Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 16. joulukuuta 2020

Uskovien ylöstempaus ja ”maailmanloppu” aikana, jolloin maapallon ihmiset pitävät maskia kasvoillaan pandemian vuoksi – Jes. 25:7?! (VIDEOT)

PÄIVITETTY 17.12.2020 klo 0:30 (katso lopusta lisäys)

Haluan puhua Herran tuomion päivästä, joka tulee ilmeisesti pian. Löysin netistä pari mielenkiintoista ”muurinaukossa-vartijoiden (watchmen on the wall)” tekemää videota.

Näiden mukaan Tempaus ja "maailmanloppu" tapahtuu kun kaikki maan kansat peittävät kasvonsa maskeilla (ainakin kunnes koronarokote tepsii joskus ensi vuonna). Näin siis seuraavissa videoissa, joissa viitataan erityisesti Jesaja 25:7 jakeeseen, jossa sanotaan maskiin liittyen:

KR 33/38:

7 Ja hän hävittää tällä vuorella verhon, joka verhoaa kaikki kansat, ja peiton, joka peittää kaikki kansakunnat.

King James Version (KJV): 

7 And he will destroy in this mountain the face of the covering cast over all people, and the vail that is spread over all nations.

Biblia 1776: 

7 Ja tällä vuorella on hän kääriliinan paneva pois, jolla kaikki ihmiset käärityt ovat, ja peittovaatteen, jolla kaikki pakanat peitetyt ovat. 

ASIAANKUULUVAT PROFETIA-VIDEOT:

Mask RAPTURE - JESUS CHRIST is Going to DESTROY the FACE of the COVERING Cast Over ALL PEOPLE 

https://www.youtube.com/watch?v=9XRQNwlmy1o (13.12.2020)



Exciting Find By Hourly Watch!

https://www.youtube.com/watch?v=kqebuF0YI4k (14.12.2020)



Tämä Jes. 25:7 on siis yhteydessä Jesajan lukuihin 24-27, joissa puhutaan "maailmanlopusta" (Herran tuomiosta) kenties suuren maanjäristyksen muodossa, joka liittyy Ilmestyskirjan 6. sinettiin. Myöskin Jesajan luvuissa mainitaan Herran tulemus omiaan varten ja kuolleiden ylösnousemus. Näytän muutaman esimerkin näistä Jesajan kirjan kohdista. Käytän KR 33/38 käännöstä.

Jes. 24:19-23

19 Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu (=maanjäristys).
20 Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu eikä enää nouse.
21 Sinä päivänä Herra kostaa korkeuden sotajoukolle korkeudessa ja maan kuninkaille maan päällä.
22 Heidät kootaan sidottuina vankikuoppaan ja suljetaan vankeuteen; pitkän ajan kuluttua heitä etsiskellään.
23 Ja kuu punastuu, ja aurinko häpeää, sillä Herra Sebaot on kuningas Siionin vuorella ja Jerusalemissa, ja hänen vanhintensa edessä loistaa kirkkaus
(merkittävä auringonpimennys tapahtui juuri äsken Etelä-Amerikan yllä, ks. http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/12/december-rumblings.html & http://endtimesforecaster.blogspot.com/2020/09/the-great-babylon-eclipse-of-121420.html)

Jes. 25:8-9

8 Hän hävittää kuoleman ainiaaksi, ja Herra, Herra pyyhkii kyyneleet kaikkien kasvoilta ja ottaa pois kansansa häväistyksen kaikesta maasta. Sillä Herra on puhunut.
9 Ja sinä päivänä sanotaan: "Katso, tämä on meidän Jumalamme, jota me odotimme meitä pelastamaan; tämä on Herra, jota me odotimme: iloitkaamme ja riemuitkaamme pelastuksesta, jonka hän toi".

Jes. 26:19-21

19 Mutta sinun kuolleesi virkoavat eloon, minun ruumiini nousevat ylös. Herätkää ja riemuitkaa, te jotka tomussa lepäätte, sillä sinun kasteesi on valkeuksien kaste, ja maa tuo vainajat ilmoille (vrt. 1. Tess. 4:13-18).
20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt.
21 Sillä katso, Herra lähtee asuinsijastaan kostamaan maan asukkaille heidän pahat tekonsa, ja maa paljastaa verivelkansa eikä surmattujansa enää peitä."

VERTAA VASTAAVIIN UUDEN TESTAMENTIN KOHTIIN:

Ilm. 6:12-17 (KR 33/38)

12 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys (=Kalifornia?), ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi,
13 ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa,
14 ja taivas väistyi pois niinkuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.
15 Ja maan kuninkaat ja ylimykset ja sotapäälliköt ja rikkaat ja väkevät ja kaikki orjat ja vapaat kätkeytyivät luoliin ja vuorten rotkoihin
16 ja sanoivat vuorille ja kallioille: "Langetkaa meidän päällemme ja kätkekää meidät hänen kasvoiltansa, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsan vihalta!
17 Sillä heidän vihansa suuri päivä on tullut, ja kuka voi kestää?"

https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=ilm+6%3A12-17&kaannos=en-kjv&kirjat=kr (KJV)

Ilm. 7:9-17 (KR 33/38)

9 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,
10 ja he huusivat suurella äänellä sanoen: "Pelastus tulee meidän Jumalaltamme, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalta".
11 Ja kaikki enkelit seisoivat piirissä valtaistuimen ja vanhinten ja neljän olennon ympärillä ja lankesivat kasvoilleen valtaistuimen eteen ja kumartaen rukoilivat Jumalaa,
12 sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"
13 Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?"
14 Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.
15 Sentähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja hän, joka valtaistuimella istuu, on levittävä telttamajansa heidän ylitsensä.
16 Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,
17 sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vetten lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä."

https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=ilm+7%3A9-17&kaannos=en-kjv&kirjat=kr (KJV)

Lue lopuksi tämä melko tuore artikkelini koskien tulevaa Kalifornian suurta maanjäristystä:
http://nokialainen.blogspot.com/2020/12/ennakoiva-ipg2-filmi-profetoi.html (5.12.2020)

Joten yhdessä sanomme: Come Lord Jesus! Maranatha!

--------------------

LISÄYS 17.12.2020 klo 0:30

Kirjoitin äsken vieraskirjaani seuraavaa, joka täsmentää tätä maskin yhteyttä Jes. 25:7 jakeeseen.

Päivämäärä: 16/12/2020, 23:24:35
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 921

Eli siis maski kuvaa symbolisesti maailmamme tilaa nyt, jossa Jumalan tunteminen on vähäistä ja Herran tulemus Tempauksessa (Herran päivä) synnyttää pakanakansoihin + Israeliin heräämisen kun peite/verho hävitetään. Hesekielin profetiassa (Hes. 38-39) Jumala nimenomaan sanoo tekevänsä itsensä tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä kun Hän yliluonnollisesti tuhoaa Googin joukot.

Hes. 38

16 Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.

23 Niin minä osoitan suuruuteni ja pyhyyteni sekä teen itseni tunnetuksi lukuisain pakanakansain silmien edessä. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra."

Hes. 39

6 Ja minä lähetän tulen Maagogiin ja rantamaalla turvassa asuvien keskeen. Ja he tulevat tietämään, että minä olen Herra.
7 Ja pyhän nimeni minä teen tunnetuksi kansani Israelin keskuudessa enkä enää salli häväistävän pyhää nimeäni. Ja pakanakansat tulevat tietämään, että minä olen Herra, Israelin Pyhä.

Asia tehdään siis selväksi moneen kertaan. Jonkinlainen herätys tulee vaivanajan alkuun maailmassa.

----------------------

Edellinen oli jonkinlaista vastausta yhden lukijan kommenttiin blogini vieraskirjassa kun aiheena oli Jes. 25:7 jae.

Päivämäärä: 16/12/2020, 20:35:42
Nimi: Jyrki
Sijoitus: 4 920

OLLI KYSYY: Mitäs Jyrki (+muut) sanoo -- liittyykö Jes. 25:7 tähän aikaan, jolloin kaikkialla maapallolla pidetään kasvomaskeja?

JYRKI: Mielestäni kyseinen Raamatun kohta voidaan sovittaa maski-aikaamme, koska ISRAELIN sydämen ympärileikkaus on lähellä. Sehän tarkoittaa peitteen (ja kuoleman) poistamista. BIBLEHUB:

- Ellicott's Commentary for English Readers
(7) The face of the covering cast over all people . . .--To cover the face was, in the East, a sign of mourning for the dead (2Samuel 19:4); and to destroy that covering is to overcome death, of which it is thus the symbol. With this there probably mingled another, though kindred, thought. The man whose face is thus covered cannot see the light, and the "covering" represents the veil (2 Corinthians 3:15) which hinders men from knowing God. The final victory of God includes a triumph over ignorance and sorrow, as well as over sin and death. -


Ps. Ehkä VALON LASTEN ei sittenkään pitäisi käyttää "sokeuttavaa maskia".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com