Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 alku profeetallisesti merkityksellinen joka viittaa Jeesuksen Kristuksen toisen tulemuksen läheisyyteen

Tässä pastori J. D. Farag'in tuore viimeviikkoinen profetiapäivitys, jossa hän käsittelee vuoden 2016 kymmentä ensimmäistä päivää ja niiden profeetallista merkitystä. Kaikki osoittaa siihen, että maailmamme on hajoamassa, mutta silti väärää turvallisuuden tunnetta yritetään luoda tiedotusvälineiden ja poliittisten johtajien taholta ihmismassoille. Tämäkin on ennustettu Raamatun profetiassa (1. Tess. 5:1-3) ja näin Jeesuksen tulemus omilleen (seurakunnan tempaus) lienee lähempänä kuin koskaan. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – January 10th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 10.1.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-01-10.pdf

Pastori J.D. käsittelee uudenvuoden starttimme, koskien vuoden 2016 kymmentä ensimmäistä päivää, profeetallista merkitystä, josta päättelemme, että ainoa toivo ihmiskunnalle on pelastus, joka löydetään vain Jeesuksessa Kristuksessa, ja pian toteutuvassa Jeesuksen Kristuksen takaisintulossa.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä käsittelen uudenvuoden alkumme, koskien vain 10 ensimmäistä päivää 2016, profeetallista merkitystä.
- On paljon liikkuvia osia profeetallisesti, joten se mitä haluaisin tehdä, on yrittää lajitella niitä niiden paremman ymmärtämisen vuoksi.
- Aloitan siitä mitä tapahtui viime sunnuntaista alkaen, ja tekemällä näin, yhdistän profeetallisia pisteitä, ikäänkuin olisivat yhteydessä Raamattuun.
Vaikka tämä on saanut vetovoimaa nyt jo vuosien ajan, niin viime sunnuntaina, tammikuun 3. päivänä, Jerusalem Post uutisoi, että Vatikaanin Palestiinan valtiota koskeva tunnustus on nyt astunut voimaan. Selvästikin tämä tasoittaa tietä kasvavalle paineelle Israelia kohtaan jakaa Jerusalem, joka kuin koskaan ennen on tulossa huumaavaksi pakkomielteeksi koko maailmalle.

- Tämä on profeetallisesti merkittävää useista syistä johtuen, eikä vähiten profetian takia, joka meillä on Sakarjan kirjassa.
Tästä pääsemmekin maanantaihin, tammikuun 4. päivään, ja tähän Washington Post'in artikkeliin otsikolla, ”Mideast tensions soar as Saudi Arabia rallies countries to cut ties with Iran. (Lähi-idän jännitteet kohoavat kun Saudi-Arabia kutsuu riveihinsä maita katkaisemaan suhteensa Iraniin.)”

Myöskin maanantaina, tammikuun 4:ntenä, Jerusalem Post julkaisi mielenkiintoisen raportin, jonka mukaan, ”Kiina pelkää alueellista konfliktia kun Saudi-Arabia katkaisee suhteensa Iraniin.” Lainaten artikkelista, ...”Kuten kansainvälinen yhteisö, Kiina on erittäin huolissaan kehityksestä ja ilmaisee huolensa siitä, että merkityksellinen tapahtuma voi voimistaa konfliktia alueella”, Kiinan ulkoministeriön tiedottaja Hua Chunying (she) kertoi säännöllisessä uutiskatsauksessa viitaten jännitteiden kärjistymiseen. ...”Toivomme asianomaisten osapuolien säilyttävän rauhallisuuden ja pidättyvyyden ratkaistaakseen rauhanomaisesti erimielisyytensä vuoropuhelun ja konsultaation kautta sekä yhdessä turvaamaan alueellista rauhaa ja vakautta (peace and stability)”, hän sanoi.

- Tämä tiivistyvä konflikti osoittaa vähintään kahteen profetiaan, yhteen, joka löydetään Hesekielin luvusta 38:13 liittyen Saudi-Arabiaan.
- Toinen profetia, joka tulee mieleen koskien tätä tiivistyvää konfliktia, on se, josta Paavali kirjoitti Tessalonikan seurakunnalle.
Oikeastaan tämä sitoo siihen mitä tapahtui tiistaina, tammikuun 5. päivänä, kun se koskee tätä Reuters News'in raporttia otsikolla, ”North Korea nuclear test a 'wake-up call' for the world. (Pohjois-Korean ydinkoe 'herätyshuuto' maailmalle.)” ”...Pohjois-Korea sanoi, että se oli suorittanut onnistuneesti kokeen normaalia pienemmällä vety-ydinpommilla, joka merkitsisi merkittävää edistysaskelta eristetyn valtion teknologisessa osaamisessa. ”Tämä teko rikkoo yleisesti hyväksyttyä normia ydinkokeita vastaan”, sanoi Lassina Zerbo, Kattavan ydinkieltosopimusta valvovan järjestön johtaja (head of the Comprehensive Nuclear-Test-Ban Treaty Organisation (CTBTO)).” Se on myös vakava uhka kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle (peace and security).”

- Pari ajatusta Pohjois-Korean merkityksestä, joista ensimmäinen liittyy kytkökseen Iranin ydinohjelmaan.
Town Hall'in toimittaja ja Fox News'in avustaja Katie Pavlich sanoi sen parhaiten tässä twiitissä: ”Muistutus: Wendy Sherman, nainen, joka neuvotteli Pohjois-Korean ydinohjelmasta, on sama nainen, joka neuvotteli äskettäisestä Iranin ydinsopimuksesta.”
- On tärkeää ymmärtää, että yhteinen nimittäjä Pohjois-Korean ja Iranin välillä on Amerikan ydintuho.
- On myös tärkeää huomata, että Ilmestyskirjassa meillä on maininta armeijasta joka tulee idästä ja marssii Israelia kohti.
- Joidenkin mielestä tämä armeija käsittää sekä Kiinan että Pohjois-Korean, mikä johtuu profetiasta Ilmestyskirjan luvussa 16:12.
Mitä tulee Kiinaan, menkäämme nopeasti torstaihin, tammikuun 7. päivään, ja tähän CNN Money'n artikkeliin, jossa he ilmoittivat, että Dow Jones -indeksillä oli sen historian huonoin 4 päivän startti vuodelle – Siteeraten raporttia, ”Globaalien markkinoiden tolaltaan oleminen vuonna 2016 vain paheni. Viimeisin peljästys tuli torstaina kun Kiinan osakemarkkinat romahtivat 7% yhdessä yössä ja raakaöljyn hinta sukelsi alhaisimmalle tasolleen yli 12 vuoteen.”

- Koska olemme käsitelleet globaalien markkinoiden romahdusta ennenkin, minä yksinkertaisesti sanon, että tämä on juuri sitä, mitä Ilmestyskirja sanoo tapahtuvaksi.
Tästä pääsemmekin perjantaihin, tammikuun 8. päivään, ja tähän Washington Post'in uutisotsikkoon, ”Philadelphia police: Man who tried to kill officer pledged allegiance to the Islamic State. (Philadelphian poliisi: Mies, joka yritti tappaa poliisiviranomaisen, vannoi uskollisuutta Islamilaiselle Valtiolle.)” Tässä on vain lyhyt lainaus tästä raportista, ”Philadelphian pormestari Jim Kenney (demokraatti), joka oli vannonut virkavalan toimeensa maanantaina, sanoi, että Edward Archer ”ei edustanut” islamia ja tuomitsi hyökkääjän uskoon vetoamisen. ”Tämä henkilö on rikollinen varastetun aseensa kanssa, joka yritti tappaa yhden poliiseistamme”, Kenney sanoi samassa tiedotustilaisuudessa. ”Tällä ei ole mitään tekemistä muslimina olemiseen tai islaminuskon seuraamiseen.” ”

- Tämä on joko täydellistä tyhmyyttä ja tietämättömyyttä tai poliittista korrektiutta taikka molempia, mutta olen siinä uskossa, että toisin kuin olisi ollut poliittista korrektiutta, niin siinä on kyse voimakkaasta harhaluulosta.
- Salli minun selittää. Ne, jotka ovat täysin antautuneet poliittisen korrektiuden pahuudelle, ovat mielestäni täysin upotettuja väkevään eksytykseen.
- Voimakas eksytys osoitettuna tämän Philadelphian pormestarin taholta, on antanut tietä naisten raiskaamiselle muslimimiesten toimesta Saksassa.
Nettiartikkeli: ”Tet, Take Two: Islam’s 2016 European Offensive. (Tet-offensiivi, Toinen otos: Islamin vuonna 2016 Eurooppaan kohdistuva hyökkäys.)” Kirjoittanut: Matthew Bracken 30. marraskuuta 2015. ”Tavalla tai toisella, muslimimaahanmuuttajat yrittävät siirtyä saksalaiskotien ja -asuntojen sisäpuolelle etsiessään lämpöä ja ruokaa, ja nuoret muslimimiehet etsivät puolustuskyvyttömiä vääräuskoisia tai pakananaisia sammuttaakseen himoaan, (joka on heidän oikeutensa, islamilaisen sharia-lain nojalla). ...Vuosi 2016 on muotoutumassa eeppiseksi vuodeksi Euroopassa ja maailmanhistoriassa.”

- Aika ei salli minun puhua monista muistakin profeetallisen merkityksen omaavista asioista, mutta riittää kun sanon, että maailma on hajoamassa.
- Suonet anteeksi jos tämä kuulostaa vähän kliseiseltä, mutta Raamatun profetia on tulossa yksissä tuumin verrannolliseksi siihen miten maailma on hajoamassa.
- Tästä syystä johtuen ihmiskunnan ainoa toivo on pelastus, joka löydetään vain Jeesuksessa Kristuksessa, ja pian toteutuvassa Jeesuksen Kristuksen takaisintulossa.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker