Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 15. helmikuuta 2016

Ikävät ”synnytystuskat” tihenevät ja voimistuvat kun lähestymme Jeesuksen Kristuksen paluuta vuonna 2016!

Tässä ajankohtaisten ja profeetallisten tapahtumien/merkkien analysointia tuoreessa viime viikon Hal Lindsey -raportissa (12.2.2016), joka ennustaa myrskyisiä aikoja maailmalle kun Herramme Jeesus Kristus on pian tulossa noutamaan seurakuntansa, joka vielä kamppailee täällä maan päällä pysyäkseen vahvana loppuun asti. Viikkoraportin suomensi: Olli R.

---------------------

Tonight on The Hal Lindsey Report

http://www.hallindsey.com/hlr-2-12-2016/

Tällä viikolla Amerikan katseet ovat olleet New Hampshire'ssa. Mutta olemme olleet niin keskittyneitä presidenttikisan esivaaleihin, että emme ole huomanneet tummaa haamua joka kasvaa siellä.

Useiden viimeaikaisten mielipidekyselyjen mukaan, huolenaihe numero yksi New Hampshire'n asukkaille ei ole se, kuka tulee olemaan demokraattien tai republikaanien presidenttiehdokas. Se ei myöskään ole talous. Se ei ole edes presidentti Obaman suurin huolenaihe: ilmastonmuutos.

Yllättävää kyllä, kysymys, joka on noussut ylimmäksi suurimmalle osalle New Hampshire'n asukkaita, on huumeiden väärinkäyttö.

Vuonna 2014, huumeiden väärinkäyttö oli suurin huolenaihe 3 prosentille ”Graniittiosavaltion” kansalaisista. Vuonna 2015, tuo lukema oli noussut 25 prosenttiin.

Miksi? Koska New Hampshire'ssa on heroiini-epidemia. Boston Globe'n mukaan, ”Huumeiden yliannostuksista on tullut toiseksi yleisin kuolinsyy New Hampshire'ssa ja se voisi siirtyä kärkipaikalle hyvinkin pian.”

Heroiini? Eikö tuo ongelma poistunut kuvioista 1960-luvun jälkeen?

Ilmeisesti ei.

Useimmat meistä yhdistävät heroiinin suurkaupunkeihin, likaisiin vuokrataloihin ja rappeutuneisiin kaupunkialueisiin (slummit). Kuitenkin suurin kaupunki New Hampshire'n osavaltiossa on Manchester väestömäärän ollessa vain 110,000 ihmistä.

Heroiini, joka kerran oli metropoli-ghettojen suurin ongelma, on nyt virtaamassa amerikkalaiseen pikkukaupunkiin. Tutkimus toisensa jälkeen osoittaa, että valtavat määrät halpaa heroiinia liikkuu maaseudulle ja esikaupunkialueille päivittäin.

Uskaltaisin sanoa, että useimmat ihmiset ajattelivat että, yhteiskuntana, meistä oli tullut tarpeeksi valaistuneita tunnistaaksemme huumeiden väärinkäytön vaarat ja näin välttäisimme niitä. Varsinkin kovaa, ehdottomasti tuhoisaa kamaa, kuten heroiinia. Mutta emme ainoastaan ole välttelemättä huumeiden väärinkäyttöä, vaan me syleilemme sitä. Kokonaiset osavaltiot ovat laillistamassa vapaa-ajan huumeiden käytön.

Mutta niiden meistä, jotka uskovat Raamatun ennustuksiin lopunajoista, ei pitäisi olla ainakaan yllättyneitä. Itseasiassa, apostoli Johannes toteaa Ilmestyskirjassa, että ylenmääräinen huumeiden käyttö tulee olemaan tunnusomaista lopunaikoina.

Joten älä ihmettele, jos tämä ongelma kasvaa hurjasti tulevina kuukausina ja vuosina. Se tulee olemaan aivan kuten muutkin ”synnytystuskat”, kasvaen tiheydessä ja voimakkuudessa kun me lähestymme Jeesuksen Kristuksen paluuta sieppaamaan pois Hänen totiset seuraajansa.

New York Times kertoo, että jotkut presidentti Obaman kansallisista turvallisuusneuvonantajista kehottavat häntä ”hyväksymään amerikkalaisten sotajoukkojen käytön Libyassa avatakseen toisen rintaman Islamilaista Valtiota vastaan.”

Nyt epäilen, että näin tapahtuisi. Sen sijaan luulen, että hän vain siirtää tämän ongelman seuraajalleen. Mutta se seikka, että tämän Nobelin rauhanpalkinnon voittaneen presidentin neuvonantajien mielestä hänen täytyy ryhtyä vielä toiseen sotaan, puhuu selvää kieltä hänen tähänastisista valinnoistaan.

Hänet valittiin, suurelta osin, lopettamaan Irakin ja Afganistanin sodat. Hänet uudelleenvalittiin takauksellaan, että rauha oli käsillä. Mutta todellisuudella on ikävä tapa repiä irti meidän julkisivumme.

Hän ei lopettanut sotia Irakissa ja Afganistanissa, hän jätti ne. Ja nyt, nuo kaksi kansakuntaa ovat myllerryksessä, jossa Taleban ja Al-Qaida ovat saamassa takaisin hallinnan Afganistanista ja Irakista, jotka ovat kallistumassa Iranin vaikutuspiiriin.

Obama ja ulkoministeri Hillary Clinton erehtyivät karkeasti Arabikeväästä ollakseen toisinto Berliinin muurin kaatumisesta. He auttoivat aktiivisesti pakottaakseen Egyptin presidentin Hosni Mubarak'in (luultavasti suurin vakauttava vaikutus Lähi-idässä) pois virasta terroristien kummisetien, Muslimiveljeskunnan, hyväksi, joka salamurhasi tuon alueen rohkeimman rauhantekijän, Anwar Sadat'in.

He avustivat Libyan Muammar Gaddafi'n poistamisessa – varmastikin paha mies, mutta kiistatta toinen korvaamaton vakauttaja Lähi-idässä. Ja nyt, Libya on laskeutunut kaaokseen.

Yhdysvaltain suurlähettilään Chris Stevens'in ynnä muiden murha syyskuun 11. päivänä 2012 oli turha sivutuote heidän uskomattomasta naiiviudestaan. Obama ja Clinton, kuten George W. Bush ja Jimmy Carter, uskoivat virheellisesti, että kun annetaan mahdollisuus, niin ”vapautuneet” muslimit valitsisivat demokratian ja vapauden. Sen sijaan, he valitsivat terrorismin ja pahemman sorron. Miksi? Sen vuoksi, että islam on suurelta osin yhteensopimaton demokratian kanssa. Mitä islamilaisempi maa on, niin sitä epätodennäköisemmin se omaksuu demokraattisia periaatteita.

Tämän naiiviuden tulos? ISIS, elpynyt Al-Qaida, jälleensyntynyt Taleban, raaka sisällissota Syyriassa, ja Libya kynnyksellä tullakseen toiseksi Afganistaniksi, tällä kertaa ISIS'in ohjaksissa.

Muuten, Citigroup, kolmanneksi suurin rahoitusalalla toimiva yritys Yhdysvalloissa, ajattelee, että maailmantalous on asteittain kuolemassa. Tuoreessa raportissa, Citigroup'in virkailijat kutsuivat sitä, ”Oilmageddon'iksi, merkittäväksi ja synkronoiduksi globaaliksi taantumaksi.”

Erittäin alhainen öljyn hinta on kiskonut osakekursseja alas ympäri maailman. Oletettu maailmantalouden pelastaja, teknologiasektori, on osoittautunut valtavaksi pettymykseksi – taloudellisessa mielessä. Ja kaikki tietävät, että Kiina valehtelee kun se sanoo taloutensa kasvavan 6,9 prosentin vuositahtia. Kiina toimii lainarahalla ja laina-ajalla.

Vaikka tuntuu siltä, että tuomme kaiken Kiinasta, voi osoittautua, että ääretön kiinalaisten tavaroiden tuonti voi olla merkittävässä laskussa.

Miksi tämä on niin tärkeää tietää? Raamattu sanoo, että Antikristuksen tietä valtaan tasoitetaan niiden elämillä, jotka ovat pirstaleina taloudellisten mullistusten kautta. Ja kun suuri taloudellinen mullistus alkaa tapahtua maailmanlaajuisesti, on aika katsoa ylös yhä hartaammin!

Lopuksi tällä viikolla aion avata sivuja kirjastani, Satan is Alive and Well on Planet Earth (Saatana elää ja voi hyvin maaplaneetalla). Kun tarkkailemme mullistusta, joka kouristaa maailmaamme, sinun ei tarvitse olla meteorologi nähdäksesi, että myrskyt lähestyvät uhkaavasti meitä.

Aion tutkia hurjaa myrskyä Genesaretinjärvellä, joka merkitsi katastrofia opetuslapsille, sitten voitonriemua, ja sitten uudelleen lähes katastrofia. Mutta koska Jeesus oli siellä, kaikki päättyi hyvin.

Se on sama juttu meidän elämiemme suhteen. Meillä kaikilla on myrskymme. Me kaikki kohtaamme katastrofeja. Mutta jos pidämme katseemme Jeesuksessa, emmekä ongelmissa, jotka uhkaavat lähestyä meitä, niin sitten me, myöskin, voimme selviytyä yhtenä kappaleena. Ehkä likomärkinä, mutta ehjinä.

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

Haluan viettää kanssanne vielä hetkisen mainitakseni tärkeän virstanpylvään jonka olemme juuri ohittaneet täällä The Hal Lindsey Report -toimituksessa.

Viime viikon ohjelma merkitsi tämän show'n kymmenvuotisjuhlapäivää. Ensimmäinen viikkoraportti lähetettiin radioaalloille helmikuun 6:ntena 2006. Olemme tuottaneet nyt 521 painosta The Hal Lindsey Report'ista ja meidät nähdään kaikkialla Pohjois-Amerikassa sekä yli 200 kansakunnassa ja alueessa maailmanlaajuisesti.

Ensiksi haluan kiittää Jumalaa Hänen toimittamasta muonituksesta ja suojelusta. Olen aina uskonut, että siellä missä Jumala ohjaa, Hän myöskin tarjoilee. Ja niin Hän on tehnyt.

Sitten haluan kiittää teitä sydämeni pohjasta jalomielisten rukousten ja taloudellisen tuen vuoksi vuosien ajalta. En olisi voinut toteuttaa mitään tästä ilman että seisotte uskollisesti vierelläni. Epäilemättä tuhannet teistä jaatte ikuisen palkinnon niiden vuoksi, jotka ovat tulleet tuntemaan Kristuksen tämän ohjelman välityksellä.

Ja uskon, että parhaat päivät ovat vielä edessämme. Maailman tarvitsee kuulla tämä sanoma nyt, enemmän kuin koskaan ennen. Kun jäljelläoleva aika lyhenee, niin meidän missiomme kiireellisyys kasvaa.

Joten jatka rukoilemista ja jatka antamista. Ja aion edelleen jakaa hyvää uutista siitä, että Jeesus Kristus tulee pian. Ja hyvin pian! Maranatha!

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com