Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 14. joulukuuta 2020

Raamatun kirjoitukset ovat hämmästyttävän tarkkoja – profeetallinen sana toteutuu ajassamme by Daymond Duck 13.12.2020

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in viikoittainen profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, joka tällä kertaa keskittyy lähinnä sen osoittamiseen, että Raamatun sana on uskomattoman tarkka (jo toteutunut profetia ja nykytapahtumien profeetallisuus). Lisäksi lopussa mainitaan muutama ajankohtainen uutistapahtuma, joilla on profeetallisia vaikutuksia.

--------------------------

Raamatun kirjoitukset ovat hämmästyttäviä (The Scriptures Are Amazing) :: By Daymond Duck

Published on: December 13, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/12/13/the-scriptures-are-amazing-by-daymond-duck/

Tässä artikkelissa on mainittu muutama ajankohtainen tapahtuma, mutta artikkeli koskee lähinnä sen osoittamista, että Raamattu on hämmästyttävä.

Ensinnäkin, tässä on neljä hämmästyttävää asiaa, jotka tapahtuivat juuri sinä päivänä, jona Raamattu sanoi niiden tapahtuvan, kun Jeesus tuli ensimmäistä kertaa:
  • Jerusalemin ennallistamis- ja jälleenrakennuskäskystä Messiaan voittoisaan saapumiseen (aasilla Jerusalemiin) asti kului 173,880 päivää (69 vuosiviikkoa tai 483 vuotta; Dan. 9:25; Neh. 2:1-8).
  • Jeesuksen voittoisasta saapumisesta Jumalan Karitsana (Jes. 53) Jeesuksen kuolemaan Jumalan Karitsana pääsiäisenä kului viisi päivää (Nisan 10 - Nisan 14; Johannes 12:1, 12).
  • Jeesuksen kuolemasta pääsiäisenä Jeesuksen ylösnousemukseen ensihedelmien juhlana kului 3 päivää (Matt. 16:21; 17:23; 20:19).
  • Jeesuksen ylösnousemuksesta ensihedelmien juhlana kului 50 päivää kristillisen seurakunnan perustamiseen helluntaipäivänä (3. Moos. 23:15-16).
Kukaan muu kuin Jumala ei voinut paljastaa kirjallisesti tarkkaa päivää, että nämä tapahtumat sattuisivat päivälleen ennen niiden tapahtumista.

Toiseksi, tässä on joitain hämmästyttäviä tosiasioita Raamatun profetioista (Jeesus ei vain kehottanut meitä tarkkailemaan Hänen toista tulemustaan, vaan Hän antoi meille myös joitain asioita seurattaviksi):
  • Kuningas Nebukadnessar'in uni suuresta kuvapatsaasta (Dan. 2) on pakanoiden aikajana Babylonista Toiseen Tulemiseen ja tuhatvuotiseen valtakuntaan, ja historia on siirtynyt huipulla olevasta patsaan päästä alkuun koskien kuvapatsaan varpaita (lähellä jalkojen loppua; EU, USMCA, jne.).
  • Jeesus käski meidän tarkkailla Israelia, ja 1878 vuoden ajan (70 jKr. - 1948) ei ollut mitään Israelin kansakuntaa, jota seurata, mutta nykyinen sukupolvemme voi tarkkailla Israelia.
  • Jeesus sanoi, että sukupolvi, joka näkee Israelin kasvavan, ei katoa ennenkuin kaikki on toteutunut, ja meidän sukupolvemme on seurannut Israelin kasvua 72 vuotta (Matt. 24:34).
  • Gabriel kertoi Danielille, että Antikristus nousee valtaan yhdistetyssä Euroopassa ja Eurooppa on yhdistetty (EU; Dan. 9:26).
  • Daniel sanoi, että kymmenen kuningasta nousee ennenkuin Antikristus ilmestyy, ja WEF (Maailman talousfoorumi) haluaa korvata Yhdysvallat kourallisella kansakuntia niinkin pian kuin vuonna 2021 (Dan. 7:7-8, 24).
  • Gabriel sanoi, että Ahdistuksen aika alkaa, kun Antikristus vahvistaa liiton monien kanssa, ja nyt näyttää siltä, ​​että monet muslimivaltiot tekevät pian liiton Israelin kanssa (Dan. 9:27).
  • Maailmanhallitus tulee olemaan Jumala-vastainen, ja demokraatit jättivät Jumalan pois heidän puolueohjelmastaan (Ilm. 13:4-6).
  • Maailmanhallitus hylkää Raamatun, ja on ollut armoton pyrkimys kaataa kahden ainoan Raamattuun perustuvan kansakunnan (Israelin ja Yhdysvaltojen) johtajat.
  • Antikristusta tukee Väärä profeetta, ja paavi Franciscus tukee maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa (Ilm. 13).
  • Jumala sanoi, että Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israelia vastaan viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla, ja näyttää siltä, ​​että tämä voi tapahtua pian (Hes. 38:8, 16).
  • Tulee olemaan järjestelmä, joka antaa kaikkien maan päällä olevien ihmisten nähdä kahden säkkipukuisen todistajan ylösnousemukset ja Jeesuksen toisen tulemisen, ja tuota järjestelmää ollaan parhaillaan asentamassa paikoilleen Elon Musk'in toimesta (Ilm. 11:9-12).
  • Kapitalismi tullaan lakkauttamaan maailmanhallituksen alaisuudessa, ja ensi toukokuussa järjestetään kokous, jossa keskustellaan kapitalismin lopettamisesta (Biden tukee kapitalismin loppua).
  • Tempauksen jälkeen tulee olemaan maailmanhallitus, ja YK aikoo perustaa maailmanhallituksen vuoteen 2030 mennessä (maailmanhallitus on se syy, miksi pyrkimys Trump'in poistamiseksi on ollut niin voimakasta ja hellittämätöntä).
  • Juutalainen temppeli on olemassa Ahdistuksen aikana, ja viimeaikaisten Israelin, Bahrainin ja Arabiemiirikuntien välisten rauhansopimusten mukaan kaikille uskonnoille tulisi sallia mahdollisuus palvoa Temppelivuorella.
Kolmanneksi, on mahdollista (painotus sanassa ”mahdollista”), että Pietari sanoi kristillisen kirkon olevan täällä 2000 vuotta.
  • Apostolien tekojen kirjassa Luukas kirjoitti: ”Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.” (Apt. 2:1-4)
  • Ihmisjoukko kokoontui, ja jotkut syyttivät Pietaria ja muita juovuksissa olemisesta: ”Mutta toiset pilkkasivat heitä ja sanoivat: "He ovat täynnä makeata viiniä". Niin Pietari astui esiin niiden yhdentoista kanssa, korotti äänensä ja puhui heille: "Miehet, juutalaiset ja kaikki Jerusalemissa asuvaiset, olkoon tämä teille tiettävä, ja ottakaa minun sanani korviinne. Eivät nämä ole juovuksissa, niinkuin te luulette; sillä nyt on vasta kolmas hetki päivästä. Vaan tämä on sitä, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta: 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat. Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.” (Apt. 2:13-18)
  • Puhuiko Pietari 24 tunnin päivistä vai 1000 vuoden päivistä? Mitä Pietari tarkoitti sanoessaan, että olemme viimeisissä päivissä?
  • Tiedä, että se oli Pietari, joka sanoi: ”Mutta tämä yksi älköön olko teiltä, rakkaani, salassa, että "yksi päivä on Herran edessä niinkuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta niinkuin yksi päivä".” (2. Piet. 3:8).
  • Osittain tämän vuoksi jotkut varhaiset kirkon johtajat (Irenaeus, Justinos Marttyyri, ym.) uskoivat kristillisen kirkon aikakauden kestävän 2 000 vuotta (2 jumalapäivää pakanakalenterissa).
  • 2000 vuotta on melkein kulunut, ja meidän sukupolvemme näkee kaikkien ennustusten olevan tulossa näyttämölle.
Neljänneksi, tässä on joitain hämmästyttäviä asioita, jotka osoittavat, että Ahdistuksen aika on kehittymässä:
  • Ratsastaja valkoisella hevosella on Antikristus, ja hän saa aikaan maailmanhallituksen petoksen kautta (Ilm. 6:1-2), ja Yhdysvaltain vaalit voisivat olla yritys saada maailmanhallitus aikaan huijauksen avulla.
  • Mustan hevosen ratsastaja on hyperinflaatio ja taloudellinen romahdus (Ilm. 6:5-6), ja biljoonien dollarien elvytyspaketit johtavat Yhdysvaltoja kohti hyperinflaatiota ja taloudellista romahdusta.
  • Hallavan hevosen ratsastaja on maailmanlaajuinen kulkutauti, nälkä ja jotakin muuta (Ilm. 6:7-8), ja lukitukset (lockdowns) johtuvat globaalista kulkutaudista, ja ne johtavat ennätykselliseen nälänhätään.
  • Antikristus ja Väärä profeetta pakottavat jokaisen ottamaan merkin (Ilm. 13:14-18), ja Biden aikoo pakottaa kaikki käyttämään kasvomaskia 21. tammikuuta 2021 alkaen, ja Bill Gates haluaa pakottaa kaikki tatuoitaviksi (ottamaan merkin), kun heidät rokotetaan Covid'in vuoksi.
  • Antikristus ja väärä profeetta kieltävät osto- ja myyntioikeuden niiltä, ​​jotka kieltäytyvät ottamasta merkkiä, ja jotkut poliitikot haluavat evätä niiltä, jotka kieltäytyvät koronarokotteesta, oikeuden ostaa ja myydä.
  • Antikristus ja väärä profeetta seuraavat kaikkien maan päällä olevien ihmisten ostamista ja myymistä, ja jotkut poliitikot ovat ehdottaneet, että hallitus käyttää "kontaktien jäljittämistä" kaikkien testeissä havaittujen Covid-positiivisten seuraamiseen.
  • Jotkut profetianopettajat uskovat, että Antikristus ja Väärä profeetta perustavat rahattoman yhteiskunnan, ja jotkut globalistit haluavat perustaa digitaalisen valuutan (käteisvapaan yhteiskunnan).
  • Antikristus ja väärä profeetta kieltävät uskonnonvapauden, ja jotkut poliitikot ovat kieltämässä tätä uskonnonvapautta.
Tässä on kaksi muuta asiaa, jotka sopivat ”Tiedoksesi -kategoriaan”:

Ensinnäkin, tässä on neljä asiaa, joiden on tapahduttava ennen Ahdistuksen aikaa (älä oleta, että kolmen viimeisen on tapahduttava ennen Tempausta).
  • Tempaus (2. Tess. 2:5-10). [Ilmeisesti kirjoittaja viittaa Tempauksella ”pidättäjän” poistamiseen. Suom. huom.]
  • Kymmenen kuninkaan nousu (Dan. 7:7-8, 24).
  • Elian ilmaantuminen yhtenä kahdesta säkkipukuisesta todistajasta (Mal. 4:5-6).
  • Liiton (covenant) vahvistus monien kanssa (Dan. 9:27).
Toiseksi, tässä on kolme asiaa, joiden Jumala sanoi tapahtuvan täsmällisenä ajankohtana tulevaisuudessa:
  • Antikristuksen liiton vahvistamisesta lähtien, joka aloittaa Ahdistuksen ajan, ja aina Ahdistuksen ajan loppuun ja Jeesuksen toiseen tulemiseen asti on yksi vuosiviikko (7 vuotta juutalaisessa kalenterissa) tai 2520 päivää (Dan. 9:27) .
  • Liiton vahvistamisesta siihen asti, kunnes Juudean juutalaiset pakenevat erämaahan, on 1260 päivää.
  • Jeesuksen maanpäällisen valtakunnan (tuhatvuotinen hallituskausi) alusta millenniumin loppuun kuluu 1000 vuotta (Ilm. 20:4).
Nyt, tässä on neljä tapahtumaa, joilla on profeetallisia vaikutuksia ja jotka äskettäin saivat uutisotsikoita:

Ensinnäkin, koskien taloudellista romahdusta, jotkut demokraatit ehdottavat yleistä perustuloa (UBI; hallitusta tukevat ihmiset saavat kuukausittaisen shekin, mutta ne, jotka eivät tue hallitusta, eivät saa kuukausishekkiä).

Alkaa näyttää siltä, että jotkut poliitikot (demokraatit ja republikaanit, mutta enimmäkseen demokraatit) käyttävät lukitusta (lockdown) ilman mitään tieteellistä näyttöä pienten yritysten, jotka noudattavat sääntöjä, murskaamiseksi (työnantajat ja työntekijät) ja pakottaakseen heidät riippuvaisiksi hallituksen almuista, jotta heitä voidaan valvoa.

Joulukuun 6. päivänä 2020 kerrottiin, että Stanfordin yliopiston lääketieteen johtaja ja yli 43,000 oppinutta tutkijaa uskovat, että jotkut poliitikot ovat luomassa "lääketieteellisen poliisivaltion".

Amerikan velka on nyt ylittänyt 27 biljoonaa dollaria, ja on epätodennäköistä, että tulevat sukupolvet pystyvät maksamaan sen takaisin.

Toiseksi, vastauksena lausumiini, joiden mukaan on tapahtunut laajaa vaalivilppiä, olen saanut kaksi sähköpostiviestiä, joissa minulle kerrotaan oikeusministeri Bill Barr'in sanoneen, että oikeusministeriö (DOJ) ei ole löytänyt mitään petokseen viittaavaa.

Se on vääristelmä hänen sanoistaan, ja vaikka se olisikin paikkansa pitävä, niin kuinka voimme luottaa DOJ:hen jälkeen sen tavan, jolla se on hoitanut Hillary Clinton'in ja Hunter Biden'in tutkimuksia ja vakoillut ja vanginnut Michael Flynn'in.

Kun tätä artikkelia kirjoitettiin, yksi republikaanien kongressiedustaja syytti DOJ:tä vaalipetostutkinnan estämisestä.

Jos kansalaiset todellakin uskovat sen, mitä DOJ:n virkamiehet sanovat, monien heistä on puhdistettava tekonsa.

Koska demokraattien hallinnoimien kaupunkien ja osavaltioiden viranhaltijat ovat antaneet rikollisten mellakoida, ryöstää ja polttaa ilman seurauksia, ei ole mitään syytä uskoa, että nämä virkamiehet eivät sallisi vaalipetosta ilman seurauksia.

Kolmanneksi, Yhdysvaltain puolustusministeriö esitteli 3. joulukuuta 2020 rokotuskortin, jota ihmiset voivat kantaa lompakossaan osoittaakseen, että heidät on rokotettu Covid'ia varten.

Nämä rokotuskortit voivat lopulta johtaa kvanttipistetatuointiin (Quantum Dot tattoo) (Merkki).

Neljänneksi, 30. marraskuuta 2020, FDA:n (USA:n elintarvike- ja lääkevirasto) entinen johtaja Tri Scott Gottlieb sanoi, että 30% Yhdysvaltain väestöstä todennäköisesti saa Covid-tartunnan vuoden 2020 loppuun mennessä.

Huomaa: Jos Pyhät kirjoitukset ovat tarkkoja, ja ne ovat, niin se käsittää kaiken niissä: taivas, helvetti, vain yksi tapa pelastua, kuolleiden ylösnousemus ja paljon muuta.

Jeesus sanoi, että teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä (Joh. 3:7), ja niiden profetiaopettajien määrä, jotka uskovat, että yhteiskunnalta on loppumassa aika, kasvaa yhä suuremmaksi.

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com