Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 16. tammikuuta 2016

2015: Profeetallinen vuosi tarkastelussa by Hal Lindsey (osa 2)

Tässä amerikkalaisen tunnetun kirjailijan ja profetiatutkijan, pastori Hal Lindsey'n, tuorein viikkoraportti, jossa hän luo katsauksen menneeseen vuoteen 2015 (osa 2), joka oli tapahtumiltaan käänteentekevä lopunaikojen profeetallista skenaariota silmälläpitäen. Jeesuksen tulemus omilleen (seurakunnan tempaus) on entistä lähempänä. Varsinkin Lähi-idässä kiehuu, kun Venäjä sotkeentui viime vuonna Syyrian sisällissotaan Iranin rinnalle ja on nyt lähellä Israelia. Raamatun Vanhan Testamentin profetia Googin sodasta ottaa muotoaan (Hes. 38-39). Viikkoraportin suomensi: Olli R.

Ensimmäisen osan Hal Lindsey'n vuoden 2015 katsauksesta voi lukea tästä.

----------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-1-15-2016/


Ole hyvä ja liity minuun tällä viikolla osaa 2 varten koskien otsikkoa, ”2015: Profeetallinen vuosi tarkastelussa.”

Vuosi 2015 oli joukkoampumisten vuosi Yhdysvalloissa. Ja joka kerta kun tällaista tapahtui, kaksi asiaa seurasi kuin kello: Presidentti Obama vaati enemmän asevalvontaa ja aseiden myynti nousi jyrkästi!

Asekontrollista puhuminen tekee sen, että ihmiset haluavat varastoida kun he vielä kykenevät. Mutta he ostavat aseita massa-ampumisten jälkeen myöskin siksi, etteivät halua tuntea itseään haavoittuviksi. Ja ase on looginen työkalu ampujan pysäyttämiseksi.

Tästä johtuen asevalmistuksen jättiläisen Smith & Wesson'in osakepääoma on noussut 700% siitä saakka kun presidentti Obama astui virkaansa.

Massa-ampumavälikohtaukset saavat ihmiset tuntemaan voimattomuutta. Ja tuo turvattomuuden tunne tekee heistä vihaisia.

Ja tämä viha on se, joka on vauhdittanut miljardööri Donald Trump'in ällistyttävää menestymistä republikaanien esivaalikampanjassa presidentinvaaleja varten.

Republikaanien vaalikentässä, joka pantiin alulle 17 merkittävällä ehdokkaalla, käsittäen politiikan veteraaneja, jotka olivat olleet erittäin menestyneitä kuvernöörejä ja senaattoreita, hän nousi nopeasti kärkeen. Ja hän teki niin heittämällä poliittisen korrektiuden ulos ikkunasta.

Trump sanoi asioita, joista ihmisillä oli tuntemuksensa, mutta pelkäsivät sanoa ääneen. Ja kun hän sanoi näistä asioista ja nousi kannatuskyselyissä, se sai monet ihmiset yhtäkkiä tuntemaan, etteivät he olleet yksin turhautumisensa kanssa. Se antoi heille valtuudet tulemaan sanoineen julki.

Vuonna 2015, Donald Trump antoi äänen huolelle ja vihalle, jota miljoonat amerikkalaiset tunsivat – pettymyksille, jotka ylittivät puolue- ja kulttuurirajat. Itseasiassa, uusi Mercey Analytics'in suorittama tutkimus osoittaa, että 20% demokraateista – ei riippumattomat, vaan demokraatit – sanoo, että he kulkisivat toiselle puolelle ja äänestäisivät Trump'ia.

En tee ennustuksia koskien Donald Trump'in tulevaisuutta presidenttiehdokkaana. Viittaan hänen menestykseensä esimerkkinä syvästä turhautumisesta ja avuttomuudesta jota suuri amerikkalainen yleisö on tuntenut.

Mutta hänen menestyksensä osoittaa myös, miten tällainen turhautuminen voi saada ihmiset nopeasti kääntymään odottamattomien johtajien puoleen.

Vuoden 2016 ensimmäisinä vuosina, maailman rahamarkkinoita on ravisteltu perusteellisesti. Ongelma näyttäytyi ensimmäisen kerran kesällä 2015.

Viime vuosina Kiina on rakentanut tuotantolaitoksia ennennäkemättömällä tahdilla maailman historiassa. Itseasiassa, he ovat ylirakentaneet.

Vaikka tavaroiden myynti on ollut hyvin vilkasta, niin kattaakseen orastavan velkansa, Kiinan tarvitsee lisätä myyntiään. Joten elokuussa 2015, he alensivat valuuttansa arvoa, tehden tuotteistaan edullisempia muiden maiden ihmisille.

Liike raivostutti monet maailman valtiot. Joten he lupasivat olla tekemättä sitä uudelleen, mutta sitten pikaisesti rikkoivat tuon lupauksen, ja sama juttu uudestaan. Mutta se ei toiminut. Heidän osakekurssinsa ovat jatkaneet laskuaan.

Kiinan tilanne uhkaa kehittyä maailmanlaajuiseksi lamaksi. Maan bruttokansantuote kasvaa edelleen, mutta on vain puolet sen aikaisemmasta tasosta. Ja Kiinan velka on noussut 282%:iin sen bruttokansantuotteesta. Vertailun vuoksi, Amerikan velka on vain vähän yli 100% liittovaltion bruttokansantuotteesta.

Jeesus sanoi, että tämän aikakauden viimeisiä päiviä leimaisivat ruttotaudit. Vuonna 2015, tiede/lääketieteellinen maailma kuhisi ”superpöpöistä”. Nämä ovat bakteerikantoja, jotka ovat immuuneja nykyaikaisille antibiooteille.

Voisin tehdä kokonaisen ohjelman ruttotaudeista, joita on noussut esiin tai ovat kehittyneet dramaattisesti viimeisten viiden vuoden aikana. Se on Jeesuksen profetioiden hämmästyttävä täyttymys.

Vuosi 2015 näki myös kasvun maanjäristysten lukumäärässä monin paikoin, kuten Oklahomassa! Ja vuosi näki lisääntyneen huolestuneisuuden tiedeyhteisössä eri tulivuorista keskeisissä paikoissa maailmaa.

Samaan aikaan, kun Jeesus varoitti ”ruttotaudeista” viimeisinä päivinä, Hän ennusti, että tulisi olemaan ”sotia ja sanomia sodista.” (Matteus 24:6)

Itä-Euroopassa, Lähi-idässä, Etelä-Amerikassa, ja kaikkialla Aasiassa, on parhaillaan joko sotia tai sodanuhkaa.

Kiina yrittää räikeästi provosoida vastausta sen aggressiivisilla kokeiluilla monien valtioiden aluevesillä, jotka muodostavat raja-alueen Etelä-Kiinan meren kanssa. Nuo valtiot ovat liian heikkoja kohtaamaan Kiinan yksinään, mutta jotkut niistä ovat Yhdysvaltojen liittolaisia.

Kun vuosi 2015 loppui, jännitteet Intian ja Pakistanin välillä ovat nousseet dramaattisesti ja Pohjois-Korea on jälleen säikäyttämässä maailmaa ilmoittamalla, että se on testannut vetypommia.

Itseasiassa, yksi helppo tapa löytää alue missä esiintyy nykyään sanomia sodista on ottaa maailmankartta ja vain heittää tikka siihen!

Useiden vuosien ajan, olen kertonut katastrofista joka on kehittymässä Syyriaan. Vuonna 2015, katastrofi teki uudet ennätyslukemat.

Elokuussa YK arvioi, että 250,000 ihmistä oli kuollut Syyrian sisällissodan välittömänä seurauksena. Niin paljon kuin 4,5 miljoonaa on paennut kotimaastaan. Tuhansia kuolee nälkään piiritetyissä kaupungeissa ja kylissä.

Eurooppa ja Yhdysvallat ovat ottaneet huomaansa kymmeniä tuhansia pakolaisia. Itseasiassa, pakolaisten tungos, jotka pakenevat Syyriasta, on alkamassa aiheuttaa uskomattomia ongelmia joissakin Euroopan valtioissa. Mutta tätä ongelmaa ei voida ratkaista Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Se voidaan ratkaista Syyriassa. Jos me todella haluamme auttaa syyrialaisia, meidän pitäisi keskittää ponnistelumme sinne.

Mutta se on huomattavasti monimutkaisempaa nyt. Vuonna 2015, Venäjä työnsi itsensä suureen sotilaalliseen läsnäoloon Syyriassa.

Vaikka Vladimir Putin väittää, että Venäjä on siellä taistellakseen ISISiä vastaan, jokainen tietää, että maa on siellä pönkittääkseen ja suojellakseen Iranin liittolaista, Syyrian presidentti Bashar al-Assad'ia. Ja näyttää siltä, että Venäjä on siellä iranilaisen kenraalin ja Iranin pahamaineisen al-Quds'in eliittijoukon johtajan, Qassem Suleimani'n, suorasta kutsusta.

Vaikka Suleimani on nimetty terroristiksi YK:n taholta ja sanktiot häntä vastaan kieltävät matkustamisen Iranin ulkopuolelle, hän uhmakkaasti matkusti Venäjälle tavatakseen Putin'in ja pohjustaakseen Venäjän ”invaasiota” Syyriaan.

Raamattu sanoo, että Harmageddonin taistelun kehittymisen aikana, nuo kaksi kansakuntaa, Venäjä ja Iran, johtavat massiivista hyökkäystä Israelia vastaan. Heidän näkemisensä liittoutuneina yhteen ja pitämässä päämajaansa maassa, joka sijaitsee Israelin rajalla, pitäisi olla herätyshuuto kaikille kristityille.

Vuonna 2015, Israel valmistautui kohtaamaan tappavia eksistentiaalisia uhkia, kuten Iranin, jonka sallittiin Lännen toimesta aloittaa marssinsa kohti ydinasevaltio-asemaa. Kuitenkin se joutui myös tekemisiin dramaattisen kasvun kanssa koskien ”yksinäinen susi” -terroristien iskuja kotimaassa ja lisääntyviä yhteenottoja Temppelivuorella.

Mutta, se alkoi myös hyötyä äskettäisistä löydöksistä maakaasun etsinnässä. Pääministeri Netanyahu ennusti, että löydöt muuttavat Israelin ”merkittäväksi kansainväliseksi energiamahdiksi....”

Vuonna 2015, maailmanlaajuinen kristillinen kirkko pysyi lähes vaiti, kun USA:n Korkein oikeus päätti, että samaa sukupuolta olevat avioliitot ovat laillisia kaikissa 50 osavaltiossa. Apostoli Johannes kertoo surullisen tarinan hallitsijoista, jotka uskoivat Jeesukseen, mutta eivät tunnustaneet Häntä, koska he pelkäsivät, että fariseukset häätäisivät heidät synagoogasta. Jeesus sanoi, ”Sillä he rakastivat ihmiskunniaa enemmän kuin Jumalan kunniaa.” (Johannes 12:43, KR 33/38) ("They loved the approval of men rather than the approval of God." (John 12:43 NASB))

Amerikassa, liian monet kirkot arvostavat täysiä penkkejä ja tarjoilulautasia enemmän kuin Jumalan hyväksyntää. Kuitenkin maailman muissa osissa, vuosi 2015 näki, kun kristityt kokivat hirvittäviä kuolemia, eivätkä millään tapaa kieltäneet Kristusta ja Hänen Sanaansa. Heitä ristiinnaulittiin, mestattiin, hakattiin, poltettiin, erotettiin perheistään, ja heiltä leikattiin kielet suusta, koska he torjuivat Kristuksen kieltämisen.

Kuten sanoin viime viikolla, vuosi 2015 oli käänteentekevä vuosi lopunaikojen profeetallisessa skenaariossa. Se on ällistyttävää, miten paljon suuria tapahtumia esiintyi ja kuinka monta palapelin palasta loksahti kohdalleen.

Tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Jeesuksen Kristuksen paluu seurakuntaansa varten voi olla aivan nurkan takana. Valmistaudu!

Maranatha!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker