Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 28. tammikuuta 2016

Maailmantalouden korttitalo luhistumassa?

Tässä tunnetun amerikkalaisen kirjailijan ja evankelistan, pastori Hal Lindsey'n, Watchman Warning -raportti tältä viikolta yhdistettynä lyhyeen profetiatutkija Michael Snyder'in talouskatsaukseen http://endtimeheadlines.org/ -sivustolta, jotka yhdessä antavat melko negatiivisen kuvan maailman (ja erityisesti USA:n) taloudellisesta kehityksestä lähitulevaisuudessa. Lindsey puhuu lähinnä nykyisestä öljypolitiikasta ja miten se voi johtaa arvaamattomaan öljyn hinnan kehitykseen, ja Snyder paneutuu Yhdysvaltain keskuspankin (FED) hiljattain valitsemaan finanssipolitiikkaan, jolla on vakavat seuraukset osakemarkkinoille, jotka ovat eläneet paisuvassa kuplassa viimeiset kuusi vuotta juuri FED'n ansiosta. Artikkelit suomensi: Olli R.

----------------------

Talouden korttitalo
Economic House of Cards

By Hal Lindsey

http://www.hallindsey.com/ww-1-27-2016/

Apple Inc. teki 18,4 miljardin dollarin voiton pelkästään vuoden 2015 viimeisellä neljänneksellä. Se oli kannattavin neljännes miltään yhtiöltä USA:n historiassa, lyöden Apple'n oman ennätyksen vuosi sitten. Silti, viimeisen kuuden kuukauden aikana, yhtiön osakkeet ovat laskeneet lähes 20%.

Kiinan hallitus väittää taloutensa kasvavan edelleen lähes 7 prosenttia vuodessa. Mutta en ole varma uskooko kukaan heitä. Tätä kirjoitettaessa, Kiinan markkinat ovat laskeneet 24% tänä vuonna, ja me olemme yhä tammikuussa.

CNBC raportoi, ”Sijoittajat, jotka yrittävät selviytyä yhdestä pahimmista vuoden aluista tilastoidussa historiassa, ovat alkaneet punnita maailmanlaajuisen taantuman mahdollisuutta, kun öljyn hinta tekee 12 vuoden alhaisuusennätyksen ja Kiinan kasvupelot jättävät markkinoille vain vähän tilaa optimismille.”

Keskuspankeilla koskien lähes jokaista maata on ohjauskorot nollassa tai lähellä sitä. He painavat paljon rahaa. He tekevät kaiken mitä tietävät taistellakseen taantumaa vastaan. Mutta, toistaiseksi, mikään ei toimi.

1970-luvulla, useimmat amerikkalaiset näkivät öljynviejäjärjestö OPEC'in yhteisenä vihollisena numero yksi. Tänään, on helppo tuntea sääliä heitä kohtaan. Bloomberg Business uutisoi, että Norjassa, yksi lohi maksaa enemmän kuin öljytynnyri.

Mutta ehkä meidän ei pitäisi tuntea liikaa harmitusta. Öljyn nykyhinta on todennäköisesti virittämässä meitä kohti äärimmäistä nousua tulevaisuudessa. OilPrice.com ennustaa, ”Suurin seuraus öljyn hinnan romahduksesta voi olla tulevaisuuden hintapiikki.”

Huolimatta vaihtoehtoisia energialähteitä koskevasta puheesta, maailma tarvitsee öljyä vielä pitkään. Mutta hinta on liian alhainen juuri nyt jatkamaan investointeja uusille öljykentille ja infrastruktuuriin. Kun öljyteollisuus supistuu, hankkeita, jotka olivat jo suunnitteilla tai käynnissäolevia, ollaan peruuttamassa vasemmalle ja oikealle. Tämä tarkoittaa kasvavaa kysyntää ja pienentyviä varastoja tulevaisuudessa.

Historioitsija ja öljyasiantuntija, Daniel Yergin, sanoi äskettäin, ”On suunniteltu 1,8 biljoonan dollarin kustannussäästöjä vuosille 2015-2020 verrattuna siihen, mitä oli odotettavissa vuonna 2014.”

OPEC'in pääsihteerin, Abdullah al Badri'n, mukaan, vuoteen 2040 asti, maailma tarvitsee vielä 17 miljoonaa öljybarrelia päivittäin. Kuitenkin monet nykyiset öljykentät ovat nopeasti köyhtymässä ja ne on korvattava toisilla. Ei ole niin, että maapallo on aikeissa tyhjentyä kuivaksi öljystä. Geologit ovat viime vuosikymmenellä löytäneet ällistyttävän määrän hyödyntämätöntä öljyä. Mutta se vie aikaa ja rahaa rakentaa infrastruktuuri, jotta öljy saadaan ulos maaperästä käyttökelpoiseen muotoon ja ihmisten sekä teollisuuden käsiin.

Siksi suurten öljyhankkeiden peruminen ja siirtäminen nyt asettaa maailman kohti massiivista piikkiä öljyn hinnassa tulevina vuosina.

Öljyn ylitarjonta oletettavasti aiheutti hinnan pudotuksen. Mutta ei ole olemassa mitään ylitarjontaa. The Telegraph'in mukaan, ”Nykyisen laman paradoksi on, että maailmanlaajuinen varakapasiteetti on tosiohuella 2 prosentin tasolla... jättäen markkinat akuutisti haavoittuviksi mille tahansa tulevalle tarjontashokille.”

Claudio Descalzi, italialaisen öljy- ja kaasuyritys Eni'n toimitusjohtaja, laittoi maailman 2%:n varakapasiteetin oikeisiin mittasuhteisiin. ”1980-luvulla”, hän sanoi, ”se oli noin 30%. Kymmenen vuotta sitten se oli 8%.”

Älä lue tätä sijoitusneuvona. Se ei ole sitä. Se ei ole ollenkaan minun pointtini tässä. Voin vain arvailla, mitä tapahtuu öljyn hinnalle tai jollekin muulle markkinoilla. Olen profetian opiskelija, en profeetta.

Mutta Raamatun opiskelijana, voin sanoa tämän. Maailma ei tarjoa todellisia turvasatamia rahalle. Meidän pitäisi olla huolellisia taloudenhoitajia sen varallisuuden suhteen, jonka Jumala antaa käsiimme. Ja meidän pitäisi pyytää Jumalalta viisautta.

Mutta kun sijoitat, älä katso tiettyä markkinaa, hyödykettä, tai yritystä turvaksesi. Tämä maailma ei anna turvaa. Jos ostit Apple'n osakkeen vuonna 1980, niin sydämelliset onnitteluni. Jos ostit sen kuusi kuukautta sitten, syvimmät osanottoni.

Siksi meidän kaikkien pitäisi ottaa vaarin Jeesuksen taloudellisesta neuvonnasta. ”Älkää kootko itsellenne aarteita maan päälle, missä koi ja ruoste raiskaa ja missä varkaat murtautuvat sisään ja varastavat. Vaan kootkaa itsellenne aarteita taivaaseen, missä ei koi eikä ruoste raiskaa ja missä eivät varkaat murtaudu sisään eivätkä varasta. Sillä missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi.” (Matteus 6:19-21, KR 33/38)USA:n keskuspankki eli Federal Reserve teki juuri toisen valtaisan virheen

https://endtimeheadlines.org/2016/01/the-federal-reserve-just-made-another-huge-mistake/

28 JANUARY, 2016(Michael Snyder) Kun osakkeet jatkavat romahtamistaan, voit syyttää Federal Reserve'a, koska FED on enemmän vastuussa nykyisen rahoituskuplan, jossa tällä hetkellä elämme, luomisesta kuin kukaan muu. Kun Federal Reserve työnsi korot aina lattiapintaan asti ja ruiskutti paljon kuumaa rahaa finanssimarkkinoille heidän määrällisen keventämisohjelmansa aikana, niin tämä työnsi osakekurssit villisti keinotekoisille tasoille.

Ainoa tapa, jolla olisi ollut mahdollista pitää osakkeiden hinnat noilla villisti keinotekoisilla tasoilla olisi ollut ohjauskoron pitäminen äärimmäisen alhaalla ja pitämällä rämäpäisesti kiinni uuden rahan runsaasta luomisesta. Mutta nyt Federal Reserve on lopettanut määrällisen keventämisen ja aloittanut ohjelman, joka erittäin hitaasti nostaa korkoja. Tällä tulee olemaan hyvin vakavia seurauksia markkinoita ajatellen, mutta Janet Yellen ei näytä välittävän niistä. On olemassa syy miksi finanssimaailma odottaa jokaista sanaa, joka FED'n toimesta julkaistaan. Näin siksi, koska massiivisesti paisuneet osakekurssit, joita näemme tänään, olivat FED'n luomus ja ovat täysin riippuvaisia FED'stä niiden tason jatkumista varten. READ FULL REPORT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker