Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Maailma nukkuu kun valvova seurakunta valmistautuu Jeesuksen tulemukseen ja ylösottoon

Seuraavassa pastori J. D. Farag'in viimeviikkoinen tuore profetiapäivitys tuon viikon merkittävistä tapahtumista ja uutisista, jotka vihjaavat ainakin globaalin talouden alkavaan syöksykierteeseen, mikä Ilmestyskirjassa merkitsee mustan hevosen aikaa (Ilm. 6:5-6). Aivan kuten ennen vuosien 2001 ja 2008 katastrofeja, niin keskeiset talouden indikaattorit sojottavat suoraan alaspäin ennakoiden jotain suurta ja käänteentekevää tapahtuvaksi lähiaikoina. Maailma kuitenkin nukkuu hiljaista untaan ja askartelee omien toisarvoisten asioidensa keskellä kuin mitään maailmanlaajuista ei olisi tapahtumassa, mutta Kristuksen morsian, joka valvoo aikaansa, ei tule yllätetyksi (1. Tess. 5:1-6). Elämme kuten Nooan päivissä, jolloin ihmiset elivät aivan normaalia elämää siihen asti, kunnes Nooa meni arkkiin ja vedenpaisumus tuli (Matt. 24:36-44). Pastori Farag kiteyttääkin profetiapäivityksessään, että mitään globaalia katastrofia ei tule ennen morsiusseurakunnan ylösottoa. Tätä ei ole kirjattu seuraaviin suomentamiini ”noteihin”, mutta kuuntele ja katso kun pastori puhuu videolla, jossa on muistiinpanoja laajemmin selvitetty nykyistä aikaamme, varsinkin puheen lopussa.

https://www.youtube.com/watch?v=ekbgI0UzXlQ (17.1.2016)

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 17th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 17.1.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.
 
http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-01-17.pdf

Pastori J.D. rukoilee koskien 12 merijalkaväen sotilasta, jotka olivat mukana helikopterien törmäyksessä Oahu'n pohjoisrannikolla ja käy sitten läpi kaikkea mitä tapahtui erittäin kiireisen viikon aikana raamatunprofetian kalenterissa.


- Ennenkuin hyppäämme tämänkertaiseen profetiapäivitykseen, haluaisin viettää hetken kanssanne ja rukoilla Haleiwa'n etsintäponnistelujen vuoksi.
- Epäilemättä olet kuullut raportteja merivoimien helikopteritörmäyksestä pohjoisrannikolla täällä Oahu'n saarella, myöhään torstai-iltana.
- Raporttien mukaan siellä oli 12 merijalkaväen sotilasta, jotka olivat kateissa, kun helikopterit eivät onnistuneet palaamaan Kaneohe Bay'n tukikohtaan.
Lauantai 16. tammikuuta, Fox News uutisoi – Aallokkoiset vedet vaikeuttavat kahden merivoimien helikopterin etsintää törmäyksen jälkeenhttp://www.foxnews.com/us/2016/01/16/choppy-waters-hamper-search-for-two-marine-helicopters-after-collision.html
Noihin kadonneisiin kuuluvat kapteeni Kevin Roche, ja Dillon Semolina, Minnesotan osavaltiosta, Chris Orlando, Massachusetts'in osavaltiosta, majuri Shawn Campbell, ja Matthew Drown, Houston'ista, sekä Ty Hart, Oregonin osavaltiosta. Epävirallisten raporttien mukaan lauantai-aamusta laskien, merijalkaväen luutnantti Josh Turner'in ja kapteeni Steven Torbert'in uskotaan myös olevan kateissa.
- Tänään on taas yksi niistä profetiapäivityksistä, kun pyydän sinua ystävällisesti kestämään minua kun käyn läpi kaikkea sitä mitä on tapahtumassa.
- Tämä siksi, että on ollut jälleen yksi niistä superviikoista profeetallisesti, jossa kaikki tapahtuu vaarallisen nopeasti.
- Näin ollen, menemme taaksepäin aloittaen eilisestä ja tuoreesta uutisesta, että pastori Saeed Abedini vapautettiin.
Lauantai 16. tammikuuta, ACLJ uutisoi – BREAKING: Amerikkalainen pastori Saeed Abedini ja muita amerikkalaisia on juuri päässyt vapaaksi – Amerikkalainen pastori Saeed Abedini on juuri vapautettu vankeudesta Iranissa. ...Pastori Saeed'in vaimo Naghmeh reagoi: ”Tämä on ollut vastaus rukoukseen.”

Allen B. West'illä oli mielenkiintoinen postaus tällä otsikolla, ”Iran Releases 4 American Prisoners, But Here’s What the Media Won’t Tell You (Iran vapauttaa 4 amerikkalaista vankia, mutta tässä on se, mitä media ei kerro sinulle)” … ”Heitä käytettiin, pohjimmiltaan, sopimuksenteon pelinappuloina. On olemassa raportteja sellaisista lähteistä, kuten Reuters, että Amerikka vapauttaa suunnilleen kuudesta seitsemään rikoksiin syyllistynyttä iranilaista – joita ei syytetä petoksellisesta vakoilutoiminnasta, syytös, jota Iran on käyttänyt kansalaisiamme vastaan. Lisäksi on kysyttävä, kuinka hiljattainen episodi merimiestemme kanssa, joita iranilaiset nöyryyttivät julkisesti, sopii kuvaan tässä?” ...West jatkaa sanoen, ”Kaikki tämä tapahtuu, koska Iran näyttää tulvivan kansainvälisille markkinoille sen öljyvarannoillaan, lisäten öljyn hinnan syöksyä, jolla on haitallinen vaikutus meidän teollisuuteemme ja rahamarkkinoihin.”
- Pari ajatusta, joista ensimmäinen liittyy propagandaan, joka on eksyttämässä massoja voimakkaan harhautuksen kautta.
- Valitettavasti, valtamedia pyörittää tätä osoituksena diplomatiasta, kuten näytettiin toteen tällä Huffington Post'in uutisotsikolla.
Keskiviikko 13. tammikuuta 2016 – The Huffington Post uutisoi – Iran's Quick Release Of The American Sailors Is Diplomacy At Work (Iranin pikainen amerikkalaisten merimiesten vapauttaminen on diplomaattinen työnäyte)

Torstai 14. tammikuuta, The Jerusalem Post uutisoi – Entinen Pentagonin virkamies 'Post'ille': 'Iran nöyryyttää Yhdysvaltoja ilman seurauksia'

- Jos tämä ei ollut tarpeeksi pahaa, niin tiistain Liittovaltion tilaa käsittelevässä puheessaan presidentti jätti kokonaan mainitsematta kyseiset merimiehet.
- Pahentaakseen asiaa entisestään, presidentti kuitenkin mainitsi muslimien loukkaamisen samoin kuin islamilaisen moskeijan vandalisoimisen.
- Hänen harhaanjohtavassa puheessaan loisti silmiinpistävästi yhdenkin maininnan poissaolo koskien muslimien suorittamaa kristittyjen ja juutalaisten joukkoteurastusta.
Lainaten presidenttiä, ”Kun poliitikot loukkaavat muslimeja, kun moskeija joutuu ilkivallan kohteeksi, tai lasta kiusataan, niin se ei tee meitä turvallisemmiksi. Tätä ei kerrota niin kuin se on. Se on vain väärin. Se alentaa meitä maailman silmissä.”

- Toinen ajatus liittyy edellämainittuun globaalien markkinoiden tulvimiseen iranilaisella öljyllä, syösten hintaa yhä alemmaksi.
Tiistai 12. tammikuuta 2016 – Zero Hedge uutisoi – Unohda 20 dollarin öljyn hinta: Standard Chartered'in tutkimusjohtaja sanoo, ”Hinta voi laskea niinkin alas kuin 10 dollaria tynnyriltä” – Ajan kulumisen vuoksi, minä yksinkertaisesti jaan tämän artikkelin johtopäätöksen, joka on, juonipaljastus, ”this is very, very, very, very, very, very, bad (tämä on kuusinkertaisesti hyvin paha juttu).”

Torstai 14. tammikuuta – Market Watch uutisoi – 3.2 biljoonaa dollaria on pyyhkiytynyt pois markkinoilta tähän mennessä tänä vuonna

Kaikki artikkelit, joita olen lukenut vähän niinkuin myöhässä, sanovat saman asian verrattuna erilaiseen talouden indikaattoriin, joista yksi on ”The Baltic Dry Index (BDI) (indeksi joka sisältää raaka-aineiden merirahtiliikenteen hintoja).” Yhden raportin mukaan BDI on syöksynyt lukemaan 394, johtuen maailmankaupan vähittäisestä pysähtymisestä. Laittaaksemme tämän oikeisiin mittasuhteisiin, tämä on ensimmäinen kerta historiassa kun indeksi on romahtanut näin alhaiselle tasolle. Jopa ennen suurta vuoden 2008 osakemarkkinoiden romahdusta, BDI oli lukemassa 1222.

- Suonet anteeksi kun tuon tämänkertaisen päivityksen loppuun näin äkillisesti, mutta teen niin jakamalla sitä mitä Herra on antanut minun harteilleni.
- Kun olin pohtinut kaikkea sitä mitä on tapahtumassa, Herra muistutti minua siitä, että kadoksissa oleville, Hänen paluunsa tulisi olemaan kuin varkaan tulo yöllä.
- Toisin sanoen kun tempaus tapahtuu ihmiset tulevat olemaan lujasti kiinnittyneitä, ja ajatukset toisaalle käännettyinä, maailman asioihin ja huoliin.
- Eilen, kun olin valmistautumassa tämänpäiväistä profetiapäivitystä varten, menin Twitter-tililleni nähdäkseni minkälaiset aihetunnisteet (”#'s”) olivat trendittämässä tuona iltapäivänä.
- Minun on tunnustettava, että olin hieman otettu sillä minkä näin olevan listan kärjessä, nimittäin the Patriots versus the Chiefs (amerikkalaisen jalkapallon joukkueet New England Patriots ja Kansas City Chiefs).
- Kun otin kuvakaappauksen, aihetunnisteella #KCvsNE (amerikkalainen jalkapallo, lue edell.) oli 78,400 (78,4K) seuraajaa, verraten hashtag'iin #IranDeal, jolla oli vähemmän kuin kolmasosa tuosta eli 21,800 (21,8K) seuraajaa.
- Mikä pahinta, hashtag'illa #Marines (merijalkaväen sotilaat) oli vain 15,200 (15,2K) seuraajaa ja pastori Saeed'illa oli ainoastaan 12,000 (12K) seuraajaa, kun verrataan siihen, että Duke'lla (koripalloaihe) oli 43,600 (43,6K) seuraajaa ja Pats'illa (amerikkalainen jalkapallo) oli 55,700 (55,7K) seuraajaa.
- Ei tarvitse katsoa pidemmälle kuin mikä on trendikästä sosiaalisessa mediassa nähdäkseen, että kadonnut maailma on hautaamassa päitään hiekkaan.
- Tästä syystä johtuen, se on velvollisuutemme kristittyinä jakaa Jeesuksen Kristuksen evankeliumia kuin koskaan aiemmin historiassa.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker