Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 14. tammikuuta 2016

Miten presidentti Obama on muuttanut Amerikkaa viimeisten 7 vuoden aikana? – Venäjän presidentti Putin vihjaa turvapaikan myöntämisestä Syyrian Assadille – Saudi-Arabia on välillisesti sodassa Iranin kanssa – Saksassa tapahtuneet uudenvuodenaaton seksuaaliset hyökkäykset naisia vastaan ovat osa islamilaista käytäntöä?

Tässä tuore tämän viikon Cutting Edgen viikkokirje, josta suomensin kaikki neljä ajankohtaista osiota. David Bay käsittelee aluksi Barack Obaman ”saavutuksia” presidentinvirassaan, jotka ovat muuttaneet Amerikkaa niin paljon kielteiseen suuntaan, että Jumalan tuomio on tällä hetkellä mitä uhkaavin tämän Raamatussa mainitun taloudellisen Babylonin yllä (Ilm. 18). Toisessa osiossa kerrotaan Syyrian konfliktia koskevasta uutisesta kun Venäjän presidentti Putin Illuminatin toiveiden mukaisesti olisi valmis Bashar al-Assadin syrjäyttämiselle. Kolmannessa uutiskirjeen osiossa siteerataan sekulaaria uutislehteä, joka avoimesti kertoo sen totuuden, että Saudi-Arabia ja Iran ovat sodassa keskenään, tosin vielä epäsuorasti. Viimeisessä viikkokirjeen osiossa paneudutaan tämän islamilaisen maahanmuuton vakaviin seurauksiin, kun jotkut heidän islamilaisista käytännöistään eivät sovi ollenkaan länsimaiseen yhteiskuntaan. Tästä esimerkkinä viime uudenvuodenaattona Saksan Kölnissä naisiin kohdistuneet kähminnät tai seksuaaliset ahdistelut julkisilla paikoilla muslimimaahanmuuttajien toimesta.

------------------------------

Cutting Edgen viikkokirje 13.1.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------I. Presidentti Obama – hänen republikaanisten ystäviensä avulla – ovat muuttaneet Amerikkaa viimeisten 7 vuoden aikana.

Kerratkaamme kyynelsilmin näitä muutoksia, Jumalan silmin.

UUTISKATSAUS: Obaman liittovaltion tilaa käsittelevä puhe (State of the Union): Muutoshakuisen presidentin voittokulku”, Breitbart News, 12. tammikuuta 2016

... Obama on todellakin onnistunut maamme muuttamisessa, ja hän taputtaa itseään selkään molemmin käsin, oletettavasti kunnes hän alkaa itkeä kylkiluiden rikkoutuessa. Tässä on 12 tapaa, joilla Obaman hallinto on muuttanut Amerikkaa ja maailmaa:

1) Toimeenpaneva armahdus – Obaman hallinto on lopettanut laittomien siirtolaisten karkottamisen ja RINO (republikaaneja vain nimellisesti) on rahoittanut hänen armahdusohjelmaansa joka ikinen kerta kun on syntynyt mahdollisuus kääntää tätä politiikkaa.

2) Toimeenpaneva asevalvonta – Obaman itkukohtaus viime viikolla asevalvonnan vuoksi kätki sisäänsä tosiasian, että hän on luomassa pohjaa oikeusministeriölleen tähdätä yksittäisiin aseomistajiin.

3) Obamacare (Obaman terveydenhuoltouudistus). Republikaanit ovat luvanneet vuodesta 2010 asti lopettaa Obamacare'n … Kuitenkin, republikaanit edelleen rahoittavat ohjelmaa.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2653
4) Planned Parenthood. Obama ei ole vain varjellut Planned Parenthood'in aborttibisnestä – hän on tehnyt sitä poistaen samalla myrkkyhampaat suurimmasta yksittäisestä skandaalista joka koskaan on ollut nielaisemassa aborttitehdasta … kun republikaanit kieltäytyivät liittämästä rahoituspoistoasiaa laajempaan budjettiin, Obama yksinkertaisesti käytti vetoaan kaataakseen erillisen lakiesityksen. Republikaanit menivät eteenpäin ja rahoittivat Planned Parenthood'ia lopussa. Kuten aina.

5) Iranin ydinsopimus. Presidentti Obaman Iran-diili ojentaa mullah'eille ydinaseet vuosikymmenessä, ja antaa heille valtavat taloudelliset voimavarat, jotka tullaan kanavoimaan terrorismiin ja alueelliseen ekspansionismiin, välittömästi.

Tiistaina, päivänä, jolloin Obaman on määrä pitää liittovaltion tilaa käsittelevä puheensa, Iran tökkäsi Yhdysvaltoja jälleen silmään, kaapaten kaksi amerikkalaista laivaston alusta, jotka olivat muka eksyneet Iranin aluevesille. Iranin ei olisi tarvinnut ryhtyä tähän aggressiiviseen toimenpiteeseen, mutta se halusi maailman tietävän, että Iran-pakotteiden poistamisen aattona, Persian kuningaskunta osoittaa maailmalle kuka on todella pomo.

Illuminati suunnittelee Iranin (muinaisen Persian) liittyvän Venäjä-johtoiseen hyökkäykseen Israelia vastaan – toteuttaen Hesekielin luvut 38-39. Iran on kiellettyä aluetta Lännen hyökkäykselle johtuen tästä profetiasta.

6) Armeijan leikkaaminen – Republikaanit, yrittäessään pysäyttää Obaman menojuhlat, hyppäsivät kannelle uhkarohkealla sitouttamissopimuksella, jolla muka leikattaisiin tulevia menoeriä – mutta todellisuudessa se palveli lähinnä lakkauttaakseen sotilaallisia menoja … Tuloksena on ollut armeija, joka on dramaattisesti heikentynyt. Kaiken päälle, Obama on vaatinut armeijan käyttämistä keinona hänen sosiaalisille kokeiluilleen naisten ja transseksuaalien hyväksi.

7) Amerikan perinteisten liittolaissuhteiden tuhoaminen – Israel on totutusti ollut meidän vahvin liittolainen Lähi-idässä … Obama on onnistunut kansainvälisen eristämistavan kehittämisessä juutalaisvaltiota varten, vieläpä kun hän edistää palestiinalaisten aiheuttamaa terroria. Uusi Egyptin hallitus on jo alkanut etsiä liittolaisia Venäjän ja Kiinan suunnalta...

8) Riippuvuus yhteiskunnasta – Obama on tuhlannut 8 biljoonaa dollaria kehittääkseen pysyvän riippuvuuden yhteiskunnasta, jossa lähes neljä kymmenestä amerikkalaisesta työikäisestä ei tee palkkatyötä … missä 46 miljoonaa amerikkalaista ovat riippuvaisia ruokakupongeista ja kahdeksan miljoonaa on työkyvyttömyyseläkkeellä.

9) Samaa sukupuolta olevien avioliittojen vahvistaminen – Presidentti Obama sanoo, että hänen presidenttiytensä tärkein hetki oli se, kun Korkein oikeus pakotti osavaltiot hyväksymään samaa sukupuolta olevat avioliitot.

10) Hallintokoneiston käyttöönotto poliittisia vastustajia vastaan – Liittovaltion veroviranomainen (IRS) on suunnattu kohti Obaman poliittista oppositiota.

11) Rotujen välirikko – Obaman oikeusministeriö tähtää poliisilaitoksiin ympäri Amerikkaa; Obama itse prässää edelleen viestillään, että Amerikka on syvästi rasistinen, ja että tällainen rasismi on upotettu osaksi meidän DNA'ta … kuitenkin uutta vähemmistösukupolvea Amerikassa on nyt koulutettu uskomaan, että ”valkoisten etuoikeutta” on syyttäminen kaikista ongelmista, joista he kärsivät.

12) Korkeimman oikeuden kasaaminen – Obama on ottanut käyttöönsä kaksi uutta Korkeimman oikeuden tuomaria: Elena Kagan'in ja Sonia Sotomayor'in. Molemmat ovat suhteellisen nuoria, ja molemmat ovat villisti vasemmistolaisia. Obama on yhden tuomarin päässä tuomioistuimen täydellisestä hallinnasta – kaikki mitä hän tarvitsee, on, että Anthony Kennedy eroaa, ja Perustuslaki muuttuu tuhkaksi.

Amerikka on kauan sitten ohittanut Jumalan määräämän ”pisteen, josta ei ole paluuta”. Mutta, nämä muutokset sementoivat meidän fyysisen tuhomme väistämättömyyden Jumalan käsissä. DVD'ssä yläpuolella, ”Amerikan lopunaikojen tuho ennustettu”, osoitamme profeetallisen todellisuuden, että Yhdysvallat on Ilmestyskirjan 18. luvun taloudellinen Babylon. Tämä käsite mielessämme, kuuntele kauheaa profeetallista tuhoa, joka pian laskeutuu tämän kerran suuren kansakunnan ylle.

Ja hän huusi voimallisella äänellä sanoen: "Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi. Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta."”

Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa. Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.” (Ilmestyskirja 18:2-6)

Tämä on tyrmistyttävä lausunto. Kun nämä synnit pinotaan, ne kirjaimellisesti ulottuvat maasta taivaaseen, Jumalan kirjanpidon mukaan. Jumala tulee jonain päivänä ennemmin tai myöhemmin, yhtäkkiä ja ilman varoitusta, tuhoamaan Amerikan vuorokauden yhdessä hetkessä musertavalla tulella.

Älä epäile sitä, äläkä ohita varoitusta!II. Presidentti Putin ilmoitti, että hän on avoin käsitteelle myöntää poliittinen turvapaikka Syyrian Assad'ille!

Tällainen siirto poistaisi alueellisesti juurtuneen diktaattorin, toteuttaen näin Eliitin päämäärän tässä ei-integroituneen aukon alueessa!

Kun Assad on poistettu, ainoa merkittävä juurtunut diktaattori, joka jää jäljelle, on Saudi-Arabiassa.


Venäjä voisi myöntää turvapaikan Bashar al-Assad'ille jos hänet pakotetaan lähtemään Syyriasta, Vladimir Putin ehdotti haastattelussa … Venäjän presidentti sanoi, että oli ennenaikaista keskustella turvapaikasta, mutta lisäsi, että olisi helpompaa toivottaa tervetulleeksi Syyrian johtaja kuin yhdysvaltalainen ilmiantaja Edward Snowden, jolle annettiin turvapaikka Venäjällä vuonna 2013.”

Kun Venäjän joukot tunkeutuivat Syyriaan syyskuussa, me olimme ainoa profeetallinen palveluministeriö, jossa todettiin, että Assad'in pönkittämisen sijasta, Venäjän sotajoukkojen tehtävänä oli estää Assad'in joukkoja voittamasta sotaa selvästi ja siten mitätöidä Eliitin suunnitelma poistaa hänet, koska hän oli yksi niistä juurtuneista diktaattoreista, jotka mainittiin erikoisesti tuhottaviksi Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan alueella, joka Pentagonissa tunnetaan ”ei-integroituneena aukkona”.

Tähän mennessä, äärettömän ylivertaiset Venäjän joukot EIVÄT ole valloittaneet kaikkea pienestä Syyriasta, kuten ne mitä luultavimmin olisivat voineet tehdä niin; pikemmin, ne ovat estäneet Assad'ia voittamasta sotaa selkeästi, ollen näin valmistautumassa hänen syrjäyttämistään varten.

Kun Assad on poistettu, ainoa merkittävä jäljellä oleva juurtunut diktatuurivaltio on Saudi-Arabia.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2682
III. Saudi-Arabia on sodassa Iranin kanssa – Jemenissä.

Autiomaa-kuningaskunnan luhistuminen voi olla jo käsillä.

UUTISKATSAUS: ”Saudi-Arabia sodassa Iranin kanssa Jemenissä”, Western Journalism, 11. tammikuuta 2016

Pitkäaikainen konflikti maiden välillä saavutti kiehumispisteen kun Iran ei estänyt Saudi-Arabian edustustojen koluamista Iranissa. Siitä saakka kun Saudi-Arabia teloitti shiiapappi Nimr al-Nimr'in puolitoista viikkoa sitten, kriisi Iranin shiiahallinnon ja sunnimonarkian välillä jatkaa eskaloitumistaan.”

Saudi-Arabia reagoi Iranin aggressioon karkottamalla kaikki iranilaiset diplomaatit ja katkaisemalla kaikki diplomaattiset suhteet islamilaisen tasavallan kanssa … Lisäksi saudiviranomaiset pysäyttivät kaiken lentoliikenteen Iranista ja kehottivat saudiarabilaisia yrityksiä katkaisemaan kaupankäynnin islamilaisen tasavallan kanssa.”

Tänä viikonloppuna, Arabiliitto, mainiten 'Iranin provokaatioista', päätti asettua Saudi-Arabian puolelle. Nabil al-Arabi, egyptiläinen Arabiliiton pääsihteeri, vaati, että Arabiliitto 'omaksuisi voimakkaan ja selkeän yhteisen kannan pyytääkseen Irania lopettamaan kaikenlaisen puuttumisen arabivaltioiden asioihin'.”

Media puolestaan spekuloi sillä voisiko nykyinen kriisi päätyä sotaan kahden kilpailijan välillä … Totuus on, että nämä kaksi toistensa vihollista ovat olleet sodassa keskenään jo jonkin aikaa. Sekä Iran että Saudi-Arabia käyttävät edustajiaan tämän sodan käymiseksi. Syyriassa, Irakissa ja Jemenissä nämä kaksi maata tukevat ryhmiä ja hallituksia, jotka ovat vastakkaisilla puolilla konfliktissa.”

Todellisuus on täsmälleen se, minkä tämä artikkeli kuvaa. Iran ja Saudi-Arabia käyvät proxy-sotaa (sijaissota), joka jatkuu epäsuorana siihen asti kunnes eräänä päivänä, iranilaiset taisteluohjukset iskevät ja tuhoavat suuren osan Saudi-Arabian öljy-infrastruktuurista, jota seuraa huthikapinallisten maahyökkäys kohti islamin pyhiä paikkoja, joita autiomaa-kuningaskunta nykyisin valvoo.

Saudi-Arabia todennäköisesti pirstoutuu melko nopeasti lasinsirpaleiksi.

Tässä vaiheessa, poliittiset ja sotilaalliset realiteetit läpi koko alueen mahdollistavat Illuminatin kutsua koolle alueellisen rauhankonferenssin, jolloin Pentagonin vuoden 2007 uuden kartan strategiasta tulee todellisuutta.


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2323
DVD

IV. Saksan poliisi tutkii, ovatko lukuisat julkiset seksuaaliset pahoinpitelyt useissa kaupungeissa osa islamilaista käytäntöä joka tunnetaan nimellä ”Taharrush gamea”.

Islamilaisissa maissa, tämä käytäntö sallii suuren joukon muslimeja ahdistella seksuaalisesti ja raiskata islamilaisia naisia rangaistuksetta.

Tämä on vielä yksi syy olla päästämättä näitä ihmisiä asiaankuulumattomine ajattelutapoineen/arvoineen maahamme.

UUTISKATSAUS: 'Taharrush gamea' tulee Saksaan? Poliisi pelkää, että Kölnin seksuaaliset pahoinpitelyt saattavat olla osa maahantuotua käytäntöä”, Russia Today News, 11. tammikuuta 2016

Saksan poliisi pelkää Kölnin uudenvuodenaaton seksuaalisten hyökkäysten toistumista, sanoen, että erityistä huomiota kiinnitetään nyt taisteluun samankaltaisia hyökkäyksiä vastaan. Poliisi käytti arabialaista termiä 'taharrush gamea' (kollektiivinen häirintä) luokitellakseen hyökkäyksiä … Liittotasavallan rikospoliisiyksikkö (The Federal Criminal Police Office (BKA)), tärkein tutkiva viranomainen Saksassa, sanoi vastauksessaan Welt-sanomalehdelle, että se tietää naisten julkisen seksuaalisen häirinnän olevan yleistä arabimaissa, ja että tämä on täsmälleen sitä, mitä tapahtui uudenvuodenaattona Kölnissä. Kollektiivinen häirintä on käännettynä 'taharrush gamea'.”

Toisin sanoen, arabimiesten ryhmät uskovat, että heillä on oikeus 'taharrush gamean' nojalla häiritä seksuaalisesti ja jopa raiskata niitä naisia, jotka ovat tarpeeksi epäonnekkaita tempautuessaan ulkona kokoontuvien islamilaisten miesten läheisyyteen.

Läntinen yhteiskunta ei voi suvaita uskomusjärjestelmää, joka sallii arabimiehistä koostuvien ryhmien raiskata naisia.

Donald Trump on oikeassa kannattaessaan hetkellistä keskeytystä maahanmuuttoon islamilaisista maista kunnes Yhdysvallat voi luoda ja toteuttaa uuden systeemin, joka ottaa huomioon sen, mikä meidän kansallinen asenteemme on tästä asiasta.

Miksi feministiryhmät ovat sotajalalla tämän kysymyksen suhteen?

---------------------------

Lue vielä suomalainen kirjoitus tästä islamilaisesta käytännöstä, jossa lainataan Petri Paavolaa:

http://mvlehti.net/2016/01/14/suunniteltu-seksuaalinen-ahdistelu-taharrush-gamea-blogi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker