Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 5. tammikuuta 2016

Varoitus vuodesta 2016, joka tulee olemaan profeetallinen vuosi ”huonojen näkymiensä” kanssa

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore viimeviikkoinen uudenvuoden profetiapäivitys, jossa hän keskittyy varoittamaan siitä, mitä voi olla edessämme vuonna 2016. Joillekin kristityille ”huonot näkymät” merkitsevät heräämistä Jeesuksen takaisintuloon, kun taas toisille, penseille Laodikean kristityille (Ilm. 3:14-22), ”huonojen näkymien” toteutuminen merkitsee yllättävää romahdusta. Siksi jokaisen valvovan kristityn, joka on tietoinen Raamatun viimeisten päivien profetioista, tulisi informoida niitä, jotka kenties eivät vielä ole perillä siitä, missä ajassa elämme. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 3rd, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 3.1.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-01-03.pdf

Pastori J.D. antaa varoituksen siitä, mitä voi olla edessä vuonna 2016, eli joko ihmiset heräävät tai romahtavat.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluaisin puhua siitä, minkä uskon olevan merkittävää vuonna 2016, erityisesti kristityille.
- Näin useista syistä johtuen, eikä vähiten lisääntyvän vainon vuoksi joka odottaa meitä kristittyinä tänä tulevana vuotena.
- Toinen syy, miksi uskon sen olevan ratkaiseva vuosi, johtuu intensiteetistä ja frekvenssistä joiden myötä profetiaa toteutetaan.
- Ehdottaisin, että jos se, mikä näyttäisi voivan tapahtua, todella tapahtuu edessäolevina kuukausina, niin se ei tiedä hyvää joillekin.
- Tällä tarkoitan sitä, että useimmat kristityt voivat todennäköisesti tulla täysin yllätetyiksi, niin paljon, että se saattaisi ravistella heitä.
- Tuomaristo voi silti olla esillä siinä, mitä ravistelulla voidaan saada aikaan; se voi herätellä joitakin heistä tai se voi viedä joitakin heistä turmioon.
- Tietäkää, etten mitenkään halua lietsoa pelkoa sillä, mitä voi olla tulossa toteutuvien profetioiden mukana tulevana uutena vuotena.
- Kuitenkin, sen nojalla, että niin monet Raamatun profetiat saivat silminnähden vauhtia vuonna 2015, ne saattavat hyvinkin saada lisävauhtia vuonna 2016.
- Tästä syystä johtuen olisin törkeän huolimaton, jos en varoittaisi vartiomiehenä, ja hälyttäisi siitä, mitä on tulossa.
Hesekiel 33:1-9 (KR 33/38) – ”Minulle tuli tämä Herran sana: "Ihmislapsi, puhu kansasi lapsille ja sano heille: Jos minä annan miekan tulla maan kimppuun ja maan kansa on ottanut yhden miehen joukostansa ja asettanut hänet vartijakseen ja jos hän näkee miekan tulevan maan kimppuun ja puhaltaa pasunaan ja varoittaa kansaa, ja joku kuulee pasunan äänen, mutta ei ota varoituksesta vaaria, ja miekka tulee ja ottaa hänet pois, niin hänen verensä tulee hänen oman päänsä päälle: hän kuuli pasunan äänen, mutta ei ottanut varoituksesta vaaria; hänen verensä tulee hänen päällensä. Jos olisi ottanut varoituksesta vaarin, olisi hän pelastanut sielunsa. Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä. Ja sinä, ihmislapsi! Minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani. Jos minä sanon jumalattomalle: jumalaton, sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen tiestänsä, niin se jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta hänen tiestänsä, että hän kääntyisi siltä pois, eikä hän tieltänsä käänny, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut.”
- Riittää, kun sanon, että minun asenteenani on jatkaa trumpettiin puhaltamista ihmisten varoittamiseksi siitä, mitä on tulossa maan päälle.
- Oletan seuraavan kysymyksen olevan, että mitä tarkalleen ottaen on tulossa? Siihen vastaamiseksi, meidän ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin siihen, miten vuosi 2015 päättyi.
- Se mitä seuraa, ei missään tietyssä järjestyksessä, ovat asioita, jotka joko ovat alkaneet tapahtua tai ovat nyt tapahtumassa kun me juhlimme uuttavuotta.
- Ensinnäkin pyörät ovat liikkeessä Yhdysvaltain presidentin käyttäessä yksipuolisesti toimeenpanovaltaa toteuttaakseen laajakantoisia uusia aselakeja.
- Toiseksi, islamilainen terrorismi ympäri maailmaa on todistettavasti hyvin ennennäkemätöntä; se on sellaista, jota emme ole nähneet elinaikanamme.
- Lisää tähän viimeaikainen raju ja omituinen sää maailmanlaajuisesti yhdessä lukuisten maanjäristysten kanssa kaikista paikoista juuri Kaliforniassa.
Talousuutiset olivat parhaimmillaan synkkiä Bloomberg'in kuvaillessa vuotta 2016 vuotena, jolloin mikään ei toimi: osakkeet, obligaatiot, käteinen eivät kulje minnekään.

Torstaina joulukuun 31. päivänä, vuoden 2015 viimeisenä päivänä, The Washington Post raportoi, että Yhdysvaltain osakemarkkinoilla on ollut heikoin vuotensa sitten vuoden 2008.

Jos tämä ei ole tarpeeksi huonoa, Market Watch julkaisi artikkelin, jossa he sanovat, Wall Street'in ennuste vuodelle 2016: Pahempi kuin vuosi 2015.

- Tämä liittyi vain talouteen, ja suonet anteeksi, mutta en sukella haita viliseville vesille tänä vaalivuotena.
- Ainoa asia, jonka haluan sanoa, on, että jos Herra viipyy, olemme liemessä vaaliprosessia silmälläpitäen, joka lupaa olla mitä mielenkiintoisin.
- Kuinka olkoonkin, salli minun kiiruhtaa sanomaan, että samalla kun me juhlimme lomapäiviä, tapahtui merkittävää kehitystä Israelissa.
Perjantaina tammikuun 1. päivänä 2016 – The Times of Israel – Iran: 'Teemme ohjuksia niin kauan kuin USA tukee Israelia'. ”Vallankumouskaartin johtaja vastaa samalla mitalla Yhdysvaltain pakoteuhkaan, joka johtui asetesteistä, ja sanoo, että hallituksella on niin paljon ohjuksia, ettei se tiedä, minne laittaisi ne...”

- Niille meistä, jotka tuntevat Raamatun profetian, tämä ei tule minään yllätyksenä, ja itseasiassa, se otetaan vastaan pyhitetyllä jännityksellä.
- Se on jännittävää siinä mielessä, että olemme hyvin tietoisia Hesekielin 38. luvun profetiasta, jonka uskomme alkaneen toteutua.
- Kuten on osuvasti letkautettu: ”kun näkymät ovat huonoja, kokeile ylöskatsomista nostamalla pääsi ylös, sillä ruumiinlunastuksesi lähestyy.”
- Lopetamme, kuten aloitimme, ja meitä huolestuttavat ne jotkut kristityt, joille huonot näkymät, jos ne toteutuvat, ovat kuolleessa kulmassa olevia.
- Yksinkertaistamisen uhallakin, perusta, jolle elämämme on rakennettu, tulee täysin määrittämään sen romahdammeko vai emme.
- Puhun tietysti vertauksesta, jossa Jeesus opetti vertaamalla kahta rakentajaa, eli sitä, joka rakensi hiekalle, siihen, joka rakensi kalliolle.
Matteus 7:24-27 (KR 33/38) – ”Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com