Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 25. tammikuuta 2016

Paavin ekumeeninen videoviesti tammikuussa 2016 korostaa uskontojen välistä vuoropuhelua jonka tähtäimessä on maailmanuskonto Antikristuksen hallintakaudella

Tässä Samuel Korhosen suomentama Roger Oakland'in uutishälytys koskien paavin kaikkien aikojen ensimmäistä (first ever) videoviestiä hänen kuukausittaisissa rukousaiheissaan (prayer intentions). Artikkeli sisältää YouTube-linkin kyseiseen videoon, joka julkaistiin loppiaisena tammikuun 6. päivä.

----------------------

In The News
News Alert
Tammikuu 7 – Ensimmäisellä rukousvideolla paavi painottaa uskontojenvälistä yhteyttä: ”Olemme kaikki Jumalan lapsia.”

Artikkeli: Ekumeeninen liike – Muut uskonnot liittymässä roomalaiskatolisiin


Paavin kaikkien aikojen ensimmäinen videoviesti hänen kuukausittaisissa rukousaiheissaan (prayer intentions) julkaistiin tiistaina. Katso YouTube -video, joka korostaa uskonnollisen vuoropuhelun tärkeyttä ja käsityksiä, joita eri uskontoperinteet pitävät yhteisinä, kuten Jumala ja rakkaus.

”Monet ajattelevat erilailla, tuntevat erilailla, etsivät Jumalaa ja kohtaavat Jumalan erilailla. Tässä joukossa, tällä uskonnon alalla, on vain yksi varma asia, joka on meitä kaikkia varten: me kaikki olemme Jumalan lapsia,” sanoi paavi Fransiskus viestissään, joka julkaistiin tammikuun 6. päivä loppiaisena.
 
Puolitoistaminuuttisen videon alussa paavi mainitsee tosiasian, että enemmistö maailman asukkaista tunnustaa jonkinlaista uskonnollista uskoa. Hän sanoi, että ”tämän pitäisi johtaa uskontojenväliseen dialogiin. Meidän ei pitäisi lakata rukoilemasta sitä eikä tekemästä yhteistyötä niiden kanssa, jotka ajattelevat erilailla.” Video jatkaa esittäen buddhismin, kristinuskon, Islamin ja juutalaisuuden edustajat, jotka julistavat kukin uskonsa joko Jumalaan, Jeesukseen, Allahiin tai Buddhaan.
 
Myöhemmin, kun paavi on vahvistanut, että kaikki riippumatta uskontunnustuksestaan ovat Jumalan lapsia, uskontojohtajat toteavat yhteisen uskonsa rakkauteen.

Paavi Fransiskus lopettaa videon ilmaisemalla toiveensa, että katsojat ”levittävät hänen rukousaihettaan tässä kuussa: että vilpitön vuoropuhelu eri uskontojen miesten ja naisten kesken voisi tuottaa rauhan ja oikeudenmukaisuuden hedelmiä. Minä luotan rukouksiinne.”

Järjestöjen verkkosivustolla, jossa kerrotaan paavin ”universaaleista” ja ”evankelisaatioon liittyvistä” rukousaiheista, tämän kuukauden rukousaiheet keskittyvät Fransiskuksen toiveeseen uskontojenvälisestä vuoropuhelusta ja kristittyjen yhteydestä. Fransiskus tarjoaa universaalin pyyntönsä, jotta ”vilpitön vuoropuhelu eri uskontojen miesten ja naisten kesken voisi tuottaa rauhan ja oikeudenmukaisuuden hedelmiä” ja ilmaisee evankelistisen rukouksensa, että ”vuoropuhelun ja veljellisen rakkauden avulla ja Pyhän Hengen armolla kristityt voisivat voittaa erimielisyytensä.”
 
Tällä videolla esiintyvät myös paavin vanhat ystävät hänen Buenos Airesin ajoiltaan, nimittäin rabbi Daniel Goldman, Isä Guillermo Marco, katolinen pappi, ja islamilainen johtaja Omar Abboud.

Read Full Article....

----------------

Lopuksi paavi Fransiskuksesta paljastus:

WARNING !!! Pope Calls Jesus and the Bible a LIE !!! False Prophet EXPOSED !!!

https://www.youtube.com/watch?v=pFR5igb28ZE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker