Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 28. joulukuuta 2020

Raamattu sanoo tapahtumien etenevän viimeisinä päivinä, kuten ne tällä hetkellä kehittyvät by Daymond Duck 27.12.2020!

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa käydään läpi listaa kehittyvistä profeetallisista tapahtumista nykyisin, joiden Raamattu sanoo tapahtuvan viimeisinä päivinä vähän ennen Jeesuksen toista tulemista maan päälle. Lista kattaa mm. kristittyjen lisääntyvän vainon, jumalattoman maailmanhallituksen syntymisen ilman juutalaiskristillisiä arvoja, Yhdysvaltain luisumisen taantumaan sekä liikkumisen kohti juutalaisten kolmatta Temppeliä, joka rakennetaan Ahdistuksen ajassa.

-----------------------------

Raamattu sanoo (The Bible Says) :: By Daymond Duck

Published on: December 27, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/12/27/the-bible-says-by-daymond-duck/

Ensinnäkin, Raamatun mukaan sade palaa Israeliin aikakauden lopussa (Jes. 35:1, 7), ja 15. joulukuuta 2020 talvimyrsky liikkuikin läpi Israelin ja pudotti jopa 4 ½ tuumaa (11.43 senttiä) sadetta Ala-Galileassa ja Jisreelin laaksossa.

Eteläisiä aavikoita varten annettiin tulvavaroitukset, ja tulvimista tapahtui koko maassa ja useissa rannikkokaupungeissa.

Toiseksi, Raamattu sanoo, että uskovia vainotaan aikakauden lopussa, ja 15. joulukuuta 2020 New Yorkin osavaltion kuvernööri Cuomo allekirjoitti lakiesityksen, joka kieltää ”vihan symbolien” myynnin tai esittämisen (tämä sisältää symbolit väitetystä valkoisesta ylivallasta, uusnatsien ideologiasta, Konfederaation taistelulipusta, jne.) valtion omistamalla tontilla, mukaan lukien messualueet ja puistot.

Ihmisten vihaaminen on synti, mutta ongelmana tässä on se, että kuka saa päättää, mikä on ”vihan symboli”?

Jotkut yhteisöt kieltävät jo Raamatut sekä liput hoitokodeissa, aidatuissa kylissä, jne., jotkut liberaalit kutsuvat kristittyjä natseiksi, rasisteiksi, valkoisen ylivallan kannattajiksi, homofoobikoiksi, jne., ja jotkut homoseksuaalit kutsuvat Raamattua vihakirjallisuudeksi.

Tämä laki johtaa suurempaan kristittyjen vainoon, jos väärät ihmiset ovat ohjaksissa.

Kolmanneksi, 18. joulukuuta 2020 ilmoitettiin, että vaikutusvaltainen ryhmä nimeltä Secular Democrats of America (SDA, Amerikan sekulaarit demokraatit) lähetti 28-sivuisen asiakirjan entisen varapresidentti Biden'in siirtymäkauden tiimille kehottaen Hra Biden'iä poistamaan uskonnollisen oikeuston poliittisen vaikutusvallan (valkoiset kristityt, jotka eivät halua luovuttaa Yhdysvaltojen suvereniteettia).

SDA on antikristillinen ryhmä, joka kutsuu uskonnollista oikeistoa kansalliseksi turvallisuusuhaksi, ja haluaa, että oikeusministeriö rajoittaa sisätiloissa tapahtuvia kokoontumisia jopa jumalanpalvelustiloissa, ja sitä tukevat useat kongressiin valitut demokraatit (Jamie Raskin, Jared Huffman, Jerry McNerney ja ainakin 11 ​​muuta).

Ajatus eliminoida kristittyjen poliittinen vaikutusvalta hallinnosta on eräs merkki siitä, että Ahdistuksen aika on lähellä.

Raamatussa sanotaan: ”Ja hän [Antikristus] puhuu suuria sanoja [pilkkaa] Korkeinta [Jumalaa] vastaan ​​ja hävittää [vainoaa] Korkeimman pyhiä [Ahdistuksen ajan uskovia] sekä pyrkii muuttamaan ajat ja lain [saadakseen Jumalan vaikutusvallan pois hallinnosta ja yhteiskunnasta; muuttaakseen kalenteriamme; tiputtaakseen pois merkinnät eKr. (BC) ja jKr. (AD), koska ne koskevat Jeesusta]: ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.” (Dan. 7:25)

Vain muutama vuosi sitten, kuka olisi voinut kuvitella, että toinen Yhdysvaltojen kahdesta suurimmasta poliittisesta puolueesta eliminoisi kaikki viittaukset Jumalaan heidän puolueohjelmastaan, asettaisi rajoituksia kirkossakäynnille, ja vaatisi niiden henkilöiden poistamista meidän hallinnostamme, joilla on juutalaiskristilliset arvot?

Mutta Raamattu sanoo: ”Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.” ( 2. Tess. 2:7-12)

Tempauksen jälkeen, Jumala antaa Antikristuksen pettää niitä, jotka ovat kieltäytyneet uskomasta Raamattua; Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, joka saa heidät uskomaan Antikristuksen valheet; ja heidän itsepetoksensa saa heidät kirotuiksi.

Tämä yritys määritellä Raamattu-uskovaiset hallituksen viholliseksi, jotta liberaalit voivat perustaa jumalattoman Uuden maailmanjärjestyksen (NWO), on johtamassa maailmaa kohti muita asioita, joita Raamattu sanoo tapahtuvaksi: vaino, Pedon merkki, ja heidän oma ikuinen kadotuksensa.

Sanon tämän usein, mutta sitä ei voida sanoa liian monta kertaa: jokaisen yksilön on varmistettava pelastuksensa, koska Tempaus ja Ahdistuksen aika ovat lähestymässä.

Neljänneksi, koskien korruptiota, näyttöä on kerääntynyt siitä, että useat Biden'in perheen jäsenet (Joe mukaan lukien) ovat hyötyneet Hunter'in vaikutusvaltaa kaupittelevista hankkeista, ja yhä enemmän vaaditaan tutkimusta.

Viidenneksi, joulukuun 18. päivän 2020 ”Koenig's eye view from the White House” -uutislehden numerossa, William Koenig kertoi, että:
  • Vahvempia todisteita vaalipetoksesta on tulossa pian.
  • On todellinen mahdollisuus, että republikaanit haastavat vaalit 6. tammikuuta 2021.
On raportoitu, että kun Teksas ja useat muut osavaltiot haastoivat Pennsylvanian oikeuteen, Korkeimman oikeuden puheenjohtaja John Roberts ja liberaalit kieltäytyivät käsittelemästä tapausta, ei siksi, että Teksas olisi väärässä, vaan koska he pelkäsivät, että Trump'in voitto repisi USA:n hajalle (vai pitäisikö sanoa, että Antifa, Black Lives Matter, jne., demokraattien hallinnoimissa kaupungeissa ja osavaltioissa, kävisivät väkivaltaisiksi).

Ei ole mitään takeita siitä, että Yhdysvaltain korkein oikeus käsittelee tapaukset, joissa on vahvempia todisteita laajasta vaalipetoksesta joita on tulossa esiin, mutta jos he eivät käsittele tapauksia, se on selkeä osoitus siitä, että Yhdysvaltain korkein oikeus ja Yhdysvaltain perustuslaki ovat nyt arvottomia.

Tässä on linkki yhteen monista erinomaisista artikkeleista, jotka viittaavat siihen, että vaalit on varastettu ja Kiina (joka antoi meille koronaviruksen, on varastanut meidän henkistä omaisuuttamme, on rahoittanut kongressin jäseniä Yhdysvalloissa ja hakkeroinut monia hallintomme virastoja) on syyllinen.

https://www.lifesitenews.com/news/china-helped-steal-u.s-election-concludes-hard-hitting-epoch-times-documentary

Artikkelin kirjoittaja Joshua Philipp sanoi: ”Emme taistele Trump'in puolesta. Taistelemme tulevaisuutemme ja Amerikan vapautta koskevan tulevaisuuden puolesta.”

Jos Yhdysvaltain korkein oikeus on niin turmeltunut ja peloteltu, että se ei ota tapausta käsittelyyn, johon liittyy Yhdysvaltojen vapaus, mitä vaihtoehtoja rehellisillä kansalaisilla on?

Kuudenneksi, koskien petosta ja valehtelemista aikakauden lopussa, 19. joulukuuta 2020, pastori Franklin Graham sanoi: ”Vuonna 2016, kun Trump kertoi amerikkalaisille, että hallitus vakoilee häntä, media kertoi hänen olevan paranoidi. Obaman hallinto ja demokraatit sanoivat, että tämä oli ehdoton valhe ja että Donald Trump ei sovi presidentiksi, vain saadaksemme myöhemmin selville, että Yhdysvaltain hallitus todellakin vakoili Donald Trump'ia, ja se, mitä hän oli sanonut, oli itseasiassa totta.”

Graham sanoi: ”Presidentti Donald Trump on ollut oikeassa monissa asioissa koskien sitä, miten häntä on kohdeltu hänen presidenttikautensa aikana, ja kun hän sanoo vaalien olleen peukaloidut tai varastetut, minulla on taipumus uskoa häntä.”

Seitsemänneksi, luettelo profetianopettajista, jotka uskovat, että Yhdysvaltojen täytyy heikentyä tai kaatua ennenkuin maailmanhallitus voidaan perustaa, on pitkä ja vaikuttava.

Kuten edellä todettiin, useat demokraatit vaativat kristittyjen poistamista Yhdysvaltojen hallinnosta ja kirkossakäyntiä on säänneltävä; Yhdysvalloilla voisi pian olla laittomasti valittu presidentti, jonka poika myi kansamme; Yhdysvaltain korkein oikeus voisi olla niin turmeltunut, että se ei toimi; ja monet poliittiset ja tiedotusvälineiden päämiehet ovat valehdelleet meille Trump'in hallinnosta.

Jotkut profetianopettajat uskovat, että Korkein oikeus oli oikeassa uskoessaan, että oikein tekeminen ja vaalituloksen kumoaminen voisi johtaa mellakoihin Amerikassa (pahuus kuten Nooan päivinä), ja se voi myös johtaa Venäjän, Iranin, Turkin ja muut ajattelemaan, että on hyvä aika hyökätä Israelia vastaan ​​(Googin ja Maagogin taistelu).

On helppo nähdä, kuinka Amerikka voi taantua ja maailmanhallitus nousta, aivan kuten Raamattu sanoo.

Kahdeksanneksi, Raamattu sanoo, että seurakunnan Tempauksen jälkeen tulee olemaan paha maailmanhallitus.

Tammikuun 25.-29. päivinä 2021, hyvin rikas ja vaikutusvaltainen joukko hallitusten johtajia, kansainvälisiä yritysjohtajia, mediajättiläisiä, sekä muita (mukaan lukien useita Yhdysvalloissa) kokoontuvat Davos'issa, Sveitsissä, ”Davos-dialogien” vuoksi (YK:n Maailman talousfoorumin keskustelu tavoista nollata (reset) tai muuttaa maailman hallitsemista, talouksia, yhteiskuntia, jne.).

He aikovat jättää (itseasiassa, he vain asettuvat riviin tukemaan, koska he tietävät jo mitä he aikovat tehdä) suosituksia 18.-21. toukokuuta 2021 pidettävään "Great Reset" -kokoukseen – korvaamaan kapitalismi sosialismilla, korvaamaan käteinen raha digitaalisella valuutalla, korvaamaan Yhdysvallat kourallisella kansakuntia tai johtajia kansakuntaryhmistä, jakamaan maailman rikkaus (varallisuutesi ja omaisuutesi) uudelleen, asettamaan kaikki rikkaudet heidän hallintaansa, poistamaan sananvapaus, poistamaan uskonnonvapaus, poistamaan yksityisomaisuus, jne.

”Great Reset” -kokous hyväksyy tämän pirullisen suunnitelman ja vaatii IMF:ää, Maailmanpankkia, G7-ryhmää ja G20-maita toimimaan syksyn kokouksissaan.

Jos tulee valituksi, Joe Biden tekee muutakin kuin hyväksyy suunnitelman; hän yrittää saada sen toteutumaan.

Yhdysvaltojen tuki saa sen todennäköisesti toteutumaan ja auttaa YK:ta saavuttamaan tavoitteensa maailmanhallituksen perustamisesta vuoteen 2030 mennessä.

Tässä on linkki artikkeliin, joka saattaa kiinnostaa sinua.

https://www.breitbart.com/politics/2020/12/21/world-economic-forum-digital-davos-2021-to-reveal-great-reset-initiative/

Yhdeksänneksi, 15. joulukuuta 2020, israelilainen virkamies Amit Halevi israelilaisesta Leevin heimosta (pappien heimo, joka palveli Jerusalemin temppelissä Vanhan testamentin aikoina) vieraili Temppelivuorella (todennäköisesti pääministeri Netanyahu'n suostumuksella) ja sanoi: ”Askel askeleelta, Israel lähestyy Temppeliä.”

Herra Halevi näytti sanovan, että Israel on liikkumassa kohti jälleenrakennettua Temppeliä, mutta ei välttämättä sitä, että se jälleenrakennettaisiin pian.

Raamatun mukaan se tapahtuu, ja uskon, että Temppeli rakennetaan uudelleen seurakunnan Tempauksen jälkeen, Ahdistuksen ajan ensimmäisten viikkojen aikana, ja Israelin nykyiset normalisointisopimukset useiden arabimaiden kanssa johtavat seitsemän vuoden liittoon, joka sallii uudelleenrakennetun Temppelin Temppelivuorelle.

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

2 kommenttia:

  1. Uskon, että seurakunnan ylösotto tapahtuu ennen Jumalan vihan /suuren ahdistuksen aikaa, mutta mihin kohtaan ilmestyskirjassa se sijoittuu? Eikö tuo Jumalan vihan aika ole juuri se aika, jolloin antikristus hallitsee?

    VastaaPoista
  2. Tempaus voisi olla Ilmestyskirjassa luvun 4 jakeessa 1, joka merkitsee pre-trib-tempausta (ennen 7-vuotista vaivanaikaa temmataan morsian?) tai sitten Ilmestyskirjan 6. sinetin kohdalla, jossa ilmoitetaan suoraan, että Jumalan ja Karitsan vihan suuri päivä on tullut (ylösotettujen joukko kuvattu Ilm. 7:9-17 kohdassa). Tämä tietenkin ajoittuisi 7-vuotisen vaivanajan puoliväliin, jonka jälkeen pedonmerkki otetaan käyttöön ja alkaa ne AK:n 42 kk (Ilm. 13:5). Lisäksi Ilm. 16:15 kohdassa (vaivanajan lopussa) viitataan Herran tulemukseen, kun sanotaan: "Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi!"

    Ilm. 4:1

    1 Sen jälkeen minä näin, ja katso: taivaassa oli ovi avoinna, ja ensimmäinen ääni, jonka minä olin kuullut ikäänkuin pasunan puhuvan minulle, sanoi: "Nouse ylös tänne, niin minä näytän sinulle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva".

    Ilm. 6:12-17

    12 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
    13 ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
    14 ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
    15 Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
    16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
    17 Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

    Itse olen vahvasti sitä mieltä, että tempauksia on kolme: ennen vaivanaikaa pienilukuinen morsian (Ilm. 4:1), vaivanajan puolivälissä häävieraat (Ilm. 7:9-17), ja vaivanajan lopussa juuri ennen Harmagedonia (Ilm. 16:15) loput (ehkä israelilaisia), jotka selviävät Ahdistuksesta.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com