Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 50-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 26. tammikuuta 2016

Jesuiittapaavi Fransiskus, pastori Rick Warren ja maailmanuskonto antikristillisen rauhan vuoksi

Tässä Roger Oakland'ilta tuore lyhyt kommentaari nykypäivän antikristillisestä kehityksestä kohti Antikristuksen maailmanuskontoa, joka tuo valheellisen rauhan. Varsinkin nykyinen paavi on voimakkaasti eksyttämässä kristikuntaa ekumeeniseen hulluuteen, josta osoituksena äskettäinen paavin videoviesti uskontojen välisen vuoropuhelun edistämiseksi. Amerikassa paavillista agendaa toteuttaa katolista kirkkoa syleilevä pastori Rick Warren. Ajankohtaisen kommentaarin suomensi: Samuel Korhonen

------------------------

Jesuiittapaavi Fransiskus, pastori Rick Warren
ja maailmanuskonto rauhan vuoksi

Commentary by Roger Oakland

Understand The Times International: Roger Oakland Ministries
www.understandthetimes.org
1.800.689.1888
Tuskin kuluu päivää ilman Raamatun profetiaan liittyvää uutista ja varsinkin etenevään kehitykseen kohti globaalia uskontoa rauhan asian vuoksi. Näyttää olevan harvoja, jotka ymmärtävät, että tämä on se, mitä Raamattu ennustaa tapahtuvan maaplaneetalla ennen Jeesuksen Kristuksen paluuta perustamaan valtakuntansa.

Se ei tietenkään ole yllätys niille, jotka ottavat Raamatun profetian vakavasti. Kuten apostoli Paavali kirjoitti tessalonikalaisille: ”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon” (1.Ts. 5:3). Ihmisen rauhansuunnitelma Saatanan inspiroimana päättyy katastrofiin, ei utopiaan.

Vaikka Raamattu varoittaa petoksesta, joka on tunnusomainen viimeisille päiville monien profeetallisten ilmoitusten perusteella, niin tämän päivän päämäärätietoinen ”kristinusko” ei enää kiinnitä huomiota siihen, mitä Jumala on sanonut Sanassaan. Epäilemättä, mitä lähemmäksi tulemme Jeesuksen Kristuksen paluuta, sitä harvemmat, jotka tunnustavat uskovansa Kristukseen, uskovat, mitä Hänen Sanansa sanoo.

Monet pastorit, seurakuntajohtajat ja kokonaiset kirkkokunnat ovat kokonaan hyljänneet Raamatun profetian. He ovat uskoneet valheen, että ihminen voi ratkaista kohtaamamme ongelmat ihmisen keinoilla. Väärät opettajat ja väärät profeetat, kuten ne, jotka propagoivat valheita Jeremian aikana, julistavat nyt, että Jumalan valtakunta voidaan perustaa tässä ja nyt ilman Kuninkaan – Jeesuksen Kristuksen – läsnäoloa.

Jopa ne, jotka kerran ovat nähneet, että tämä nykyinen luopumus selvästi toteuttaa Raamatun profetian, vaikenevat pelosta, että heitä pidetään radikaaleina kahjoina, jotka ottavat Raamatun liian vakavasti. Sudet lammasten vaatteissa johtavat sinisilmäisiä teuraaksi käyttäen seurakuntakasvun menetelmiä, ohittaen evankeliumin ja edistäen pelkästään hyvänolon kokemuksia. Sellainen on Saatanan ovela suunnitelma lavastaa väärä morsian, joka naamioituu aidoksi seurakunnaksi. Raamattu ennusti, että näin kävisi ja se on nyt tapahtumassa.

Siitä on jonkin aikaa, kun viimeksi puhuin ekumeenisesta hulluudesta ja paavin suunnitelmasta yhdistää kaikki uskonnot rauhan asialle. Ottaen huomioon nykyisen omahyväisyyden ja vihamielisyyden Raamatun profetiaa kohtaan on helpompi vaieta ja antaa niiden, jotka ovat valinneet petoksen, jatkaa matkaansa. Kuitenkin, kun tänä aamuna arvioin päivän uutisia, törmäsin uutiseen ja videoon, jotka järkyttivät sisintä olemustani.

Puhuessaan uskontojenvälisen vuoropuhelun kokouksessa jesuiittapaavi Fransiskus selitti päämääräänsä yhdistää kaikki uskonnot: http://www.catholicnewsagency.com/news/in-first-video-message-pope-francis-stresses-unity-we-are-all-children-of-god-39381/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=email

Artikkeli ja video, joka edistää paavin näkemystä, että kaikki uskonnot palvovat samaa Jumalaa, saivat minut vihaiseksi. Paavin, joka väittää olevansa Kristuksen sijainen, pitäisi olla roomalaiskatolisen kirkon ja yli miljardin katolisen, muka Jeesuksen Kristuksen seuraajan, pää. Tähän artikkeliin upotetun videon pitäisi tärisyttää kaikki Raamattuun uskovat kristityt kaikesta uneliaisuudesta ja järkyttää heidät todellisuuteen. Haastan kaikkia lukijoitamme katsomaan tämän videon. Enempää ei tarvitse sanoa.


Katsottuani videon kysyin itseltäni: Onko tällä planeetalla joku, joka voisi puhua paaville ja selittää hänelle, että se, mitä hän suunnittelee tehdä, on itseasiassa Raamatun profetian toteutuminen ja valmistaa tien antikristukselle. Eräs nimi tuli mieleeni. Hän on maailman vaikutusvaltaisin pastori. Hänen kirjojaan on myyty miljoonittain. On arvioitu, että tuhannet ja jälleen tuhannet toiset pastorit seuraavat hänen jokaista liikettään.

Lisäksi tämä pastori, jota ajattelin, on paavi Fransiskuksen hyvin kunnioittama. Hän on paavin kutsusta puhunut konferensseissa Roomassa ja Philadelphia'ssa. Puhun tietysti Rick Warren'ista, jota sanotaan usein Amerikan pastoriksi.


Rick Warren on julkisesti edistänyt paavin ja roomalaiskatolisen kirkon hyväksymistä. Hän varmasti olisi hyvä ehdokas puhumaan paavi Fransiskukselle ja varoittamaan häntä siitä, mitä Raamattu opettaa tulossa olevasta väärästä globaalista uskonnosta rauhan vuoksi. Katso seuraava video: https://www.youtube.com/watch?v=fd5EiImyijY

Tämä ei tietenkään tule koskaan tapahtumaan. Rick Warren on tehnyt selväksi, että hän ei juurikaan arvosta Raamatun profetiaa. Itseasiassa hänen oma P.E.A.C.E. -suunnitelmansa, jota hän ajaa, toivottaa tervetulleiksi kaikki uskonnot toimimaan yhdessä hyvän asian puolesta. Hän on paavin kanssa samalla tontilla.

Lopuksi tämän kommentin kirjoittamisen päätarkoitus: Ehkä siellä on niitä, jotka ovat saaneet vaikutteita Rick Warren'ilta ja tuntevat hänet henkilökohtaisesti ja ovat valmiita nousemaan ja kertomaan totuuden. Ehkä nämä samat henkilöt kerran edistivät Raamatun profetiaa ja tunnistivat, että tuleva maailmanuskonto rauhan vuoksi on suunnitelma helvetin kuilusta. Vai olisiko niin, että ne, joilla kerran oli raamatullista erottamista, ovat niin joutuneet viettelevien valheiden uhreiksi, että ovat nyt kaiken aikaa vaikenemalla pikemminkin osa lopunajan petosta, kuin ratkaisua.

Luettuasi tämän ajattelet ehkä jotakuta, joka tarvitsee herätyskutsun. Mieleeni tulee useita entisiä kolleegojani.

2 kommenttia:

 1. Mutta eikai warren tarkoitakaan kaikkien uskontojen yhdistämistä vaan lähinnä kristikuntien yhtenäistymistä (Plan is to involve every Christian and every church in every nation in the task of serving people in the areas of the greatest global needs.)? Eikä tuossa videollakaan puhuttu maailman uskonnoista mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko Warrenin puolustaja? Lues vähän mitä netissä kerrotaan.

   “Pastor” Rick Warren Says Allah and God Are One in the Same

   http://www.faithdefenders.com/islamupdates/pastor-rick-warren-says-allah-and-god-are-the-same.html

   "In his typical liberal fashion, Pastor Warren has joined a movement known as King’s Way. The movement’s goal is to bring Christians and Muslims together without either group trying to proselytize or convert the other."

   Warren aloitti ns. krislam-liikkeen.

   http://www.nowtheendbegins.com/chrislams-rick-warren-partnering-with-mosques-to-teach-that-god-and-allah-are-the-same/

   http://www.nowtheendbegins.com/chrislam-starts-to-spread-in-america/

   Saddleback church Rick Warren CHRISLAM false teaching unbiblical ISLAM hate cult

   https://www.youtube.com/watch?v=94nZqMU5vXo

   jne.

   Warren on pahimpia "kristillisiä" eksyttäjiä (vääriä profeettoja) maan päällä nykyään.

   Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker