näyttää osoittavan, että tosi kristityt ovat pian menossa kotiin.

Inhoa heidän syntiään, jos haluat, mutta rukoile heidän puolesta, koska maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat tulevat pian kätkeytymään luoliin ja vuorten rotkoihin ja he sanovat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta! Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?" (Ilm. 6:15-17)

Toiseksi, on raportoitu, että kenraali Michael Flynn, entinen presidentti Trump'in kansallisen turvallisuuden neuvonantaja, sanoi erään lehden mielipidekirjoituksessa, joka julkaistiin 10. joulukuuta 2020, että ”Emme halua maailmaa, jota hallitsevat tyrannit, joita kukaan ei ole valinnut vaaleilla ja jotka haluavat valtaan vain tuhotakseen meidät. Ymmärrämme mikä heidän suunnitelmansa on: eliminoida toisinajattelijat, alistaa kaikki kritiikki ja julistaa lainsuojattomiksi ne, jotka eivät alistu ehdoitta 'uuden maailmanjärjestyksen' diktatuurille.”

Nämä ovat apokalyptisiä vivahteita entiseltä Yhdysvaltain presidentin neuvonantajalta, tai muutoin en tiedä mitä nuo sanat tarkoittavat.

Kolmanneksi, 6. joulukuuta 2020, Israelin pääministeri Netanyahu näytti julistuksen, joka tulee olemaan näkyvästi esillä Israelin kabinettihuoneen seinällä presidentti Trump'in kunniaksi, kun Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi.

Julistus näytetään sen julistuksen vieressä, joka esittää presidentti Truman'in tunnustamassa Israelin kansakunnaksi 14. toukokuuta 1948.

Sitä, mitä nämä kaksi presidenttiä ovat tehneet, pidetään kahtena suurimpana tapahtumana Israelin historiassa.

Presidentti Trump on myöskin tunnustanut Israelin suvereniteetin Golanin kukkuloiden suhteen, Israelin oikeuden laajoille Juudean ja Samarian alueille, vetäytynyt Iranin ydinsopimuksesta, ja saavuttanut normalisointisopimukset Israelin, Bahrainin ja Arabiemiirikuntien välillä.

Sudan ja Marokko ovat sopineet normalisointisopimuksen allekirjoittamisesta.

Bhutanin kuningaskunta allekirjoitti 12. joulukuuta 2020 normalisointisopimuksen.

Jos Jordania ja Egypti otetaan mukaan, Israelilla on pian sopimukset 7 kansakunnan kanssa (Kaksi muuta näyttää odottavan siivillä: Oman ja Indonesia, joten se on 9).

Emme näe liittoa monien kanssa, mutta näemme monien kansojen etenevän kohti rauhaa Israelin kanssa, jossa ne sopivat rauhanliitosta, joka sallii kaikkien uskontojen palvoa Temppelivuorella (tämä avaa oven uudelleenrakennetulle juutalaisten Temppelille, ja uskon, että se jälleenrakennetaan kiireellisesti apokalypsin aikana).

Neljänneksi, en tiedä mitä ajatella tästä seuraavasta uutisesta, mutta se on niin vakavaa, että olen päättänyt kertoa siitä vain saadakseni ihmiset tietoisiksi sen varalta jos jotain tapahtuu.

Joulukuun 8. päivänä 2020 kerrottiin, että Yhdysvallat on sijoittanut suuria määriä sotilaita, laitteita ja tarvikkeita Yhdysvaltojen mannerosiin ja lentotukialuksia Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolle, jos Yhdysvaltain korkein oikeus mitätöi vaalit (katso Rapture Ready End Times News 11. joulukuuta 2020 (https://www.raptureready.com/2020/12/11/11-dec-2020/)).

Raportin mukaan huhuja leviää siitä, että jotkut demokraatit aikovat pyytää YK:ta poistamaan Trump'in virastaan, jos Yhdysvaltain korkein oikeus mitätöi vaalit.

Tämä kuulostaa absurdilta, mutta absurdiudesta on tulossa yleistä Yhdysvalloissa, ja kun otetaan huomioon kaikki, mitä demokraatit ovat tehneet Trump'in poistamiseksi viimeisten 4 vuoden aikana, niin miksi he lopettaisivat vain siksi, että Yhdysvaltain korkein oikeus mitätöi vaalit?

Viidenneksi, 6. joulukuuta 2020, pastori John MacArthur kertoi seurakunnalleen, että maailman hallitukset ”ovat tehneet jotain, mitä ei ole koskaan aiemmin tehty ihmiskunnan historiassa. Toisin sanoen, he ovat tehneet Covid-kysymyksestä ja siihen vastaamisesta globaalin. Nyt olemme globaalissa maailmassa. Ja tätä järjestelyä olemme odottaneet läpi koko lunastushistorian aina siitä lähtien, kun Herra lupasi, että tulevaisuudessa tulisi Antikristus, joka saisi maailmanlaajuisen hallituksen.”

Kuudenneksi, 9. joulukuuta 2020 kerrottiin entisen varapresidentti Biden'in sanoneen, että hän tulee allekirjoittamaan hallintonsa (jos sellainen on) ensimmäisenä päivänä määräyksen edellyttämään ihmisiltä liittovaltion rakennuksissa, lentokoneissa, junissa, busseissa ja missä tahansa, jossa on mahdollista, kasvomaskin käyttämistä seuraavien 100 päivän ajan isänmaallisena tekona, ja tämä on vain osa hänen aikomuksistaan.

Iso kysymys täällä tulee olemaan, että vaaditaanko kansalaisia ​​ottamaan rokote isänmaallisena tekona.

Seitsemänneksi, tässä on linkki tohtori Pierre Kory'n mielenkiintoiseen todistukseen (videon kesto 10 minuuttia; satoja tuhansia vierailukertoja) Yhdysvaltain senaatin kotimaan turvallisuutta ja hallinnollisia asioita käsittelevän komitean edessä mahdollisesta Covid'in parannuskeinosta (ivermektiini).

https://www.youtube.com/watch?v=Tq8SXOBy-4w

Kommenteista käy ilmi se, että monien kansalaisten mielestä jotkut valtion virkamiehet eivät ole kiinnostuneita Covid'in parannuskeinosta, koska he näkevät Covid'in osana globalistista suunnitelmaa saada aikaan maailmanhallitus.

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com