Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 13. helmikuuta 2016

Abortin kannattajat raivoissaan Doritos'in Super Bowl ultraääni-mainoksesta! – NASA kieltää nimen ”Jeesus” avaruuskeskuksensa uutiskirjeessä!

Tässä pari tuoretta juttua menneeltä viikolta, jotka poimin Cutting Edgen uutishälytyksestä (NewsAlert) ja viikkokirjeestä. Osioissa, jotka suomensin, David Bay haluaa osoittaa Amerikan nykyisen Jumala-vastaisuuden ja luopumisen kristillisestä perinnöstään (antikristillisyyden nousu). Kansakunta, joka vihaa Jumalaa, rakastaa kuolemaa. Sen kohtalona on jumalallinen hävitys.

------------------------

News Alert (uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, February 8, 2016


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2402
I. Abortin kannattajat ovat raivoissaan Doritos'in Super Bowl ultraääni-mainoksesta!

He uskovat, että mainos ”inhimillistää sikiön”!

UUTISKATSAUS: ”Abortin kannattajat hyökkäävät Doritos'in 'ultraääni' Super Bowl -mainosta vastaan, 'sikiöiden inhimillistämisen' vuoksi”, Breitbart News, 8. helmikuuta 2016

”Aborttiteollisuuden poliittinen asianajoryhmä NARAL Pro-Choice America hyökkäsi Doritos'in Super Bowl -mainosta vastaan, joka esittää syntymättömän vauvan ultraäänikuvan 'valinnanvastaisena (anti-choice)' … Viedessään asiansa Twitteriin, NARAL syytti humoristisen mainoksen, joka näytti virkeän sikiön vastaavan isälleen kun hän söi Doritos-sipsejä, käyttämistä ”valinnanvastaisena taktiikkana sikiöiden inhimillistämiseksi ja seksistisiin kielikuviin isistä hölmöinä/avuttomina ja äideistä kireinä.”

Voit katsoa mainoksen täältä.

Mainoksessa, aviomies/isä liikuttaa Doritos-sipsiä puolelta toiselle kuvaruutua ja lopulta äiti heittää sen lattialle. Sikiö on niin innoissaan, että aloittaa oman toimituksensa, hujahtaen lopuksi pois kohdusta. Viimeinen kohtaus näyttää kun sairaanhoitaja, äiti ja isä avaavat suunsa levälleen huutaakseen epäuskoisina. Loppujen lopuksi tämä oli ultraäänitutkimus, ei syntymä sairaalassa.

En tiedä, ajattelivatko Doritos'in luovat taiteilijat, että heidän mainoksensa ”inhimillistää” sikiön, mutta kunnia heille silmiinpistävästä taistelusta elämän pyhyyden puolesta! Vuosikymmenien ajan, Planned Parenthood on vastustanut ankarasti ultraäänikuvan näyttämistä naiselle aborttia harkitessaan; he tajuavat, että kuka tahansa nainen, joka todella näkee ihmisen sisällä kohdussa, tulee toisiin ajatuksiin tuon vauvan tappamisesta. Se, että saavatko nämä toiset ajatukset naisen todella katumapäälle päättäessään abortista, riippuu hänen omastatunnostaan.

Kuitenkin, Planned Parenthood on aina vastustanut voimakkaasti näyttämästä yhdellekään naiselle hänen ultraäänikuvaansa.

Doritos on juuri näyttänyt ultraäänikuvan 200 miljoonalle ihmiselle!

Onnittelut, Doritos!!Cutting Edgen viikkokirje 10.2.2016

-------- This Week’s Hot News --------

-------- Tämän viikon kuumat uutiset --------


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2270
II. NASA – Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinto – jatkaa virallista kristillisen perinnön kieltämistä.

He ovat kieltäneet nimen, ”Jeesus”!

UUTISKATSAUS: ”NASA kieltää nimen 'Jeesus' ”, Fox News, 8. helmikuuta 2016

”Jeesus-nimi ei ole tervetullut Johnson'in avaruuskeskuksen uutiskirjeessä, kanteen mukaan, joka on nostettu ryhmän kristittyjä puolesta, jotka työskentelevät NASA'lle. NASA'n asianajajat kehottivat JSC Praise & Worship Club'ia pidättäytymään käyttämästä nimeä 'Jeesus' klubin ilmoituksissa, jotka ilmestyivät avaruuskeskuksen uutiskirjeessä.”

” 'Se oli järkyttävää meille kaikille ja hyvin turhauttavaa', NASA'n insinööri Sophia Smith kertoi minulle. 'NASA'lla on pitkä historia uskonnollisen puheen kunnioittamisessa. Miksi he eivät salli meidän panna nimeä Jeesus klubimme ilmoitukseen?' ”

Kristityt kaikkialla Amerikassa kohtaavat vastaavia esteitä kun tämä kerran niin suuri kansakunta, rakennettu kristinuskon kulttuuriperinnölle, jatkaa Raamatun ja Jumalan Pojan hylkäämislinjalla. Sen takia, ettei haluta näyttää tukea tietylle uskonnolle, meidän hallituksemme kylvää siemeniä Jumalan aikaansaamalle tuholle.

Lisäksi meidän populaarikulttuurimme jatkaa New Age -liikkeen, sekä valkoisen että mustan magian ja vapaamuurariuden käsitteiden omaksumista. Tästä kansakunnasta on todellakin tullut ”Jumalaa vihaava”. Kuuntele siis Jumalan varoitusta.

”Mutta joka menee minusta harhaan, saa vahingon sielullensa; kaikki, jotka minua vihaavat, rakastavat kuolemaa.” (Sananlaskut 8:36, KR 33/38)

Minkälaista kuolemaa Jumala on suunnitellut Amerikkaa varten?

”Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa. Sillä hänen syntinsä ulottuvat taivaaseen asti, ja Jumala on muistanut hänen rikoksensa. Kostakaa hänelle sen mukaan, kuin hän on tehnyt, ja antakaa hänelle kaksinkertaisesti hänen teoistansa; siihen maljaan, johon hän on kaatanut, kaatakaa te hänelle kaksin verroin.” (Ilmestyskirja 18:4-6, KR 33/38)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker