Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 9. tammikuuta 2016

2015: Profeetallinen vuosi tarkastelussa by Hal Lindsey (osa 1)

Tässä amerikkalaisen tunnetun kirjailijan ja profetiatutkijan, pastori Hal Lindsey'n, tuorein viikkoraportti, jossa hän luo katsauksen menneeseen vuoteen 2015 (osa 1), joka oli tapahtumiltaan hyvin merkityksellinen Uutta Maailman Järjestystä (NWO) silmälläpitäen. Saatanan agenda uudesta Baabelin tornista sai siis vauhtia alleen viime vuonna, kun puitteita maailmanhallitukselle luotiin. Tuskin menee enää kovin kauaa, kunnes maailma on täysin valmis Antikristuksen nousulle. Tätä ennen kuitenkin Kristuksen morsiusseurakunta on temmattu ylös Taivaaseen ja 3. maailmansota käyty, jonka tuhkista laittomuuden ihminen lopulta nousee. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

-----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-1-8-2016/


Ole hyvä ja liity minuun tällä viikolla osaa 1 varten koskien otsikkoa, ”2015: Profeetallinen vuosi tarkastelussa.”

Raamatun profetian näkökulmasta, vuosi 2015 saatetaan muistaa vuotena, jolloin Saatanan avainprojekti alkoi nousta.

Ainakin Nimrod'in ajoista lähtien, Saatana on luonut pohjaa maailmanhallitukselle hänen miehensä valvonnassa.

Kautta vuosituhanten, hänellä on ollut onnistumisia ja takaiskuja. Mutta vuonna 2015, perustus tuli tarpeeksi valmiiksi häntä varten alkaa rakentaa todellista rakennelmaa. Kulunut vuosi näytti tuovan meidät kriittiseen aikaan jolloin Saatanan yhden-maailman järjestys pääsi lopulliselle raiteelle.

Vuosi 2015 osoitti meille, että Antikristus ei voi luoda valtaansa dramaattisen sotilasvallankaappauksen tai tietyn kansallisen hallituksen haltuunoton kautta. Sen sijaan se voi hyvinkin toteutua hänen valvonnassaan olevan globaalin, trans- ja ylikansallisen hallintoelimen avulla.

Ja me todistimme vuonna 2015 näiden elimien henkeäsalpaavaa syntymistä, jotka voivat kontrolloida maailmaa eräänä päivänä.

Yllättävää kyllä, suurin syyllinen voi olla republikaaninen Kongressi, joka luovutti presidentille laajat uudet valtuudet neuvotella kauppasopimuksia.

Lokakuun 5. päivänä 2015, Tyynenmeren kauppasopimus (Trans-Pacific Partnership (TPP)) muodostettiin 12 Tyynenmeren reunavaltion toimesta. Se tulee olemaan uskomattoman voimakas hallintasysteemi, joka voi muuttaa sääntöjä kuinka vain haluaa ja ei ole olemassa mitään, mitä osallistujat voivat tehdä asian suhteen.

Vaikka se mukamas muodostettiin sääntelemään ja helpottamaan kauppaa 12 valtion kesken, TPP-komissiolle tullaan myöntämään valtuudet ja auktoriteetti, joka on lähes uskomaton. Tässä vain muutamia asioita, joiden suhteen TPP omaa diktatoriset valtuudet: maahanmuutto, vaurauden uudelleenjako, koulutus, ihmisoikeudet, homoseksuaalien oikeudet, samaa sukupuolta olevat avioliitot, asevalvonta, terveydenhuolto, naisten lisääntymisoikeudet, abortti, kestävä kehitys, saastuminen, luonto ja kosteikot, sekä auktoriteettiasema antaa vieraille valtioille täydellinen pääsy Yhdysvaltain markkinoille. Se voi rangaista kansakuntia monen miljardin dollarin sakoilla ja rangaista henkilöitä, jotka järjestävät boikotteja tiettyjä tuotteita vastaan. Se aikoo myös tehdä laittomaksi merkitä tuotteeseen ”Made in the USA.”

Ja sen seuralaissopimus on Transatlanttinen kauppa- ja investointikumppanuus (The Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP)).

Hyvin vähän kauppaa, mutta paljon koskien globaalia hallintaa.

Mutta vuonna 2015, TPP ei ollut vuoden pahin sopimus. Itseasiassa, se ei ollut edes toiseksi pahin. Tämä kunnia kuuluu Iranin ydinsopimukselle.

Vuoden 2015 pahin kansainvälinen sopimus hyväksyttiin yksimielisesti YK:n yleiskokouksen jokaisen jäsenen taholta. Se on niin sanottu ”ilmasto”-sopimus, tunnettu nimellä Agenda 2030.

Oletettavasti luotu käsittelemään ilmastokysymyksiä, sopimus sisältää teemoja, kuten suunnitelmia ”vähentää... väkivaltaa ja kuolleisuutta.” Ja, ”toimittaa oikeutta kaikille.” Ja ”antaa oikeudellinen identiteetti kaikille myös syntymän rekisteröinnin yhteydessä.”

Tämä tuntuu paljolta tavaralta, jolla on vähän tekemistä ilmaston kanssa! Tämä sopimus johtaa ekstremistisimpään totalitaariseen hallintoon, jota on koskaan suunniteltu, ja lopulta, ”pedon merkkiin”.

Hyvin vähän ilmastosta, mutta paljon globaalista hallinnasta.

Vuonna 2015, paavi Francis hyppäsi varauksetta ilmastonmuutoskelkkaan. Läpi koko vuoden, hän nuhteli yksittäisiä kansakuntia jotka asettavat kansalliset etunsa yhteisen globaalin hyvän yläpuolelle ja estävät kansainvälistä edistystä kohti ilmastokontrollia. Hän ajattelee, että se on huono asia. Ja hän pyysi hallituksia luovuttamaan määräysvaltansa korkeammalle viranomaiselle – ja hän ei puhunut Kaikkivaltiaasta Jumalasta myöskään.

Paavi on houkuteltu sekulaarilla agendalla niiden joukkoon, jotka työskentelevät kohti maailmanhallitusta. Hän ei tunnu ymmärtävän, että Agenda 2030'ssä ei ole kyse ilmastosta. Ei ole koskaan ollutkaan. Siinä on kyse Uuden Maailman Järjestyksen (NWO) menettelytavoista.

Vuonna 2015, Euroopan johtajat toivottivat tervetulleiksi massiiviset määrät muslimeja heidän maihinsa. Se on nyt kiihtynyt maahanmuutosta invaasioksi.

Ja samalla kun Yhdysvallat on ollut täysin keskittynyt ISISiin, Al-Qaida ja Taliban ovat uudelleenluoneet itsensä Afganistanissa. Vuoden 2012 kampanjan aikana, presidentti Obama valheellisesti kerskui, että ”Al-Qaida on pakomatkalla.” Mutta tällä hetkellä, Al-Qaida valmistautuu rientämään Afganistaniin.

Vuonna 2015, ISIS osoitti, että sen lonkerot ulottuvat nyt suureen osaan maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat. Luulen, että he eivät ole enää presidentti Obaman ”JV-joukkue (farmijoukkue verrattuna Al-Qaidaan)”.

Amerikassa, vuosi 2015 näki kiihdytyksen brutaalissa uudessa mielivallassa, jota kutsutaan poliittiseksi korrektiudeksi.

”Suvaitsevaisuutta” käytetään tarkoittamaan ”pidättyvyyttä”, tai ”sallimista”, tai ”suostumista eri mieltä asioista olemiseen”, tai jopa ”sietämään sitä mistä et pidä”. Ei kuitenkaan enää näin.

Amerikkalaisissa kouluissa opetetaan tänäpäivänä lapsillemme, että ”suvaitsevaisuus” tarkoittaa ”täyttä tukea” ja että kaikki muu kuin ”täysi tukeminen” tarkoittaa ”suvaitsemattomuutta”.

Se alkoi kysymyksellä homoseksuaalisuudesta. Lapsille opetetaan, että jos et hyväksy ja edistä homoseksuaalisuutta, niin sitten sinun täytyy olla suvaitsematon kiihkoilija.

Tuo sama järjetön ajattelu on nyt levinnyt islam-aiheeseen. Joten, kun koululaisillemme opetetaan suvaitsevaisuutta islamia kohtaan, heitä opetetaan islamin syleilyyn.

Ironista kyllä, islaminusko on ”suvaitsemattomin” kaikista pääuskonnoista.

Ja juuri ennen joulua 2015, Disney julkaisi seitsemännen Star Wars -elokuvansa: Star Wars: The Force Awakens (Tähtien sota: Voima herää)” Kuten alkuperäinen ”Star Wars” vuonna 1977, ne ovat molemmat erittäin ”hengellisiä” elokuvia. Niissä on hengellisyyttä, joka löyhästi muistuttaa kristinuskoa. Se ei ole todellista kristinuskoa, mutta se on epämääräisen hengellisesti lohdullista.

Ilmestyskirja ennustaa maailmanuskonnon tulemisen. En sano, että se perustuu ”Star Wars'iin”, mutta ”Voiman (The Force)” mytologia on yksi monista elementeistä joka luo pohjaa tälle tulevalle uskonnolle.

Ihmiset janoavat merkitystä. He ovat hengellisesti varattomia. He eivät tiedä sitä, mutta he tuntevat sen. He etsivät jotakin, jolla täyttää tyhjiön.

Tässä elokuvassa, yksi roolihenkilöistä kertoo toiselle, että ”Voima kutsuu sinua. Päästä se vain sisällesi.” Tämä on pelottavaa, koska ”Tähtien sodan” ”Voima” ei ole yksi tosi Jumala. Ja jos vain ”päästät sen sisällesi”, tulet olemaan sisällä maailmassa, joka satuttaa.

Mutta näinä viimeisinä päivinä, ihmiset yrittävät epätoivoisesti löytää jotakin, jolla täyttää Jumala-muotoinen tyhjiö elämässään. Tuleva väärä uskonto tulvii tuohon tyhjiöön monille heistä.

Ole hyvä ja liity minuun tällä viikolla osaa 1 varten koskien otsikkoa, ”2015: Profeetallinen vuosi tarkastelussa.”

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Haluan toivottaa teille kaikille ihanaa, siunattua, ja onnellista uutta vuotta. Kiitos vielä kerran uskollisesta rukouksestasi ja taloudellisesta tuestasi vuoden 2015 aikana. Rukoilen, että Jumala siunaa kaikkia ponnistelujasi vuonna 2016.

Happy New Year!

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker