Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 8. joulukuuta 2020

Elämme ennennäkemätöntä aikaa, jolloin uskovien ylöstempaus voi tapahtua milloin tahansa by Daymond Duck 6.12.2020

Tässä pastori Daymond Duck'in tuore ajankohtainen profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Tapansa mukaisesti kirjoittaja luettelee joukon aikainmerkkejä sille, että Kristuksen tulemus omiaan varten (morsiusseurakunnan Tempaus) on lähellä. Kirjoituksensa alussa Daymond kuitenkin on aika poliittinen kun noin kolmasosa artikkelista käsittelee epäselvää vaalitilannetta Yhdysvalloissa. No, ehkä tämä todennäköinen vaalipetos Biden'in hyväksi on sitä viimeisten päivien laittomuutta, jonka Raamattu ennustaa.

------------------------

Ennennäkemätöntä (Unprecedented) :: By Daymond Duck

Published on: December 6, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/12/06/unprecedented-by-daymond-duck/

Elämme ennennäkemättömässä ajassa, ja vaikka kukaan ei tiedä päivää tai hetkeä, Tempaus voi tapahtua milloin tahansa, ja ihmisten on oltava valmiita.

Tämä luettelo ennennäkemättömistä tapahtumista, joilla on profeetallisia vaikutuksia, on vain pieni osoitus siitä, miksi uskon, että Kristuksen seurakunta voitaisiin poistaa pian.

Ensinnäkin, Pennsylvaniassa 25. marraskuuta 2020, tuomioistuimen tuomari lopetti Biden'in vahvistamisen Pennsylvanian vaalien voittajaksi odotettaessa kuulemistilaisuutta 27. marraskuuta.

Marraskuun 27. päivänä 2020, tuomaripaneeli antoi tuomion Trump'ia vastaan, saaden asianajajansa sanomaan, että he ovat menossa Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen.

Lisäksi Pennsylvaniassa 25. marraskuuta 2020, osavaltion lainsäädäntäelimen järjestämässä kuulemistilaisuudessa, asiantuntijatodistaja todisti, että tietyssä vaiheessa tiedot osoittavat, että Biden'ille myönnettiin noin 570 000 ääntä ja Trump'ille hieman yli 3200 ääntä, mikä on tilastollista näyttöä vaalipetoksesta.

Asianajaja Rudy Giuliani kertoi osavaltion lainsäädäntäelimelle osavaltion ilmoittaneen, että 1,823,148 postiääntä lähetettiin, 1.4 miljoonaa postiääntä hyväksyttiin, mutta viranomaiset kirjasivat hyväksytyiksi 2.5 miljoonaa ääntä.

Giuliani sanoi myös, että 22 686 äänestyslipua hyväksyttiin sinä päivänä, jona ne postitettiin, noin 20 000 äänestyslippua hyväksyttiin oletettavasti päivää ennenkuin ne pantiin postiin, ja 8021 äänestyslippua oletettavasti lähetettiin ihmisiltä, jotka ovat kuolleet.

Marraskuun 26. päivänä 2020, Pennsylvanian edustajainhuoneessa 26 republikaania esitteli päätöslauselman poistaa vahvistus Biden'in valintaa koskien johtuen ”postitse äänestämiseen liittyvien huomattavien epäsäännöllisyyksien ja sääntöjenvastaisuuksien vuoksi.”

Georgian osavaltiossa 25. marraskuuta 2020, asianajaja Sidney Powell teki 104-sivuisen valituksen 30 väitteellä ja pyysi vuoden 2020 yleisvaalien tulosten kumoamista ”ilmeisen petoksen sekä perustuslain ja Georgian lakien moninkertaisen rikkomisen takia vaalien toimittamisessa.”

Yksi todiste, jonka Powell esitti, oli CIA:n palveluksessa toimineen arvostetun kyber-rikollisuuden asiantuntijan valaehtoinen todistus, jonka mukaan sadat tuhannet äänet siirrettiin Trump'ilta Biden'ille taistelutanner-osavaltioissa.

Näyttää siltä, ​​ettei ole epäilystäkään siitä, että maailman historian suurinta tietoverkkorikosta on käytetty Yhdysvaltoja vastaan Yhdysvaltain kansalaisten toimesta kera ulkopuolisen avun.

Joulukuun 1. päivänä 2020 ilmoitettiin, että miljardöörit George Soros ja Michael Bloomberg ovat kanavoimassa 300 000 dollaria demokraateille Georgian uusintavaaleissa pyrkiessään ottamaan Yhdysvaltain senaatin haltuunsa (joidenkin mielestä demokraattipastori Raphael Warnock on sosialisti).

Michigan'issa, Powell teki samanlaisen valituksen (Powell pyysi ihmisiä rukoilemaan hänen puolestaan).

Marraskuun 30. päivänä 2020 ilmoitettiin, että uudelleenlaskenta Antrim'in piirikunnassa, Michigan'issa, vaihtoi vaalivoiton takaisin Trump'ille.

Raportin mukaan tuhannet Trump'in äänet annettiin virheellisesti Biden'ille (mitään ei sanottu siitä, miten tämä lopulta tulee näkymään).

Wisconsin'issa, yhdessä Milwaukeen piirikunnassa äänestysaktiivisuus oli 105% .

Nevadassa, 27. marraskuuta 2020, tuomari päätti, että republikaanien lakitiimi voi antaa haastekutsuja, asettaa todistajia valan alle, jne.

Demokraatit näyttävät pelkäävän mitä paljastetaan, koska oli raportoitu, että he ovat lähettäneet noin 10 asianajajan ryhmän yritykseen lopettaa oikeudenkäynnit.

On mahdotonta ennustaa, kuinka tuomarit päättävät monista tapauksista, ja presidentti Trump'ille se on iso riski, mutta kunnes jokainen oikeusjuttu on saatu päätökseen tai käräjöity loppuun (mukaan lukien Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa käsiteltävät jutut, koska joidenkin osavaltiolakien perustuslaillisuudesta on epäilystä), vaalit eivät ole ohi.

(Huomaa: On raportoitu, että Twitter estää julkaisemasta joitakin Sidney Powell'in syytöksiä laajalle levinneestä vaalipetoksesta ja tietoja hänen oikeusjutuistaan.)

Toiseksi, 25. marraskuuta 2020 ilmoitettiin, että Biden'in erityinen ilmastolähettiläs, entinen ulkoministeri John Kerry, on vakuuttanut Maailman talousfoorumille (WEF), että Biden tulee ajamaan Great Reset'iä (globalistinen hanke maailman hallitsemiseksi) nopeammin ja lujemmin kuin monet voisivat kuvitella.

Marraskuun 26. päivänä 2020 kerrottiin, että useat Biden'in kabinettivalinnat omaavat yhden yhteisen asian: he ovat ulkosuhdeneuvoston (CFR) jäseniä (todistetta siitä, että uuteen normaaliin kuuluu vanha varjohallitus, jos Biden voittaa).

Marraskuun 27. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Trump erotti yhtäkkiä 11 Pentagonin puolustuspoliittisen lautakunnan jäsentä (Henry Kissinger, Madeleine Albright ja 9 muuta suo-olentoa).

Oli jo aikakin.

Biden ja Harris ovat vain pienimuotoisia pelaajia (nukkeja) varjohallituksessa.

Lätäkön kuivaaminen ei riitä, kun todellinen saaste tulee järvestä.

Kolmanneksi, 29. marraskuuta 2020, Amir Tsarfati näytti noin 40 sekuntia videosta, jonka tuotti Maailman talousfoorumin globaali tulevaisuusneuvosto (WEF’s Global Future Councils), jossa sanotaan: ”Yhdysvallat ei ole maailman supervalta. Kourallinen maita hallitsee.”

Älä unohda Raamatun opettavan, että 10 kuningasta (10 alueellisen kansakuntaryhmän päätä; kourallinen maita) nousee ennenkuin Antikristus ilmestyy (Dan. 7:7, 24).

Huomaa, että Vaihe 1 YK:n pyrkimyksessä maailmanhallitukseen on luoda 10 alueellista kaupankäyntiryhmää (10 kauppablokkia; EU, USMCA, jne.; taloudellinen NWO); Vaiheessa 2 muunnetaan kymmenen kansakuntien alueellista kaupankäyntiryhmää kymmeneksi poliittiseksi ryhmäksi (poliittinen NWO); ja Vaiheessa 3 on tarkoitus yhdistää 10 poliittista ryhmää yhdeksi maailmanhallitukseksi (NWO).

Tämä selittää sen, miksi varjohallitus yrittää niin kovasti kaataa Trump'ia.

Heidän tavoitteenaan on korvata Yhdysvallat maailman ainoana supervaltana kourallisella kansakuntia (10 kuningasta).

Älä myöskään unohda, että Antikristus ei voi nousta valtaan sillä aikaa kun pidättäjä (Kristuksen seurakunta ja Pyhä Henki) on täällä.

Muuten, videon mukaan ihmiset eivät omista omaisuutta tulevaisuudessa (varallisuuden jako; kaikki kuuluu valtiolle, ja he käyttävät sitä kaikkien valvomiseksi), ja WEF (Maailman talousfoorumi) myöntää sen avoimesti.

Tässä on linkki Amir Tsarfati'n videoon (siirry 49 minuutin kohtaan).

https://www.youtube.com/watch?v=VGSJhXjmVDg&feature=youtu.be

Tiedoksesi, WEF:llä ei ole valtuuksia laittaa Great Reset'iä (Suurta nollausta) liikkeelle.

He toimittavat Great Reset -suosituksensa Maailmanpankille, IMF:lle, G7-ryhmälle ja G20-ryhmälle hyväksyttäväksi, ja se vie vähän aikaa.

Neljänneksi, 20. marraskuuta 2020, Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi odottavansa innokkaasti työskentelyä Washingtonin (Biden'in hallinto) kanssa ”jotta voitaisiin luoda uusi digitaalitalouden ja digitaalisen yhteiskunnan sääntökirja.”

Tämä digitaalitalous ja -yhteiskunta ovat edelläkävijä rahattomalle yhteiskunnalle, ja se johtaa kaiken ostamisen ja myymisen seuraamiseen.

Viidenneksi, taloudellisen romahduksen osalta, jotkut demokraatit ehdottavat perustuloa (jokainen, joka miellyttää hallitusta, saa kuukausittaisen shekin); kaikkien velkojen peruuttamista; ilmaista korkeakouluopetusta; ilmaista terveydenhuoltoa; kahden biljoonan dollarin elvytyspakettia; lukitusta (lockdown) Yhdysvalloissa jopa kuudeksi viikoksi (vaikka se tuhoaa monet yritykset ja panee miljoonat ihmiset työttömiksi); ja Trump'in "Make America Great Again" -politiikan peruuttamista.

Tiedän hyvin vähän taloustieteestä, mutta tämä näyttää tarkoitukselliselta yritykseltä heikentää Yhdysvaltoja ja edistää Great Reset'iä.

Kolmasosa New Yorkin ja New Jerseyn pienyrityksistä on sulkenut ovensa vuonna 2020.

Kuudenneksi, koskien uudelleenrakennettua juutalaisten temppeliä, marraskuun 26. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Jordania on huolestunut siitä, että Trump saattaa siirtää Temppelivuoren hallinnan Saudi-Arabialle vastineeksi siitä, että Saudi-Arabia normalisoi suhteet Israeliin, ja siten Trump voi parantaa edelleen perintöään semmoisena, joka siunasi Israelia.

Artikkelin mukaan Trump ei ole sanonut mitään tästä, mutta Israelin ja Saudi-Arabian väliset lämpenevät suhteet ovat saaneet Jordanian huolestuneeksi siitä, että näin tulee tapahtumaan.

Seitsemänneksi, koskien Pedon merkkiä, marraskuun 26. päivänä 2020 raportoitiin, että Israelin innovaatiojohtaja puhui pakollisista rokotuksista Israelissa sanoessaan: ”Hallitus ei pakota sinua ottamaan rokotetta. Amazon tulee vaatimaan. Lentoyhtiöt tekevät näin. Pankit myös. Et voi ostaa, myydä tai käydä kauppaa ilman rokotetta” (Israel odottaa aloittavansa Covid-rokotukset tammikuussa 2021; niiden ilmoitetaan alkavan tuota ajankohtaa aikaisemmin Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa).

Kristittyjen tulisi kiittää Jumalaa siitä, että emme tule olemaan täällä, kun Antikristus ja Väärä profeetta vaativat ihmisiä ottamaan Pedon merkin, jos he haluavat ostaa ja myydä.

Kahdeksanneksi, monilla amerikkalaisilla on hyvä syy olla huolissaan pakollisista Covid-rokotuksista ja siitä, mitä rokotteissa on (sikiökudoksen solujen lisäksi kemikaaleja DNA:n muuttamiseksi, jne. – jotkut vaativat kahta rokotusta, jotka tuottajien mukaan antavat 95% tehokkuuden tai pitäisikö minun sanoa 5% tehottomuuden?).

Marraskuun 4. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Nebraska-Lincoln -yliopiston virologi Shi-Hua Xiang on alkuvaiheissa kehittämään nenäsumute rokotteen toimittamiseksi nenän ja suun limakalvojärjestelmään.

Jos valmistus onnistuu, rokote saa immuunijärjestelmän tuottamaan vasta-aineita Covid-virusta vastaan ​​ennenkuin se siirtyy muihin kehon osiin.

Toivottavasti ihmisten ei tarvitse mennä lääkäriin ja ottaa pakollista injektiota.

Rukoile, että Jumala tarjoaa jotain, joka ei käytä sikiökudoksesta peräisin olevia soluja tai muuta DNA:ta, ja usko, että Jumalan suhteen kaikki on mahdollista.

Yhdeksänneksi, koskien kristillisen palveluviran vaaroja, Jeesus sanoi: ”Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät.” (Matt. 10:21)

Nämä sanat näyttävät ulottuvan Hänen opetuslastensa ajasta Hänen toisen tulemisensa aikaan.

Joka tapauksessa, marraskuun 26. päivänä 2020 ilmoitettiin, että Vermont'in kuvernööri pyysi osavaltion kouluja kyselemään oppilailta heidän perheensä Kiitospäivän kokoontumisten koosta, jotta suurissa kokoontumisissa olleet voidaan testata, asettaa karanteeniin ja pakottaa etäopiskeluun (ne, joiden testitulos on positiivinen, 14 päivän ajalle; ja ne, joiden testitulos on negatiivinen, 7 päivän ajalle).

Kansalaisten pyytämisestä kielimään toisista on tulossa toinen osa uutta normaalia, ja uusi merkki siitä, missä olemme Jumalan kalenterissa.

Kymmenenneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua, on ollut paljon spekulaatiota siitä, että Trump saattaa käynnistää hyökkäyksen Iraniin ennenkuin hän lähtee virastaan.
  • Trump kysyi äskettäin armeijalta mahdollisuuksistaan ​​hyökätä Iraniin ja päätti olla sitä vastaan;
  • Pääministeri Netanyahu ja Yhdysvaltain ulkoministeri Pompeo lensivät Saudi-Arabiaan salaiselle tapaamiselle kruununprinssi Mohammed bin Salman'in kanssa;
  • Saudi-Arabia on antanut Israelille luvan käyttää sotilaskoneitaan Saudi-Arabian ilmatilassa, jos Israel vain haluaa;
  • Trump lähetti useita B-52H Stratofortress -pommikoneita Lähi-itään;
  • Trump lähetti lentotukialus-iskuryhmän Persianlahdelle; Iranin merkittävin ydintutkija salamurhattiin;
  • Iran uhkaa hyökätä Israeliin;
  • Jared Kushner on suunnitellut matkan Saudi-Arabiaan tällä viikolla (viikko 49) keskustellakseen Saudi-Arabian ja Israelin välisestä normalisointisopimuksesta;
  • ja iranilainen vallankumouskaartin komentaja salamurhattiin Syyriassa tällä viikolla.
On mahdotonta ennustaa, mitä tapahtuu, mutta tämä osoittaa viime päivien toimintavilkkautta ja uhkia.

Lopuksi, Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com