Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 8. tammikuuta 2016

800 vuotta vanha profetia ilmoittaa, että kun ”Persian kuningas provosoi Arabian kuningasta” lunastus on nurkan takana

Tässä israelilaisen, profeetallisen Breaking Israel News -uutissivuston tuore artikkeli vanhasta Yalkut Shimoni'n profetiasta, joka on täyttymässä nykypäivänä kun Iran ja Saudi-Arabia ottavat yhteen poliittisessa ja diplomaattisessa konfliktissa. Profetia osoittaa Israelin Messiaan pikaiseen saapumiseen. Artikkelin suomensi: Olli R.

------------------------

800 vuotta vanha profetia ilmoittaa, että kun ”Persian kuningas provosoi Arabian kuningasta” lunastus on nurkan takana



”Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee, ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi.” (Jesaja 60:1)

Iranian Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei (Photo: @khamenei_ir/ Twitter)
 
Kun Saudi-Arabia katkaisi diplomaattiset suhteet Iraniin, tämä loi ketjureaktion, joka sai Bahrainin ja muita Lähi-idän maita karkottamaan iranilaisia diplomaatteja. Tietämättään, Saudi-Arabian toimet voidaan nähdä messiaanisen juutalaisen saaman profetian täyttymyksenä, joka löydetään muinaisesta juutalaisesta pyhästä kirjasta nimeltä Yalkut Shimoni.

Yalkut Shimoni'n, kooste rabbiinisesta kommentaarista koskien Raamattua, uskotaan olevan kirjoitettu 13. vuosisadalla. Huolimatta siitä, että se on kirjoitettu yli 800 vuotta sitten, Yalkut Shimoni'lla on jotakin äärimmäisen merkityksellistä sanottavaa tämänpäivän uutisotsikoissa.

Puhuessaan kyseisestä katkelmasta Yalkut Shimoni'ssa, rabbi Yekusiel Yehudah Halberstam, paremmin tunnettu Klausenberger Rebbe'na, sanoi, ”Muista nämä sanat. Nyt niitä ei ehkä ymmärretä, mutta aikanaan ne tullaan käsittämään ja ne ovat Chizuk'in (voiman) lähde Am Yisroel'ille (juutalaiselle kansalle).” Klausenberger Rebbe oli ortodoksirabbi tuhansine seuraajineen vuosina jotka edelsivät 2. maailmansotaa. Useimmat hänen seuraajistaan murhattiin holokaustissa. Klausenberger Rebbe kuoli Israelissa vuonna 1994.

Mikä oli Yalkut Shimoni'n profetia, jonka Klausenberger Rebbe tiesi tuovan lohtua ja voimaa juutalaiselle kansalle tulevana ajankohtana? Yalkut Shimoni ennusti, että vuotena, jolloin Messias ilmestyisi, ”Persian [Iran] kuningas provosoisi Arabian [Saudi-Arabia] kuningasta.”

Kaksi tärkeintä suuntausta islamissa ovat sunnalaisuus ja shiialaisuus. Vaikka niillä molemmilla on paljon yhteistä, eroavaisuudet islamin kahden suuntauksen välillä ovat johtaneet pitkään historiaan väkivaltaa ja tappavia konflikteja muslimien keskuudessa. Monet tämänpäivän poliittisista ja diplomaattisista konflikteista Iranin ja muiden muslimimaiden välillä on liitetty tähän sunni-shiia jakoon.

Ei ole yllättävää, että Iran ja Saudi-Arabia eivät jaa samaa muslimisuuntausta. Vaikka suurin osa islamilaisesta maailmasta tänäpäivänä on sunnalaista, Iran, ja vähäisemmässä määrin Irak, ovat koti enemmistölle alueen shiia-muslimeista. Saudi-Arabia on yli 90 prosenttisesti sunnalainen. Iran, sen sijaan, on 95 prosenttisesti shiialainen.

Niinpä, kun vihaiset iranilaiset shiiat äskettäin rynnivät saudien suurlähetystöön Teheranissa viime sunnuntaina protestoidakseen shiialaisen muslimipapin, nimeltä Nimr al-Nimr, teloitusta, kaksintaistelu sunnien ja shiiojen välillä kiihtyi. Tämän seurauksena, Saudi-Arabia antoi iranilaisille diplomaateille 48 tuntia aikaa pakata ja lähteä.

Yalkut Shimoni'n koko teksti yhdistää poliittisen jännitteen Iranin ja Saudi-Arabian kesken hyviin uutisiin juutalaisen kansan täydestä lunastuksesta.

Rabbi Yizchok sanoi: 'Vuotena, jolloin Melech Hamoshiach [messiaskuningas] paljastetaan, kaikki maailman kansat provosoivat toisiaan. Persian [Iran] kuningas provosoi Arabian kuningasta, ja Arabian kuningas menee Edomiin (länteen) ottamaan neuvoa, mutta Persian kuningas puolestaan, tuhoaa koko maailman. Maailman kansakunnat tulevat olemaan tyrmistyneitä ja paniikissa. Ne putoavat kasvoillensa, ja kokevat kipuja, kuin synnytystuskia. Israel myöskin tulee olemaan tyrmistynyt ja paniikin kaltaisessa tilassa sekä kysyy, minne me oikein menemme? Mutta sano heille, ”Lapseni, älä pelkää, 'Higiyah zman geulatchem' [lunastuksesi aika on tullut]. Ja viimeinen lunastus poikkeaa ensimmäisestä, jota seurasi edelleen alistaminen ja tuska. Tämän viimeisen lunastuksen jälkeen, et enää uudestaan koe mitään kipua tai alistamista.”

Rabbi Baruch Cohen, siviilioikeudenkäynnin asianajaja Yhdysvalloissa ja Israel-mielinen bloggaaja amerikkalaisten oikeudenkäyntiasianajajien Israelia puolustavassa blogissa (American Trial Attorneys In Defense of Israel), jakoi Breaking Israel News'in innostuksen, jota monet tuntevat verrattaessa muinaista profetiaa ajankohtaisiin tapahtumiin.

”On uskomatonta nähdä Chazal'in [juutalaisten viisaiden] profetioiden heräämistä eloon tämänpäivän uutisotsikoissa”, hän sanoi.

”Baal Haturim [14. vuosisadan alun juutalaisen lain oppinut] selittää, että kun Yishmael [Ismael, tarkoittaen muslimiarabeja] kaatuu ja tullaan lopullisesti kukistamaan päivien lopussa, niin sitten Moshiach [messias] – Yishai'n [kuningas Daavidin isä, Iisai] jälkeläinen, joka itse on Yitzchak'in [Iisak] jälkeläinen – tulee. Jopa kaikkein pelottavimpina aikoina meitä lohduttaa se tosiasia, että viimeinkin, Ismaelin jälkeläisten lopullisen kaatumisen myötä, ansaitsemme lopullisen lunastuksen meidän vanhurskaan Moshiach'in kautta.”

Cohen päätti kommenttinsa Breaking Israel News'ille hengellisen haasteen kanssa niille, jotka odottavat Messiaan tulemusta lunastamaan ihmiskunta.

”Ismael ilmentää rukouksen voimaa. Hän itse syntyi äitinsä Haagar'in rukouksen voimasta. Tänäkin päivänä, arabit kunnostautuvat rukouksessa, mikä vie merkittävän paikan heidän jokapäiväisessä rituaalissa. Vastustaaksemme heidän rukouksensa voimaa, meidän on parannettava omien rukoustemme keskittämistä ja intensiteettiä.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com