Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 6. helmikuuta 2016

Zikavirus – uusi lopunaikojen ruttotauti?

Tässä tuorein Watchman Warning -raportti tunnetulta amerikkalaiselta kirjailijalta ja evankelistalta, nyt jo 86-vuotiaalta pastori Hal Lindsey'ltä, joka tarttuu päivänpolttavaan aiheeseen kun uusi Jeesuksen ennustama ruttotauti on ilmestynyt vaivaamaan ihmiskuntaa näin lopunajalla. Raportin suomensi: Olli R.

------------------------

Zika: Uusi lopunaikojen ruttotauti
Zika: New Plague of the End Times

by Hal Lindsey 4.2.2016

http://www.hallindsey.com/ww-2-4-2016/

Opettaessaan lopun ajoista, Jeesus sanoi, ”...tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin.” (Luukas 21:11, KR 33/38)

Nykyisin lukemattomia patogeenisiä katastrofeja roikkuu päittemme yllä. Raportissani 2015 Prophetic Year in Review (Profeetallinen vuosi 2015 tarkastelussa), sanoin, ”Jos haluat lukea apokalyptista kirjallisuutta, käänny Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen, tai Maailman terveysjärjestön (WHO) puoleen. Tutkijat näissä paikoissa ovat kaikki pulisemassa 'superpöpöistä' – bakteerikannoista, jotka ovat immuuneja nykyaikaisille antibiooteille.”

En maininnut syöpää. Muinaisina aikoina, se näyttää olleen suhteellisen harvinainen tauti. Lehdessä, Nature Reviews, kaksi egyptologia, Rosalie David ja Michael R. Zimmerman, kirjoittivat, ”Silmiinpistävä maligniteettien (pahanlaatuisuuksien) harvinaisuus antiikin fyysisissä jäännöksissä saattaa osoittaa, että syöpä oli harvinainen muinaisaikana.”

Vuodesta 1973 lähtien, kun Yhdysvallat alkoi seurata syöpätasoja, sen ilmaantuvuus on noussut keskimäärin 1.1 prosenttia vuodessa. Huolimatta yhä harvemmista tupakoitsijoista ja paremmasta ymmärryksestä koskien sitä minkälaisia ruokia meidän pitäisi syödä, luvut vain jatkavat ylöspäin menoaan.

HIV/AIDS'ia pidetään yhä pandemiana ja se jatkaa planeettamme vaivaamista. Uudet flunssakannat uhkaavat edelleen maailman väestöä. Tuberkuloosi tappaa nyt 1.5 miljoonaa ihmistä vuosittain. Hal Lindsey -raportissa, olen puhunut pitkään MRSA'sta (sairaalabakteeri), ”superpöpöstä”, josta eräs asiantuntija sanoi, ”Sillä on kyky syöstä meidät suoraan takaisin keskiaikaan.” Ja sitten tietysti, on Ebola. Vaikka se ei tee enää uutisotsikoita, se silti aiheuttaa tuhoa joillakin maailman alueilla, pysyen uhkana kaikille maapallolla.

On kulunut lähes sata vuotta siitä kun espanjantauti puhkesi vuonna 1918, joka tappoi arviolta 3-5% maailman väestöstä. Koska meitä on niin paljon enemmän nyt, eläessämme paljon lähempänä toisiamme, ja nopealla, helpolla tavalla liikumme maitten ja maanosien välillä, voimme vain arvailla mitä vahinkoa sellainen pandemia tekisi tänäpäivänä.

Äskettäin jotain uutta rynnisti maailman tietoisuuteen – zikavirus. Maailman terveysjärjestö (WHO) on julistanut zika-epidemian ”kansanterveydelliseksi hätätilanteeksi”. Leviten yleensä hyttysten välityksellä, saimme juuri tietää tapauksesta Teksasissa, jossa se tarttui seksuaalisesti. [Nyt myöskin verensiirrosta, lue http://yle.fi/uutiset/brasilia_vahvistaa_zikaviruksen_tarttuneen_verensiirrosta/8649850. Suom. huom.]

Oireisiin kuuluu kuumeilu, ihottuma, sidekalvontulehdus silmässä, lihas- ja nivelsärky, huonovointisuus, sekä päänsärky. Mutta terveysviranomaiset sanovat näiden oireiden olevan lähes aina lieviä ja kestävän vain 2-7 päivää.

Joten mikä on se iso juttu? WHO sanoo, ”Viime aikoina Brasiliassa, paikalliset terveysviranomaiset ovat havainneet zikavirus-tartuntojen kasvua suuren yleisön keskuudessa samoin kuin kasvua syntyneiden vauvojen pienipäisyydessä Koillis-Brasiliassa. Virastot, jotka tutkivat zika-puhkeamisia löytävät yhä useampia todisteita zikaviruksen ja pienipäisyyden välisestä yhteydestä.”

Mayo-klinikan mukaan, ”Pienipäisyys on harvinainen neurologinen sairaus, jossa vauvan pää on huomattavasti pienempi kuin muiden samanikäisten ja samaa sukupuolta olevien lasten päät.... Mikrokefalia yleensä johtuu aivojen epänormaalista kehityksestä kohdussa tai etteivät aivot kasva niin kuin pitäisi syntymän jälkeen.”

Neurologisia häiriöitä ja aivohalvauksia tutkiva kansallinen instituutti (The National Institute of Neurological Disorders and Stroke) selittää, ”Yleisesti, elinajanodote pienipäisille yksilöille vähenee ja ennuste normaalille aivojen toiminnalle on huono.”

Alueilla, joilla zikavirus on merkittävä, raskaana olevat naiset elävät pelossa. Ei ole tiedossa parannuskeinoa, eikä rokotuksia. Parasta mitä voimme tehdä nyt, on auttaa naisia välttämään joutumista hyttysten puremiksi.

Ironista kyllä, paras ase zikaa vastaan kiellettiin Yhdysvalloissa vuonna 1972 – nimittäin DDT. Se on tunnetuin tuholaismyrkky historiassa. Tiedemies, joka löysi kemikaalin jolla on kyky tuhota hyönteisiä, Paul Hermann Müller, sai Nobelin vuonna 1948 löydöstään. Mutta se ei ole hyvä torjunta-aineelle tulla kuuluisaksi.

Kirja, Silent Spring (Äänetön kevät) by Rachel Carson, kutsui DDT'tä lintujen tappajaksi ja syöpää ihmisiin aiheuttavaksi aineeksi. Carson oli hyvä kirjailija, ja vetosi voimakkaasti tunteisiin herättäen pelon. Mutta hänen tieteensä oli viallista. Monet jäljittävät modernin ympäristöliikkeen hänen työkseen. Se johti DDT'n kieltämiseen, ja sai miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kuolemaan ennenaikaisesti.

Hyttyset kuljettavat erilaisia sairauksia. Malaria on tappavin. Käyttämällä DDT'tä, useat afrikkalaiset maat olivat vähentäneet malaria-tapaukset lähes nollaan vuoteen 1967 mennessä. Sen jälkeen kun Yhdysvallat kielsi DDT'n, se uhkasi jäädyttää ulkomaisen avun kolmannen maailman maihin, jotka eivät samalla tavalla kieltäisi sitä. Hyttyskanta räjähti jälleen, kuten tekivät malaria-tapauksetkin. Riippuen siitä, kenen tilastoja kuuntelet, malariasta kärsii nykyään jopa puoli miljardia ihmistä vuodessa. Se tappaa noin 2.7 miljoonaa heistä.

Nyt meillä on uusi tappaja, jälleen hyttysten levittämä. Kuinka pahaksi se kehittyy? Meneekö se nopeasti ohi, vai tuleeko siitä täydellinen myrsky jota epidemiologit ovat pitkään pelänneet?

Yli 45 vuotta sitten, kirjassani The Late Great Planet Earth (Maa, entinen suuri planeetta), varoitin tautien lisääntymisestä kun lähestymme aikakauden loppua. Se ei ollut mielipide, vaan selvästi jotain, jota opetetaan Raamatussa – lähinnä Jeesuksen toimesta. Eikö olekin hämmästyttävää, että Hän tiesi niin täydellisesti merkit nykyajastamme 2000 vuotta etukäteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com