Tietoja minusta

Oma valokuva
Olen 51-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Michael Howard väärä profeetta? – Hedelmistään heidät tunnetaan

Tässä Samuel Korhosen lähettämä melko tuore sähköpostiviesti lukijoilleen, jossa hän haluaa kertoa totuuden nykyisin Suomessa asuvasta tunnetusta helluntaipastorista, Michael Howard'ista, jonka mädät hedelmät puhuvat puolestaan (Matt. 7:15-23). Eli kyse on siis samankaltaisesta tapauksesta kuin entisen Nokian herätysliikkeen johtajan, Markku Koiviston, esiintulleista seksuaalisista väärinkäytöksistä ”opetuslapsiaan” kohtaan. Itse lisäsin loppuun vielä uusinta tietoa linkkeineen mm. Howard'in johtamiskulttuurista.

-----------------------------

From: ”Samuel Korhonen” <smlkorhonen@gmail.com>
Date: 25. tammikuuta 2016 15:02
To: ”undisclosed-recipients;”
Subject: Artikkeleita 25.1.2016
 
 
Shalom!
 
Tässä postissa:
 
 • Michael Howard on Suomen Siionissa hyvin tunnettu ja arvostettu helluntailainen apostoli ja saarnamies. Suomi24 -palstalla on kohta 10 vuotta kestänyt keskustelu aiheesta Michael Howard väärä profeetta??? Liitteenä tuon keskustelun ensimmäinen ja viimeinen posti (Suomi24_Howard). Ensimmäisessä postissa ”pettynyt uskovainen” arvostelee Howardin eskatologista puhetta Somerolla vuonna 2006, jossa tämä torontolaisten kiljahdusten ja naurunräkätyksen säestyksellä voimallisesti kiistää Raamatun opin seurakunnan tempauksesta ennen vihaa. Viimeinen posti sisältää Ristin Voiton lyhyen artikkelin 21.1.2016 otsikolla "MICHAEL HOWARD KÄYTTI SEKSUAALISESTI HYVÄKSI OPPILAITAAN JA ALAISIAAN." Aasi on aina ollut sitä mieltä, että ne, jotka ovat viemässä morsianta vihaan, eivät ole kaukana harhaopista. Sitä todistaa Howardin urakehitys. Apostoli Johanneksen mukaan terveellä eskatologialla on harjoittajaansa puhdistava vaikutus: Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on. Ja jokainen, joka panee häneen tämän toivon, puhdistaa itsensä, niinkuin hän on puhdas. (1. Joh. 3:2-3) Tämä ei ole toteutunut Howardin kohdalla.
 
On toivottavaa, että mahdollisimman moni lähettäisi näitä posteja eteenpäin totuuden edistämiseksi, koska suuri eksytys on jo suuressa määrin vallannut Suomen Siionin.
 
Bileamin Aasi (Samuel Korhonen) 
Michael Howard väärä profeetta???
 
Pettynyt uskovainen
21.3.2006 18:43
 
Tänään (27.3.2006) kuuntelin netissä Michael Howardin saarnan jonka hän piti Someron Vapaaseurakunnassa 24.11.2005. Saarnassaan hän väitti, ettei Jeesuksen toista tulemusta tule. Michael tarkoitti, ettei sitä niin sanottua ”ylöstempausta” tule erillisenä tapahtumana ennen kuin Jeesus tulee kuninkaana maan päälle tuomitsemaan maailman. Olin ymmälläni asiasta, sillä yleisesti ottaen tämä ei ole ollut Suomen kristikunnan näkemys, varsinkaan helluntailaisten, ainakaan virallisesti. Asia jäi hiukan kyseenalaiseksi ja suureksi kysymysmerkiksi, koska hän ei selkeästi sanonut missä yhteydessä Mestarimme tulisi. Asia rupesi ahdistamaan minua. Mitä jos me uskovaiset sittenkin joudutaan olemaan täällä antikristuksen hallintakauden aikana, sen sijaan että meidät temmattaisiin ensin yläilmoihin Jeesuksen tykö? Tällaisia ajatuksia tuli mieleen. Michael väitti myös, että antikristuksen aika on jo alkanut. Hän väitti myös sitä, että Eurooppa tulee jossakin vaiheessa pettämään Suomen ja antaa Suomen maaperän venäläisille, ja että tämä olisi ollut Euroopan pääsyy siihen, miksi he halusivat Suomen liittyvän Eurooppaan. Hän väitti myös tuntevansa sen miehen henkilökohtaisesti joka keksi ”pedon merkin”, jota ilman ihmiset eivät voisi ostaa tai myydä antikristuksen hallintakauden aikana. Pedon merkki tulisi olemaan ihon alle ruiskutettava mikrosiru joka toimisi sähköisenä lompakkona. Jos teitä kiinnostaa kuunnella saarna niin se löytyy osoitteesta http://saarna.net/saarna.php?id=344.
 
En väitä olevani samaa mieltä hänen kanssaan kaikesta siitä mitä hän julisti. Aika näyttää mikä oli totta ja mikä ei. Toivon hartaasti, ettei hän ole yksi niistä vääristä profeetoista jotka jo maailmassa villitsee kristikuntaa, sillä olin ainakin aikaisemmin pitänyt häntä raittiina Jumalan palvelijana. Se että Jumala jotakin uskovaista käyttää, ja antaa hänelle mahtavia rukousvastauksia, ei tietenkään todista sitä, etteikö hän voisi joskus tehdä virheitä saarnoissaan, kertoessaan jotain mitä Jumala ei ole koskaan käskenyt sanoa. Kaikkihan me voimme erehtyä. Mutta mitä mieltä olette itse siitä, mitä hänestä nyt kirjoitin? Toivon, että tästä tulisi kunnon keskustelut. Olisi kiva jos mahdollisimman moni kristitty antaa asiasta oman näkemyksensä, sen mukaan miten asiat on käsittänyt raamatun valossa.
 
Siis…
 
-   Onko antikristus jo ilmestynyt?
 
-   Eikö uskovien ylöstempaus tapahdukaan ennen antikristuksen ilmestymistä?
 
-   Eikö Jeesus tulekaan enää kuin vain kerran, vaikka piti tulla kaksi kertaa vielä?
 
-   Jättääkö Eurooppa Suomen pulaan venäjän (nousevan karhun) kanssa? Onko Suomi yksi niistä kylkiluista karhun hampaissa?
 
Kerro mitä asioista tiedät raamatun valossa?
 
KarisMattinen
21.1.2016 17:23
 
Ristin Voitto (21.1.2016)
 
"MICHAEL HOWARD KÄYTTI SEKSUAALISESTI HYVÄKSI OPPILAITAAN JA ALAISIAAN
 
MALAWISSA Kalibu Academyn raamattukoulussa on tapahtunut vuosia hyväksikäyttöä, joka on sisältänyt niin seksuaalista häirintää kuin psyykkistä ja fyysistä kuritusta. Sitä ovat toteuttaneet koulun tämän hetkinen rehtori Paisley Mavutula ja koulun perustaja ja johtaja Michael Thomas Howard.
 
Seksuaalinen hyväksikäyttö alkoi jo ennen koulun ensimmäisten tilojen rakennusta ja jatkui vuoteen 2015 asti. Sen kohteeksi on joutunut sekä mies- että naispuolisia opiskelijoita.
 
Asia tuli julkisuuteen vasta viime vuoden lopulla. Uutistoimistu Malawi24 on saanut selviä todisteita siitä, että Howard teki homoseksuaalisia rikkomuksia lukuisia entisiä opiskelijoita, lähettejä ja oppilaitoksen työntekijöitä kohtaan. Myös moni uhri on nyt avannut suunsa kokemastaan.
 
- On selvää, että Michael (Howard) maksoi paljon rahaa viranomaisille, jotka tiesivät johtajan homoseksuaalisista teoista ja uhreista, ja pyysi, että syytökset kuolisivat hiljaisesti, kertoo koulun johdon lähellä toiminut nimetön tietolähde.
 
Michael Howard asuu nykyisin Suomessa. Hänen taustajärjestönsä Out of Africa saa niin ikään taloudellista tukea Suomesta. (RV)"
 
---
 
Michael Howardin sisaren (Rozella Heyns) muisteluksiin veljestään tästä.
 
 

--------------------------

"NOKIALAINEN" PÄIVITTÄÄ PARILLA TUOREELLA VIESTILLÄ TÄSTÄ MICHAEL HOWARD -KESKUSTELUSTA:

Katsokaapatämäkin
28.1.2016 19:04

Koskapa Huutavan ääni ja Michael Howard ovat päättäneet pyyhkiä pois kaiken kritiikin omilta FB -sivuiltaan, on perustettu sivusto, jolla avoin keskustelu on mahdollista.

https://www.facebook.com/Huutavan-%C3%84%C3%A4ni-avointa-keskustelua-208580379490625/

KarisMattinen
2.2.2016 10:42

MIchael Howardin järjestön entiset työntekijät ottavat näköjään kantaa hyvin tuntemansa Pastorin edesottamuksiin.

https://www.facebook.com/Huutavan-%C3%84%C3%A4ni-avointa-keskustelua-208580379490625/

---------------

Ja lopuksi tammikuun 2016 julkilausuma ja varoitus sudesta lampaiden vaatteissa, helluntaipastori Michael Howard'ista:

Kannanotto Out of African entisiltä johtajilta ja vastuunkantajilta Michael Howardin johtamiseen

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=209429766072353&id=208580379490625

2 kommenttia:

 1. http://www.kotipetripaavola.com/lopunajanlaittomuusjaylostempaus.html

  Mitä tulee Howardiin ja kaikkiin muihinkin, kaikki väitteet tulee koetella, ovatko ne totta vai ei.

  Se ainakin on epäraamatullista että seurakunnassa ei ole vanhimmistoa. Ei seurakunnan toiminnan tule keskittyä yhden ihmisen ympärille. Käsittääkseni seurakunnassa jossa Howard puhuu, ei ole vanhimmistoa. Korjatkaa jos olen väärässä.

  VastaaPoista
 2. https://www.youtube.com/watch?v=WyPy2KM23Dg

  Matt. 23:12. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.

  1. Kor. 7:20 Jokainen pysyköön siinä kutsumisessa, johonka hän kutsuttu on.

  VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com

eXTReMe Tracker